כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי asafb96 » 21 דצמבר 2011, 15:48

jol9 כתב:
asafb96 כתב:בנקס הוא לא קומבו גארד. הוא שוטינג גארד. אין לו שום תכונה שמאפשרת לו ליהיות רכז. לאנגפורד יותר רכז ממנו
לגבי הלפרין, לא רואה אותו מגיע שנה הבאה. הוא חתום שם לשנתיים, ואני לא רואה שום מצב שההנהלה עוד תשלם לו פיצויים בגלל שהוא חתם לשנתיים ולא בא למכבי/חתם על חוזה לשנה בחו"ל כמו שכולם ציפו. זה לא כמו אליהו שהסכים לוותר על כסף כדי לחזור
אם הוא יגיע, אני חושב שהוא ולאנגפורד יכולים ליהיות צמד מצוין, כמו שהיה עם ביינום, והוא עכשיו עם בוורלי. הלפרין שחקן שצריך שחקן אמריקאי כזה, אתלטי, שחודר ומייצר נקודות. שחקן שמשלים אותו. הלפרין יותר מנהל משחק מצוין, שחקן פיק-אנד-רול, וקלעי 3 מצוין.
הייתי מאוד שמח לראות את שניהם יחד, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם כן, מכבי יכולה להשלים קוו אחורי עם זר אחד בלבד, כשיש לה על הספסל את אוחיון, שאייר, בורשטיין, ולאנדסברג-פניני-בלו סוגרים את ה3.

ההנהלה לא שילמה פיצויים לליאור ולא לקאחה. ליאור וקאחה סגרו את העניינים שלהם, ליאור שילם את הפרשי המס, וכולם היו מרוצים.
במקרה של הלפרין, אין הפרשי מס לשלם, ויותם צריך לעשות את העבודה מול ספרטק.
אף אחד לא יודע מה האותיות הקטנות בחוזה שם, אבל אם יהיה רצון גדול גם של השחקן וגם של מכבי, אז אני בטוח שהוא יישחק כאן בשנה הבאה.

בכל מקרה, את הרכבת של יותם צריך לתפוס. אין אף גארד ישראלי ברמה שלו באיזור, והוא מגיע לשיא הקריירה שלו מבחינת יכולת.

זאת הנקודה. בגלל זה אי אפשר להשוות בין 2 המקרים. הלפרין חתום לשנתיים, ואני לא רואה מצב שספרטק משחררת אותו סתם ככה, בלי פיצוי.
בוא לא נשכח שליאור היה עוד שחקן בקאחה, שחקן ספסל אפילו, לעומת הלפרין שהוא הכוכב שלהם.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 דצמבר 2011, 16:25

jol9 כתב:

הכל צריך להיבנות סביב השחקנים המובילים. לצורך העניין, אם סופו נשאר ומצליחים להנחית כאן איזשהו רכז ברמה גבוהה,
אז שאר השחקנים צריכים להיות כאלה שמתאימים לשחק לצד אלה.

נכון. אם מכבי מצליחה להנחית שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו 3 (וזה אמנם "אם" ענקי....), אז הלפרין יהיה מצויין לעמדה מס' 2.
כמו כן, צריכים לחשוב איך משפצרים את הספסל בעמדות הגארד.
נכון לעכשיו, בורשטיין, פאפאלוקאס ושייר הם לא בדיוק פקטור, וגם כשחקנים מחליפים הם לא מספיק טובים.
אוחיון יכול להיות רול-פלייר נחמד מן הספסל, אבל מכבי צריכה שחקן קצת יותר מגוון שיוכל לעלות מן הספסל ולתרום באספקטים שונים.

מדברים כאן על פי.ג'יי טאקר ואדריאן בנקס, אבל אני דוקא מאוד מתרשם מפול דלייני. אתלט יוצא מן הכלל, שומר קשוח, פיזי, זריז וגם מסתמן כאישיות חיובית ושחקן מאוד קבוצתי. הדבר הכי קרוב לפרקינס שניתן למצוא בליגה.
יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת לגארד העולה מן הספסל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2011, 16:32

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

הכל צריך להיבנות סביב השחקנים המובילים. לצורך העניין, אם סופו נשאר ומצליחים להנחית כאן איזשהו רכז ברמה גבוהה,

נכון. אם מכבי מצליחה להנחית שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו 3 (וזה אמנם "אם" ענקי....), אז הלפרין יהיה מצויין לעמדה מס' 2.
נכון לעכשיו, בורשטיין, פאפאלוקאס ושייר הם לא בדיוק פקטור, וגם כשחקנים מחליפים הם לא מספיק טובים.
אוחיון יכול להיות רול-פלייר נחמד מן הספסל, אבל מכבי צריכה שחקן קצת יותר מגוון שיוכל לעלות מן הספסל ולתרום באספקטים שונים.

מדברים כאן על פי.ג'יי טאקר ואדריאן בנקס, אבל אני דוקא מאוד מתרשם מפול דלייני. אתלט יוצא מן הכלל, שומר קשוח, פיזי, זריז וגם מסתמן כאישיות חיובית ושחקן מאוד קבוצתי. הדבר הכי קרוב לפרקינס שניתן למצוא בליגה.

גארד זר מהספסל?
נראה לי מכבי ילכו על סופו-מילאן-הנדריקס-גארד
לאנדסברג ויותם תוספת לישראלים..
אולי עוד גארד זר אם יותם לא יבוא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 17:10

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

מכבי לא תביא זר שיהיה מחליף מהספסל. בשביל זה אפשר ועדיף להביא את לאנדסברג.
טל דווקא מוכיח את עצמו כשחקן מאוד חביב. לדעתי אפשר לבנות עליו, על אוחיון ואולי על לאנדסברג כמחליפים מהספסל, כשיש גם את פניני ב-3
שיכול לשחק 2.

אני חושב שאם מכבי תשאיר את סופו, ריצ' ומצ'באן, ותביא לכאן רכז ברמה גבוהה, אז בשלוש היא יכולה ללכת על שחקן פחות זוהר, למשל מישהו מהליגה,
כמו שהצעת.

עריכה - ליאב, אחרי שרשמתי, ראיתי שרשמנו בערך את אותו הדבר... :bigsmile2
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 21 דצמבר 2011, 17:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 17:13

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:בנקס הוא לא קומבו גארד. הוא שוטינג גארד. אין לו שום תכונה שמאפשרת לו ליהיות רכז. לאנגפורד יותר רכז ממנו
לגבי הלפרין, לא רואה אותו מגיע שנה הבאה. הוא חתום שם לשנתיים, ואני לא רואה שום מצב שההנהלה עוד תשלם לו פיצויים בגלל שהוא חתם לשנתיים ולא בא למכבי/חתם על חוזה לשנה בחו"ל כמו שכולם ציפו. זה לא כמו אליהו שהסכים לוותר על כסף כדי לחזור
אם הוא יגיע, אני חושב שהוא ולאנגפורד יכולים ליהיות צמד מצוין, כמו שהיה עם ביינום, והוא עכשיו עם בוורלי. הלפרין שחקן שצריך שחקן אמריקאי כזה, אתלטי, שחודר ומייצר נקודות. שחקן שמשלים אותו. הלפרין יותר מנהל משחק מצוין, שחקן פיק-אנד-רול, וקלעי 3 מצוין.
הייתי מאוד שמח לראות את שניהם יחד, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם כן, מכבי יכולה להשלים קוו אחורי עם זר אחד בלבד, כשיש לה על הספסל את אוחיון, שאייר, בורשטיין, ולאנדסברג-פניני-בלו סוגרים את ה3.

ההנהלה לא שילמה פיצויים לליאור ולא לקאחה. ליאור וקאחה סגרו את העניינים שלהם, ליאור שילם את הפרשי המס, וכולם היו מרוצים.
אף אחד לא יודע מה האותיות הקטנות בחוזה שם, אבל אם יהיה רצון גדול גם של השחקן וגם של מכבי, אז אני בטוח שהוא יישחק כאן בשנה הבאה.

בכל מקרה, את הרכבת של יותם צריך לתפוס. אין אף גארד ישראלי ברמה שלו באיזור, והוא מגיע לשיא הקריירה שלו מבחינת יכולת.

זאת הנקודה. בגלל זה אי אפשר להשוות בין 2 המקרים. הלפרין חתום לשנתיים, ואני לא רואה מצב שספרטק משחררת אותו סתם ככה, בלי פיצוי.
בוא לא נשכח שליאור היה עוד שחקן בקאחה, שחקן ספסל אפילו, לעומת הלפרין שהוא הכוכב שלהם.

