NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2012, 19:54

EulGam05 כתב:צ'אנדלר מתאים לשחק ליד כוכבים וזה הכל יפה וטוב אבל תמורת 14.5 מיליון לעונה? ועוד תחת ה-CBA החדש שמגביל קבוצות שנמצאות מעל לתקרת שכר? זה כמו שמכבי תשלם לדווין סמית' מיליון דולר לעונה - סכום גדול מדי לשחקן שהוא בעיקר רול-פלייר.

כן, זה נכון. מצד שני (וזה מתחבר לויכוח שמתנהל כאן כבר ע"פ למעלה מ-10 עמודים), סנטרים טובים זה מצרך מבוקש בNBA.
זה לא שפטריקים יואינגים מסתובבים בליגה חופשי.

הניקס החתימו את צ'אנדלר תמורת סכום גבוה, וזה אומר שהם יצטרכו ללכת על יותר וטרנים שמרוויחים פחות ולחיות מעונה לעונה.
הנקודה שלי היא שלדעתי להביא עוד כוכב על זה לא הדבר הנכון, אלא אם זה מגיע במקום אמארה.

אבל אתה צודק, יהיה להם לא קל בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2012, 21:28

מי שרוצה יש הזדמנות לראות קליבלנד-שארלוט בשעה 2..
גם רואים את כספי וגם את שארלוט שהיא קבוצה סימפטית++
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 03 ינואר 2012, 21:35

Holiday_Armadillo כתב:מי שרוצה יש הזדמנות לראות קליבלנד-שארלוט בשעה 2..
גם רואים את כספי וגם את שארלוט שהיא קבוצה סימפטית++

אני הולך להקריב עוד לילה בתקווה שכספי סוף סוף יתעורר ושאני לא ירדם :D
משחק אחרון הוא היה לא רע בכלל, פשוט אלונזו ג'י היה מצויין במחצית השנייה אז כספי לא ראה יותר מדי דקות.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי misha » 03 ינואר 2012, 22:28

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:צ'אנדלר מתאים לשחק ליד כוכבים וזה הכל יפה וטוב אבל תמורת 14.5 מיליון לעונה? ועוד תחת ה-CBA החדש שמגביל קבוצות שנמצאות מעל לתקרת שכר? זה כמו שמכבי תשלם לדווין סמית' מיליון דולר לעונה - סכום גדול מדי לשחקן שהוא בעיקר רול-פלייר.

כן, זה נכון. מצד שני (וזה מתחבר לויכוח שמתנהל כאן כבר ע"פ למעלה מ-10 עמודים), סנטרים טובים זה מצרך מבוקש בNBA.

הניקס החתימו את צ'אנדלר תמורת סכום גבוה, וזה אומר שהם יצטרכו ללכת על יותר וטרנים שמרוויחים פחות ולחיות מעונה לעונה.
הנקודה שלי היא שלדעתי להביא עוד כוכב על זה לא הדבר הנכון, אלא אם זה מגיע במקום אמארה.

בגלל שאין הרבה סנטרים מדהימים כמו פעם, לדעתי היה להם עדיף להביא לעמדה הזו רול פלייר נחמד (כמו למשל דלמבארט שהוזכר פה או מישהו אחר) בכסף קטן יחסית ולחפש להביא גארד מוביל תמורת חוזה גבוה של צ'ונסי שהיה אמור להיגמר בקיץ. לדעתי הם מיהרו מדי והגבילו את האופציות שלהם בעתיד. עם כל הכבוד לצ'אנדל, הוא לא שחקן שובר שוויון.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2012, 22:40

misha כתב:
jol9 כתב:

בגלל שאין הרבה סנטרים מדהימים כמו פעם, לדעתי היה להם עדיף להביא לעמדה הזו רול פלייר נחמד (כמו למשל דלמבארט שהוזכר פה או מישהו אחר) בכסף קטן יחסית ולחפש להביא גארד מוביל תמורת חוזה גבוה של צ'ונסי שהיה אמור להיגמר בקיץ. לדעתי הם מיהרו מדי והגבילו את האופציות שלהם בעתיד. עם כל הכבוד לצ'אנדל, הוא לא שחקן שובר שוויון.

יכול להיות. בכל מקרה, גם במצבים לא פשוטים אפשר לצאת. סה"כ לניקס יש את כל מה שצריך בשביל למשוך שחקנים טובים שיעזרו להם לזכות באליפות.
זה די עצוב שהמועדון הזה לא רלוונטי בהקשר לדיבור על אליפות, כבר בערך עשור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2012, 23:03

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:ורועי- אני לא חושב שביינום צריך להיות האופציה הראשונה בהתקפה אלא קובי ופאו שלפחות בצד ההתקפי עולים עליו , אבל באמת צריכה להיות חלוקת כדורים יותר מסודרת בין הקו הקידמי לאחורי (או במילים אחרות... קובי) ובעיקר קובי צריך להסתכל במראה ולהבין שהוא פוגע בקבוצה כשהוא משחק בסגנון הזה וחבל.

יש לך שחקן אחד שקולע ב- 40% מהשדה (קובי), שחקן שני שקולע ב- 55% מהשדה (פאו), ושחקן שלישי שקולע ב- 67% מהשדה (ביינום). מי צריך להיות לדעתך האופציה הראשונה?

מה הדמגוגיה הזו ? כל פעם ששחקן קולע באחוזים טובים יותר ילכו אליו קודם?

ברור שהארסנל ההתקפי של פאו וקובי גדול בהרבה מזה של ביינום והם בהחלט אמורים להיות האופציה הראשונה כי הם שחקנים עם ארסנל התקפי מספק כדי להניע קבוצה בסדר גדול של הלייקרס ומנגד ביינום בהחלט צריך לקבל יותר כדורים עמוק בצבע (בערך במיקום שסופו מקבל ) ובעיקר קובי צריך לתת לעצמו סטירה ולהבין שהאגואיסטיות שהוא הפגין במשחקים האחרונים פוגעת בקבוצה ולא ממש עושה לו שירות מועיל.
יוסי22

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 ינואר 2012, 23:06

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:ורועי- אני לא חושב שביינום צריך להיות האופציה הראשונה בהתקפה אלא קובי ופאו שלפחות בצד ההתקפי עולים עליו , אבל באמת צריכה להיות חלוקת כדורים יותר מסודרת בין הקו הקידמי לאחורי (או במילים אחרות... קובי) ובעיקר קובי צריך להסתכל במראה ולהבין שהוא פוגע בקבוצה כשהוא משחק בסגנון הזה וחבל.

יש לך שחקן אחד שקולע ב- 40% מהשדה (קובי), שחקן שני שקולע ב- 55% מהשדה (פאו), ושחקן שלישי שקולע ב- 67% מהשדה (ביינום). מי צריך להיות לדעתך האופציה הראשונה?

ברור שהארסנל ההתקפי של פאו וקובי גדול בהרבה מזה של ביינום והם בהחלט אמורים להיות האופציה הראשונה כי הם שחקנים עם ארסנל התקפי מספק כדי להניע קבוצה בסדר גדול של הלייקרס ומנגד ביינום בהחלט צריך לקבל יותר כדורים עמוק בצבע (בערך במיקום שסופו מקבל ) ובעיקר קובי צריך לתת לעצמו סטירה ולהבין שהאגואיסטיות שהוא הפגין במשחקים האחרונים פוגעת בקבוצה ולא ממש עושה לו שירות מועיל.

שחקו כדורסל לא יכול להחליף את צבע עורו (ולא בגלל עורו הוא שחקן אגואיסטי) הוא תמיד היה ויהיה כך
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ינואר 2012, 23:08

JasonWilliams12 כתב:
יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:

שחקו כדורסל לא יכול להחליף את צבע עורו (ולא בגלל עורו הוא שחקן אגואיסטי) הוא תמיד היה ויהיה כך

הייתי צריכה לקרוא את המשפט פעמיים בשביל להבין שזה לא ''נאום המוקה 2.0'' :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 ינואר 2012, 23:17

Holiday_Armadillo כתב:
JasonWilliams12 כתב:
יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:

הייתי צריכה לקרוא את המשפט פעמיים בשביל להבין שזה לא ''נאום המוקה 2.0'' :laugh2

חחח זה ממש לא היה הכוונה שלי אני לא נאצי/גזעני :rolleyes
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי p&p » 04 ינואר 2012, 00:20

כל פעם שיש משחק של קליבלנד אני מתעורר וכל פעם אני מתאכזב 5 דקות ראשונות של משחק כספי עם תוקף איבוד עבירה ואירבול
p&p

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2012, 01:10

מה יהיה עם כספי מה? איירבול, 3 איבודים, עבירת תוקף ו2 החטאות מהקו זה רקורד מרשים ל11 דקות
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2012, 01:19

בלוף, אובר רייטד, תבחרו אתם...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2012, 02:50

MTA2311 כתב:בלוף, אובר רייטד, תבחרו אתם...

אני אוהבת את שניהם..אני חייבת לבחור? :sad1

ג'ימר סוף סוף עם משחק טוב במדי סקרמנטו..17 נקודות,6 מ-12 מהשדה,4 מ-6 מחוץ לקשת,3 ריבאונדים,אסיסט,חטיפה,איבוד..ובכל זאת סקרמנטו הפסידו לממפיס(5 נקודות[2 מ-5 מהשדה]ו-3 אסיסטים לפארגו ב-25 דקות)..
קאזינס שדורש טרייד שיחק 22 דקות,עשה 1 מ-5 מהשדה,קלע 4 נקודות והוריד 8 ריבאונדים..

לא יודעת אם מישהו ראה ב-NBA TV את המשחק של שיקאגו-אטלנטה אבל למרות שהיה מאוד דרמטי פשוט נקרעתי מהשדרים..מזכיר לי את הסל המטורף מאחורי הקרש שהיה לפני כמה ימים במכללות ושומעים את הפרשן צועק במירמור ''IT'S NO GOOD! NOOO! NOOO!''
אבל מהלך מנצח יפה מאוד של הבולס..כשהיו צריכים לעלות ליתרון הלכו לרוז לאחד על אחד אבל אחרי זה כשכולם חשבו שיילכו לרוז הם עשו מהלך בין נואה ללואל דנג(חחחח רשמתי ג'ו קינג)..ריספקט על האומץ לא ללכת על הסטאר..זה בחיים לא היה קורה עם הלייקרס וקובי..הם ינצחו או יפסידו על מה שקובי יכול לעשות בקליעות בלתי אפשריות במקום ללכת למהלך מתוכנן ונכון שדיברו עליו בפסק הזמן..זה גם אומר הרבה על האגו של רוז..

אוקלהומה הפסידו לדאלאס והסכר נפתח,הפעם הם הפסידו לפורטלנד..
דוראנט בצד אחד עם משחק זוועתי,19 נקודות אבל 1 מ-7 מחוץ לקשת ו-8 מ-26 מהשדה ובצד השני למרקוס אולדריג' עם משחק אדיר של 30 נקודות,10 מ-19 מהשדה,10 מ-12 מהקו ו-8 ריבאונדים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2012, 08:14

יוסי22 כתב:מה הדמגוגיה הזו ? כל פעם ששחקן קולע באחוזים טובים יותר ילכו אליו קודם?

התשובה שלי היא חד-משמעית כן. אם יש לך שחקן שיכול לקחת 15-20 זריקות ולקלוע ב-65% מהשדה אז הוא אמור להיות האופציה הראשונה. ביינום הוא כמעט בלתי-עציר בפוסט. בדיוק כמו שסופו הוא האופציה הראשונה של מכבי, ביינום צריך להיות האופציה הראשונה של הלייקרס.
roy1000

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 04 ינואר 2012, 08:22

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:מה הדמגוגיה הזו ? כל פעם ששחקן קולע באחוזים טובים יותר ילכו אליו קודם?

התשובה שלי היא חד-משמעית כן. אם יש לך שחקן שיכול לקחת 15-20 זריקות ולקלוע ב-65% מהשדה אז הוא אמור להיות האופציה הראשונה. ביינום הוא כמעט בלתי-עציר בפוסט. בדיוק כמו שסופו הוא האופציה הראשונה של מכבי, ביינום צריך להיות האופציה הראשונה של הלייקרס.

האחוזים של ביינום הם כאלה בגלל שהוא לוקח זריקות נכונות, אם תתן לו יותר כדורים הוא יזרוק גם זריקות לא נכונות והאחוזים ירדו בהתאם. זאת לא נוסחה מתמטית של אחוזים.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 ינואר 2012, 08:25

אבל למכבי אין שחקנים כמו קובי ופאו שהם מכונות התקפה מוכחות שהביאו רק בעונות האחרונות 2 אליפויות וגמר כשביינום לא היווה פאקטור משמעותי במיוחד , אני לא אגזים אם אומר שקובי ופאו כל אחד בעמדה שלו הם משחקני ההתקפה הטובים בליגה .

על ביינום אני לא חושב שאפשר לומר את זה , כלומר לטעמי הוא מדורג גבוה בגלל השילוב שבין הגנה מצוינת להתקפה טובה בניגוד לשאר הסנטרים ההגנתיים שמתקשים לקנות לייאפ אבל אי אפשר לומר או לפחות לא כרגע שהוא טופ סנטר מבחינת התקפה כי הוא די מתקשה כשהוא מקבל את הכדור לא במקום שהוא רגיל אליו לעומת פאו וקובי שמהווים איום כמעט מכל נקודה וככה קל הרבה יותר לפתח התקפה , בכל מקרה ביינום מקבל את ה 15-20 זריקות שלו לערב וזה נראה לי המינון המושלם בשבילו , הייתי רק מעביר חלק מהזריקות של קובי לפאו ויוצר יותר איזון במשולש שיוביל את הלייקרס לאורך כל העונה שתוצאותיה יקבעו בעיקר לפי היכולת של קובי ופאו לשתף פעולה כמו שחקנים מקצוענים.

אגב - ביינום עם עוד משחק מפלצתי של 21 נקודות ו-22 ריבאונד ונראה לי שאפשר לעדכן את התחזית ל +20 במקום + 15 שהצעתי לאסף להתערב.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2012, 08:26

Ido_Maccabi כתב:האחוזים של ביינום הם כאלה בגלל שהוא לוקח זריקות נכונות, אם תתן לו יותר כדורים הוא יזרוק גם זריקות לא נכונות והאחוזים ירדו בהתאם. זאת לא נוסחה מתמטית של אחוזים.

זה לא שחקן שלוקח 5 זריקות למשחק. ביינום זה שחקן שלוקח 10-15 זריקות למשחק ולא צריכה להיות לא בעיה לקחת עוד 5 על חשבון קובי. אין סיבה שהאחוזים שלו ירדו.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 ינואר 2012, 11:15

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:בלוף, אובר רייטד, תבחרו אתם...

אני אוהבת את שניהם..אני חייבת לבחור? :sad1

לא יודעת אם מישהו ראה ב-NBA TV את המשחק של שיקאגו-אטלנטה אבל למרות שהיה מאוד דרמטי פשוט נקרעתי מהשדרים..מזכיר לי את הסל המטורף מאחורי הקרש שהיה לפני כמה ימים במכללות ושומעים את הפרשן צועק במירמור ''IT'S NO GOOD! NOOO! NOOO!''
אבל מהלך מנצח יפה מאוד של הבולס..כשהיו צריכים לעלות ליתרון הלכו לרוז לאחד על אחד אבל אחרי זה כשכולם חשבו שיילכו לרוז הם עשו מהלך בין נואה ללואל דנג(חחחח רשמתי ג'ו קינג)..ריספקט על האומץ לא ללכת על הסטאר..זה בחיים לא היה קורה עם הלייקרס וקובי..הם ינצחו או יפסידו על מה שקובי יכול לעשות בקליעות בלתי אפשריות במקום ללכת למהלך מתוכנן ונכון שדיברו עליו בפסק הזמן..זה גם אומר הרבה על האגו של רוז..

השדר הזה הוא סטייסי קינג (שיחק בבולס עם ג'ורדן בשנות ה-90) ובד"כ אוהדי הבולס מתים עליו אבל אוהדי קבוצות אחרות לא סובלים אותו. הוא לא כל כך חזק בצד המקצועי אבל לפעמים יש לו יציאות משעשעות (למשל במשחק מול ממפיס כשהראו את ההילוך החוזר של הפציעה של ראנדולף אחרי שאו-ג'יי מאיו נפל לו על הברך, הוא אמר "OJ did it" או לפני כמה שנים שהוא אמר על איזה שחקן שברח לי השם שלו - "הוא אמנם לוקח הרבה ריבאונדים אבל רובם מזריקות מוחמצות").

