toja27 כתב:אז בוא אני אגיד מה לי מפריע, שאנשים ממשיכים להגיד את אותם הדברים שנאמרו על ידיהם בקיץ רק כדי לצאת צודקים כם אם המציאות מוכיחה להם שטעו. אני למשל כבר הודיתי שטעיתי בעניין מקל בקיץ, ההערכות שלי לגביו היו לא נכונות. למה? כי המציאות מוכיחה את זה! אלה העובדות. הדעה שלי בקיץ לא שווה הרבה אם מגיעה מציאות שסותרת את מה שאמרתי. גם לגבי ארז טעיתי, לא כי אני לא חושב שהוא מאמן לא טוב אלא כי הוא המציאות הוכיחה שבתנאים שהוא היה אמור לעבוד הוא לא מתאים. נקודה.
ואז ביום לאחר משחק מופתי של סילי נגד קבוצה שלא ניצחנו שנתיים, ומשחק זה מצטרף לעוד הרבה משחקים טובים שלו , וכל מי שמבין קצת כדורסל מבין שהוא תוספת מבורכת לקבוצה , מתעקש ברוב יהירותו שהוא טעות בקיץ. לא משנה לו אם המציאות מעירה אותו, הוא ממשיך בשלו כי זה מה שאמר הקיץ, בעודו מראה איך בתיאוריה הקו הקידמי היה צריך להיות להיות טוב יותר לו רק סילי לא היה חותם, כשהוא מתעלם מפקטורים שקורים בשטח ולא בתיאוריה כמו פציעה של שחקן חשוב בקו הקידמי בקיץ והבהילות שמכבי היו צריכים לחפש גבוה, החוק הרוסי, חולשה של אחד הגארדים וכו'. ואדון שועל שאני כבר באמת מעלה תהיות לגבי הבנת הכדורסל שלו שטוען שהוא שחקן לא מועיל במיוחד.
1. תאמין לי שאין לי בעיה להודות כשאני טועה
עשיתי את זה כבר עם מקל וגם עם טיוס (ושאר הסנטרים החרגולים) בעבר
2. רק כדי להבהיר את זה שוב - סילי שחקן טוב ונותן תמורה טובה למחיר, אני אומר את זה עכשיו וחשבתי שהוא יהיה כזה גם בקיץ
הקטע הוא שזה לא שחקן שהיינו צריכים, לפחות לא כשעמדות הפנים שלך נראות כך, ובגלל זה ההחתמה כשלעצמה אינה חכמה
אין פה שום צורך (לפחות מבחינתי) להודות ב"טעות" כי אני מדבר על עצם החחתמה ולא על השחקן עצמו