לא הבנתי מה שונה בין שני המקרים. גם ליאור היה חתום שם, וזה היה ל-4 שנים.
הוא גם שוחרר אחרי שהיה מצויין בסדרת הגמר מול בארסה, ובמיוחד במשחק השלישי והמכריע לעיני הקהל הביתי.

ספרטק לא תשחרר אותו סתם, אבל אנחנו לא יודעים מה הולך שם בחוזה, מהו סכום השחרור, ומה יהיה אם הלפרין יבוא ויבקש להשתחרר מהחוזה.
אל תשכח גם שלא מדובר בחוזה מליונים. יכול להיות שסעיף הפסקת החוזה עומד על איזה 100K דולר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 דצמבר 2011, 17:21

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

לא הבנתי מה שונה בין שני המקרים. גם ליאור היה חתום שם, וזה היה ל-4 שנים.
הוא גם שוחרר אחרי שהיה מצויין בסדרת הגמר מול בארסה, ובמיוחד במשחק השלישי והמכריע לעיני הקהל הביתי.

ספרטק לא תשחרר אותו סתם, אבל אנחנו לא יודעים מה הולך שם בחוזה, מהו סכום השחרור, ומה יהיה אם הלפרין יבוא ויבקש להשתחרר מהחוזה.
אל תשכח גם שלא מדובר בחוזה מליונים. יכול להיות שסעיף הפסקת החוזה עומד על איזה 100K דולר...

השונה הוא, שאצל הלפרין מכבי תיצטרך לשלם פיצוי, ולא נראה לי שבהנהלה יתלהבו מזה, בגלל שמה שהוא עשה בקיץ הם לא אהבו. הם ציפו שגם אם הוא לא יחתום, הוא יחתום באירופה לשנה אחת, ואז יחזור. הוא בסוף חתם לשנתיים, ומכבי לא ימהרו לשלם פיצוי
לא בטוח בכלל שיש סעיף שחרור, נחכה ונראה. אני בכל אופן, מאוד אשמח לראות אותו פה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 דצמבר 2011, 17:24

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

טל דווקא מוכיח את עצמו כשחקן מאוד חביב. לדעתי אפשר לבנות עליו, על אוחיון ואולי על לאנדסברג כמחליפים מהספסל, כשיש גם את פניני ב-3
שיכול לשחק 2.

אני חושב שאם מכבי תשאיר את סופו, ריצ' ומצ'באן, ותביא לכאן רכז ברמה גבוהה, אז בשלוש היא יכולה ללכת על שחקן פחות זוהר, למשל מישהו מהליגה,
כמו שהצעת.

לא יודע, אני מאילו שמעדיפים איכות על פני כמות. אני לא חושב שטל+אוחיון זה צוות איכותי מספיק.
כמו כן, אף אחד לא שם לב, אבל טל נותן עונה פחות טובה מן העונה שעברה, כאשר המספרים שלו בליגה וביורוליג נמצאים בצניחה חופשית.
אני חושב שמספר המשחקים הטובים שהוא נתן העונה(וזה לא היה מספר גדול במיוחד) קצת מסנוור אותנו. בעונה שעברה טל העמיד מספרים טובים יותר בשלב הראשון של היורוליג (לרבות שני משחקים בדאבל פיגרס) וגם בליגה הוא היה יחסית טוב והעמיד מספרים לא רעים.
לאור הירידה ביכולת שלו (ואציין שישנה גם ירידה חדה ביכולת ההגנתית שלו), לא הייתי בונה עליו לעונה הבאה.

לגבי זר שעולה מן הספסל, זה לא קרה הרבה במכבי, אבל כשזה קרה זה בד"כ עבד די טוב (כמו עם גרסיה, ביינום ופרקינס).
אני גם בכלל לא בטוח שגם הלפרין וגם לאנדסברג יהיו במכבי וצריכים לחשוב על אלטרנטיבות. גם לגבי מצ'באן אני לא בטוח אם הוא כזה באנקר לעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 17:28

asafb96 כתב:השונה הוא, שאצל הלפרין מכבי תיצטרך לשלם פיצוי, ולא נראה לי שבהנהלה יתלהבו מזה, בגלל שמה שהוא עשה בקיץ הם לא אהבו. הם ציפו שגם אם הוא לא יחתום, הוא יחתום באירופה לשנה אחת, ואז יחזור. הוא בסוף חתם לשנתיים, ומכבי לא ימהרו לשלם פיצוי

חבל שאי אפשר להביא ציטוטים מלפני שנתיים. גם על ליאור אמרו את אותו הדבר. בסוף ליאור סגר את הסיפור לבו מול קאחה, ובאותו האופן
יותם יוכל לעשות את זה מול ההנהלה של ספרטק.
גם החוזה של ליאור היה כביכול כזה שאי אפשר לצאת ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 דצמבר 2011, 17:30

jol9 כתב:
asafb96 כתב:השונה הוא, שאצל הלפרין מכבי תיצטרך לשלם פיצוי, ולא נראה לי שבהנהלה יתלהבו מזה, בגלל שמה שהוא עשה בקיץ הם לא אהבו. הם ציפו שגם אם הוא לא יחתום, הוא יחתום באירופה לשנה אחת, ואז יחזור. הוא בסוף חתם לשנתיים, ומכבי לא ימהרו לשלם פיצוי

חבל שאי אפשר להביא ציטוטים מלפני שנתיים. גם על ליאור אמרו את אותו הדבר. בסוף ליאור סגר את הסיפור לבו מול קאחה, ובאותו האופן

שוב, אתה עושה השוואה מוטעת. ליאור היה מאוד להוט לחזור למכבי, ובקאחה היה שחקן מחליף (למרות המשחק הענק מול בארסה).
אני לא יודע כמה הלפרין מת לחזור למכבי, לנוכח הכסף שהוא מקבל שם, ומה שמכבי צפויה לשלם לו, ובנוסף, הוא הכוכב של ספרטק, שלא ממש ימהרו לשחרר אותו בחינם כמו קאחה
אני מאוד מאוד מקווה שזה יקרה, אבל אם אין איזה סעיף שחרור שמכבי תוכל לעמוד בו, והלפרין יתגמש עם מכבי, אני לא רואה את זה קורה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 דצמבר 2011, 17:36

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

שוב, אתה עושה השוואה מוטעת. ליאור היה מאוד להוט לחזור למכבי, ובקאחה היה שחקן מחליף (למרות המשחק הענק מול בארסה).
אני לא יודע כמה הלפרין מת לחזור למכבי, לנוכח הכסף שהוא מקבל שם, ומה שמכבי צפויה לשלם לו, ובנוסף, הוא הכוכב של ספרטק, שלא ממש ימהרו לשחרר אותו בחינם כמו קאחה
אני מאוד מאוד מקווה שזה יקרה, אבל אם אין איזה סעיף שחרור שמכבי תוכל לעמוד בו, והלפרין יתגמש עם מכבי, אני לא רואה את זה קורה

יותם לא מקבל יותר מדי כסף בספקרט, כמדומני, 450 אלף דולר נטו. עם הסכומים האילו מכבי בהחלט יכולה להתחרות.

לגבי הבאיי-אאוט, אתה כנראה צודק, אבל המסקנה היא שמכבי פשוט תצטרך לשלם אותו.
אני חושב שאחרי הקיץ האחרון בו מכבי בחרה להמר על שחקנים שהיו לגביהם לא מעט סימני שאלה ולבסוף, די נכשלה איתם, הגיע הזמן ללכת על מניות בטוחות יותר.
אני לא יודע מה גודל הבאי-אווט שספרטק תדרוש, אבל יתכן שלא מדובר בסכום גבוה במיוחד. אם בה"כ, מדובר בסכום של 200 אלף דולר, אז בפירוש כדאי ואפשר לפתוח קצת את הארנק. עדיף שהכסף הזה ילך על באיי-אווט לשחקן מוכר ולא על הבאת שחקן שהוא בגדר הימור כמו שאייר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 17:41

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

שיכול לשחק 2.

כמו שהצעת.

לא יודע, אני מאילו שמעדיפים איכות על פני כמות. אני לא חושב שטל+אוחיון זה צוות איכותי מספיק.
כמו כן, אף אחד לא שם לב, אבל טל נותן עונה פחות טובה מן העונה שעברה, כאשר המספרים שלו בליגה וביורוליג נמצאים בצניחה חופשית.
אני חושב שמספר המשחקים הטובים שהוא נתן העונה(וזה לא היה מספר גדול במיוחד) קצת מסנוור אותנו. בעונה שעברה טל העמיד מספרים טובים יותר בשלב הראשון של היורוליג (לרבות שני משחקים בדאבל פיגרס) וגם בליגה הוא היה יחסית טוב והעמיד מספרים לא רעים.
לאור הירידה ביכולת שלו (ואציין שישנה גם ירידה חדה ביכולת ההגנתית שלו), לא הייתי בונה עליו לעונה הבאה.

לגבי זר שעולה מן הספסל, זה לא קרה הרבה במכבי, אבל כשזה קרה זה בד"כ עבד די טוב (כמו עם גרסיה, ביינום ופרקינס).
אני גם בכלל לא בטוח שגם הלפרין וגם לאנדסברג יהיו במכבי וצריכים לחשוב על אלטרנטיבות. גם לגבי מצ'באן אני לא בטוח אם הוא כזה באנקר לעונה הבאה.

אני מסכים עם הסוף של הדברים שלך. צריך לחשוב על אלטרנטיבות, וכל מי שמנית הם בהחלט לא באנקר.
זר מחליף הצליח לפעמים וכשל לפעמים (מספיק להסתכל על כל הזרים שעברו במכבי בעונת אפי-פיני). אתה גם חושב שלאזמה היה שחקן פח והוא גם היה שחקן ספסל (ואתה
יודע שמבחינתי הוא דווקא סוג של הצלחה).

אני גם מאמין באיכות ולא בכמות, ולכן צריך להפנים שמכבי מחוייבת לכל מיני מקומות להעמיד סגל ישראלי די רחב. טל הוא קפטן, פניני, בלו, ליאור בטוחים,
גם אוחיון לא יעזוב בטח לא אחרי עונה מפתיעה לטובה, וככל הנראה לפחות אחד מבין הלפרין/לאנדסברג יגיע. זה כבר נותן לך 6 ישראלים, וזה עוד לפני
שמוצאים מקום לשייר שחתום בקבוצה.
זה משאיר מקום לכל היותר 5 זרים - 3 גבוהים, רכז ושחקן פותח לעמדה 3.

זה כנראה מה שיקרה.

לגבי טל - אני חולק עליך. אי אפשר למדוד תרומה רק ע"פ סטיסטיקה, בטח לא אצל שחקן שהסטטיסטיקה היא בכל מקרה לא מדהימה אצלו לא השנה ולא בשנה שעברה.
כאילו באמת - טל קלע בשנה שעברה 3.6 נק' והשנה קולע 3.3. לא בדיוק צניחה חופשית. גם ירידה מ5.3 של השלב הראשון ל3.3 לא כזאת קריטית במיוחד
שהשנה הוא משחק 5 דקות פחות.
אתה לא יכול להוציא מהמספרים האלה שום דבר, אולי חוץ מזה שהמספרים שלו לא השתנו, ואם כבר אז לטובה (מדד גבוה יותר, אחוזים גבוהים יותר וכו').

מה שמרשים אותי אצל טל זה שהוא הוריד את כמות השטויות, הוא משחק יותר אחראי, יותר שקול ועושה רק את הדברים שהוא יודע ועל זה מגיע לו קרדיט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 17:42

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

יותם לא מקבל יותר מדי כסף בספקרט, כמדומני, 450 אלף דולר נטו. עם הסכומים האילו מכבי בהחלט יכולה להתחרות.

לגבי הבאיי-אאוט, אתה כנראה צודק, אבל המסקנה היא שמכבי פשוט תצטרך לשלם אותו.
אני חושב שאחרי הקיץ האחרון בו מכבי בחרה להמר על שחקנים שהיו לגביהם לא מעט סימני שאלה ולבסוף, די נכשלה איתם, הגיע הזמן ללכת על מניות בטוחות יותר.
אני לא יודע מה גודל הבאי-אווט שספרטק תדרוש, אבל יתכן שלא מדובר בסכום גבוה במיוחד. אם בה"כ, מדובר בסכום של 200 אלף דולר, אז בפירוש כדאי ואפשר לפתוח קצת את הארנק. עדיף שהכסף הזה ילך על באיי-אווט לשחקן מוכר ולא על הבאת שחקן שהוא בגדר הימור כמו שאייר.

נכון. 200K בייאאוט נשמע הגיוני מבחינת ספרטק ומצויין מבחינת מכבי, במיוחד אם יסגרו איתו חוזה על 4-5 עונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 דצמבר 2011, 17:51

יוני, אני חושב שטל נחלש וכפי שציינתי, ישנה ירידה משמעותית מאוד ביכולת ההגנתית שלו ולדעתי, האחוזים שהוא מעמיד בקליעה מחוץ לקשת הם מזעזעים. זה נכון שהיו לו כמה משחקים טובים העונה ואני מאוד מסכים עם האימרה שהוא עושה פחות שטויות, אבל עדיין מדובר בשחקן די בינוני שגם נמצא במגמת ירידה. גם לליגה המקומית הוא לא כזה מציאה גדולה והוא לא עולה באיכותו על פני גארדים ישראלים אחרים.
כיום הוא שחקן די שולי במכבי ונכחותו בסגל לא באמת מוסיפה עומק, והוא בטח לא איזה ג'וקר שעולה מן הספסל ויכול לשנות משחק.

לגבי לאזמה, אז הוא בהחלט לא היה רע כשחקן ספסל, אבל הוא הגיע לכאן בשביל להיות שחקן מוביל ועוד כמחליף של ליאור אליהו.... אבל זה לא כ"כ משנה כרגע.

בכל מקרה, יש איזושהי בעיתיות עם לקבוע שגם מצ'באן, גם הלפרין וגם לאנדסברג יהיו כאן בעונה הבאה.
לא בטוח שמכבי מסוגלת לעמוד בהבאתם מבחינה כלכלית (בטח אם גם רוצים להשאיר כאן שחקן יקר כמו טל) וצריכים לחשוב על אלטרנטיבות. אני גם לא בטוח שמבחינה מקצועית הם בדיוק השחקנים שמכבי צריכה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2011, 17:56

אם אני לא טועה הלפרין מרוויח באזור ה750 אלף דולר/יורו לעונה
ספרטק קבוצה עשירה ולמכבי לא יהיה ל להביא אותו והוא גם לא יהיה שווה את זה

אם כבר מדברים על סגל לשנה הבאה אז הנה הסגל שלי:
1:זר(פולן או מישהו מהסוג הזה),אוחיון
2:סווינגמן(לאנגפורד/האיירסטון),בורשטיין,שאייר(תלוי בהמשך העונה)
3:לאנדסברג,פניני
4:אליהו,בלו,מצ'באן
5:סופו,הנדריקס

לאחר שנה יהיה אפשר להחזיר את הלפרין ע"ח בורשטיין ושאייר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 19:02

rc4991 כתב:אם אני לא טועה הלפרין מרוויח באזור ה750 אלף דולר/יורו לעונה
ספרטק קבוצה עשירה ולמכבי לא יהיה ל להביא אותו והוא גם לא יהיה שווה את זה

אם כבר מדברים על סגל לשנה הבאה אז הנה הסגל שלי:
1:זר(פולן או מישהו מהסוג הזה),אוחיון
2:סווינגמן(לאנגפורד/האיירסטון),בורשטיין,שאייר(תלוי בהמשך העונה)
3:לאנדסברג,פניני
4:אליהו,בלו,מצ'באן
5:סופו,הנדריקס

לאחר שנה יהיה אפשר להחזיר את הלפרין ע"ח בורשטיין ושאייר

אם כבר אז לאנגפורד עדיף בהרבה על היירסטון.
חוץ מזה, נשמע הגיוני. נראה מה יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2011, 19:21

חביב אורנג'ד כתב:יוני, אני חושב שטל נחלש וכפי שציינתי, ישנה ירידה משמעותית מאוד ביכולת ההגנתית שלו ולדעתי, האחוזים שהוא מעמיד בקליעה מחוץ לקשת הם מזעזעים. זה נכון שהיו לו כמה משחקים טובים העונה ואני מאוד מסכים עם האימרה שהוא עושה פחות שטויות, אבל עדיין מדובר בשחקן די בינוני שגם נמצא במגמת ירידה. גם לליגה המקומית הוא לא כזה מציאה גדולה והוא לא עולה באיכותו על פני גארדים ישראלים אחרים.
כיום הוא שחקן די שולי במכבי ונכחותו בסגל לא באמת מוסיפה עומק, והוא בטח לא איזה ג'וקר שעולה מן הספסל ויכול לשנות משחק.

