המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:קרלוס אריו חתם בבשיקטאש
itai7 כתב:מישהו ראה לבנבנן עף ככה?![]()
yzafrir כתב:כרמל , את קארול למכבי היו הרבה הזדמנויות לקחת אותו לפני ריאל והיא פשוט לא ניצלה אותם . זה הרבה עניין של תזמון וגם איזה שחקנים יש להן בסגל...שחקן כמו מארק פיין שכבר נמצא בקבוצה דיי בכירה וכבר מקבל דקות משמעותיות הוא עם חוזה עד לסוף השנה כך שמכבי יכולה לגנוב אותו די בקלות אם תרצה...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , את קארול למכבי היו הרבה הזדמנויות לקחת אותו לפני ריאל והיא פשוט לא ניצלה אותם . זה הרבה עניין של תזמון וגם איזה שחקנים יש להן בסגל...שחקן כמו מארק פיין שכבר נמצא בקבוצה דיי בכירה וכבר מקבל דקות משמעותיות הוא עם חוזה עד לסוף השנה כך שמכבי יכולה לגנוב אותו די בקלות אם תרצה...
כשמכבי רצו להביא את קארול לכאן הוא היה תחת חוזה ועם סעיף שחרור של 350K יורו..אני לא מאשימה אותם שלא שילמו את זה..
ברגע שזה הגיע לחוזה חופשי וזה היה או מכבי או ריאל לא היה למכבי סיכוי בכלל..
אם קבוצה בכירה כמו ברצלונה או ריאל תרצה את דאונס הוא יגיע לשם..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , את קארול למכבי היו הרבה הזדמנויות לקחת אותו לפני ריאל והיא פשוט לא ניצלה אותם . זה הרבה עניין של תזמון וגם איזה שחקנים יש להן בסגל...שחקן כמו מארק פיין שכבר נמצא בקבוצה דיי בכירה וכבר מקבל דקות משמעותיות הוא עם חוזה עד לסוף השנה כך שמכבי יכולה לגנוב אותו די בקלות אם תרצה...
כשמכבי רצו להביא את קארול לכאן הוא היה תחת חוזה ועם סעיף שחרור של 350K יורו..אני לא מאשימה אותם שלא שילמו את זה..
ברגע שזה הגיע לחוזה חופשי וזה היה או מכבי או ריאל לא היה למכבי סיכוי בכלל..
אם קבוצה בכירה כמו ברצלונה או ריאל תרצה את דאונס הוא יגיע לשם..
יש משהו במה שצפריר אומר.
הרי את הנדריקס מכבי הצליחה להביא מהליגה הזו והוא היה איזה תגלית העונה שם או משהו כזה, פשוט בשל העובדה שהגדולות עוד לא התעניינו בו אז. אני די בטוחה שהם לא היו מתנגדות כיום לקחת אותו (ועוד עלולות לעשות את זה בקיץ...)
יש לתזמון חשיבות לא קטנה.
חנו'ש כתב:כרמל, מה שאמרתי לא סתר את מה שאמרת,
ומה שאת אמרת לא סתר את מה שצפריר אמר.
כולנו מסכימים שמכבי לא יכולה להילחם על שחקנים מול ריאל או בארסה ולכן מכבי צריכה לזהות אותם עוד לפניהם ולקוות שאין להם סעיף בייאאוט מטורף....
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], refael ו־34 אורחים