roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:לא ידוע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה. לא יגיעו לי לפלייאוף השנה? מזכיר לי הודעות מטופשות שלך מהעבר כמו ה-bashing של רוז ממש לפני שהוא נותן עונת MVP והירידות על פארגו.
עם פירס בהרכב הייתם מקבלים בראש כמו תמיד. והקבוצה של השנה לדעתי יותר טוב מהקבוצה של עונה שעברה (ספסל יותר טוב), ויראו את זה בהמשך העונה.
אתה קצת עצבני נראה לי. אני עדיין לא סובל את רוז ומשחק ה- 1 על 5 שלו ואני לא חושב שהוא יצליח לשחזר את העונה הקודמת שלו.
בכל הכנות - גארנט נראה גמור. אלן קצת התעורר במחצית השניה, אבל אני בספק אם הוא יכול לסחוב עונה צפופה כמו הנוכחית. את פירס עדיין לא ראינו העונה ולא ברור מה נראה. מהספסל יש את באס, אבל מה עוד? לא כל יום ניקס ולא כל יום יפתחו לרונדו את הדרך לסל.
זה יפה שאתה מגיע למסקנות על סמך כלום. גארנט לא גמור, מן הסתם לא ביכולת של לפני שנתיים-שלוש אבל עדיין יש לו מספיק כדורסל. אלן הוא מהזן של רג'י מילר ויכול לתת עוד כמה עונות ביכולת הזאת ואין אצלו שום ירידה. לפירס לא היו פציעות רציניות כל הקריירה והוא שמר על הגוף נהדר. אני לא רואה אצל BIG3 שינוי מהעונה שעברה ובעונה שעברה זה הספיק לחצי גמר המזרח ונתנו פייט לא רע למיאמי עד שרונדו נפצע ביד. בספסל יש את באס, פיאטרוס, ווילקוקס, דולינג, דניאלס שזה לא רע בכלל.
ורונדו חוגג מול הרבה קבוצות, לא רק נגד הניקס.
אם ניקס לא מדד אז בבקשה תן 8 קבוצות יותר טובות במזרח שאמורות למנוע מסלטיקס להגיע לפלייאוף.
יש מעט מאוד עובדות לבסס עליהן דעות עד עכשיו. בעיקר תחושה מהמשחקים שראיתי.
8 קבוצות (לא לפי סדר):
1. מיאמי
2. שיקגו
3. ניקס
4. אטלנטה
5. אורלנדו
6. פילדלפיה
7. אינדיאנה
8. וושינגטון/דטרויט/מילווקי
אני לא אומר שבטוח שהם לא יגיעו לפלייאוף, אבל מאוד לא התרשמתי מהם ממה שראיתי עד עכשיו (כולל בקדם עונה). בוא ניתן לזה עוד שבוע ונראה.
בקיצור הם יהיו בפלייאוף ויהיה להם יתרון ביתיות בסיבוב הראשון.
שיקאגו ומיאמי הן שתי הקבוצות היחידות שטובות יותר מבוסטון.
וושינגטון....