כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי yzafrir » 21 דצמבר 2011, 11:21

דבר אחד די ברור , בלאט מאוד אוהב את בנקס . ראיתי אותם פעם ניפגשים במקרה במסעדה והם החליפו כמה מילים ונראו מאוד מחוייכים . אחרי שראיתי שגם במשחקים בין שני הקבוצות תמיד בסוף המשחק הם מחליפים כמה מילים , די ברור לי שבלאט מחבב אותו מאוד.
בנקס הוא יותר 1-2 מאשר 2-3 . אם מכבי תרצה אותו לצד לאנגפורד אז לאנגפורד תמיד יוכל לשחק גם כ-3....
בכל מקרה הוא שחקן לא רע בכלל שיכול מאוד להיות שדיויד יכול להוציא ממנו המון גם ברמות הגבוהות , אין ספק שיש לו נתוני פתיחה טובים .

עוד שחקן שלא כלכך החזקתי ממנו והיום אני מופתע ממנו מאוד לטובה הוא דן גרונפלד . הבעיה שאני לא כלכך רואה איפה הוא יכול להשתלב במכבי כי הוא משחק בעמדות שמכבי די סגורה בהם.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2011, 11:40

בנקס לא 1 ולא 3. הוא sg
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 21 דצמבר 2011, 11:55

MTA2311 כתב:בנקס לא 1 ולא 3. הוא sg

הוא קומבו גארד ולכן יכול לשחק גם כ-1 , אבל בניגוד לפארגו שגם הוא קומבו גארד הנטייה של בנקס היא יותר לעמדה 2....בוא נגיד שלא הייתי מביא אותו כרכז למכבי אבל קומבו גארד זה דבר שתמיד משדרג את הסגל...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 11:58

ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.
גם לאנגפורד הוא לא רכז היום במכבי - מוביל כדור אולי, אבל לא רכז.

אם מדבריםעל עמדה 2, אז האפוציה הראשונה והעיקרית של מכבי בשנה הבאה צריך להיות יותם ומה שעוד יותר חשוב זה רכז מוביל.
אח"כ סביבם אפשר לבנות את המעטפת, וכבר יש שני שחקנים שלטעמי די בטוח שימשיכו - טל ואוחיון, מה שמשאיר פחות או יותר מקום לעוד שחקן אחד מרכזי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2011, 12:01

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:בנקס לא 1 ולא 3. הוא sg

הוא קומבו גארד ולכן יכול לשחק גם כ-1 , אבל בניגוד לפארגו שגם הוא קומבו גארד הנטייה של בנקס היא יותר לעמדה 2....בוא נגיד שלא הייתי מביא אותו כרכז למכבי אבל קומבו גארד זה דבר שתמיד משדרג את הסגל...

לא יודע למה אתה חושב שהוא קומבו גארד.. אפשר לספור את הפעמים שהוא הוביל כדור בשנתיים האחרונות על יד אחת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 21 דצמבר 2011, 12:06

jol9 כתב:ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.

אם מדבריםעל עמדה 2, אז האפוציה הראשונה והעיקרית של מכבי בשנה הבאה צריך להיות יותם ומה שעוד יותר חשוב זה רכז מוביל.
אח"כ סביבם אפשר לבנות את המעטפת, וכבר יש שני שחקנים שלטעמי די בטוח שימשיכו - טל ואוחיון, מה שמשאיר פחות או יותר מקום לעוד שחקן אחד מרכזי.

עדיין לא ברור לי איך מכבי מביאה את יותם ? הוא חתום לשנתיים וקצת קשה לי לראות את הקבוצה שלו משחררת אותו מרצונה....
בכל מקרה , אני חושב שיותם צריך להיות במכבי אבל אני עדיין לא בטוח שהוא בנוי להיות השוטינג גארד המוביל שלנו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 12:11

yzafrir כתב:
jol9 כתב:ממה שראיתי מבנקס הוא לא רכז. בכלל לא כל גארד שיודע להקפיץ כדור הוא רכז.

עדיין לא ברור לי איך מכבי מביאה את יותם ? הוא חתום לשנתיים וקצת קשה לי לראות את הקבוצה שלו משחררת אותו מרצונה....
בכל מקרה , אני חושב שיותם צריך להיות במכבי אבל אני עדיין לא בטוח שהוא בנוי להיות השוטינג גארד המוביל שלנו .

אכן בעיה. לא יודע מה יהיה שם בסוף.
גם ליאור היה חתום על חוזה בקאחה, ובכל זאת עזב לאחר שנה.

אני מאמין שמכבי תרצה להביא את יותם ולסגור אותו ל-4 שנים לפחות כמו שעשו עם ליאור, ואז הסיפור יהיה יותר פשוט.

האם הוא מתאים להיות 2 מוביל? לא יודע. לדעתי כן. בטח אם הוא יישחק ליד רכז אסרטיבי ואיכותי. העובדה היא שאנחנו די מדשדשים בעמדה 2 כבר די
הרבה שנים. בשנה שעברה היו לנו שני רכזים שאיכשהו הצליחו לשחק אחד ליד השני, השנה פתחנו בכלל בלי שחקן בעמדה 2.

לדעתי יותם הוא גם שחקן נוח מאוד ואפשר לדחוס אותו לכל סגל של שחקנים כמעט. הוא יסתדר עם סופו, ועם ליאור, ועם הנדריקס, ועם בלו ופניני וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2011, 12:16

קשה לי להאמין שיותם חתם על חוזה כל כך נוקשה מבחינת שחרורו..
אחרת הוא ממש מטומטם, מכבי זה הבית, ישראל זה הבית..

דרך אגב, אור, בנקס לדעתי הוא כן קומבו, מספיק שאתה שחור נמוך עם שליטה טובה בכדור :grin
הוא קומבו לא פחות ממיקהייל טורנס שהיה אמור להיות לפני פארגו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 דצמבר 2011, 12:46

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

אכן בעיה. לא יודע מה יהיה שם בסוף.
גם ליאור היה חתום על חוזה בקאחה, ובכל זאת עזב לאחר שנה.

אני מאמין שמכבי תרצה להביא את יותם ולסגור אותו ל-4 שנים לפחות כמו שעשו עם ליאור, ואז הסיפור יהיה יותר פשוט.

האם הוא מתאים להיות 2 מוביל? לא יודע. לדעתי כן. בטח אם הוא יישחק ליד רכז אסרטיבי ואיכותי. העובדה היא שאנחנו די מדשדשים בעמדה 2 כבר די
הרבה שנים. בשנה שעברה היו לנו שני רכזים שאיכשהו הצליחו לשחק אחד ליד השני, השנה פתחנו בכלל בלי שחקן בעמדה 2.

לדעתי יותם הוא גם שחקן נוח מאוד ואפשר לדחוס אותו לכל סגל של שחקנים כמעט. הוא יסתדר עם סופו, ועם ליאור, ועם הנדריקס, ועם בלו ופניני וכו'.

יותם גם היה כבר 2 פותח של מכבי וזה הספיק לגמר אירופי , מאז הוא השתפר בעיקר בלקיחת האחריות שזה למעשה הדבר היחיד שהיה חסר לו אז , אני לא רואה איפה הבעיה לשים אותו כ-2 פותח .

כעיקרון אני לא אוהב שמקדמים ישראלים על חשבון איכות אבל עם ליאור והלפרין גם נסגור את סיפור הישראלים וגם נקבל 2 שחקנים איכותיים בחמישיה להרבה שנים .

בכלל בעיני כל עוד נשמור על הקו הקידמי + מאצ'באן , נשאיר את עמדה 3 כמו שהיא (זה תלוי בהמשך העונה עם סמית ) הסגל של מכבי ממש לא דורש יותר מידי שינויים בעונות הקרובות , הבאה של הלפרין יכולה לסגור עוד פינה ולאפשר סוף סוף לקבוצה לרוץ פה כמה שנים ביחד .

זה קצת עצוב כי הקבוצה שהיתה פה שנה שעברה יכלה לרוץ חזק אבל חטפה התנהגות ביזיונית משחקן אחד וחוזה לא ריאלי לחלוטין על שחקן אחר , אם מכבי תצליח להביא את יותם ורכז בכיר שלא יברח מפה אחרי שנה נוכל באמת להנות מקבוצה שתרוץ כמה שנים ביחד , הדבר החשוב ביותר בעיני הוא לא לפספס את הקו הקידמי האימתני של מכבי בגלל קו אחורי עלוב ובשביל זה צריך כבר עכשיו לדאוג שקו הגבוהים ישאר ובמקביל לדאוג לרכז בכיר + הלפרין בשנה הבאה , למכבי יש באמת הזדמנות להסתער שוב על היבשת הישנה , עם התנהלות נכונה זה לא כל כך רחוק.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2011, 13:19

אני לא חושב שהלפרין שחקן מספיק טוב לפתוח בחמישייה ביורוליג הוא על התפר שבין מחליף טוב מאוד לשחקן חמישייה טוב
אני גם לא חושב שמכבי צריכה להביא שחקנים מהליגה,אנחנו לא צריכים להמר על שחקנים כאלו במקום זה צריך להביא 4-5 זרים איכותיים ותו לא
כמובן שאת לאנדסברג צריך להביא...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 13:53

יוסי22 כתב:יותם גם היה כבר 2 פותח של מכבי וזה הספיק לגמר אירופי , מאז הוא השתפר בעיקר בלקיחת האחריות שזה למעשה הדבר היחיד שהיה חסר לו אז , אני לא רואה איפה הבעיה לשים אותו כ-2 פותח .

כעיקרון אני לא אוהב שמקדמים ישראלים על חשבון איכות אבל עם ליאור והלפרין גם נסגור את סיפור הישראלים וגם נקבל 2 שחקנים איכותיים בחמישיה להרבה שנים .

בכלל בעיני כל עוד נשמור על הקו הקידמי + מאצ'באן , נשאיר את עמדה 3 כמו שהיא (זה תלוי בהמשך העונה עם סמית ) הסגל של מכבי ממש לא דורש יותר מידי שינויים בעונות הקרובות , הבאה של הלפרין יכולה לסגור עוד פינה ולאפשר סוף סוף לקבוצה לרוץ פה כמה שנים ביחד .

זה קצת עצוב כי הקבוצה שהיתה פה שנה שעברה יכלה לרוץ חזק אבל חטפה התנהגות ביזיונית משחקן אחד וחוזה לא ריאלי לחלוטין על שחקן אחר , אם מכבי תצליח להביא את יותם ורכז בכיר שלא יברח מפה אחרי שנה נוכל באמת להנות מקבוצה שתרוץ כמה שנים ביחד , הדבר החשוב ביותר בעיני הוא לא לפספס את הקו הקידמי האימתני של מכבי בגלל קו אחורי עלוב ובשביל זה צריך כבר עכשיו לדאוג שקו הגבוהים ישאר ובמקביל לדאוג לרכז בכיר + הלפרין בשנה הבאה , למכבי יש באמת הזדמנות להסתער שוב על היבשת הישנה , עם התנהלות נכונה זה לא כל כך רחוק.

אני מסכים איתך, אבל צריך גם להודות שיותם (כמו גם ליאור) צריכים סוג מסויים של התאמות. כלומר, הם שחקנים שההצלחה שלהם היא לא ודאית
אם התנאים לא מתאימים.
כלומר, אם תביא לכאן רכז אנמי ו-3 אנמי, ותצפה מיותם להיות הגו טו גיי, והטופ סקורר, אז זה לא יילך, וכולנו יודעים את זה.
כנ"ל לגבי מי שירצה להפוך את ליאור לשחקן ציר קלאסי...

אני אומר את המובן מאליו, אבל לפי מה שקורה במכבי בשנים האחרונות, זה לאו דווקא נכון. הרבה מאוד פעמים היינו עדים לבניה הפוכה, ולשחקנים
שלא היו מתאימים ליד שחקנים אחרים.

אני מסכים איתך. סה"כ השלד והבסיס של הקבוצה הוא טוב. התיקונים שצריך לעשות הם לא גדולים, אבל האתגר האמיתי יהיה להשאיר את סופו
ואת הנדריקס בקבוצה. זה יהיה מאוד לא פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 דצמבר 2011, 14:08

בנקס הוא לא קומבו גארד. הוא שוטינג גארד. אין לו שום תכונה שמאפשרת לו ליהיות רכז. לאנגפורד יותר רכז ממנו
לגבי הלפרין, לא רואה אותו מגיע שנה הבאה. הוא חתום שם לשנתיים, ואני לא רואה שום מצב שההנהלה עוד תשלם לו פיצויים בגלל שהוא חתם לשנתיים ולא בא למכבי/חתם על חוזה לשנה בחו"ל כמו שכולם ציפו. זה לא כמו אליהו שהסכים לוותר על כסף כדי לחזור
אם הוא יגיע, אני חושב שהוא ולאנגפורד יכולים ליהיות צמד מצוין, כמו שהיה עם ביינום, והוא עכשיו עם בוורלי. הלפרין שחקן שצריך שחקן אמריקאי כזה, אתלטי, שחודר ומייצר נקודות. שחקן שמשלים אותו. הלפרין יותר מנהל משחק מצוין, שחקן פיק-אנד-רול, וקלעי 3 מצוין.
הייתי מאוד שמח לראות את שניהם יחד, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם כן, מכבי יכולה להשלים קוו אחורי עם זר אחד בלבד, כשיש לה על הספסל את אוחיון, שאייר, בורשטיין, ולאנדסברג-פניני-בלו סוגרים את ה3.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 14:17

rc4991 כתב:אני לא חושב שהלפרין שחקן מספיק טוב לפתוח בחמישייה ביורוליג הוא על התפר שבין מחליף טוב מאוד לשחקן חמישייה טוב
אני גם לא חושב שמכבי צריכה להביא שחקנים מהליגה,אנחנו לא צריכים להמר על שחקנים כאלו במקום זה צריך להביא 4-5 זרים איכותיים ותו לא

אבל אלה הן סיסמאות.
מה הפך את פארגו להיות משחקן ליגה טוב (שאפילו קצת נדחק הצידה בגלל מקל) לשחקן יורוליג מצויין?

הכל צריך להיבנות סביב השחקנים המובילים. לצורך העניין, אם סופו נשאר ומצליחים להנחית כאן איזשהו רכז ברמה גבוהה,
אז שאר השחקנים צריכים להיות כאלה שמתאימים לשחק לצד אלה.

זה לא שכל שחקני החמישייה צריכים להיות כוכבי על. שחקן כמו יותם, לצד רכז אסרטיבי, יכול להיות השחקן המושלם, שיפעיל את סופו, את אליהו וגם ייתן לרכז את
המושכות, וגם כמובן יקלע ברמה טובה יותר מכל הגארדים שהיו כאן בשנים האחרונות.