לגבי לאזמה, אז הוא בהחלט לא היה רע כשחקן ספסל, אבל הוא הגיע לכאן בשביל להיות שחקן מוביל ועוד כמחליף של ליאור אליהו.... אבל זה לא כ"כ משנה כרגע.

בכל מקרה, יש איזושהי בעיתיות עם לקבוע שגם מצ'באן, גם הלפרין וגם לאנדסברג יהיו כאן בעונה הבאה.
לא בטוח שמכבי מסוגלת לעמוד בהבאתם מבחינה כלכלית (בטח אם גם רוצים להשאיר כאן שחקן יקר כמו טל) וצריכים לחשוב על אלטרנטיבות. אני גם לא בטוח שמבחינה מקצועית הם בדיוק השחקנים שמכבי צריכה.

הגנתית אתה צודק. הוא באמת איבד צעד. זה לא שבשנה שעברה הוא היה רונדו, אבל בכל זאת אתה צודק כאן.
האחוזים שלו מעבר לקשת הם אותם אחוזים כמו בשנה שעברה. נכון, מדובר בשחקן בינוני, אבל בכל זאת בשחקן בינוני מיוחד, עם סט של תכונות שאין לשחקנים אחרים.
הוא שחקן חזק מאוד בחדר ההלבשה, והוא גם מגיע למשחקים הגדולים (לפחות בכאלה שמבחינה מקצועית יש לו מה לחפש על המגרש).

אני לא אמרתי שיותם, לאנדסברג ומצ'באן יהיו במכבי שלושתם. אם כן אז א' זה מצויין ו-ב' צריך להיערך לזה כלכלית כמובן כמו שאמרת.

סה"כ אני לא חושב שזה כ"כ נורא אם טל ואוחיון יהיו בקבוצה בשנה הבאה, בהנחה ויהיו 11 שחקנים בכירים בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2011, 19:30

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:יוני, אני חושב שטל נחלש וכפי שציינתי, ישנה ירידה משמעותית מאוד ביכולת ההגנתית שלו ולדעתי, האחוזים שהוא מעמיד בקליעה מחוץ לקשת הם מזעזעים. זה נכון שהיו לו כמה משחקים טובים העונה ואני מאוד מסכים עם האימרה שהוא עושה פחות שטויות, אבל עדיין מדובר בשחקן די בינוני שגם נמצא במגמת ירידה. גם לליגה המקומית הוא לא כזה מציאה גדולה והוא לא עולה באיכותו על פני גארדים ישראלים אחרים.

הגנתית אתה צודק. הוא באמת איבד צעד. זה לא שבשנה שעברה הוא היה רונדו, אבל בכל זאת אתה צודק כאן.
האחוזים שלו מעבר לקשת הם אותם אחוזים כמו בשנה שעברה. נכון, מדובר בשחקן בינוני, אבל בכל זאת בשחקן בינוני מיוחד, עם סט של תכונות שאין לשחקנים אחרים.
הוא שחקן חזק מאוד בחדר ההלבשה, והוא גם מגיע למשחקים הגדולים (לפחות בכאלה שמבחינה מקצועית יש לו מה לחפש על המגרש).

אני לא אמרתי שיותם, לאנדסברג ומצ'באן יהיו במכבי שלושתם. אם כן אז א' זה מצויין ו-ב' צריך להיערך לזה כלכלית כמובן כמו שאמרת.

סה"כ אני לא חושב שזה כ"כ נורא אם טל ואוחיון יהיו בקבוצה בשנה הבאה, בהנחה ויהיו 11 שחקנים בכירים בסגל.

בורשטיין בהחלט לא ברמה של מכבי ובטח ובטח שלא בסכומים האלה אבל לצערי הוא ישאר כאן עוד שנה כי מכבי לא יפרו איתו את החוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 דצמבר 2011, 20:29

הוגרלו משחקי הגביע..
מכבי נגד בני השרון בשמינית והפועל נגד ראשל''צ
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12627.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2011, 20:39

מישהו יודע את לוחות הזמנים של משחקי הגביע?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 דצמבר 2011, 20:45

rc4991 כתב:מישהו יודע את לוחות הזמנים של משחקי הגביע?

רשום בכתבה..
''הקרבות ייערכו בעוד כשבועיים, ב-8 בינואר.''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־22 אורחים