LIAV10 כתב:יאללה, מחליפים ז'אנר
סרטים עצובים..המרדף לאושר עם וויל וג'יידן סמית' הכי עצוב ומרגש שיצא לי לראות..
גרין מייל..
השמן של לורנזו(אין מצב שמישהו לא בוכה בזה)..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יאללה, מחליפים ז'אנר
asafb96 כתב:felix_r כתב:איזה סרט מצחיק זה "סאנטה בשקל"
![]()
גם אתה רואה את זה? אין על הסרטים בHOT FUN
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך מתלהבים מעספור?
יש לי YES אבל ראיתי 2-3 פרקים וממש לא התלהבתי..נראה לי קצת כאילו אנשים אומרים ''וואי! סידרה על ערסים ומאאאגניבים! אם אתה לא רואה את זה אתה לא מאאאגניב! זה הסידרה הכי טובה אח שלו''..תקנו אותי אם אני טועה..אולי 2-3 פרקים זה לא מספיק פשוט..
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה כל כך מתלהבים מעספור?
יש לי YES אבל ראיתי 2-3 פרקים וממש לא התלהבתי..נראה לי קצת כאילו אנשים אומרים ''וואי! סידרה על ערסים ומאאאגניבים! אם אתה לא רואה את זה אתה לא מאאאגניב! זה הסידרה הכי טובה אח שלו''..תקנו אותי אם אני טועה..אולי 2-3 פרקים זה לא מספיק פשוט..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יאללה, מחליפים ז'אנר
גרין מייל..
השמן של לורנזו(אין מצב שמישהו לא בוכה בזה)..
שמוליק כתב:רק חבל שעורך הקליפ לא טרח לבדוק שזה לא הטוב הרע והמכוער אלא "בעבור מעט דולרים יותר" שהוקרן בארץ כ"הצלפים".
הטוב הרע והמכוער נוצר שנה אחריו.
felix_r כתב:שמוליק כתב:רק חבל שעורך הקליפ לא טרח לבדוק שזה לא הטוב הרע והמכוער אלא "בעבור מעט דולרים יותר" שהוקרן בארץ כ"הצלפים".
השיר זה מ"הטוב הרע והמכוער" (בביצוע של ERASURE). הקליפ הוא לא הקליפ המקורי של השיר, ככה שאי אפשר לבוא בטענות.
יש לך מזל, שלא ראית את הקליפ המקורי. היית נופל מהכיסא
שמוליק כתב:felix_r כתב:שמוליק כתב:רק חבל שעורך הקליפ לא טרח לבדוק שזה לא הטוב הרע והמכוער אלא "בעבור מעט דולרים יותר" שהוקרן בארץ כ"הצלפים".
השיר זה מ"הטוב הרע והמכוער" (בביצוע של ERASURE). הקליפ הוא לא הקליפ המקורי של השיר, ככה שאי אפשר לבוא בטענות.
יש לך מזל, שלא ראית את הקליפ המקורי. היית נופל מהכיסא
יש לך לינק לקליפ?
felix_r כתב:תערובת של וודקה ושמפניה זה דבר קטלני ביותר. ברוסיה קוראים לזה "זוהר צפוני." על תנסו את זה בבית אם אתם לא ממוצא רוסי
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:תערובת של וודקה ושמפניה זה דבר קטלני ביותר. ברוסיה קוראים לזה "זוהר צפוני." על תנסו את זה בבית אם אתם לא ממוצא רוסי
אני דוקא ניסיתי הלילה תערובת של ווסיקי ושמפניה (ואני ממוצא פולני).
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־14 אורחים