*** החרמת הפיינל-פור הישראלי לעונת 2011-2012 ***

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: *** החרמת הפיינל-פור הישראלי לעונת 2011-2012 ***

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 ינואר 2012, 20:12

עזריאל כתב:
חנו'ש כתב:
עזריאל כתב:אתה באמת חושב שהפיינל פור פוגע בכל קבוצות הליגה?
הפיינל פור נועד לפגוע אך ורק במכבי. כל שאר הקבוצות בליגה, לא רק שלא נפגעות, אלא להפך- מקבלות הזדמנות לקחת אליפות במשחק אחד.
אתה רואה במצב שבו היינו מפסידים את האליפות לחולון או לגליל במצב של סדרה, ולא בפיינל פור?

הפיינל פור פוגע בכולם בעיקר כי הוא מונע מכל הקבוצות לקחת אליפות, פשוט מהסיבה הפשוטה שדבר כזה, "אליפות", כבר לא קיים מאז ביטול הסדרות.
זה שגליל מספרת לעצמה שהיא היתה אלופה לפני כשנה זה מאוד נחמד אבל זה פשוט לא המציאות, היא היתה מחזיקת גביע ולא מעבר. הפעם היחידה שגליל היתה אלופה היתה ב-93.

גם אני יכולה להגיד לעצמי עד מחר שאני אלופת העולם בהדיפת כדור ברזל, זה לא יהפוך את זה למציאות.... :cool

מסכים איתך לגמרי.
אבל מה יקרה ברגע שלא יהיה לנו חוזה מובטח עם היורוליג? ( באופן תיאורטי )
נוכל לטעון כמה שנרצה שאנחנו אלופים, והקבוצה שניצחה בפיינל פור לא. אבל הקבוצה שתזכה בפיינל פור-תשחק ביורוליג.

לא אמרתי שאם לא נזכה בגביע של קופל אנחנו יכולים להמשיך לטעון שאנחנו אלופים, אלא שמי שכן זוכה בגביע של קופל לא יכול בשום מקום לטעון שהוא "אלוף" אלא מקסימום מחזיק גביע.

ולמה אתה נותן לברתומיאו וליורוליג קרדיט כזה נמוך בכך שאתה חושב שבאמת יש סיכוי שהיורוליג תבטל את החוזה שלה עם מכבי בשביל הסכם אדיוטי שמחזיקת גביע קופל היא זו שתשחק ביורוליג??
לא יקרה!! :nono

היורוליג יבטלו את החוזה שלהם עם מכבי רק במקרה שמכבי תחליט לעזוב את הפסטיגל של קופל ללא סיכום מיוחד בעיניין עם היורוליג (מה שלא יקרה).
אין לברתומיאו שום סיבה אחרת לבטל את החוזה המובטח של מכבי ביורוליג, גם אם קופל יתחנן עד מחר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 ינואר 2012, 20:21

אני רוצה להוסיף על עזריאל- אני אישית פגשתי את קופל בנוקיה, וניסיתי לדבר איתו בצורה נורמלית. מה שהוא אמר זה- "הפיינל פור נועד לפגוע במכבי". הוא לא מנסה להסתיר את זה.
מעבר לעובדה שזה פוגע בנו, הפיינל פור הוא לא ספורטיבי באופן כללי. זה גביע, לא אליפות. אם קופל יפסיק לתכנן כל השנה איך למכור לנו חרא באריזה מהודרת של "ערב שכולו כדורסל", אולי יתחילו לטפל בבעיות של הכדורסל הישראלי.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 ינואר 2012, 20:27

לשכנע את קופל לא נראה לי שזה אפשרי.
הבנאדם משוכנע שהוא הגאון הכי גדול שקם בעולם הכדורסל... אוכל את סטרן לארוחת בוקר.

כנראה שהדרך הכי טובה היא באמת לפגוע לו בכיס באמצעות החרמות.
היי, זה עבד עם הקוטג'.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עזריאל » 15 ינואר 2012, 20:28

Ido_Maccabi כתב:אני רוצה להוסיף על עזריאל- אני אישית פגשתי את קופל בנוקיה, וניסיתי לדבר איתו בצורה נורמלית. מה שהוא אמר זה- "הפיינל פור נועד לפגוע במכבי". הוא לא מנסה להסתיר את זה.
מעבר לעובדה שזה פוגע בנו, הפיינל פור הוא לא ספורטיבי באופן כללי. זה גביע, לא אליפות. אם קופל יפסיק לתכנן כל השנה איך למכור לנו חרא באריזה מהודרת של "ערב שכולו כדורסל", אולי יתחילו לטפל בבעיות של הכדורסל הישראלי.

יותר מזה. הנה ציטוט מאתר מנהלת הליגה לאחר הפסד האליפות לגליל ב2010 :
""מתוק לה, מתוק לה, לליגת ווינר שיש לה אלופה חדשה כל שנה, זו השנה הרביעית ברציפות, מתוק לו מתוק לו לכדורסל הישראלי שמתוך תשעת התארים האחרונים שחולקו בו (אליפות, גביע וגביע ווינר), מכבי ת"א לקחה רק שלושה"

חנו'ש כתב:
עזריאל כתב:
חנו'ש כתב:
עזריאל כתב:אתה באמת חושב שהפיינל פור פוגע בכל קבוצות הליגה?
הפיינל פור נועד לפגוע אך ורק במכבי. כל שאר הקבוצות בליגה, לא רק שלא נפגעות, אלא להפך- מקבלות הזדמנות לקחת אליפות במשחק אחד.
אתה רואה במצב שבו היינו מפסידים את האליפות לחולון או לגליל במצב של סדרה, ולא בפיינל פור?

הפיינל פור פוגע בכולם בעיקר כי הוא מונע מכל הקבוצות לקחת אליפות, פשוט מהסיבה הפשוטה שדבר כזה, "אליפות", כבר לא קיים מאז ביטול הסדרות.
זה שגליל מספרת לעצמה שהיא היתה אלופה לפני כשנה זה מאוד נחמד אבל זה פשוט לא המציאות, היא היתה מחזיקת גביע ולא מעבר. הפעם היחידה שגליל היתה אלופה היתה ב-93.

גם אני יכולה להגיד לעצמי עד מחר שאני אלופת העולם בהדיפת כדור ברזל, זה לא יהפוך את זה למציאות.... :cool

מסכים איתך לגמרי.
אבל מה יקרה ברגע שלא יהיה לנו חוזה מובטח עם היורוליג? ( באופן תיאורטי )
נוכל לטעון כמה שנרצה שאנחנו אלופים, והקבוצה שניצחה בפיינל פור לא. אבל הקבוצה שתזכה בפיינל פור-תשחק ביורוליג.

לא אמרתי שאם לא נזכה בגביע של קופל אנחנו יכולים להמשיך לטעון שאנחנו אלופים, אלא שמי שכן זוכה בגביע של קופל לא יכול בשום מקום לטעון שהוא "אלוף" אלא מקסימום מחזיק גביע.

ולמה אתה נותן לברתומיאו וליורוליג קרדיט כזה נמוך בכך שאתה חושב שבאמת יש סיכוי שהיורוליג תבטל את החוזה שלה עם מכבי בשביל הסכם אדיוטי שמחזיקת גביע קופל היא זו שתשחק ביורוליג??
לא יקרה!! :nono

היורוליג יבטלו את החוזה שלהם עם מכבי רק במקרה שמכבי תחליט לעזוב את הפסטיגל של קופל ללא סיכום מיוחד בעיניין עם היורוליג (מה שלא יקרה).
אין לברתומיאו שום סיבה אחרת לבטל את החוזה המובטח של מכבי ביורוליג, גם אם קופל יתחנן עד מחר.

אני מודע לכך שהסיכוי שג'ורדי לא יחדש את החוזה איתנו שואף לאפס (לפי מה שאני זוכר החוזה נגמר בתום העונה הנוכחית).
ולכן כתבתי בפירוש- "באופן תיאורטי".

בכל מקרה, מכביזים זה הרצון לנצח בכל מצב, בכל מחיר, בכל מסגרת.
גם אם האליפות של קופל שווה לכלום, בתור אוהדי מכבי קשה לנו לקבל הפסד כל שהוא.
במיוחד אחרי שאנחנו יודעים שהשיטה נועדה כדי לגרום לנו להפסיד.
עזריאל

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 ינואר 2012, 20:41

עזריאל כתב:
Ido_Maccabi כתב:אני רוצה להוסיף על עזריאל- אני אישית פגשתי את קופל בנוקיה, וניסיתי לדבר איתו בצורה נורמלית. מה שהוא אמר זה- "הפיינל פור נועד לפגוע במכבי". הוא לא מנסה להסתיר את זה.

יותר מזה. הנה ציטוט מאתר מנהלת הליגה לאחר הפסד האליפות לגליל ב2010 :
""מתוק לה, מתוק לה, לליגת ווינר שיש לה אלופה חדשה כל שנה, זו השנה הרביעית ברציפות, מתוק לו מתוק לו לכדורסל הישראלי שמתוך תשעת התארים האחרונים שחולקו בו (אליפות, גביע וגביע ווינר), מכבי ת"א לקחה רק שלושה"

אני זוכר את זה.. הם הסירו את זה מהאתר אחרי כמה ימים, לא?

בקיצור אין שאלה- חייבים להחרים את הפיינל פור. תצטרפו!
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yzafrir » 16 ינואר 2012, 05:21

האמת , כשחולון לקחה את האליפות (הגביע !!) היא הייתה ראויה שיקראו לה אלופה כי היא גם סיימה את הליגה הסדירה במקום הראשון....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עזריאל » 16 ינואר 2012, 08:52

yzafrir כתב:האמת , כשחולון לקחה את האליפות (הגביע !!) היא הייתה ראויה שיקראו לה אלופה כי היא גם סיימה את הליגה הסדירה במקום הראשון....

ליגת כדורסל מתוקנת מסיימת לאחר פלייאוף, לא בתום העונה הסדירה.

תמונה
עזריאל

הודעהעל ידי yzafrir » 16 ינואר 2012, 09:15

הם סיימו מקום ראשון בעונה הסדירה כמו בהרבה ליגות אחרות בעולם , לא בכל מקום יש פלייאוף אלא רק סדרות...
סביר להניח שבאותה עונה עם יתרון הביתיות שהיה להם הם גם היו זוכים...
זה לא כמו בעונה של פיני ששם זה באמת היה גזל של גליל , בעונה של צביקה מכבי נראתה כמו פח אשפה בליגה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 ינואר 2012, 10:15

צפריר, אני בהחלט מסכימה איתך שחולון היתה ראויה להיות אלופה באותה עונה.
רק מה, קופל גזל מהם את האופציה לעשות זאת ונתן להם רק סיכוי לזכות בגביע שלו (כפי שהוא גוזל גם ממכבי את האליפות כבר 6 שנים ומשאיר אותנו עם גביע עלוב).

אומנם בספרי ההיסטוריה כתוב שחולון היתה "אלופת המדינה" לשנת 2008, אבל ה"אליפות" הזו לעולם לא תקבל את אותה לגיטימציה וכבוד מצד אוהדי הכדורסל בארץ (שעיקרם אוהדי מכבי) כמו שהם היו מקבלים אילו היו זוכים באליפות אמיתית בדרך הנכונה - לנצח את מכבי בסדרה, משהו שאני לא חושבת שהיה כזה בשמיים מבחינתם באותה עונה.

והיחידי שחולון יכולה "להודות" לו על כך, זה אבנר קופל!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 ינואר 2012, 10:54

אני חושב שזה כן היה בשמים לנצח את מכבי באותה עונה ועובדתית זה קרה בסדרה רק פעם ב-40 שנה , בואו לא נשכח שמכבי של אותה עונה היתה סגנית אליפות אירופה ולמרות הגמגומים בליגה היא היתה קבוצה טובה בהרבה מחולון של אותה עונה.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 16 ינואר 2012, 12:32

יוסי22 כתב:אני חושב שזה כן היה בשמים לנצח את מכבי באותה עונה ועובדתית זה קרה בסדרה רק פעם ב-40 שנה , בואו לא נשכח שמכבי של אותה עונה היתה סגנית אליפות אירופה ולמרות הגמגומים בליגה היא היתה קבוצה טובה בהרבה מחולון של אותה עונה.

מכבי נראתה אחרי הפיינל פור כמו חבורה של סמרטוטים שאפילו בסידרה קשה לי להאמין שהיינו לוקחים . הם הראו חוסר רצינות בליגה לאורך כל העונה גם כשזה היה משחקים חשובים על המקום הראשון ופשוט לא הגיע למכבי האליפות באותה עונה . מכבי כמעט אף פעם לא מצאה את עצמה לא במקום הראשון בתום העונה הסדירה ובגלל זה תמיד היה לה יתרון ביתיות חוץ מהפסדי האליפות...
באותה מידה שחולון לא יכולה לראות את עצמה כאלופה אלא מחזיקת גביע קופל כך גם מכבי לא כל עוד שיטת הפיינלפור קיימת .
מכבי לא צריכה את הגביע הזה או הליגה הזאת כדי להוכיח שהיא ביי פאר הקבוצה הכי טובה בארץ
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Runner30 » 16 ינואר 2012, 17:34

למרות שזה נועד לפגוע במכבי, הייתי בעד הפיינל פור.

המהלך נועד לייצר מתח רייטינג ולהביא כסף. אם הייתה צומחת יריבה ראויה מכבי הייתה מרוויחה בסופו של דבר.
קיוויתי שתהיה עוד נציגה קבועה ביורוליג, אולי איזה מאמן זר (לא שחסר פה), עוד מחלקת נוער עם פס יצור.

בפועל הישראבלוף שולט:

הפועל ירושליים: גאידמאק ודני קליין במופע דואט, אגיאר בהופעת אורח.
מכבי חיפה: ג'פרי רוזן התחיל בקול תרועה רמה ודעך. למה לא חבר לפרוייקט איצטדיון אבי רן?
הפועל חולון: מדחי לדחי.
הפעל ת"א : לא שווה איזכור.

הליגה "פח",הזרים רובם פח, הקבוצות מתפרקות בסוף השנה, אין יורדות.

הפרוייקט נכשל.
Runner30

הודעהעל ידי racheli_alon » 16 ינואר 2012, 18:02

Runner30 כתב:הליגה "פח",הזרים רובם פח, הקבוצות מתפרקות בסוף השנה, אין יורדות.

הפרוייקט נכשל.

קופמן? (:
racheli_alon

הודעהעל ידי Runner30 » 16 ינואר 2012, 18:50

racheli_alon כתב:
Runner30 כתב:הליגה "פח",הזרים רובם פח, הקבוצות מתפרקות בסוף השנה, אין יורדות.

הפרוייקט נכשל.

קופמן? (:

הטרמינולוגיה שלו במקרה הזה מתאימה בול.
Runner30

*** החרמת הפיינל-פור הישראלי לעונת 2011-2012 ***

הודעהעל ידי where is the love? » 17 ינואר 2012, 16:55

יש לי משהו לשאול, ארגוני האוהדים מחרימים את הפיינל פור, השאלה האם הם בטוחים בכך שהם לא מגיעים.
היום קל להתלהב כי הפיינל פור עוד רחוק אבל אם גם שבוע לפני הם לא יקנו כרטיסים? האם יום לפני הם לא יבואו לתמוך בקבוצה שהם כל כך אוהבים? כי כמו שאני מכיר אותם הם ממש ירצו לבוא ולעודד את הקבוצה, האוהדים אלו מסורים ברמות מטורפות.
עכשיו מה הקטע, אני שאני מנוי וגם אני ביציע 6 GATE 7 והלב הצהוב, איך אני אדע אם לקנות או לא?

כי ארגוני האוהדים יכולים לשיג כרטיסים גם יום לפני משחק, יש להם קשרים.
אבל מה אני או אחרים יעשו, כי אז לא יהיה לנו, המחאה הזאת חשובה ביותר ואני אשמח אם היא תתממש אבל אני לא רוצה להגיע למצב שכולם יבואו יעודדו ולא ישאר לי כרטיס כי אמרו לא לקנות.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי refael » 18 ינואר 2012, 15:28

כ-2,000 כרטיסים נמכרו לפיינל פור עד עתה
http://www.one.co.il/Article/193866.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי Lirca » 18 ינואר 2012, 15:47

where is the love? כתב:יש לי משהו לשאול, ארגוני האוהדים מחרימים את הפיינל פור, השאלה האם הם בטוחים בכך שהם לא מגיעים.
היום קל להתלהב כי הפיינל פור עוד רחוק אבל אם גם שבוע לפני הם לא יקנו כרטיסים? האם יום לפני הם לא יבואו לתמוך בקבוצה שהם כל כך אוהבים? כי כמו שאני מכיר אותם הם ממש ירצו לבוא ולעודד את הקבוצה, האוהדים אלו מסורים ברמות מטורפות.
עכשיו מה הקטע, אני שאני מנוי וגם אני ביציע 6 GATE 7 והלב הצהוב, איך אני אדע אם לקנות או לא?

אבל מה אני או אחרים יעשו, כי אז לא יהיה לנו, המחאה הזאת חשובה ביותר ואני אשמח אם היא תתממש אבל אני לא רוצה להגיע למצב שכולם יבואו יעודדו ולא ישאר לי כרטיס כי אמרו לא לקנות.

שער 7 משתתף במחאה והחברים בו לא קונים ולא מתכוונים לרנות כרטיסים לפיינל פור.
Lirca

הודעהעל ידי עזריאל » 18 ינואר 2012, 18:10

where is the love? כתב:יש לי משהו לשאול, ארגוני האוהדים מחרימים את הפיינל פור, השאלה האם הם בטוחים בכך שהם לא מגיעים.

ברור שהחרם הוא לא משחק ויש אלפי אנשים שתלויים בו, לכן הוצאנו הודעה כמה חודשים מראש.
ברור שזה בעייתי מצדנו, יש כאלה שלא החמיצו משחק כבר כמה עונות, ואנו דוגלים בהליכה אחרי מכבי בכל מצב.
למרות זאת, החלטנו שהדרך הנכונה היא החרמת האירוע, ואנחנו עומדים מאחורי ההחלטה.
אתה יכול להיות שקט-אוהדי מכבי ת"א לא יגיעו לפיינל פור העונה.

refael כתב:כ-2,000 כרטיסים נמכרו לפיינל פור עד עתה
http://www.one.co.il/Article/193866.html

שיווק נטו של קופל.
שימו לב לציטוט מתחת לתמונה: "אוהדי מכבי ת"א. הם בטוח יהיו שם". או שלא.
לא יודע אם שמתם לב, אבל קופל משקיע השנה הרבה משאבים בפרסום ושיווק (פרסומות בTV, פרסומות באתרים וכו').
עזריאל

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 18 ינואר 2012, 19:39

ההחרמה הזאת אמנם פוגעת במכבי ובנו בטווח הקצר, אבל אין ספק שבטווח הארוך זה יהיה טוב..
הרגע סיימתי האנגאאוט עם בלאט, כששאלתי אותו על זה הוא אמר שאם הוא יגיד מה שהוא חושב הוא יהיה עמוק בבוץ עם המנהלת. זה אומר הרבה לדעתי.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 ינואר 2012, 19:55

Ido_Maccabi כתב:

ההחרמה הזאת אמנם פוגעת במכבי ובנו בטווח הקצר, אבל אין ספק שבטווח הארוך זה יהיה טוב..
הרגע סיימתי האנגאאוט עם בלאט, כששאלתי אותו על זה הוא אמר שאם הוא יגיד מה שהוא חושב הוא יהיה עמוק בבוץ עם המנהלת. זה אומר הרבה לדעתי.

הוא דיבר על המשחק מחר ? חמישיה , שחקנים עם פציעות כאלו ואחרות כמו סופו ולאנגפורד ... ?

בכל מקרה ברור שגם בלאט וגם ההנהלה תומכים בשקט בצעד הזה .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים