המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:סופו שם קץ לחרושת השמועות והודיע כי יכבד את החוזה ויישאר במכבי גם בעונה הבאה. איזה כיף, יופי של שחקן ויופי של אישיות. פחות נושא מטריד אחד, עכשיו נשארנו עם פארגו, אידסון ובלו.
"יש לי חוזה לעונה נוספת במכבי תל אביב. כמובן שאני אכבד אותו. אתם תראו אותי פה גם בעונה הבאה", אמר סופוקליס שחורציאניטיס, "הייתה לנו חוויה נהדרת בפיינל פור, אני שמח שבחרו בי לחמישיית העונה ביורוליג, אבל זה מאחור ויש לנו עוד מטרה".
שחף כתב:מאיפה הבנת את זה?
"יש לי חוזה לעונה נוספת במכבי תל אביב. כמובן שאני אכבד אותו. אתם תראו אותי פה גם בעונה הבאה", אמר סופוקליס שחורציאניטיס, "הייתה לנו חוויה נהדרת בפיינל פור, אני שמח שבחרו בי לחמישיית העונה ביורוליג, אבל זה מאחור ויש לנו עוד מטרה".
שחף כתב:אני מניח שסופו הוא באנקר. מכבי לא משחררת שחקנים עם חוזה, בטח לא שחקנים שהגיעו לחמישייה הראשונה של היורוליג. גם סופו עצמו מודע לזה שבשום מועדון אחר הוא לא ישחק תחת מאמן כמו דייויד בלאט.
חנו'ש כתב:שחף כתב:אני מניח שסופו הוא באנקר. מכבי לא משחררת שחקנים עם חוזה, בטח לא שחקנים שהגיעו לחמישייה הראשונה של היורוליג. גם סופו עצמו מודע לזה שבשום מועדון אחר הוא לא ישחק תחת מאמן כמו דייויד בלאט.
תגיד את זה ליותם הלפרין....
yellowaura כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:אני מניח שסופו הוא באנקר. מכבי לא משחררת שחקנים עם חוזה, בטח לא שחקנים שהגיעו לחמישייה הראשונה של היורוליג. גם סופו עצמו מודע לזה שבשום מועדון אחר הוא לא ישחק תחת מאמן כמו דייויד בלאט.
תגיד את זה ליותם הלפרין....
הלפרין לא הגיע לחמישייה הראשונה של היורוליג (חמישייה שניה) ולא היה שחקן משמעותי כמו סופו.
בכל מקרה תמורת סכום גדול של כסף גם את סופו ישחררו.
Mta_atic כתב:וואללה: מכבי תל אביב רוצה את יותם הלפרין לשלוש שנים
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1823680
מי שעוד מוזכר בכתבה כמועמד להגיע הוא שון ג'יימס (השם שלו כבר נטחן בכל חור).
yzafrir כתב:בתסריט האופטימי ביותר שאני רואה איידסון נשאר ופארגו עוזב ( שניהם יחד זה כבר בגדר חלום...) , מה שאומר שצריך מחליף לפארגו וגם לפרקינס כי הוא צפוי לחזור בשלבים המאוחרים של העונה וגם לא ידוע איך יחזור ( זו טעות לבנות עליו לעונה הבאה...)
זה כבר כמעט בנייה מחדש ואני לא מקנה בדיויד על מה שמחכה לו בקיץ , מאוד קשה להצליח לבנות פעמיים רצוף שתי קבוצות מצליחות .....
אם מכבי ישחקו בשלושת המסגרות הם צריכים לדעתי לחשוב על סגל של 14-16 שחקנים ( פרקינס ובורשטיין השחקנים ה-15,16 בסגל...) כי אחרת שחקנים פשוט יהיו גמורים.
itay92 כתב:yzafrir כתב:בתסריט האופטימי ביותר שאני רואה איידסון נשאר ופארגו עוזב ( שניהם יחד זה כבר בגדר חלום...) , מה שאומר שצריך מחליף לפארגו וגם לפרקינס כי הוא צפוי לחזור בשלבים המאוחרים של העונה וגם לא ידוע איך יחזור ( זו טעות לבנות עליו לעונה הבאה...)
זה כבר כמעט בנייה מחדש ואני לא מקנה בדיויד על מה שמחכה לו בקיץ , מאוד קשה להצליח לבנות פעמיים רצוף שתי קבוצות מצליחות .....
אם מכבי ישחקו בשלושת המסגרות הם צריכים לדעתי לחשוב על סגל של 14-16 שחקנים ( פרקינס ובורשטיין השחקנים ה-15,16 בסגל...) כי אחרת שחקנים פשוט יהיו גמורים.
כלומר אם אידסון נשאר ופארגו הולך צריך שלושה גארדים:
שניים במקום פארגו ופרקינס ועוד אחד כי במילא העונה היה צריך עוד אחד.
יהיה קשה מאוד לדעתי למצאו שלושה גארדים עם צורת משחק שתתאים לשיטה השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־26 אורחים