המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:משחק ביום חמישי וזה לא יורוליג.. מרגיש כאילו רימו אותי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:משחק ביום חמישי וזה לא יורוליג.. מרגיש כאילו רימו אותי
אותי דווקא מתסכל שזה עוד משחק חוץ(למרות שעדיף שיעשו את זה בפגרה)..נראה כאילו השנה יש למכבי 9 משחקי חוץ על כל משחק בית..
MaccabiTA כתב:משחק ביום חמישי וזה לא יורוליג.. מרגיש כאילו רימו אותי
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:משחק ביום חמישי וזה לא יורוליג.. מרגיש כאילו רימו אותי
תגיד תודה שיש בכלל משחק
אני זוכר איך בשנה שעברה כולנו השתגענו עד שהתחיל הטופ 16
Holiday_Armadillo כתב:מה עבר על השיער של ליאור?!?!?!?!?!?!?!?!?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה עבר על השיער של ליאור?!?!?!?!?!?!?!?!?
זה נראה כמו איזה תספורת משנות ה40 או משהואבל זה נראה פחות גרוע ממה שמכבי נראית עד עכשיו
קודי כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה עבר על השיער של ליאור?!?!?!?!?!?!?!?!?
זה נראה כמו איזה תספורת משנות ה40 או משהואבל זה נראה פחות גרוע ממה שמכבי נראית עד עכשיו
אין מה לעשות, אי אפשר לדרוש מהשחקנים שיגיעו לכל משחק כאילו הוא משחק גדול, בטח לא כשגם בלאט עולה עם חמישיה ראשונה של מחליפים. פאפאס נותן לבלאט עוד סיבות לא לתת לו דקות עם איבוד כדור ועבירה טכנית בזמן הקצר שבילה על המגרש וג'יימס ממשיך להראות את הרכות המדהימה שלו. מעבר לכך, פתיחה רעה של אליהו ופניני ואוחיון ממשיך לנגר מבחוץ.
MaccabiTA כתב:קודי כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה עבר על השיער של ליאור?!?!?!?!?!?!?!?!?
אין מה לעשות, אי אפשר לדרוש מהשחקנים שיגיעו לכל משחק כאילו הוא משחק גדול, בטח לא כשגם בלאט עולה עם חמישיה ראשונה של מחליפים. פאפאס נותן לבלאט עוד סיבות לא לתת לו דקות עם איבוד כדור ועבירה טכנית בזמן הקצר שבילה על המגרש וג'יימס ממשיך להראות את הרכות המדהימה שלו. מעבר לכך, פתיחה רעה של אליהו ופניני ואוחיון ממשיך לנגר מבחוץ.
סביר להניח שבסוף הם יתעוררו וינצחו את המשחק הזה אבל גם המחליפים לא אמורים להראות ככה מול המופארם..
LIAV10 כתב:כשלנגפורד מוסר צביקה לא אומר כלום, אבל אם הוא ינסה פעם אחת לייצר לעצמו מצב הוא תמיד יריץ בדיחה על זה שהוא לא מוסר..
עריכה: מאז שרשמתי את ההודעה הזאת לאנג' עם 2 אס'..
LIAV10 כתב:כשלנגפורד מוסר צביקה לא אומר כלום, אבל אם הוא ינסה פעם אחת לייצר לעצמו מצב הוא תמיד יריץ בדיחה על זה שהוא לא מוסר..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כשלנגפורד מוסר צביקה לא אומר כלום, אבל אם הוא ינסה פעם אחת לייצר לעצמו מצב הוא תמיד יריץ בדיחה על זה שהוא לא מוסר..
לי דווקא גיל ברק יותר מפריע בעניין הזה..
כל פעם שהכדור אצל לאנגפורד והוא מכדרר פעמיים אז גיל ברק ישר ''תשחרר כבר'' או ''תמסור''..
אני כבר מחכה ליום שיגידו שהנדריקס האריך את החוזה..הוא שחקן כל כך מוכשר..לא רק בעבודה שחורה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־60 אורחים