פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 דצמבר 2011, 07:53
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12714.htmlאני חייב לתת קרדיט לעצמי, הראשון שהעלה את השם שלו בפורום וטען שמכבי תלך עליו. לא מתוך מידע פנימי כלשהו כמובן

בהצלחה.
23 דצמבר 2011, 08:29
קודם כל מזל טוב , נקווה הפעם ששחקן שמגיע באמצע עונה יצליח.
דבר שני - כל הכבוד, שחף. אבל אם זה לא יצליח אנחנו כמובן נפיל את זה על הראש שלך.
23 דצמבר 2011, 08:45
עכשיו לסגור את ת'רד המלפפונים. לא האופציה המועדפת עליי - אבל שיהיה לו בהצלחה.
23 דצמבר 2011, 08:54
אני עדיין חושב שהוא לא רכז, אבל נקווה שהוא לפחות יתרום בקליעה מבחוץ..
23 דצמבר 2011, 09:28
שיהיה לו בהצלחה. גם אני לא כל כך מתלהב מההחתמה, אבל אם נסתכל על התמונה המלאה- מדובר בשחקן שנמצא בתקופה בהחלט מצויינת ויכול לתרום למכבי באספקטים מסויימים. שוב, לא ההחתמה האופטימלית, אבל גם לא רעה במיוחד.
23 דצמבר 2011, 10:25
לפחות טווח החוזה הוא טוב.
האופציה של מכבי בסוף העונה אם להמשיך או לא.
יהיה טוב - ימשיך, לא יהיה טוב - נתראה בשמחות....
23 דצמבר 2011, 10:35
מכבי עשתה את הדבר הנכון לדעתי. שחקן לא רע, שיוכל להשתלב יחסית מהר, ומגיע בזמן הכי טוב שאפשר ביחס
להגעה באמצע העונה.
גם מבחינה כלכלית מדובר במהלך טוב.
יכול להיות שדייויד יצליח לייצר ממאלט, מיני דרק שארפ כזה. כמובן שהוא יצטרך לקלוע באחוזים טובים בשביל זה.
סה"כ נראה שמרכז הכובד בקבוצה בקו האחורי ימשיך להיות לאנגפורד, ומאלט יוכל להתמקם בפינות ולקלוע משם, או לחפש את סופו וליאור בפנים.
לדעתי דייויד לא כ"כ מהר ידיח את אוחיון מהחמישייה. הוא די מאוהב בו ובסמית'. הבעיה בחמישייה הזאת היא התקפית. בכל מקרה אצל בלאט
זה פחות משנה מי פותח, ואני מאמין שמאלט ייקבל לא מעט דקות בקו האחורי, מה שיוריד קצת לחץ מכולם.
שיהיה לו בהצלחה.
23 דצמבר 2011, 12:08
מכבי עשתה את הדבר הנכון לדעתי. שחקן לא רע, שיוכל להשתלב יחסית מהר, ומגיע בזמן הכי טוב שאפשר ביחס
להגעה באמצע העונה.
יכול להיות שדייויד יצליח לייצר ממאלט, מיני דרק שארפ כזה. כמובן שהוא יצטרך לקלוע באחוזים טובים בשביל זה.
סה"כ נראה שמרכז הכובד בקבוצה בקו האחורי ימשיך להיות לאנגפורד, ומאלט יוכל להתמקם בפינות ולקלוע משם, או לחפש את סופו וליאור בפנים.
לדעתי דייויד לא כ"כ מהר ידיח את אוחיון מהחמישייה. הוא די מאוהב בו ובסמית'. הבעיה בחמישייה הזאת היא התקפית. בכל מקרה אצל בלאט
זה פחות משנה מי פותח, ואני מאמין שמאלט ייקבל לא מעט דקות בקו האחורי, מה שיוריד קצת לחץ מכולם.
שיהיה לו בהצלחה.
אני מסכים. ישנה בעיה הגנתית בחמישייה של מאלט ולנגפורד. מאלט הוא לא עילוי הגנתי, בטח שלא בגילו, והוא נופל מאוחיון במשחק הלחץ. חסרון נוסף בציוות של מאלט ולנגפורד בחמישייה הוא היעדר מנהל משחק טוב. מאלט הוסט רק לפני שנתיים לעמדת הרכז. הוא מוסר 2.5 אסיסטים למשחק והוא מחפש קודם כל את הקליעה. אז נכון שהוא משלים את לנגפורד מבחינת אחד יכול ליצור ולחדור והשני לקלוע, אבל מי יזין כדורים לגבוהים בחמישייה הזאת? צפוי בלגאן, ואין לי מושג עד כמה בלאט יחנך את מאלט להפוך למה שהוא לא. ושלא יובן לא נכון, אני לא מחסידי אוחיון, אני הראשון שישמח אם הוא לא ישחק בחמישייה, אבל יש הרבה חסרונות בחמישייה של מאלט ושל לנגפורד.
23 דצמבר 2011, 12:30
er79 כתב:מכבי עשתה את הדבר הנכון לדעתי. שחקן לא רע, שיוכל להשתלב יחסית מהר, ומגיע בזמן הכי טוב שאפשר ביחס
להגעה באמצע העונה.
שיהיה לו בהצלחה.
אני מסכים. ישנה בעיה הגנתית בחמישייה של מאלט ולנגפורד. מאלט הוא לא עילוי הגנתי, בטח שלא בגילו, והוא נופל מאוחיון במשחק הלחץ. חסרון נוסף בציוות של מאלט ולנגפורד בחמישייה הוא היעדר מנהל משחק טוב. מאלט הוסט רק לפני שנתיים לעמדת הרכז. הוא מוסר 2.5 אסיסטים למשחק והוא מחפש קודם כל את הקליעה. אז נכון שהוא משלים את לנגפורד מבחינת אחד יכול ליצור ולחדור והשני לקלוע, אבל מי יזין כדורים לגבוהים בחמישייה הזאת? צפוי בלגאן, ואין לי מושג עד כמה בלאט יחנך את מאלט להפוך למה שהוא לא. ושלא יובן לא נכון, אני לא מחסידי אוחיון, אני הראשון שישמח אם הוא לא ישחק בחמישייה, אבל יש הרבה חסרונות בחמישייה של מאלט ושל לנגפורד.
אני חושב שבלאט לא יחליף את החמישייה, בטח לא כ"כ מהר. זה לא שהוא הביא לכאן את פארמר בחזרה.
אוחיון ימשיך לפתוח. הבעיה היא התקפית כי הגנתית זאת חמישייה סבירה.
23 דצמבר 2011, 12:34
שיהיה למאלט המון בהצלחה!
23 דצמבר 2011, 12:36
שיהיה בהצלחה לבחור.
נראה כמה גדול ומהיר יהיה האימפקט שלו על הקבוצה.
בכל מקרה, מסכים עם יוני שהוא, לפחות כרגע, אמור לעלות מהספסל.
23 דצמבר 2011, 13:20
אני בכלל חושב שמאלט הולך לשחק לא מעט ליד אוחיון..
23 דצמבר 2011, 13:36
בינתיים זה רשמי רק בספורט5, אם כי כנראה שהעניין סגור.
בהתחשב בזה שאנחנו נמצאים באמצע העונה, והאופציות שיש הן די מוגבלות - זו החתמה טובה. בהחלט עדיף על הימור מהחנות. הבחור נמצא בכושר משחק, יש לו ניסיון יורוליג ולא הד קייס. אומנם לא רכז קלאסי, אבל יש לנו כבר שניים כאלה והקליעה שלו מבחוץ תתקבל בברכה. נראה גם שדיוויד מחזיק ממנו.
נקווה שיעשה במהרה את השינוי בראש מקבוצה קטנה בה מותר לו הכל לקבוצה גדולה בה הוא חלק מהפאזל.
23 דצמבר 2011, 16:21
ג'רום רנדל שברח מברק נתניה לדאלאס שוחרר ע"י דאלאס. יכול היה להיות אחלה של שחקן למכבי...
23 דצמבר 2011, 17:01
cannon כתב:ג'רום רנדל שברח מברק נתניה לדאלאס שוחרר ע"י דאלאס. יכול היה להיות אחלה של שחקן למכבי...
יש סתירה פנימית במה שרשמת עכשיו.
23 דצמבר 2011, 18:39
שחף כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.405.112714.html
אני חייב לתת קרדיט לעצמי, הראשון שהעלה את השם שלו בפורום וטען שמכבי תלך עליו. לא מתוך מידע פנימי כלשהו כמובן

בהצלחה.
קרדיט לעצמך ? זה הקרדיט היחיד שאני מסוגל לתת לך:
שחף כתב:אני מקווה שפדרמן לא יכניס לכיס את הכסף מפארגו אחרי המשחק היום.
23 דצמבר 2011, 18:40
אגב, אין עדיין הודעה באתר הרשמי...
23 דצמבר 2011, 20:44
יש משהו מוזר בזה.יש שמועות בספרד שג'ייסון אנטוני גריינג'ר בדרך למכבי ושמאלט בסוף לא מגיעה
23 דצמבר 2011, 20:56
leon984 כתב:יש משהו מוזר בזה.יש שמועות בספרד שג'ייסון אנטוני גריינג'ר בדרך למכבי ושמאלט בסוף לא מגיעה
השאלה אם קיים כזה שחקן

עריכה: זה הוא?
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=63540כן, זה הוא, יש לו בליגה הספרדית 9 נק', 3.6 אס', 3.8 ריב'
לא משהו, אבל הוא רק בן 22, אם הוא לשנים הבאות ולא לשנה הזאת אז סבבה, לא?
יש לו אזרחות איטלקית..
הנה ממוצעים מלאים:
http://www.acb.com/jugador.php?id=Y6K
24 דצמבר 2011, 00:18
leon984 כתב:יש משהו מוזר בזה.יש שמועות בספרד שג'ייסון אנטוני גריינג'ר בדרך למכבי ושמאלט בסוף לא מגיעה
based on ?
עוד משתמש 'אמין' בפורום יורובאסקט ?