האם יצטרף בעלים חדשים למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האם יצטרף בעלים חדשים למכבי?

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2012, 07:57

yzafrir כתב:יוני , אתה באמת מצפה ששמעון יגיד בתקשורת כן אנחנו מנהלים מגעים למכירת חלק מהבעלות על הקבוצה ??? הרי כתוב בפרוש שזה נעשה בחשאיות וכנראה שהייתה איזה הדלפה אבל שמעון תמיד יכחיש דברים גם אם הם נכונים במאת האחוזים .
הרי מדובר בעורך דין שמעון מיזרחי , אנחנו מכירים אותו מספיק זמן בשביל לדעת שכשהוא אומר שאין כלום אז כנראה שמתבשל משהו...
אגב, עיקר הדילול של הבעלות יהיה מהצד של פדרמן ורקאנטי שיחד מחזיקים ברוה הבעלות על הקבוצה כי הם אלו שקנו את החלק של כץ

אני פשוט לא רואה סיבה להתעסק בזה, כל עוד הבוס אומר שזה לא רלוונטי.
אפשר כמובן להתעסק בזה בת'רד הפנטזיות (או הסיוטים) אבל כשזה בא פרסום של אתר אינטרנט מול אמירה מפורשת של שמעון, אז אני בוחר לוותר על ההתעסקות הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 ינואר 2012, 08:56

אני דווקא חושב שזה מאוד רלוונטי להתעסק בזה , עצם זה שזה עלה בתקשורת ושמעון התייחס לזה (גם עם לשלילה) זה בהחלט הופך את הנושא לרלוונטי ובטח שלא לפאנטזיה...באותה מידה דברנו על לאנגפורד אחרי שהוזכר בתקשורת כמעומד למרות הכחשות של ההנהלה בתחילת המומ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2012, 09:09

yzafrir כתב:אני דווקא חושב שזה מאוד רלוונטי להתעסק בזה , עצם זה שזה עלה בתקשורת ושמעון התייחס לזה (גם עם לשלילה) זה בהחלט הופך את הנושא לרלוונטי ובטח שלא לפאנטזיה...באותה מידה דברנו על לאנגפורד אחרי שהוזכר בתקשורת כמעומד למרות הכחשות של ההנהלה בתחילת המומ....

שמעון התייחס לזה כי שאלו אותו. באותו האופן אפשר לשאול אותו האם קובי ברייאנט מגיע למכבי.

אתה כמובן מוזמן להתעסק בזה, אבל לא הייתי ממהר לבטל את דבריו של שמעון באופן הזה. בכל זאת, אם אכן ישנו מו"מ, אז אין שום סיבה מבחינתו להגיד שיש כל מיני אפשרויות שנבדקות.
זה שונה משאלות בנוגע לשחקנים ספציפיים, כי שם יש משחקי סוכנים והעלאות מחירים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 05 ינואר 2012, 16:27

גרינוולד וורד כהן על סיפור מזרחי

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1891567
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ינואר 2012, 16:34

Mta_atic כתב:גרינוולד וורד כהן על סיפור מזרחי

אז אני מבינה שהיום תורו של שמעון לתת יופי של משחק..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ינואר 2012, 19:48

עצוב מאוד שזה המצב
אני לא יודע אם באמת רוצים שיצא(למרות שזה הגיוני)אבל הוא בהחלט איבד את הכח שלו וחבל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 ינואר 2012, 20:18

עצוב מאוד שמישהו עוד מאמין לקשקושים שנכתבים באתר ההוא , בלי שנכנסתי לכתבה ברור לי שזה עוד קשקוש מקושקש.
יוסי22

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 ינואר 2012, 20:20

Holiday_Armadillo כתב:

אז אני מבינה שהיום תורו של שמעון לתת יופי של משחק..

שמעתי שהוא עבד על היד שלו מבחוץ בקיץ :D
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ינואר 2012, 21:32

יוסי22 כתב:עצוב מאוד שמישהו עוד מאמין לקשקושים שנכתבים באתר ההוא , בלי שנכנסתי לכתבה ברור לי שזה עוד קשקוש מקושקש.

