המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:איסי לאו מפרטיזן מצטרף לאולימפייקוס יכול להיות מעניין .
MTA2311 כתב:תקרית פארגו נתנה לגיטימציה לכל השחקנים לנהוג ככה, אני מהמר שנתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:תקרית פארגו נתנה לגיטימציה לכל השחקנים לנהוג ככה, אני מהמר שנתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה
כשפארגו עשה את מה שעשה טענתי שזה תקדים מסוכן ושהפסיקה של הבורר רק חיזקה את הצד של פארגו , אז מלא תקפו אותי פה .
אבל מה לעשות שהמציאות מראה שזה באמת כך....
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:תקרית פארגו נתנה לגיטימציה לכל השחקנים לנהוג ככה, אני מהמר שנתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה
כשפארגו עשה את מה שעשה טענתי שזה תקדים מסוכן ושהפסיקה של הבורר רק חיזקה את הצד של פארגו , אז מלא תקפו אותי פה .
אבל אם הוא עדיין תחת חוזה איך הוא יכול לחתום בקבוצה אחרת אלא אם כן פרטיזן שיחררה אותו?
לא נראה לי שיש קשר בין המקרה הזה לזה של פארגו.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:תקרית פארגו נתנה לגיטימציה לכל השחקנים לנהוג ככה, אני מהמר שנתחיל לראות הרבה יותר מקרים כאלה
אבל אם הוא עדיין תחת חוזה איך הוא יכול לחתום בקבוצה אחרת אלא אם כן פרטיזן שיחררה אותו?
לא נראה לי שיש קשר בין המקרה הזה לזה של פארגו.
הוא היה תחת חוזה בפרטיזן, הודיע להם בסמס שהוא עוזב לנבא, ראה שהוא לא מצליח לקבל חוזה וחתם באולימפיאקוס.. קשה שלא לראות דמיון בין שני המקרים
MTA2311 כתב:בכל מקום כתוב שהוא חתם על חוזה לשנה בפרטיזן, בלי סעיף ובלי כלום... וגם לפני לואו ראו שתקדים פארגו נתן לשחקנים לגיטימציה לעשות מה שבא להם.. להזכירכם רנדל מנתניה פתאום החליט שהוא עוזב, שון וויליאמס החליט שהוא עוזב ואני בטוח שהם לא היחידים..
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:בכל מקום כתוב שהוא חתם על חוזה לשנה בפרטיזן, בלי סעיף ובלי כלום... וגם לפני לואו ראו שתקדים פארגו נתן לשחקנים לגיטימציה לעשות מה שבא להם.. להזכירכם רנדל מנתניה פתאום החליט שהוא עוזב, שון וויליאמס החליט שהוא עוזב ואני בטוח שהם לא היחידים..
הם היו עוזבים עם, או בלי מקרה פארגו
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:בכל מקום כתוב שהוא חתם על חוזה לשנה בפרטיזן, בלי סעיף ובלי כלום... וגם לפני לואו ראו שתקדים פארגו נתן לשחקנים לגיטימציה לעשות מה שבא להם.. להזכירכם רנדל מנתניה פתאום החליט שהוא עוזב, שון וויליאמס החליט שהוא עוזב ואני בטוח שהם לא היחידים..
יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.. פיבא יצרו פה תקדים מסוכן שיפגע בלא מעט קבוצות באירופה. היה לי ברור מההתחלה שהעונש שנתנו לפארגו הוא קל מדי, ועכשיו אני מבין שצדקתי
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:בכל מקום כתוב שהוא חתם על חוזה לשנה בפרטיזן, בלי סעיף ובלי כלום... וגם לפני לואו ראו שתקדים פארגו נתן לשחקנים לגיטימציה לעשות מה שבא להם.. להזכירכם רנדל מנתניה פתאום החליט שהוא עוזב, שון וויליאמס החליט שהוא עוזב ואני בטוח שהם לא היחידים..
יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.. פיבא יצרו פה תקדים מסוכן שיפגע בלא מעט קבוצות באירופה. היה לי ברור מההתחלה שהעונש שנתנו לפארגו הוא קל מדי, ועכשיו אני מבין שצדקתי
זה ממש לא יצר תקדים. גם לפני פארגו היו תביעות על הפרות חוזים של שחקנים (אם כי המקרה הזה חריג בגלל השביתה), ואף פעם לא נתנו קנסות גבוהים, בטח לא בגובה החוזה של השחקן, 2 מיליון דולר כמו שהיה לפארגו. וויליאמס ורנדל עזבו כי קיבלו הצעות מהNBA, כמו פארגו, ובלי קשר לפארגו, הם היו עוזבים. לגבי לואו, זה לא אותו מקרה. הוא עזב לקבוצה אירופאית, וזה באמצע העונה. לפרטיזן יש בעיות כלכליות, ואני לא אתפלא אם הם בקשיים לשלם לו. לא לשכוח גם שהוא האמרקיאי היחיד שם, וכל השאר הם סרבים, שמדברים סרבית, וכנראה הוא הרגיש שם מאוד אאוט ולא קשור. זה התבטא מאוד גם במגרש, הוא פשוט לא נראה חלק מהקבוצה
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:בכל מקום כתוב שהוא חתם על חוזה לשנה בפרטיזן, בלי סעיף ובלי כלום... וגם לפני לואו ראו שתקדים פארגו נתן לשחקנים לגיטימציה לעשות מה שבא להם.. להזכירכם רנדל מנתניה פתאום החליט שהוא עוזב, שון וויליאמס החליט שהוא עוזב ואני בטוח שהם לא היחידים..
זה ממש לא יצר תקדים. גם לפני פארגו היו תביעות על הפרות חוזים של שחקנים (אם כי המקרה הזה חריג בגלל השביתה), ואף פעם לא נתנו קנסות גבוהים, בטח לא בגובה החוזה של השחקן, 2 מיליון דולר כמו שהיה לפארגו. וויליאמס ורנדל עזבו כי קיבלו הצעות מהNBA, כמו פארגו, ובלי קשר לפארגו, הם היו עוזבים. לגבי לואו, זה לא אותו מקרה. הוא עזב לקבוצה אירופאית, וזה באמצע העונה. לפרטיזן יש בעיות כלכליות, ואני לא אתפלא אם הם בקשיים לשלם לו. לא לשכוח גם שהוא האמרקיאי היחיד שם, וכל השאר הם סרבים, שמדברים סרבית, וכנראה הוא הרגיש שם מאוד אאוט ולא קשור. זה התבטא מאוד גם במגרש, הוא פשוט לא נראה חלק מהקבוצה
מאז החלטת הבורר בנושא פארגו היו כבר 3 מקרים כאלה, צירוף מקרים? יכול להיות.. אני לא זוכר הרבה מקרים של הפרות חוזה מצד השחקנים בשנים האחרנות.
כל מה שאמרת על לואו לא רלוונטי. אם פרטיזן היו בקשיים כלכליים הם היו משחררים אותו ולא מחכים לסמס ממנו, ואי התאמה או הסתגלות לקבוצה לא נותנת לו לגיטימיציה לעזוב על דעת עצמו באמצע העונה
MTA2311 כתב:נניח שאתה צודק והעניין עם פארגו לא שינה כלום, הייתה פה הזדמנות של פיבא לתת עונש חמור לפארגו ובכך למנוע הפרות חוזה עתידיות של שחקנים.. הם לא עשו את זה, ולכן שחקנים ימשיכו להפר חוזים, לדעתי גם בקלות יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־5 אורחים