מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי רוצה את לנגפורד לעוד שנתיים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ינואר 2012, 18:35

איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 18:38

Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..

יש לי תחושה..
וכן קשור..
כספי ופניני עם טיפה מבלו סוגר את 3, לאנדסברג יעבור ל-2 כך שלא בטוח שהשארת לאנגפורד כזאת חשובה (למרות שאני הייתי שמח לראות גם את לאנגפורד וגם את לאנדסברג סוגרים את עמדה 2, וככה לא ניצטרך את יותם)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 18:42

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.

לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.

פארגו נתן אחלה של סוף עונה וקיבל חוזה של מליון דולר(900K)..השאלה היא אם זה מספיק ללאנגפורד..
אני מניחה גם שמכבי חושבים על זה שהם יצטרכו לשדרג להנדריקס וסופו את החוזה,אי אפשר לדעת אם מילאן יחזור כי גם לו משתדרג החוזה,אני מניחה שירצו להביא רכז ביותר מ-200K(שזה מה שמאלט מקבל)..חושבים על זה שאי אפשר להשתגע עם הכסף כי הקבוצה שנה הבאה אמורה להיות יותר יקרה..

פארגו בכל זאת שיחק עונה שלמה במכבי והיה טוב לאורך רובה.

בואי נגיד ככה - לאנגפורד הוא לא שחקן חדש ביורוליג, ומכבי זאת הקבוצה הגדולה הראשונה שלו. ז"א לא בטוח שחצי עונה טובה במדי מכבי
זה מה שיסדר לו את חוזה המליונים. יכול להיות שהוא יקבל חוזה כזה בלי קשר, ויכול להיות שהוא ירגיש צורך להמשיך ולהתמודד באחת הקבוצות
הטובות ביורוליג כשחקן מפתח, גם אם ירוויח קצת פחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 18:44

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..

יש לי תחושה..
וכן קשור..
כספי ופניני עם טיפה מבלו סוגר את 3, לאנדסברג יעבור ל-2 כך שלא בטוח שהשארת לאנגפורד כזאת חשובה (למרות שאני הייתי שמח לראות גם את לאנגפורד וגם את לאנדסברג סוגרים את עמדה 2, וככה לא ניצטרך את יותם)

לאדסברג מככב אמנם, אבל זה בקבוצה ברמת ליגה לאומית. בליגה הלאומית יש עוד כמה שחקנים של 20 נק', זה לא אומר שזה מספיק טוב למכבי.

כספי באמת לא קשור לעמדה 2, ואם הוא יחזור, זה לא משנה בכלל לעניין לאנגפורד. אם זה בחירה בין לאנגפורד ללאנדסברג, אז אין ספק מי עדיף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2012, 18:54

בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2012, 18:57

MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת

לאנגפורד באמת שחקן מצויין. הוא לא ממש סווינגמן, ואצל בלאט הוא אפילו מתפקד כאחד חלק מהזמן.
אבל אם כבר הזכרת סווינגמנים, אז רק בשנה שעברה היה לה את אידסון, שהיום כנראה נחשב ל-3 הכי טוב באירופה, או לפחות אחד מהשלושה הכי טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 08 ינואר 2012, 18:58

MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת

קצת מוגזם להשוות אותו לפארקר אתה לא חושב?
itay92

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 ינואר 2012, 18:58

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.

לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.

פארגו נתן אחלה של סוף עונה וקיבל חוזה של מליון דולר(900K)..השאלה היא אם זה מספיק ללאנגפורד..
אני מניחה גם שמכבי חושבים על זה שהם יצטרכו לשדרג להנדריקס וסופו את החוזה,אי אפשר לדעת אם מילאן יחזור כי גם לו משתדרג החוזה,אני מניחה שירצו להביא רכז ביותר מ-200K(שזה מה שמאלט מקבל)..חושבים על זה שאי אפשר להשתגע עם הכסף כי הקבוצה שנה הבאה אמורה להיות יותר יקרה..

פארגו בכל זאת שיחק עונה שלמה במכבי והיה טוב לאורך רובה.

בואי נגיד ככה - לאנגפורד הוא לא שחקן חדש ביורוליג, ומכבי זאת הקבוצה הגדולה הראשונה שלו. ז"א לא בטוח שחצי עונה טובה במדי מכבי
זה מה שיסדר לו את חוזה המליונים. יכול להיות שהוא יקבל חוזה כזה בלי קשר, ויכול להיות שהוא ירגיש צורך להמשיך ולהתמודד באחת הקבוצות
הטובות ביורוליג כשחקן מפתח, גם אם ירוויח קצת פחות.

הוא כבר קיבל חוזה מיליונים לפני שהיה במכבי או באיזו קבוצה גדולה באירופה, כך שזה לא בהכרח קשור.
חוץ מזה שאם הוא יתמיד ביכולת הטובה עד סוף השנה אפשר גם יהיה להגיד עליו שנתן כמעט עונה שלמה במכבי. אל תשכח שהוא פספס רק את משחק היורוליג הראשון, כך שקשה להגיד שהוא הגיע באמצע העונה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 19:01

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

יש לי תחושה..
וכן קשור..

לאדסברג מככב אמנם, אבל זה בקבוצה ברמת ליגה לאומית. בליגה הלאומית יש עוד כמה שחקנים של 20 נק', זה לא אומר שזה מספיק טוב למכבי.

כספי באמת לא קשור לעמדה 2, ואם הוא יחזור, זה לא משנה בכלל לעניין לאנגפורד. אם זה בחירה בין לאנגפורד ללאנדסברג, אז אין ספק מי עדיף.

למה אנשים לא אופטימיים לגבי לאנדסברג?
הילד הזה, בן ה-22 הולך להיות כוכב באירופה..
הוא אתלט מהרמות הגבוהות ביבשת (מסכימים?), יש לו חדירה טובה, קליעה לא רעה, הגנה..
חוץ מזה, שזה אומנם גזענות, אבל השחורים האלה נולדים עם ביטחון בכדורסל..
אני מאמין שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות..
אני אשמח אם הוא יבוא בתוספת כספי + הלפרין\לאנגפורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 19:02

itay92 כתב:

מתי הוא השווה אותו לפארקר :o
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2012, 19:02

itay92 כתב:

הוא הסווינגמן הכי טוב מאז פארקר נכון? זה מה שאמרתי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ינואר 2012, 19:03

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

יש לי תחושה..
וכן קשור..

הוא אתלט מהרמות הגבוהות ביבשת (מסכימים?), יש לו חדירה טובה, קליעה לא רעה, הגנה..

לא הייתי ממהרת להמליך אותו כל כך מהר..
קודם נראה אם הוא יהיה במכבי ואיך הוא יתפקד..נורא קל להגיד שיש לו את זה ואת זה ואת זה אבל מציאות לחוד ונבואות לחוד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ינואר 2012, 19:05

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

יש לי תחושה..
וכן קשור..

לא הייתי ממהרת להמליך אותו כל כך מהר..
קודם נראה אם הוא יהיה במכבי ואיך הוא יתפקד..נורא קל להגיד שיש לו את זה ואת זה ואת זה אבל מציאות לחוד ונבואות לחוד..

זהו, שהוא לא כ"כ "הימור לא בטוח"..
אבל על מה הדיון, אמרתי שאני רוצה אותו בתור SG שני (מחליף של לאנגפורד או הלפרין) במקרה שכספי יגיע, בינתיים שלוש האפשרויות רחוקות מהמציאות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2012, 19:53

משמח לראות שמכבי חושבת כבר עכשיו על העונות הבאות,מצד שני זה סכום נמוך בשביל שחקן כמוהו והוא גם לא טיפש כי הוא יודע שהמיר שלו יעלה ושהוא יקבל מיליונים
מכבי צריכה להציע לו חוזה על לפחות מיליון בפחות מזה אין על מה לדבר איתו

אגב,גם אתם הבנתם מהכתבה שלמכבי יש את האופציה להאריך לו את החוזה ומספיק שהיא תרצה אןתו בשביל שהוא ישאר?
אם זה נכון אז זו בשורהמשמחת מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2012, 20:55

rc4991 כתב:משמח לראות שמכבי חושבת כבר עכשיו על העונות הבאות,מצד שני זה סכום נמוך בשביל שחקן כמוהו והוא גם לא טיפש כי הוא יודע שהמיר שלו יעלה ושהוא יקבל מיליונים
מכבי צריכה להציע לו חוזה על לפחות מיליון בפחות מזה אין על מה לדבר איתו

אגב,גם אתם הבנתם מהכתבה שלמכבי יש את האופציה להאריך לו את החוזה ומספיק שהיא תרצה אןתו בשביל שהוא ישאר?
אם זה נכון אז זו בשורהמשמחת מאוד

זאת לא אופצייה רק של מכבי, זאת אופצייה משותפת.. כמו עם סופו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 09 ינואר 2012, 04:39

מכבי די נימצאת במילכוד עם לאנגפורד , מצד אחד הוא שחקן שכבר הוכיח את עצמו ברמת היורוליג וכבר קיבל את הסכומים הגדולים (ישב בחימקי על חוזה של 1.2 מליון יורו נטו לפני השידרוג שלא יצא בסוף לפועל...) כך שאין ספק שהוא יכול להגיע למצב של לקבל את הסכומים האלו שוב , אבל מצד שני הוא לא עשה עדיין מספיק במכבי עד השלב הזה שהקבוצה תבוא ותציע לו חוזהעתק כמו שהציעו לפארגו או יותר מכך לאיידסון...
אני בעד להשאירו אבל לא בכל מחיר , אין מה לעשות אבל מכבי לא יכולה לשלם את הסכומים שהוא קיבל קודם וצריך רק להגיד תודה על זה שהייתה לנו הזדמנות לקבל אותו אפילו לעונה הזאת .
שנה הבאה כנראה נחזור להימורים בכמה עמדות בתקווה לקבל את הפארגו\פרקינס\מריס...הבא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 09 ינואר 2012, 14:48

כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 09 ינואר 2012, 17:02

אני בעד החתמתו של לאנגפורד, אבל חייבים לבדוק טוב-טוב את מצבו הבריאותי. חבל להתקע 3 שנים עם שחקן פצוע כרוני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 ינואר 2012, 17:19

asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג

מכבי תתקשה להשאיר את סופו במיליון , מכבי תצטרך להכניס פה את היד עמוק לכיס.

בנוגע ללאנגפורד בהחלט כדאי לחשוב על המשך החוזה אבל רק אחרי מספר משחקים בטופ 16 כשנראה איך הוא משתלב במשחק הקבוצתי במשחקים החשובים.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 09 ינואר 2012, 17:28

יוסי22 כתב:
asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)

מכבי תתקשה להשאיר את סופו במיליון , מכבי תצטרך להכניס פה את היד עמוק לכיס.

בנוגע ללאנגפורד בהחלט כדאי לחשוב על המשך החוזה אבל רק אחרי מספר משחקים בטופ 16 כשנראה איך הוא משתלב במשחק הקבוצתי במשחקים החשובים.

בכל זאת, סופו אמר שהוא מאוד מאוד רוצה להישאר, וזה לא זמן אידיאלי מבחינתו ליוון. אפשר להשאיר אותו בפחות ממיליון וחצי דולר, והוא שווה הרבה יותר. מה לעשות, על איכות צריך לשלם, ואם זה אומר להתפשר קצת בקוו האחורי, זה שווה את זה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, yon1 ו־32 אורחים