אני גם חושב שצריך 4-5 זרים, אבל בהינתן רכז יקר, סופו יקר, הנדריקס יקר וגם מצ'באן יקר, לא נשאר הרבה בשביל להביא
גם שחקן זר יקר לעמדה 2-3, ובמקרה כזה מישהו כמו בנקס יכול להתאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 14:19

asafb96 כתב:בנקס הוא לא קומבו גארד. הוא שוטינג גארד. אין לו שום תכונה שמאפשרת לו ליהיות רכז. לאנגפורד יותר רכז ממנו
לגבי הלפרין, לא רואה אותו מגיע שנה הבאה. הוא חתום שם לשנתיים, ואני לא רואה שום מצב שההנהלה עוד תשלם לו פיצויים בגלל שהוא חתם לשנתיים ולא בא למכבי/חתם על חוזה לשנה בחו"ל כמו שכולם ציפו. זה לא כמו אליהו שהסכים לוותר על כסף כדי לחזור
אם הוא יגיע, אני חושב שהוא ולאנגפורד יכולים ליהיות צמד מצוין, כמו שהיה עם ביינום, והוא עכשיו עם בוורלי. הלפרין שחקן שצריך שחקן אמריקאי כזה, אתלטי, שחודר ומייצר נקודות. שחקן שמשלים אותו. הלפרין יותר מנהל משחק מצוין, שחקן פיק-אנד-רול, וקלעי 3 מצוין.
הייתי מאוד שמח לראות את שניהם יחד, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם כן, מכבי יכולה להשלים קוו אחורי עם זר אחד בלבד, כשיש לה על הספסל את אוחיון, שאייר, בורשטיין, ולאנדסברג-פניני-בלו סוגרים את ה3.

ההנהלה לא שילמה פיצויים לליאור ולא לקאחה. ליאור וקאחה סגרו את העניינים שלהם, ליאור שילם את הפרשי המס, וכולם היו מרוצים.
במקרה של הלפרין, אין הפרשי מס לשלם, ויותם צריך לעשות את העבודה מול ספרטק.
אף אחד לא יודע מה האותיות הקטנות בחוזה שם, אבל אם יהיה רצון גדול גם של השחקן וגם של מכבי, אז אני בטוח שהוא יישחק כאן בשנה הבאה.

בכל מקרה, את הרכבת של יותם צריך לתפוס. אין אף גארד ישראלי ברמה שלו באיזור, והוא מגיע לשיא הקריירה שלו מבחינת יכולת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2011, 14:28

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני לא חושב שהלפרין שחקן מספיק טוב לפתוח בחמישייה ביורוליג הוא על התפר שבין מחליף טוב מאוד לשחקן חמישייה טוב

אבל אלה הן סיסמאות.
מה הפך את פארגו להיות משחקן ליגה טוב (שאפילו קצת נדחק הצידה בגלל מקל) לשחקן יורוליג מצויין?

הכל צריך להיבנות סביב השחקנים המובילים. לצורך העניין, אם סופו נשאר ומצליחים להנחית כאן איזשהו רכז ברמה גבוהה,
אז שאר השחקנים צריכים להיות כאלה שמתאימים לשחק לצד אלה.

זה לא שכל שחקני החמישייה צריכים להיות כוכבי על. שחקן כמו יותם, לצד רכז אסרטיבי, יכול להיות השחקן המושלם, שיפעיל את סופו, את אליהו וגם ייתן לרכז את
המושכות, וגם כמובן יקלע ברמה טובה יותר מכל הגארדים שהיו כאן בשנים האחרונות.

אני גם חושב שצריך 4-5 זרים, אבל בהינתן רכז יקר, סופו יקר, הנדריקס יקר וגם מצ'באן יקר, לא נשאר הרבה בשביל להביא
גם שחקן זר יקר לעמדה 2-3, ובמקרה כזה מישהו כמו בנקס יכול להתאים.

אני מסכים איתך בעניין הלפרין,הבעיה היא שאין מצב כזה במכבי שיש אפילו 3-4 כוכבים(סופו,לאנגפורד)
אם מכבי באמת תביא שחקנים מצויינים אז אין לי בעיה שהלפרין יפתח בחמישייה אבל אני לא רואה את זה קורה

בנוגע לבנקס כבר אמרתי שאני חושב שזה הימור ללכת על שחקנים מהליגה,אין לי בעיה אם יביאו אותו בתור מחליף אבל זה נראה לי בזבוז כסף לאור העובדה שדווקא יש לנו מחליפים טובים
בשורה התחתונה-להביא שחקן מהליגה ולשים אותו בחמישייה זה הימור גדול שקבוצה כמו מכבי לא צריכה לקחת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 דצמבר 2011, 14:35

יש לי שאלה בקשר לפיינל פור..
גוארדיולה נתן לשוער המחליף של בארסה(פינטו)לשחק בגביע ובגמר הוא לא נתן לשוער הראשון לשחק כי הוא אמר שפינטו זה שהביא אותם עד לגמר אז הוא זה שיעמוד בשער..
עכשיו השאלה שלי..אם סופו באמת לא ישחק כל העונה וזה יהיה רק הנדריקס וג'יימס..לפיינל פור אתם רושמים את סופו כי הוא יתרון(תלוי בשופטים)או שאתם רושמים את מי שהביא אתכם עד לפיינל פור?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2011, 14:40

Holiday_Armadillo כתב:יש לי שאלה בקשר לפיינל פור..
גוארדיולה נתן לשוער המחליף של בארסה(פינטו)לשחק בגביע ובגמר הוא לא נתן לשוער הראשון לשחק כי הוא אמר שפינטו זה שהביא אותם עד לגמר אז הוא זה שיעמוד בשער..
עכשיו השאלה שלי..אם סופו באמת לא ישחק כל העונה וזה יהיה רק הנדריקס וג'יימס..לפיינל פור אתם רושמים את סופו כי הוא יתרון(תלוי בשופטים)או שאתם רושמים את מי שהביא אתכם עד לפיינל פור?

זה כ"כ לא משנה, כל שחקן פנים שלנו הוא במינימום 4 דרגות מעל שאר הליגה..
אישית אני מאמין שדייויד ירשום את סופו (בואי לא נשכח שברצלונה לא לקחו את הגביע :bigsmile3 )
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 21 דצמבר 2011, 14:42

ממש תלוי מול מי משחקים. בחלק ממשקים עם שופטים ישראלים סופו זה חסרון ולא יתרון . אם היו שופטים נייטרלים אז היתי חושב חיובי .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 דצמבר 2011, 15:13

LIAV10 כתב:

אישית אני מאמין שדייויד ירשום את סופו (בואי לא נשכח שברצלונה לא לקחו את הגביע :bigsmile3 )

אבל זה העניין..
כולנו יודעים שסופו לוקח סנטרים באירופה בהליכה ועדיין בארץ לא נותנים לו לשחק..בגלל זה זה הימור אם לתת לו לשחק או לא..
אם השופטים מחליטים שלא בא להם לתת לו לשחק אז אתה בעצם משחק עם סנטר אחד ולא שניים..

אני לא שוכחת שהם לא לקחו את הגביע(כל כישלון שלהם זה חגיגה בשבילי)..אבל זה בטח לא היה בגלל פינטו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2011, 15:21

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אבל זה העניין..
כולנו יודעים שסופו לוקח סנטרים באירופה בהליכה ועדיין בארץ לא נותנים לו לשחק..בגלל זה זה הימור אם לתת לו לשחק או לא..
אם השופטים מחליטים שלא בא להם לתת לו לשחק אז אתה בעצם משחק עם סנטר אחד ולא שניים..

אני לא שוכחת שהם לא לקחו את הגביע(כל כישלון שלהם זה חגיגה בשבילי)..אבל זה בטח לא היה בגלל פינטו..

גם אם השופטים יעשו לו את המוות הוא ישחק 15 דקות והנדריקס ישלים עוד 25 דקות (חח בטח יסיים עם עוד דאבל דאבל)..
אני ממש לא דואג בקטע הזה, במיוחד שחוק 4 הזרים גורם לקבוצות להחזיק רק סנטר זר אחד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים