אליהו מישהו??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.
אני לא בטוח בכלל..
לדרבי חוקים משלו..
אני לא יודע ממתי אתה מנוי, אבל בתור אחד שמנוי מ-2004, הפועל אפף פעם לא הביכו אותנו מבחינת קהל בנוקיה..
יבואו הרבה אוהדי כדורגל של מכבי גם..
Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.
itay92 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא רוצה דרבי. אחרי החצי גמר גביע בעונה שעברה שהם שיחקו לפנינו, אני ממש לא רוצה. חצי נוקיה אדום, ועם המשוגעים האלה זה ממש מסוכן. הם יביכו אותנו מבחינת קהל.
אם אני לא טועה אז עכשיו היה שמינית גמר מה שאומר שביום חמישי זה הרבע,והמשחקים הם בנוקיה רק בחצי ובגמר.
אני מת לפגוש אותם ולנצח אותם באולם שלהם,להשתיק קצת את הבהמות שם,פשוט בלתי נסבל כל שיר מזכירים שם את מכבי או את שמעון.
חנו'ש כתב:לפי אדלשטיין השולמשהו הזה שמשחק אצלם הוא הפאוור פורוורד הכי מוכשר בכדורסל הישראלי???![]()
אליהו מישהו??
Mta_atic כתב:חנו'ש כתב:לפי אדלשטיין השולמשהו הזה שמשחק אצלם הוא הפאוור פורוורד הכי מוכשר בכדורסל הישראלי???![]()
אליהו מישהו??
אדלשטיין וההזיות שלו.
שולבראנד שחקן ליגה נחמד, אבל כרגע הוא יכול לצחצח לאליהו את הנעלים.
מכביסט27 כתב:לא אכפת לי לקבל את הפועל ברבע הגמר, אבל רק ביד אליהו. לא בא לי את כל האווירה השלילית שהקהל האדום עושה בהדר יוסף, עם השדרנים שבטוח ירצו הפסד צהוב סנסציוני ולא יבחלו בתיאורים מפוצצים להאדרת השחקנים האדומים כאילו היו שחקני NBA.. ביד אליהו יהיה סיפור שונה וגם סיכוי טוב יותר לז**ן אותם 40-50 הפרש לפחות
yzafrir כתב:כנראה שלא יהיה דרבי השנה , אני מאמין שראשון יעברו גם את הגועל....
יש לי הרגשה שאם דרוקר ישחרר את ג'קסון ואת תומאס הוא ינסה להביא את טאקר ואת שארוד פורד שאותם אימן בעבר לפרק זמן מאוד קצר...
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט27 כתב:לא אכפת לי לקבל את הפועל ברבע הגמר, אבל רק ביד אליהו. לא בא לי את כל האווירה השלילית שהקהל האדום עושה בהדר יוסף, עם השדרנים שבטוח ירצו הפסד צהוב סנסציוני ולא יבחלו בתיאורים מפוצצים להאדרת השחקנים האדומים כאילו היו שחקני NBA.. ביד אליהו יהיה סיפור שונה וגם סיכוי טוב יותר לז**ן אותם 40-50 הפרש לפחות
עד החצי כל המשחקים שכוללים קבוצה מהלאומית מתקיימים בבית של אותה קבוצה..ככה שאי אפשר לפגוש אותם גם ברבע וגם ביד אליהו..
חנו'ש כתב:לפי אדלשטיין השולמשהו הזה שמשחק אצלם הוא הפאוור פורוורד הכי מוכשר בכדורסל הישראלי???![]()
אליהו מישהו??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, שמוליק ו־22 אורחים