כשהוא כותב:" שחקנים התלוננו על הדומיננטיות של פאפאלוקאס" זה כנראה שטויות, אבל כשהוא מזכיר שמות ומצטט ממכתבים זה כנראה נכון.. אם לא, סביר להניח שהוא היה חוטף תביעת דיבה וכמו שאתה בטח יודע, אף אחד לא יסתכן ככה היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2012, 21:59

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:עצוב מאוד שמישהו עוד מאמין לקשקושים שנכתבים באתר ההוא , בלי שנכנסתי לכתבה ברור לי שזה עוד קשקוש מקושקש.

כשהוא כותב:" שחקנים התלוננו על הדומיננטיות של פאפאלוקאס" זה כנראה שטויות, אבל כשהוא מזכיר שמות ומצטט ממכתבים זה כנראה נכון.. אם לא, סביר להניח שהוא היה חוטף תביעת דיבה וכמו שאתה בטח יודע, אף אחד לא יסתכן ככה היום.

אני אישית לא קורא את השטויות שלו, למרות שאני נכנס המון לוואלה ספורט. גם אם יש חצאי אמיתות פה ושם, זה עדיין בעיקר דברים שכל אחד כאן
יכול לכתוב באותו האופן.
אני מאוד מאוד מאמין בזה, שהפורום הזה נותן סקירות ותוכן איכותי לא פחות משום אתר, ושהסקופים של האתרים האינטרנטיים, הרבה פעמים באים אחרי
שהם מפורסמים כאן באתר.

אין מה להתייחס ספציפית לדברים שלו. אפשר בהחלט לנהל דיון ענייני על מעמדו של שמעון בצוות הניהולי, בלי קשר לכתבות מהסוג הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 ינואר 2012, 22:05

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אני אישית לא קורא את השטויות שלו, למרות שאני נכנס המון לוואלה ספורט. גם אם יש חצאי אמיתות פה ושם, זה עדיין בעיקר דברים שכל אחד כאן
יכול לכתוב באותו האופן.
אני מאוד מאוד מאמין בזה, שהפורום הזה נותן סקירות ותוכן איכותי לא פחות משום אתר, ושהסקופים של האתרים האינטרנטיים, הרבה פעמים באים אחרי
שהם מפורסמים כאן באתר.

אין מה להתייחס ספציפית לדברים שלו. אפשר בהחלט לנהל דיון ענייני על מעמדו של שמעון בצוות הניהולי, בלי קשר לכתבות מהסוג הזה.

לא התאפקתי ונכנסתי לראות על מה מדובר ( ובדיוק ככה חבורת העלובים משיגה את מטרתה - רייטינג ) וברור שהיה מכתב , מכבי גם לא מכחישה את זה , רק שהעלובים הפכו את זה לסיפור שלא היה ולא נברא למעט במוחם הקודח.

ולכן גם אין על מה לתבוע דיבה כי זו רק פרשנות שלהם ל"אירוע" שהם יצרו.

בכל מקרה השיטה הנלוזה שבה הם מנסים לגרום כל פעם לבעיות במכבי אמורה לספיק בשביל שכל אוהד מכבי פשוט יתעלם מהטינופת הזו.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ינואר 2012, 22:11

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

יכול לכתוב באותו האופן.
שהם מפורסמים כאן באתר.

לא התאפקתי ונכנסתי לראות על מה מדובר ( ובדיוק ככה חבורת העלובים משיגה את מטרתה - רייטינג ) וברור שהיה מכתב , מכבי גם לא מכחישה את זה , רק שהעלובים הפכו את זה לסיפור שלא היה ולא נברא למעט במוחם הקודח.

ולכן גם אין על מה לתבוע דיבה כי זו רק פרשנות שלהם ל"אירוע" שהם יצרו.

בכל מקרה השיטה הנלוזה שבה הם מנסים לגרום כל פעם לבעיות במכבי אמורה לספיק בשביל שכל אוהד מכבי פשוט יתעלם מהטינופת הזו.

אם על דברים כאלה לא תובעים על הוצאת דיבה אז על מה כן?
אני לא מתכחש לאג'נדה האנטי מכביסטית של גרינוולד ואני גם משתדל שלא לקרוא את הכתבות שלו, אבל אי אפשר להגיד שהכל שטויות רק כי בתור אוהדי מכבי מעצבן אותנו לקרוא את הכתבות שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 ינואר 2012, 22:56

על אירועים שלא היו ... כאילו דה?

כל אחד יכול לתת איזו פרשנות שהוא רוצה לאירוע נתון כל עוד אין וויכוח על העובדות והפרשנות של וואלה זה שפדרמן בא לעשות דווקא למזרחי כשבפועל הם מנהלים יחד את המועדון יותר מ-20 שנה ומעולם לא נשמעה איזושהי בעיה ביניהם חוץ מספקולציות שמבוססות בעיקר על שנאה וקנאה כשהדרך היחידה להגות את הקבוצה ממסלול האליפויות האין סופי היא על ידי סכסוך בין הבעלים .

זו אגב הסיבה שבעיני הנוכחות של כץ היתה כל כך הרסנית כי מכבי זה מועדון כל כך חזק שהדבר היחיד שיכול להפיל אותו זה מריבות פנימיות שלשמחתנו למעט התקופה של כץ לא קיימות במכבי .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ינואר 2012, 23:31

יוסי22 כתב:על אירועים שלא היו ... כאילו דה?

כל אחד יכול לתת איזו פרשנות שהוא רוצה לאירוע נתון כל עוד אין וויכוח על העובדות והפרשנות של וואלה זה שפדרמן בא לעשות דווקא למזרחי כשבפועל הם מנהלים יחד את המועדון יותר מ-20 שנה ומעולם לא נשמעה איזושהי בעיה ביניהם חוץ מספקולציות שמבוססות בעיקר על שנאה וקנאה כשהדרך היחידה להגות את הקבוצה ממסלול האליפויות האין סופי היא על ידי סכסוך בין הבעלים .

זו אגב הסיבה שבעיני הנוכחות של כץ היתה כל כך הרסנית כי מכבי זה מועדון כל כך חזק שהדבר היחיד שיכול להפיל אותו זה מריבות פנימיות שלשמחתנו למעט התקופה של כץ לא קיימות במכבי .

בתגובה הראשונה שלך כתבת שהם יצרו אירוע ועכשיו אתה כותב "על דברים שלא היו".. אני אשמח אם תסביר לי את ההבדלים. אם הכתבות של גרינוולד היו משמיצות ולא ענייניות כמו שאתה עושה אותן, מכבי לא הייתה עוברת על זה בשתיקה.
וגם על פרשנות לא עניינית ומוטעית ניתן לתבוע על הוצאת דיבה, כדאי שתבדוק לעומק לפני שאתה מתבטא בכזאת התנשאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 ינואר 2012, 00:30

ההבדלים נורא ברורים ונדמה לי שהתייחסתי לזה אבל אני אחזור על זה ברשותך.

מכתב ? נשלח .

היתה דרמה סביב המכתב ? לא .

וואלה עשו דרמה ? כן .

זה בדיוק סגנון ההתנהלות הדוחה שלהם , הם נזהרים עם הקו של הדיבה אבל עד אליו הם משמיצים ומעוררים ריב ומדון עד כמה שהם רק יכולים , לשמחתי רובם המוחלט של אוהדי מכבי סימנו אותם כלא רלוונטים ולכן הם נוסעים בפול גז בניוטרל בדרך לפגוע במכבי .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2012, 00:41

יוסי22 כתב:ההבדלים נורא ברורים ונדמה לי שהתייחסתי לזה אבל אני אחזור על זה ברשותך.

מכתב ? נשלח .

היתה דרמה סביב המכתב ? לא .

וואלה עשו דרמה ? כן .

זה בדיוק סגנון ההתנהלות הדוחה שלהם , הם נזהרים עם הקו של הדיבה אבל עד אליו הם משמיצים ומעוררים ריב ומדון עד כמה שהם רק יכולים , לשמחתי רובם המוחלט של אוהדי מכבי סימנו אותם כלא רלוונטים ולכן הם נוסעים בפול גז בניוטרל בדרך לפגוע במכבי .

אני לא מבין מה לא ברור.. ברגע שוואלה כביכול המציאו דרמה סביב המכתב יש פה עילה לתביעת דיבה. אז הם לא המציאו את שליחת המכתב, אבל הם המציאו תגובה מוקצנת ושקרית(לפי דבריך).
כל כך קשה לך לקבל את זה שאולי לא כל מה שגרינוולד כותב הוא שקר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 ינואר 2012, 07:59

אני לא חושב שכל מה שהוא כותב זה שקר אבל אני כן חושב שהוא מערבב הרבה שקרים וחצאי אמיתות ובעיקר מציג את זה בצורה עלובה ונבזית במטרה אחת ויחידה - לפגוע במועדון וליצור סביבו וסביב האתר שהוא כותב בו באזז גם אם שלילי ברובו הגדול.

קח את הסיפור עם מאצ'באן שעולה לי לראש , פשוט כתב מטומטם שלקח אירוע שולי של שחקן שקיבל מתנה ולא היה לו מה לעשות איתה וניפח את זה לממדים מפלצתיים של סכסוך כביכול בין מכבי לסרבי .

או הסיפור עם פאפס שלפי הקשקושים של גרינוולד כבר היה בדרך החוצה אחרי שני משחקים בקבוצה ועוד ועוד ועוד .

לא היה לו סקופ אחד מאז עזיבת החפרפרת ובכל זאת הוא ממשיך ללהג ולקשקש כל שני וחמישי כששיא החוצפה זו העובדה שלמרות שהוא מפשל כל שבוע מחדש זה לא מונע ממנו לכתוב את אותן שטויות בשבוע הבא ושוב לקבל קיתונות של ביקורת , העיקר שיש רייטינג.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ינואר 2012, 08:16

אז גם אפשר להגיד שכל מה שאמרו על כץ היה שקר ושהוא בן אדם טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 ינואר 2012, 09:28

rc4991 כתב:אז גם אפשר להגיד שכל מה שאמרו על כץ היה שקר ושהוא בן אדם טוב

מי אמר על כץ ?

האידיוט דיברר את עצמו למוות כשהוא מביך את עצמו ואת הקבוצה כל פעם מחדש עם יציאות מפגרות סטייל גאיידמק ואגייאר .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2012, 10:39

יוסי22 כתב:אני לא חושב שכל מה שהוא כותב זה שקר אבל אני כן חושב שהוא מערבב הרבה שקרים וחצאי אמיתות ובעיקר מציג את זה בצורה עלובה ונבזית במטרה אחת ויחידה - לפגוע במועדון וליצור סביבו וסביב האתר שהוא כותב בו באזז גם אם שלילי ברובו הגדול.

קח את הסיפור עם מאצ'באן שעולה לי לראש , פשוט כתב מטומטם שלקח אירוע שולי של שחקן שקיבל מתנה ולא היה לו מה לעשות איתה וניפח את זה לממדים מפלצתיים של סכסוך כביכול בין מכבי לסרבי .

או הסיפור עם פאפס שלפי הקשקושים של גרינוולד כבר היה בדרך החוצה אחרי שני משחקים בקבוצה ועוד ועוד ועוד .

לא היה לו סקופ אחד מאז עזיבת החפרפרת ובכל זאת הוא ממשיך ללהג ולקשקש כל שני וחמישי כששיא החוצפה זו העובדה שלמרות שהוא מפשל כל שבוע מחדש זה לא מונע ממנו לכתוב את אותן שטויות בשבוע הבא ושוב לקבל קיתונות של ביקורת , העיקר שיש רייטינג.

אתה צודק. אבל גרינוולד מצא לעצמו נישה. הוא כותב בלוג... :heat

אז יש לו את הלגיטימציה (מאתר וואלה ספורט) לשבת ולכתוב את ההגיגים החכמים שלו בנושא של מכבי.

אני אומר - whatever. שיכתוב. לי זה לא מפריע, ואני לא קורא את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים