המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מה זה החוסר אובייקטיביות הזה? הוא רע מאוד כבר שנה וחצי
הוא לא ישאר עוד הרבה זמן בנבא
תעשה לי טובה לא חסרים שחקנים הרבה פחות טובים ממנו שנשארים בNBA.. אם הוא ירצה יהיה לו מקום שם להרבה שנים
לא רואה יותר מדי שחקנים פחות טובים ממנו בנבא.
על ספסל אולי יהיה לו מקום.. אבל מדובר בילד שבגיל 19 הכניס סעיף בחוזה עם מכבי שלפיו הוא מחוייב להיות אחד מ7 השחקים המובילים.. נראה לך שהוא יסכים לשבת על הספסל 10 שנים?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מה זה החוסר אובייקטיביות הזה? הוא רע מאוד כבר שנה וחצי
תעשה לי טובה לא חסרים שחקנים הרבה פחות טובים ממנו שנשארים בNBA.. אם הוא ירצה יהיה לו מקום שם להרבה שנים
לא רואה יותר מדי שחקנים פחות טובים ממנו בנבא.
על ספסל אולי יהיה לו מקום.. אבל מדובר בילד שבגיל 19 הכניס סעיף בחוזה עם מכבי שלפיו הוא מחוייב להיות אחד מ7 השחקים המובילים.. נראה לך שהוא יסכים לשבת על הספסל 10 שנים?
כבר דיברתי איתך על זה ודעתי היא שהוא כן יסכים לעשות את זה..
הוא כל הזמן דיבר על ה-NBA ושזה החלום שלו..הוא הישראלי הראשון ב-NBA ובלה בלה בלה..הוא יעדיף לשבת על הספסל ב-NBA בשביל שהוא לא יצטרך לחזור לאירופה ולקבל מכה לאגו..
הסיבה היחידה שהוא הכניס את הסעיף ההוא לחוזה היה בגלל ה-NBA ובגלל שהוא רצה לוודא שהוא יקבל חשיפה..ברגע שהוא כבר ב-NBA אני לא חושבת שהוא יחזור הנה..גם אם זה אומר שהוא לא יקבל הרבה דקות..
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מה זה החוסר אובייקטיביות הזה? הוא רע מאוד כבר שנה וחצי
הוא יוכל להישאר שם כי כבר למדנו שלא חייבים להיות להיט בשביל להיות ב-NBA..
יש שם הרבה שחקנים שלא מתאימים לקבוצות יורוקאפ..אבל זה לא אומר שהוא יישאר שם כי הוא ''וואו''..
יוסי22 כתב:בייינום חוזר לשורות הלייקרס אחרי שריצה את עונש ההרחקה והוא כבר עם 8 נקודות אחרי 7 דקות של משחק .
ומומלץ בחום לאסף לראות את הרבע הזה ולראות את ההבדל בצבע בין הדקות שביינום שיחק ובין הדקות שהוא לא.
סוף רבע ראשון 23-22 לדנבר כשמלבד ביינום עם 10 אף אחד לא מבריק בלייקרס , כשהבעיה העיקרית היא שקובי ופאו מנותקים לגמרי עד עכשיו .
יוסי22 כתב:הלייקרס מנצחים 92-89 במשחק הפכפך מאוד כששחקן אחד מתעלה גבוה מעל כולם והוא אנדרו ביינום כמובן עם 29 נקודות באחוזים מצויינים , 13 ריבאונד ושני חסימות קריטיות בדקות הסיום .
האיש שלט בשני צידי המגרש והוכיח כמה פוטנציאל טמון בו , אני מאוד מקווה שהוא לא יפצע השנה ויממש סוף סוף את הפטונציאל שלו עד הסוף .
מנגד קובי למרות השורה הסטטיסטית המרשימה היה זוועה (עוד דוגמא לנפלאות הסטטיסטיקה) , בעיקר בדקות האחרונות שהיו פשוט עלובות כשביינום מציל אותו מעוד משחק שהוא הפסיד ללייקרס בידיים אחרי המשחק מול שיקאגו בפתיחת העונה.
גאסול היה סביר בצד ההתקפי אבל מישהו חייב לנער אותו מהאדישות שלו כי איתו וביינום יש ללייקרס יתרון גדול על שאר הקבוצות בצבע , בלעדיו זה קובי וביינום נגד שאר העולם וזה לא יספיק .
יוסי22 כתב:המצב של הסנטרים באמת לא משהו ובלי שום קשר ביינום שחקן מצוין בשני צידי המגרש להבדיל משאר הנגרים שנותנים את האימפקט ההגנתי שהוא נותן.
בפלייאוף האחרון שהוא היה בו בריא לגמרי לשם שינוי הוא היה השחקן הכי טוב בלייקרס , זה כמובן לא הספיק כי קובי ופאו שבקו אבל הוא את שלו עשה.
והלייקרס לא צריכים שום שינוי קיצוני חוץ ממישהו שיתן כמה סטירות לפאו ויעיר אותו כבר מהאפטיות שהוא נכנס אליה מאיזו סיבה שלא תהיה .
גם אם קובי בגד עם חברה שלו כמו שרומזים או מה שלא יהיה , הוא שחקן מקצוען והפאסיביות שהשתלטה עליו פוגעת קשות בלייקרס .
במידה והוא כן יחזור לעצמו - שלישיה של קובי , פאו וביינום לא נופלת משום חמישיה בליגה והם בהחלט יכולים ללכת עד הסוף.
יוסי22 כתב:במידה והוא כן יחזור לעצמו - שלישיה של קובי , פאו וביינום לא נופלת משום חמישיה בליגה והם בהחלט יכולים ללכת עד הסוף.
roy1000 כתב:נו, אסף, גם אחרי ה- 29/13 של ביינום אתה עדיין הולך להשוות אותו לנגרים כמו נואה וקאזינז? מתי בחיים שלו נתן נואה משחק כזה?
asafb96 כתב:roy1000 כתב:נו, אסף, גם אחרי ה- 29/13 של ביינום אתה עדיין הולך להשוות אותו לנגרים כמו נואה וקאזינז? מתי בחיים שלו נתן נואה משחק כזה?
ביינום נתן משחק ענק, אבל חכה קצת לפני שאתה מכתיר אותו. אתה הרי יודע מה יכול לקרות..
בשביל שיהיה איפה שאתה שם אותו, הוא צריך לשמור על יכולת כזאת בעקביות. אני אמרתי בכל הפוסטים שלי שהוא שחקן מצוין, אבל הוא עדיין לא הוכיח שהוא ה"סנטר השני בטיבו" כמו שהכתרת אותו. קודם שיוכיח את זה. פתח מצוין, נראה איך ימשיך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־39 אורחים