שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמח שאתה נהנה שמואל.
מרוצה מהבחירה שלך?
מתחום הלימודים? בהחלט כן.
ממוסד הלימודים? פה לא בטוח.
למה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמח שאתה נהנה שמואל.
מרוצה מהבחירה שלך?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמח שאתה נהנה שמואל.
מרוצה מהבחירה שלך?
למה?
איתי-שגב כתב:אז.. אתה ממליץ לפסוח על בן גוריון בבוא הזמן ?.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמח שאתה נהנה שמואל.
מרוצה מהבחירה שלך?
למה?
כי המחלקה למדעי המחשב עושה הכל כדי למרר לסטודנטים את החיים.
מקבלים יותר אנשים ממה שצריך ואז קורעים במבחנים כדי להכשיל ולנפות.
יחס לסטודנטים לא קיים. הם בעיקר יודעים לקחת כסף של נכשלים על עוד קורס חוזר או עוד שנה בתואר. הרשימה עוד ארוכה.
כמובן שאני מדבר ספציפית על המחלקה למדמ"ח.
איתי-שגב כתב:אז.. אתה ממליץ לפסוח על בן גוריון בבוא הזמן ?.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אז.. אתה ממליץ לפסוח על בן גוריון בבוא הזמן ?.
אני לא יודע מה יהיה המצב עוד כמה שנים, אבל הייתי עושה בדיקה רצינית בבוא העת.
מבחינת חיי חברה אין על בן גוריון וזה גם צריך להיות שיקול.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמח שאתה נהנה שמואל.
מרוצה מהבחירה שלך?
למה?
כי המחלקה למדעי המחשב עושה הכל כדי למרר לסטודנטים את החיים.
מקבלים יותר אנשים ממה שצריך ואז קורעים במבחנים כדי להכשיל ולנפות.
יחס לסטודנטים לא קיים. הם בעיקר יודעים לקחת כסף של נכשלים על עוד קורס חוזר או עוד שנה בתואר. הרשימה עוד ארוכה.
כמובן שאני מדבר ספציפית על המחלקה למדמ"ח.
אני חושב שבמחלקות הגדולות והרציניות זה ככה.
חשמל זה אותו הדבר. בטכניון עושים את זה ברוב ההנדסות.
רפואה מנפים באכזריות עוד הרבה הרבה לפני...
היחס לסטודנטים בתואר ראשון הוא תמיד מחפיר.
אני חושב שאתה הולך למקום הלא נכון. אל תשכח שהמטרה שלך היא ללמוד מקצוע, ולא לקבל יחס וליקוקים
מהמוסד שבו אתה לומד.
אני חושב שאם מבחינה לימודית וחברתית אתה מרוצה, אז זה הכי חשוב.
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אז.. אתה ממליץ לפסוח על בן גוריון בבוא הזמן ?.
אני לא יודע מה יהיה המצב עוד כמה שנים, אבל הייתי עושה בדיקה רצינית בבוא העת.
מבחינת חיי חברה אין על בן גוריון וזה גם צריך להיות שיקול.
אה, יש קהילה טובה ? שעוזרת וזה ?.
טוב, פסחתי.
jol9 כתב:שמואל, הממוצע הסופי יתיישר בסוף. הקורסים בשנים המתקדמות הם בדר"כ קצת יותר קלים.
כמה נקודות לפה או לשם לא ישנו לדעתי, ובכל מקרה, יש היצע עצום של משרות בשוק התכנה היום.
אתה תמיד תהיה בעדיפות על יוצאי רוב המוסדות בארץ למעט הטכניון ות"א, ככה שהמצב שלך לא רע לדעתי.
shayD כתב:שמואל אתה צריך לשמוח שהמחלקה שלך מעמידה לך רף גבוה לעמוד בו.
הסינון של החבר'ה בהתחלה מאוד חשוב, יש המון אנשים שמשתחלים בטעות.
לגבי המבחנים של הטכניון (במקצועות הליבה) הם לא כאלה ידועים לשמצה ואני אגיד משהו ואקווה להשאר בחיים אח"כ - הם גם לא כאלה קשים.
אני אומר את זה כי אני לומד למקצועות הליבה שלי ומתרגל עם מבחנים של הטכניון שלפעמים לא ברמה גבוהה ככ.
שמואל1 כתב:shayD כתב:שמואל אתה צריך לשמוח שהמחלקה שלך מעמידה לך רף גבוה לעמוד בו.
לגבי המבחנים של הטכניון (במקצועות הליבה) הם לא כאלה ידועים לשמצה ואני אגיד משהו ואקווה להשאר בחיים אח"כ - הם גם לא כאלה קשים.
אני אומר את זה כי אני לומד למקצועות הליבה שלי ומתרגל עם מבחנים של הטכניון שלפעמים לא ברמה גבוהה ככ.
אין לי בעיה עם רף גבוה. אני לא בא בטענות לגבי מבחנים קשים. יש לי בעיה עם מבחנים לא הוגנים. יש הבדל גדול בין השניים.
ולצערי, מבחנים לא הוגנים זה דבר שבשגרה במחלקה שלנו. בעיקר כדי לנפות, וגם אולי קצת להתרברב ב- "הרמה אצלנו גבוהה אז כולם מקבלים 50".
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:shayD כתב:שמואל אתה צריך לשמוח שהמחלקה שלך מעמידה לך רף גבוה לעמוד בו.
אין לי בעיה עם רף גבוה. אני לא בא בטענות לגבי מבחנים קשים. יש לי בעיה עם מבחנים לא הוגנים. יש הבדל גדול בין השניים.
ולצערי, מבחנים לא הוגנים זה דבר שבשגרה במחלקה שלנו. בעיקר כדי לנפות, וגם אולי קצת להתרברב ב- "הרמה אצלנו גבוהה אז כולם מקבלים 50".
בתחומי לימוד תחרותיים מנסים להכשיל אותך, זה לא סוד. זה המצב גם במשפטים.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:shayD כתב:שמואל אתה צריך לשמוח שהמחלקה שלך מעמידה לך רף גבוה לעמוד בו.
אני לא מקבל את זה. אני משלם ממיטב כספי כדי לרכוש השכלה ואני בעיקר מרגיש שמנסים לדפוק אותי.
הבעיה היא שכל התקנון פרוץ ולכן כל מרצה יכול לעשות מה שבא לו. הגיע הזמן שיגדירו נהלים מסודרים מה מותר להם ומה אסור.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:shayD כתב:שמואל אתה צריך לשמוח שהמחלקה שלך מעמידה לך רף גבוה לעמוד בו.
אני לא מקבל את זה. אני משלם ממיטב כספי כדי לרכוש השכלה ואני בעיקר מרגיש שמנסים לדפוק אותי.
הבעיה היא שכל התקנון פרוץ ולכן כל מרצה יכול לעשות מה שבא לו. הגיע הזמן שיגדירו נהלים מסודרים מה מותר להם ומה אסור.
אני מסכים איתך, אבל אם לא ככה, איך אתה חושב שהסינון צריך להתבצע?
shayD כתב:הפסיכומטרי לא מדד מספיק טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים