המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:גם האחים לופז והיברט חופשיים מוגבלים? אם האווארד חותם בנטס, סביר להניח שלופז לא ימשיך שם, ואז אוקלהומה יוכלו להחתים אותו
בכל מקרה, אני לא חושב שלאב יתלהב להישאר במינסוטה, ויכול ליהיות שידרוש טרייד, אם יקבל הצעות מפתות, בטח כמו לשחק עם דוראנט בקבוצה ששואפת ללכת עד הסוף. הוא הולך ליהיות סחורה חמה מאוד. גם אם לא יעזוב אותם העונה, בקיץ הבא. הוא באמת שחקן שלטעמי יחד עם דוראנט, הארדן, רכז כלשהו, איבקה ופרקינס, יכול לעשות לאוקלהומה בסיס אדיר, שיכול לרוץ עוד הרבה שנים ולקחת תארים. קבוצה כזאת למשל, לא נופלת מהBIG 3 של ההיט
בכל מקרה, כך או כך, אני חושב שאוקלהומה צריכה להעביר את ווסטברוק. פחות משנה מתי יעשו טרייד, עכשיו או בסוף השנה
LIAV10 כתב:אני חושב שמצאת את השניים היותר יפים למרות שבשלישי הוא עשה דאנק ממצב שהיא אפשר להגיע לטבעת (כנראה שבלייק יכול)
הייתי בטוח שהוא יעשה לייאפ, אבל הוא הלך עד לטבעת (כיום אין מישהו שעושה את זה יותר טוב)
MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
מיניסוטה והקליפרס, שתי הנמושות ההמסורתיות של המערב, הופכות להיות כוח רציני בגלל שחקנים מצויינים ומלהיבים, ועבודה טובה של הGMים.
יהיה מעניין לראות אם שתיהן יצליחו להתברג לפלייאוף. אם לא יעשו טעויות בהמשך הדרך הן יהיו שתיים מהקבוצות הטובות במערב בעוד 2-3 עונות ואולי
אפילו לפני.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
מיניסוטה והקליפרס, שתי הנמושות ההמסורתיות של המערב, הופכות להיות כוח רציני בגלל שחקנים מצויינים ומלהיבים, ועבודה טובה של הGMים.
יהיה מעניין לראות אם שתיהן יצליחו להתברג לפלייאוף. אם לא יעשו טעויות בהמשך הדרך הן יהיו שתיים מהקבוצות הטובות במערב בעוד 2-3 עונות ואולי
אפילו לפני.
ההצלחה של 2 הקבוצות האלה אומרת הרבה על חולשת המערב..
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
אפילו לפני.
אתה מגזים..זה לא כאילו סקרמנטו מגיעה לפלייאוף..זה מינסוטה והקליפרס..יש להם אחלה של קבוצות השנה והן עוד לא בפלייאוף אז..נחכה עם זה טיפה..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
אפילו לפני.
אתה מגזים..זה לא כאילו סקרמנטו מגיעה לפלייאוף..זה מינסוטה והקליפרס..יש להם אחלה של קבוצות השנה והן עוד לא בפלייאוף אז..נחכה עם זה טיפה..
קבוצות חמודות שלפני 5 שנים לא היו חולמות לעשות את מה שהן עושות היום
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:רוביו עם 14 אסיסטים(ו13 נקודות) כנראה שהNBA באמת מתאים לו הרבה יותר
אפילו לפני.
קבוצות חמודות שלפני 5 שנים לא היו חולמות לעשות את מה שהן עושות היום
MTA2311 כתב:התכוונתי שהסגלים של היום לא היו מצליחים לפני חמש שנים, לפחות של מינסוטה.. ובאמת יפה לראות את המחזוריות הזאת, עד לפני כמה שנים המערב היה סופר חזק והמזרח חלש והיום זה הפוך
jol9 כתב:מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
יש שם שלושה דאנקים נפלאים של גריפין.
אני אסתכן ואומר שהדברים שהוא עושה, לא נעשו מעולם
misha כתב:asafb96 כתב:גם האחים לופז והיברט חופשיים מוגבלים? אם האווארד חותם בנטס, סביר להניח שלופז לא ימשיך שם, ואז אוקלהומה יוכלו להחתים אותו
בכל מקרה, אני לא חושב שלאב יתלהב להישאר במינסוטה, ויכול ליהיות שידרוש טרייד, אם יקבל הצעות מפתות, בטח כמו לשחק עם דוראנט בקבוצה ששואפת ללכת עד הסוף. הוא הולך ליהיות סחורה חמה מאוד. גם אם לא יעזוב אותם העונה, בקיץ הבא. הוא באמת שחקן שלטעמי יחד עם דוראנט, הארדן, רכז כלשהו, איבקה ופרקינס, יכול לעשות לאוקלהומה בסיס אדיר, שיכול לרוץ עוד הרבה שנים ולקחת תארים. קבוצה כזאת למשל, לא נופלת מהBIG 3 של ההיט
בכל מקרה, כך או כך, אני חושב שאוקלהומה צריכה להעביר את ווסטברוק. פחות משנה מתי יעשו טרייד, עכשיו או בסוף השנה
כן, הם מוגבלים. הנה הרשימה: http://www.hoopsworld.com/2012-nba-free-agents
גם אם לאב ידרוש טרייד (לא נראה לי) לת'אנדר לא יהיה מה לתת תמורתו (בהנחה שאתה רוצה ליצור ביג 3 ולא לתת את וסטברוק בשבילו) כי די בטוח שהוא יקבל חוזה מקסימום אם זה במיני או במקום אחר. הם לא יכולים להביא גם רכז מהשורה הראשונה וגם גבוה בין הטובים בליגה.
ד"א, בקרוב הם גם יצטרכו גם לשדרג את החוזים של הארדן ואיבאקה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים