המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
עושים את הקטע שמישהו מהאוהדים יורד לפרקט ואז מתחילים למחוא כפיים..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
גם היווניות מעתיקות מאיתנו..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
מבחינתי לקחת שירים מקבוצות אחרות זה לגיטימי,כל העולם עושה את זה..אבל כשאתה לוקח משהו כזה שרק התחיל וזה כל כך ברור שהעתקת את זה יומיים אחרי..קצת כבוד..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
מבחינתי לקחת שירים מקבוצות אחרות זה לגיטימי,כל העולם עושה את זה..אבל כשאתה לוקח משהו כזה שרק התחיל וזה כל כך ברור שהעתקת את זה יומיים אחרי..קצת כבוד..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איכס!!!!! איזה מעתיקנים ראשון!
לא הבנתי למה פאוק זה בסדר וראשל"צ לא..
או שלא אמרת את זה בכלל..לא הבנתי..
את מודעת לעניין שגם אנחנו העתקנו את הירידה של האיש גדר לפרקט (במקרה שלהם לדשא) מבאשיקטאש?
עזריאל כתב:לפי מה שאני מבין - אם עונה הבאה, אחרי שה"מ-כ-ב-י" יהיה עוצמתי ברמה שקשה לתאר. ויהפוך למסורת שתטריף את השחקנים ואת ההיכל עצמו אפילו יותר מהיום.
( רק אני מנסה לדמיין את ה"מ-כ-ב-י" שהולך להיות נגד ברצלונה, במיוחד במצב שבו אנחנו מובילים? )
יהיה בסדר מבחינתך אם ראשון או כל קבוצה אחרת תעתיק. אבל עכשיו, בגלל שזה נכנס אצלינו לא מזמן- אז זה לא בסדר.
Holiday_Armadillo כתב:עזריאל כתב:לפי מה שאני מבין - אם עונה הבאה, אחרי שה"מ-כ-ב-י" יהיה עוצמתי ברמה שקשה לתאר. ויהפוך למסורת שתטריף את השחקנים ואת ההיכל עצמו אפילו יותר מהיום.
( רק אני מנסה לדמיין את ה"מ-כ-ב-י" שהולך להיות נגד ברצלונה, במיוחד במצב שבו אנחנו מובילים? )
יהיה בסדר מבחינתך אם ראשון או כל קבוצה אחרת תעתיק. אבל עכשיו, בגלל שזה נכנס אצלינו לא מזמן- אז זה לא בסדר.
כן זה פחות או יותר מה שאני אומרת..לכל קבוצה יש זכות לקחת כל שיר או מנגינה או מסורת שהוא רוצה..בעיניי פשוט לקחת את זה פעמיים אחרי שזה התחיל(וכן אני יודעת שזה היה יותר מפעמיים)זה פאתטי..זאת רק ההשקפה שלי
Holiday_Armadillo כתב:ביי ביי הפועל
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:ביי ביי הפועל
ואולי שלום להפועל השניה והמגעילה יותר....
Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.
Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים