הארכה!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ירושלים שיחקה יפה היום
בכלל היא נראית מעולה ברוב המשחקים באירופה, והיא ניצחה במקומות שבעונה רגילה היא לא חולמת לנצח בהם
itai7 כתב:הגיע הזמן שאחרי 5 שנים הם יעלו שלב ביורוקאפ הזה..
הזיה
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים עלתה לשלב הטופ 16.
rc4991 כתב:נכון הרגע הזה בצבא שגורם בכיר מגיע לבסיס ופתאום מנקים הכל ויש אוכל טוב? אז הפועל ירושלים הערב עם ברתומיאו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נכון הרגע הזה בצבא שגורם בכיר מגיע לבסיס ופתאום מנקים הכל ויש אוכל טוב? אז הפועל ירושלים הערב עם ברתומיאו
אין לי מושג על מה אתה מדבר
jol9 כתב:שמעתי אתמול ברדיו את אורי אלון...
הבן אדם חי בסרט שמגדל זאת קבוצה שמגיע לה יורוליג יותר מחלק מהקבוצות שמשחקות בה (למשל דרושאפקה).
זה החלום הכי גדול שלו, אין ספק.
בכל מקרה, הוא דיבר שהיורוליג הולך לגדול. אני לא הכי מבין את זה. עד שיצרו פורמט חדש ומעניין, למה למהר ולהגדיל?
אפילו בפורמט הזה, יש קבוצות די חלשות במפעל. אז להוסיף עוד 4, יישפר את הרמה?
ואולי נחזור בכלל לבתים? אין מספיק עומס על הקבוצות גם ככה?
jol9 כתב:שמעתי אתמול ברדיו את אורי אלון...
הבן אדם חי בסרט שמגדל זאת קבוצה שמגיע לה יורוליג יותר מחלק מהקבוצות שמשחקות בה (למשל דרושאפקה).
בכל מקרה, הוא דיבר שהיורוליג הולך לגדול. אני לא הכי מבין את זה. עד שיצרו פורמט חדש ומעניין, למה למהר ולהגדיל?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שמעתי אתמול ברדיו את אורי אלון...
הרמה לא עלתה מי יודע מה, אבל גם עם הרמה הנוכחית ובטח עם העומס של היורוליג, ירושלים מקום אחרון בליגה הזאת, קל
jol9 כתב:כרמל, אני די בטוח שאורי אלון ישים כסף אם הם יתקבלו ליורוליג.
בכל אופן, יש המון קבוצות שמגיע להן יותר.
קודם שיעשו משהו ביורוקאפ... זה לא דרושאפקה, שמעמידה תקציב מטורף, ומביאה כוכבים מכל רחבי אירופה.
שירגיע קצת.
קודם שיעשו משהו ביורוקאפ... זה לא דרושאפקה, שמעמידה תקציב מטורף, ומביאה כוכבים מכל רחבי אירופה.
שירגיע קצת.
שירגיע קצת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים