המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס
מתאים לי..
שחף כתב:בעונה שעברה קיבלנו בראש מברצלונה, אז את רוצה לקבל אותם שוב? שאליהו ישמור על לורבק ו-ואסקז? זה רעיון רע מאוד. אלא אם הפציעה של נבארו באמת חמורה.
Euro_Basket כתב:על מנת ששתי קבוצות ספרדיות לא ייפגשו באותו בית פנרבחצ'ה אולקר צריכה לקבל את מלאגה מהדרג השלישי וצסק"א צריכה לקבל את בילבאו מהרביעי.
השאלה אם זה באמת תופס השנה. מישהו יודע?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בעונה שעברה קיבלנו בראש מברצלונה, אז את רוצה לקבל אותם שוב? שאליהו ישמור על לורבק ו-ואסקז? זה רעיון רע מאוד. אלא אם הפציעה של נבארו באמת חמורה.
אני רוצה לקבל אותם שוב בשביל לא לקבל אותם בהצלבה..
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בעונה שעברה קיבלנו בראש מברצלונה, אז את רוצה לקבל אותם שוב? שאליהו ישמור על לורבק ו-ואסקז? זה רעיון רע מאוד. אלא אם הפציעה של נבארו באמת חמורה.
שחף כתב:אני חותם על פנר, מאלאגה וז'לגיריס. גם קצת גיוון וגם יריבות יחסית נוחות ולא מנוסות כל כך.
LIAV10 כתב:Euro_Basket כתב:על מנת ששתי קבוצות ספרדיות לא ייפגשו באותו בית פנרבחצ'ה אולקר צריכה לקבל את מלאגה מהדרג השלישי וצסק"א צריכה לקבל את בילבאו מהרביעי.
אכן..
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בעונה שעברה קיבלנו בראש מברצלונה, אז את רוצה לקבל אותם שוב? שאליהו ישמור על לורבק ו-ואסקז? זה רעיון רע מאוד. אלא אם הפציעה של נבארו באמת חמורה.
אם נסיים ראשונים למה שנקבל אותם בהצלבה?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בעונה שעברה קיבלנו בראש מברצלונה, אז את רוצה לקבל אותם שוב? שאליהו ישמור על לורבק ו-ואסקז? זה רעיון רע מאוד. אלא אם הפציעה של נבארו באמת חמורה.
אבל תוכלי לקבל את צאסקא בהצלבה
Euro_Basket כתב:LIAV10 כתב:Euro_Basket כתב:על מנת ששתי קבוצות ספרדיות לא ייפגשו באותו בית פנרבחצ'ה אולקר צריכה לקבל את מלאגה מהדרג השלישי וצסק"א צריכה לקבל את בילבאו מהרביעי.
אכן..
השאלה היא מה קודם למה, ששתי קבוצות ששיחקו בבית המוקדם לא ישחקו אחת עם השנייה או ששתי קבוצות מאותה מדינה לא ייפגשו?
חנו'ש כתב:למה לפי האתר של היורוליג דווקא אולי' היא הראשונה בבית א'??
LIAV10 כתב:בית מוקדם זה כמו סוגריים בפעולות חשבון..
קודם לכל..
Euro_Basket כתב:LIAV10 כתב:בית מוקדם זה כמו סוגריים בפעולות חשבון..
קודם לכל..
אם באמת זה המצב אז לדעתי כך ייראו הבתים:
בית א: פנרבחצ'ה, סיינה, מלאגה, מילאנו
בית ב: צסק"א, מכבי, קאנטו, גלאטסראיי
בית ג: ריאל, אולימפיאקוס, קאזאן, ז'לגיריס
בית ד: ברצלונה, פנאתינאייקוס, אפס, בילבאו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־35 אורחים