בכל אופן הבולס מצליחים להראות במשחק הזה רפרטואר מאד מרשים של החטאות, אני לא חושב שיש איזשהו סוג זריקה שהם לא הצליחו להחטיא בשלושת הרבעים הראשונים החל מליי-אפים ודאנקים ועד לזריקות פייד-אוויי ושלשות - לא משנה אם חופשיות או לא. 2 דקות לסיום הרבע השלישי ההוקס הובילו 56-37 ונראו בדרך הבטוחה לניצחון אבל אז דרק רוז החליט שנמאס לו, קלע 3 שלשות רצופות ונתן עוד אסיסט לשלשה של דנג. דנג צמצם עוד קצת מהקו, רוז עם עוד שני סלים במאני טיים הביא את הבולס למצב של שיוויון 74 ודנג קלע את סל הניצחון. כמו שהורפורד אמר בסוף המשחק כשנשאל מה קרה - "דרק רוז קרה".
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 04 ינואר 2012, 12:38

יוסי22 כתב:אבל למכבי אין שחקנים כמו קובי ופאו שהם מכונות התקפה מוכחות שהביאו רק בעונות האחרונות 2 אליפויות וגמר כשביינום לא היווה פאקטור משמעותי במיוחד , אני לא אגזים אם אומר שקובי ופאו כל אחד בעמדה שלו הם משחקני ההתקפה הטובים בליגה .

על ביינום אני לא חושב שאפשר לומר את זה , כלומר לטעמי הוא מדורג גבוה בגלל השילוב שבין הגנה מצוינת להתקפה טובה בניגוד לשאר הסנטרים ההגנתיים שמתקשים לקנות לייאפ אבל אי אפשר לומר או לפחות לא כרגע שהוא טופ סנטר מבחינת התקפה כי הוא די מתקשה כשהוא מקבל את הכדור לא במקום שהוא רגיל אליו לעומת פאו וקובי שמהווים איום כמעט מכל נקודה וככה קל הרבה יותר לפתח התקפה , בכל מקרה ביינום מקבל את ה 15-20 זריקות שלו לערב וזה נראה לי המינון המושלם בשבילו , הייתי רק מעביר חלק מהזריקות של קובי לפאו ויוצר יותר איזון במשולש שיוביל את הלייקרס לאורך כל העונה שתוצאותיה יקבעו בעיקר לפי היכולת של קובי ופאו לשתף פעולה כמו שחקנים מקצוענים.

אגב - ביינום עם עוד משחק מפלצתי של 21 נקודות ו-22 ריבאונד ונראה לי שאפשר לעדכן את התחזית ל +20 במקום + 15 שהצעתי לאסף להתערב.

ביינום בעוד משחק מצוין, ונראה טוב מאוד עד עכשיו, אבל שוב, כמו שאמרתי גם לפני שהתחיל לשחק, הכל תלוי באיך הוא ישמור על עצמו. הוא יכול מחר להיפצע, ולחזור עם משחקים של 7 נקודות ב2-9 מהשדה..
בהחלט יהיה מעניין לראות אם הוא יצליח לשמור על היכולת הזאת, אבל אני די בטוח שהוא לא יעשה 20+ בממוצע.

פורטלנד ממשיכה ליהיות המרעננת של העונה, ועשתה ניצחון יפה מאוד על אוקלהומה. אלדריג' ממשיך לבסס את מעמדו כאחד משחקי הפנים הטובים בליגה, ויחד עם פלטון, ג'רלד וואלאס, באטום, מאתי'ו, ושאר השחקנים, יש להם קבוצה מצוינת, בלי להחזיק אף סופרסטאר
asafb96

הודעהעל ידי misha » 04 ינואר 2012, 23:19

מכה לא קטנה לממפיס - רנדולף יחמיץ חודשיים בעקבות הפציעה ברגל מהמשחק נגד הבולס. בגריזליס לא חיכו הרבה והביאו את מריס ספייטס מפילדלפיה, אבל נאלצו לוותר על הנרי שעבר להורנטס. אין להם מזל עם פציעות העונה, כשדארל ארתור כבר גמר את העונה לפני שהתחילה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים