NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2011, 14:56

asafb96 כתב:משחק מצוין היה בין הבולס לקליפרס. הבולס בסוף התחילו לברוח עם תצוגת שלשות גדולה
רוז היה אדיר. 29 נקודות, ב8-14 מהשדה, כולל 3-4 ל3, 10-11 מהעונשים, 16 אסיסטים (עדיין הוא משחק לבד, רוי?), ו8 ריבאונדים, וזה ששומר אותו כריס פול. גם גריפין היה אדיר עם 34 ו13. היו הרבה מאוד הלייאופים ודאנקים גדולים במשחק, כמובן של גריפין-ג'ורדן, מאסיסטים של פול בעיקר. בילאפס לא שיחק, אבל מו וויליאמס מילא את החסר בצורה מצוינת

כן, הוא עדיין שחקן של אחד על חמש ואין קשר לאסיסטים. הדבר היחיד שדריק רוז יודע לעשות טוב זה להיכנס לצבע. יש לו מהירות, כוח ואתלטיות ברמה אחרת לחלוטין מלרכזים אחרים. הוא למעשה לברון ג'יימס של הגארדים, רק קצת פחות טוב. לפעמים הוא מסיים בעצמו ולפעמים הוא מנסה למסור, אבל בשורה התחתונה המשחק שלו הוא תמיד אותו הדבר - משחק של אחד על חמש.

אם ראית את כריס פול, אז ראית מה זה רכז אמיתי שעובר בשביל הקבוצה והופך את השחקנים שלצידו לטובים יותר. דריק רוז הוא סקורר נפלא, אבל הוא לא רכז. השלשות נכנסו לו במשחק הזה וזה יעלה לבולס ביוקר במשחק הבא.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 15:32

EulGam05 כתב:הקליפרס קבוצה מאד נוצצת, מלא אלי-הופים ודאנקים אדירים, הדבר הכי נוצץ שהבולס עשו אתמול היה לנצח את המשחק ותאכלס זה כל מה שחשוב. מה שכן, לאט לאט גריפין הופך לחיה מתחת לסל ככל שהוא מלטש את המשחק שלו. רק חבל שהוא סיגל לעצמו את המנהג המעצבן הזה של לבכות לשופטים אחרי כל מהלך, ברבע הראשון אחרי איבוד כדור שלו (או עבירת תוקף) הוא בא לשופט ואמר לו "אני בלייק גריפין" כאילו שהוא אמור לקבל שריקות רק מתוקף היותו בלייק גריפין.

רוז אוהב לשחק נגד פול, הוא נתן לו בראש גם בעונה שעברה ולמעשה הוא ניצח אותו בכל המפגשים ביניהם עד כה. פול הוא שומר טוב באופן כללי אבל באחד על אחד אין לו מה לעשות מול רוז, הוא פשוט נמוך ואיטי מדי בשביל לשמור עליו, כשרוז הוריד את הראש וצבר מהירות הוא עבר את פול כאילו לא היה שם.

הוא לא אמר את זה..הוא אמר את זה? אם הוא באמת אמר את זה..גועל נפש..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 דצמבר 2011, 15:37

אמר גם אמר, השדרים התחילו לצחוק על זה...
EulGam05

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2011, 15:55

לא יצא לי לראות את המשחק של קליבלנד הפעם אבל כספי שוב מאכזב.. מה יהיה?
ד"א לא יודע איפה לשאול את זה אבל בציטוטים במקום אותיות אני רואה ריבועים ריקים כאלה (וכוכביות מדי פעם) אבל בתגובות אני רואה את זה רשום נורמאלי, מה הולך פה? :D
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי asafb96 » 31 דצמבר 2011, 16:24

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:משחק מצוין היה בין הבולס לקליפרס. הבולס בסוף התחילו לברוח עם תצוגת שלשות גדולה
רוז היה אדיר. 29 נקודות, ב8-14 מהשדה, כולל 3-4 ל3, 10-11 מהעונשים, 16 אסיסטים (עדיין הוא משחק לבד, רוי?), ו8 ריבאונדים, וזה ששומר אותו כריס פול. גם גריפין היה אדיר עם 34 ו13. היו הרבה מאוד הלייאופים ודאנקים גדולים במשחק, כמובן של גריפין-ג'ורדן, מאסיסטים של פול בעיקר. בילאפס לא שיחק, אבל מו וויליאמס מילא את החסר בצורה מצוינת

כן, הוא עדיין שחקן של אחד על חמש ואין קשר לאסיסטים. הדבר היחיד שדריק רוז יודע לעשות טוב זה להיכנס לצבע. יש לו מהירות, כוח ואתלטיות ברמה אחרת לחלוטין מלרכזים אחרים. הוא למעשה לברון ג'יימס של הגארדים, רק קצת פחות טוב. לפעמים הוא מסיים בעצמו ולפעמים הוא מנסה למסור, אבל בשורה התחתונה המשחק שלו הוא תמיד אותו הדבר - משחק של אחד על חמש.

אם ראית את כריס פול, אז ראית מה זה רכז אמיתי שעובר בשביל הקבוצה והופך את השחקנים שלצידו לטובים יותר. דריק רוז הוא סקורר נפלא, אבל הוא לא רכז. השלשות נכנסו לו במשחק הזה וזה יעלה לבולס ביוקר במשחק הבא.

די נו.. איזה 1 על 5? 16 אסיסטים באו לו ככה סתם?
תראה את המשחק (או שכבר ראי, אני לא יודע), ותבין. היה יוצא מהכלל, ולקח 14 זריקות שדה לעומת 16 אסיסטים שהוא מסר
פול אכן רכז גדול, לטעמי הטוב בעולם, אבל עדיין, רוז שחקן ענק. לא רכז עלק..
פול הופך את השחקנים לידו טובים יותר? נכון. אבל גם רוז. הוא עשה את נואה מנגר וסנטר אפור, לשחקן שקולע גם נקודות, והרבה, בלי שלנואה אין שום משחק גב לסל, או קליעה יציבה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 16:39

MaccabiTA כתב:לא יצא לי לראות את המשחק של קליבלנד הפעם אבל כספי שוב מאכזב.. מה יהיה?
ד"א לא יודע איפה לשאול את זה אבל בציטוטים במקום אותיות אני רואה ריבועים ריקים כאלה (וכוכביות מדי פעם) אבל בתגובות אני רואה את זה רשום נורמאלי, מה הולך פה? :D

גם לי זה היה ככה לפני איזה שבוע..הסתדר לי לבד..

כספי חרא של שחקן העונה וגם בעונה שעברה..יכולים להיות לא אובייקטיבים ולהגן עליו שהוא עושה דברים מעבר..אבל הוא באמת זוועה כל פעם שהוא על המגרש וגורם לקבוצה שלו להיראות זוועה(איבודים,צעדים,זריקות שלא צריך לקחת,החטאות מכל הזריקות,גם נוחות ולרוב לא נוחות)..ואני ראיתי כל משחק שהיה עד עכשיו לקליבלנד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 31 דצמבר 2011, 17:35

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:לא יצא לי לראות את המשחק של קליבלנד הפעם אבל כספי שוב מאכזב.. מה יהיה?

כספי חרא של שחקן העונה וגם בעונה שעברה..יכולים להיות לא אובייקטיבים ולהגן עליו שהוא עושה דברים מעבר..אבל הוא באמת זוועה כל פעם שהוא על המגרש וגורם לקבוצה שלו להיראות זוועה(איבודים,צעדים,זריקות שלא צריך לקחת,החטאות מכל הזריקות,גם נוחות ולרוב לא נוחות)..ואני ראיתי כל משחק שהיה עד עכשיו לקליבלנד

אני אף פעם לא אהבתי אותו... יש לו התלהבות, אבל חוץ מזה הוא די בינוני בכל השאר
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 17:50

Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם אני לא אהבתי אותו..אבל מסתבר שזה לא ציוני :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 31 דצמבר 2011, 18:05

כספי הזה כזה בועט בדלי. רבים העריכו שהסיטואציה שאליה הוא נקלע בקליבלנד תביא לפריחה שלו. בינתיים הוא ממש לא מממש את הציפיות..
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2011, 18:09

הוא לא שחקן ענק ולא הולך להיות סופרסטאר אבל הוא גם לא שחקן רע.. אבל אני חושב שאולי קצת הציפיות הגבוהות פוגעות בו עד עכשיו
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי misha » 31 דצמבר 2011, 18:11

פירס חזר וכבר נראינו יותר טוב 0התוצאה מטעה קצת, המשחק נגמר באמצע הרבע השלישי). JO נתן סוף סוף משחק טוב ונראה כמו שחקן ולא גופה, אבל מול הפיסטונס זו לא חכמה גדולה.

------------------------------------
היט שחזרו את מה שעשינו מולם לפני שנתיים :)

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 18:12

MaccabiTA כתב:הוא לא שחקן ענק ולא הולך להיות סופרסטאר אבל הוא גם לא שחקן רע.. אבל אני חושב שאולי קצת הציפיות הגבוהות פוגעות בו עד עכשיו

אני חייבת לחלוק עליך..בשנה וחצי האחרונות כספי שחקן רע..
זה לא שכשהוא על המגרש הוא לא מורגש..מה שנקרא ''לא מריח ולא מסריח''..הוא מפריע לקבוצה כשהוא משחק..
הוא עושה צעדים בזה שהוא לא מפסיד להחליק,הוא לוקח זריקות טיפשיות שלא לקאליבר שלו כשחקן,הוא לוקח זריקות ל-3 חצי מטר מעבר לקשת עם שחקן בפנים,הוא מנסה לעשות הטעיות וכמעט קורע לעצמו את הרצועות 8 פעמים במשחק..הוא פשוט רע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2011, 18:39

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:הוא לא שחקן ענק ולא הולך להיות סופרסטאר אבל הוא גם לא שחקן רע.. אבל אני חושב שאולי קצת הציפיות הגבוהות פוגעות בו עד עכשיו

זה לא שכשהוא על המגרש הוא לא מורגש..מה שנקרא ''לא מריח ולא מסריח''..הוא מפריע לקבוצה כשהוא משחק..
הוא עושה צעדים בזה שהוא לא מפסיד להחליק,הוא לוקח זריקות טיפשיות שלא לקאליבר שלו כשחקן,הוא לוקח זריקות ל-3 חצי מטר מעבר לקשת עם שחקן בפנים,הוא מנסה לעשות הטעיות וכמעט קורע לעצמו את הרצועות 8 פעמים במשחק..הוא פשוט רע..

את מדגישה את הדברים הרעים אבל בהגנה הוא שחקן מאוד אנרגטי, למרות הזריקות הרעות שלו (לפעמים) האחוזים שלו מה3 גבוהים יחסית ובעונה השנייה היו גבוהים מהעונה הראשונה.. נכון שלפעמים הוא עושה דברים מטופשים אבל אני לא מסכים שהוא שחקן רע כי הוא מפצה על זה. ואם ראית את המשחקים שלו בסקרמנטו אז אפשר להבין לא מעט מהזריקות המאולצות שלו, כשאתה משחק בקבוצה שאתה יכול להיות על המגרש 10 דקות ולא לגעת בכדור פעם אחת אז כשמגיעה מסירה זה מובן שהוא יזרוק גם ממצבים לא הכי נוחים (למרות שזה לא תמיד הכי חכם) אני מקווה שהמעבר לקליבנד יעזור לו, הוא צריך לשנות את המשחק שלו אבל ברגע שזה יקרה הוא יכול לתרום לקבוצה לא מעט.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 31 דצמבר 2011, 18:43

Holiday_Armadillo כתב:
Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם אני לא אהבתי אותו..אבל מסתבר שזה לא ציוני :nono

חח כן גם אני חטפתי צעקות מחברים על זה שאני לא אוהב אותו...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 18:45

MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את מדגישה את הדברים הרעים אבל בהגנה הוא שחקן מאוד אנרגטי, למרות הזריקות הרעות שלו (לפעמים) האחוזים שלו מה3 גבוהים יחסית ובעונה השנייה היו גבוהים מהעונה הראשונה.. נכון שלפעמים הוא עושה דברים מטופשים אבל אני לא מסכים שהוא שחקן רע כי הוא מפצה על זה. ואם ראית את המשחקים שלו בסקרמנטו אז אפשר להבין לא מעט מהזריקות המאולצות שלו, כשאתה משחק בקבוצה שאתה יכול להיות על המגרש 10 דקות ולא לגעת בכדור פעם אחת אז כשמגיעה מסירה זה מובן שהוא יזרוק גם ממצבים לא הכי נוחים (למרות שזה לא תמיד הכי חכם) אני מקווה שהמעבר לקליבנד יעזור לו, הוא צריך לשנות את המשחק שלו אבל ברגע שזה יקרה הוא יכול לתרום לקבוצה לא מעט.

אחוזים גבוהים ל-3? יש לו עד עכשיו 16% מחוץ לקשת ו-26% מהשדה..
הוא לא משחק טוב עכשיו וגם לא שיחק טוב לפני שנה..אפשר להגן עליו כמה שרוצים אבל עם אנרגיות לא הולכים למכולת..
הנדריקס הוא ההתגלמות של השחקן האנרגטי הטיפוסי אבל הוא גם מוכשר בהתקפה ולא הורס..לעומת כספי..
לא אכפת לי למה הוא לקח זריקות מאולצות בסקרמנטו,הוא כבר לא שם והוא עדיין משחק רע..
יעלה את הרמה שלו? בסדר..כרגע הוא נראה זוועה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2011, 18:53

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אחוזים גבוהים ל-3? יש לו עד עכשיו 16% מחוץ לקשת ו-26% מהשדה..
הוא לא משחק טוב עכשיו וגם לא שיחק טוב לפני שנה..אפשר להגן עליו כמה שרוצים אבל עם אנרגיות לא הולכים למכולת..
הנדריקס הוא ההתגלמות של השחקן האנרגטי הטיפוסי אבל הוא גם מוכשר בהתקפה ולא הורס..לעומת כספי..
לא אכפת לי למה הוא לקח זריקות מאולצות בסקרמנטו,הוא כבר לא שם והוא עדיין משחק רע..
יעלה את הרמה שלו? בסדר..כרגע הוא נראה זוועה..

בנוגע לאחוזים חשבתי שזה ברור שלא דיברתי על העונה הזאת.
אני ממש לא חושב שהוא משחק רע, יכול להיות שזה פשוט דעה אישית, יכול להיות שאני לא אובייקטיבי בגלל שהוא ישראלי. את התקופה שלו בקליבלנד יהיה יותר הוגן לשפוט אחרי 20 משחקים לפחות מאשר עכשיו, אני מאמין שזה ישתפר (משמעותית). נצטרך לחכות ולראות
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 דצמבר 2011, 18:56

מה זה החוסר אובייקטיביות הזה? הוא רע מאוד כבר שנה וחצי
הוא לא ישאר עוד הרבה זמן בנבא
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 31 דצמבר 2011, 19:30

MTA2311 כתב:מה זה החוסר אובייקטיביות הזה? הוא רע מאוד כבר שנה וחצי

תעשה לי טובה לא חסרים שחקנים הרבה פחות טובים ממנו שנשארים בNBA.. אם הוא ירצה יהיה לו מקום שם להרבה שנים
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 19:33

MaccabiTA כתב:

תעשה לי טובה לא חסרים שחקנים הרבה פחות טובים ממנו שנשארים בNBA.. אם הוא ירצה יהיה לו מקום שם להרבה שנים

הוא יוכל להישאר שם כי כבר למדנו שלא חייבים להיות להיט בשביל להיות ב-NBA..
יש שם הרבה שחקנים שלא מתאימים לקבוצות יורוקאפ..אבל זה לא אומר שהוא יישאר שם כי הוא ''וואו''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 דצמבר 2011, 19:35

MaccabiTA כתב:

לא רואה יותר מדי שחקנים פחות טובים ממנו בנבא.
על הספסל אולי יהיה לו מקום.. אבל מדובר בילד שבגיל 19 הכניס סעיף בחוזה עם מכבי שלפיו הוא מחוייב להיות אחד מ7 השחקים המובילים.. נראה לך שהוא יסכים לשבת על הספסל 10 שנים?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 31 דצמבר 2011, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael ו־38 אורחים