דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 16:16

JasonWilliams12 כתב:ציר הכוונה שבונים עליו כ3 לכמה דקות כל משחק וזה לא טוב מקסימום שיתשמשו בו כמו עכשיו שפעם ב10 משחקים שמים אותו כמה דקות בעמדה 3 זה בסדר

באמת שאין לי מושג מה הבעיה שישחק 8-10 דקות כ3 בקביעות. אבל עזוב, זה לא מתקדם..
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 ינואר 2012, 16:27

כי הוא לא מתאים ל3 כמו שאוחיון לא מתאים בתור רכז ראשון
וכמו שסמית' לא שחקן לעמדה 3 במכבי
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2012, 17:15

בלו אמור להפוך לאט לאט לרול פלייר. כשלא יהיה לו מצ'אפ מתאים אז הוא יישחק פחות. זה טבעי ולגיטימי.
מצד שני, יהיו משחקים שהוא יעלה על המגרש ולא יירד.

אבל אני לא הייתי רוצה להעיף לפח עוד שנת מצ'באן, בגלל שאין לו מקום ב-4 בגלל ליאור ובלו. מכבי צריכה להצעיר את עצמה ולחפש דרכים חדשות
כל הזמן. מצ'באן ייתן לה בדיוק את זה ובלו בשלוש זה גם סוג של שינוי מרענן.

מקסימום - אם לא יילך, אז יצטרכו קצת לכווץ את הדקות של ליאור ומצ'באן בשביל להכניס את בלו לרוטציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ינואר 2012, 17:28

jol9 כתב:בלו אמור להפוך לאט לאט לרול פלייר. כשלא יהיה לו מצ'אפ מתאים אז הוא יישחק פחות. זה טבעי ולגיטימי.
מצד שני, יהיו משחקים שהוא יעלה על המגרש ולא יירד.

אבל אני לא הייתי רוצה להעיף לפח עוד שנת מצ'באן, בגלל שאין לו מקום ב-4 בגלל ליאור ובלו. מכבי צריכה להצעיר את עצמה ולחפש דרכים חדשות
כל הזמן. מצ'באן ייתן לה בדיוק את זה ובלו בשלוש זה גם סוג של שינוי מרענן.

מקסימום - אם לא יילך, אז יצטרכו קצת לכווץ את הדקות של ליאור ומצ'באן בשביל להכניס את בלו לרוטציה.

נכון
מה גם, שאם ב90% מהזמן למכבי יהיה קלעי שלשות מצוין בעמדה 3, שזה יהיה פניני/בלו, זה ייתן ריווח למשחק, ויותר מרווח בצבע לגבוהים. יכול ליהיות מעניין להשתמש בעמדה 3 כעמדה של קלעים שירווחו את המשחק
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ינואר 2012, 05:40

אני שוב יחזור על מה שאמרתי על דווין סמית' עוד לפני שחתם במכבי , הוא שחקן סולידי , עושה את הדברים שהוא יודע טוב אבל לאמצטיין בשום דבר ספציפי . עם כל הכבוד לעצירה של ווימס , סוני יותר עצר את עצמו ובכלל נמצא כנראה בירידה בכושרו ולראייה המשחק האחרון שלו בליגה אתמול...
אבל , למרות שסמית' לא השחקן הכי טוב שיכולנו להביא או נוכל להביא בקיץ , עדיין הוא לא השחקן הראשון שהייתי מחליף אלא רק אחרי שהייתי סוגר עניינים בעמדות אחרות היותר בעיתיות במכבי ואז בודק עם מה אני נישאר .... סך הכל הוא בחור מאוד חיובי שהתחבר מצויין לקבוצה וגם אם הוא לא נוצץ , עדיין הוא עושה עבודה לא רעה .

לגבי בלו , הוא טווינר ומשחק גם כ-3 וגם כ-4 ....אבל הבעיה שלו היא שכ-3 יש לו בעיה בהתקפה בגלל שהוא לא מוריד כדור טוב לריצפה (למרות ששיפר את זה השנה) וגם יקבל הרבה פחות זריקות חופשיות מבחוץ , אבל מצד שני כ- 4 יש לו בעיה בהגנה מול שחקנים גבוהים ופיזיים ממנו . ובכל זאת אני עדיין חושב שהעמדה 4 סגורה לשנתיים הקרובות ויהיה קשה מאוד לשלב את מילאן בלי לפגוע בשניים האחרים וצריך לחשוב אם זה כדאי לנו....
אגב אני גם לא חושב שלאנדסברג מתאים כלכך לעמדה 3 כי הוא הרבה יותר 2 מאשר 3 אבל כמחליף נוכל להסתדר . השאלה אם אתם חושבים שפניני מתאים להיות 3 פותח במכבי ? לדעתי לא בכל אופן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 08:40

מה זה "בלי לפגוע"? מה מכבי עושה לליאור ובלו חשבון?
יש שחקן יותר טוב מהם, אז הדקות שלהם ירדו. אין מה לעשות, זה כדורסל מקצועני ולא קבוצת תמיכה. אם יוכיחו את עצמם, יקבלו דקות, אם לא, אז לא. מכבי לא יכולה להוריד מהאיכות שלה בגלל ש"בלו וליאור יפגעו"
לגבי לאנדסברג, אני בכלל לא מסכים. באירופה הוא יותר 3. יש לו סייז של SF קלאסי באירופה, כמו סוני ווימס פחות או יותר. 1.98, די פיזי יחסית לעמדה, ואתלט מצוין
אני לא חושב שיהיה בעיה אם הוא, פניני, בלו, וגם לאנגפורד אם צריך, יסגרו את העמדה 3
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2012, 09:21

asafb96 כתב:מה זה "בלי לפגוע"? מה מכבי עושה לליאור ובלו חשבון?
יש שחקן יותר טוב מהם, אז הדקות שלהם ירדו. אין מה לעשות, זה כדורסל מקצועני ולא קבוצת תמיכה. אם יוכיחו את עצמם, יקבלו דקות, אם לא, אז לא. מכבי לא יכולה להוריד מהאיכות שלה בגלל ש"בלו וליאור יפגעו"
לגבי לאנדסברג, אני בכלל לא מסכים. באירופה הוא יותר 3. יש לו סייז של SF קלאסי באירופה, כמו סוני ווימס פחות או יותר. 1.98, די פיזי יחסית לעמדה, ואתלט מצוין
אני לא חושב שיהיה בעיה אם הוא, פניני, בלו, וגם לאנגפורד אם צריך, יסגרו את העמדה 3

מסכים חלקית.
מצ'באן לא שחקן יותר טוב מליאור, אבל שניהם ביחד כן סוגרים היטב את עמדה 4. בלו הוא שחקן מצויין אבל אני לא הייתי שולח את מצ'באן לעוד עונה בהשאלה
בגלל בלו. בלו יתפוס את הנתח שלו בעמדות 3 ו-4.

לגבי לאנדסברג - אני גם נוטה לעניין של להפקיד את עמדה 3 בידי הישראלים.

אני חושב שהכל יהיה נגזרת של הישארותם של סופו, לאנגפורד וריצ'. משם צריך לצאת ולראות מה קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ינואר 2012, 11:26

אני פשוט חושב שאם אתה מעמיס עמדה בשלושה שחקנים שלושת יפגעו בסופו של דבר והקבוצה רק תפסיד מיזה. שחקנים צריכים לדעת את המקום שלהם בדיוק בכדי לקבל ביטחון .
רוצים את מילאן במכבי ? ותרו על ליאור (לא סביר) או על בלו (טיפה יותר סביר אבל ממש לא הכרחי...) . הבעיה עם ליאור ומאצ'באן ביחד זה מלחמות אגו על מי יפתח ומי יקבל יותר דקות . לליאור יהיה קשה לקבל את זה שהוא משחק פחות וגם מילאן רוצה הרבה דקות ...שחקן ממורמר זה אף פעם לא טוב לקבוצה .
לאנדסברג הוא גארד , הוא מוגדר כגארד ומשחק כגארד בחיפה . למה בחיפה הוא מתאים לשחק כגארד וביורוליג הוא מתאים לשחק כ-3 ? הוא יכול לשחק חלק מהדקות כ-3 כמו שאפילו לאנגפורד יכול אבל התפקיד שלו הוא גארד .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 12:09

yzafrir כתב:אני פשוט חושב שאם אתה מעמיס עמדה בשלושה שחקנים שלושת יפגעו בסופו של דבר והקבוצה רק תפסיד מיזה. שחקנים צריכים לדעת את המקום שלהם בדיוק בכדי לקבל ביטחון .
רוצים את מילאן במכבי ? ותרו על ליאור (לא סביר) או על בלו (טיפה יותר סביר אבל ממש לא הכרחי...) . הבעיה עם ליאור ומאצ'באן ביחד זה מלחמות אגו על מי יפתח ומי יקבל יותר דקות . לליאור יהיה קשה לקבל את זה שהוא משחק פחות וגם מילאן רוצה הרבה דקות ...שחקן ממורמר זה אף פעם לא טוב לקבוצה .
לאנדסברג הוא גארד , הוא מוגדר כגארד ומשחק כגארד בחיפה . למה בחיפה הוא מתאים לשחק כגארד וביורוליג הוא מתאים לשחק כ-3 ? הוא יכול לשחק חלק מהדקות כ-3 כמו שאפילו לאנגפורד יכול אבל התפקיד שלו הוא גארד .

ממורמרים? שיתמודדו
עם כל הכבוד, מכבי לא תעשה חשבון מי שמח ומי עצוב. מי שטוב, ישחק
אפשר לומר אותו דבר על עמדת הסנטר, שנסגרת על ידי 3 שחקנים גם. בעמדה 4 זה יהיה מצב אפילו יותר טוב, כי מאצ'בן וליאור יכולים לשחק יחד לפרקים ולכמה דקות, ובלו בהחלט יכול וצריך לשחק גם 3.
אותו דבר על עניין הגארדים. יש למכבי בעמדות 1-2 את מאלט, לאנגפורד, אוחיון, פאפאס, שאייר ובורשטיין. 6 שחקנים על 2 עמדות. מישהו בוכה? אין מה לעשות, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להוריד מאיכות הקבוצה בשביל שבלו וליאור יהיו מרוצים. מי שטוב, ישחק. מי שלא, יעבוד קשה כדי להוכיח את עצמו ולקנות לעצמו את המקום. במקום מרמור, לטעמי זה יכול ליצור תחרותיות טובה, וכל אחד ישקיע 100% כדי לקנות דקות, כי סך הכל שלושתם שחקנים עם אופי טוב, ובלי יותר מדי אגו.
לאדסברג הוא סווינגמן קלאסי. הוא משחק בחיפה כ3 לרוב. יש לו את כל הנתונים ליהיות מספר 3 באירופה, ושם הוא יכול וצריך לשחק. 1.98, חזק, אתלט, מגוון, עוזר בריבאונד. לא רואה בכלל בעיה שכמו שיוני אמר, העמדה 3 תיסגר על ידי הישראלים לאנדסברג-פניני-בלו, בנוסף ללאנגפורד שיכול לשחק שם במקרים שצריך
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ינואר 2012, 12:27

אסף , כנראה ששכחת את הימים שהסירחון יצא החוצה , אפילו העונה פאפאס התבטא שהוא רוצה לעזוב . ממה זה היה ? מיזה שכלכך טוב לו המעמד שלו ? אפילו מילאן התבטא שהוא לא מרוצה מהדקות שהוא מקבל....
לא לכל השחקנים יש את האופי של הנדריקס או שייר שפשוט מברכים על כל דקת משחק שהם מקבלים ....המזל של השחקנים האלו העונה זה השלוש ליגות לכן הם זוכים לשחק בחלק מהמסגרות אבל בלי זה תאמין לי שהיית שומע הרבה תלונות שהיו פוגעות במרקם החברתי .
גם בעמדה 5 משחקים שחקנים שיכולים ואפילו משחקים יחד בחלק מהמסגרות כמו הנדריקס וג'יימס או אפילו סופו והנדריקס...אבל די ברור שאם ג'יימס לא היה מקבל קרדיט באדריאטית אז אין צורך להחזיק אותו אלא אם לא איכפת לו לחממם ספסל (והאמת בסכום שהוא מקבל זה גם לא נורא למכבי...)

לגבי לאנדסברג , הבעיה שלי שלא הייתי רוצה לראות את פניני כ-3 הפותח ואני חושב שזה יעשה לו רק רע ולכן אני גם לא חושב שסילבאן יכול להיות ה-3 הפותח עדיין ואני מעדיף שפניני ישחק מחליף של 3 זר (כמו עכשיו ) ושלאנדסברג יקבל את הדקות שלו גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3...כאשר יוכיח את עצמו יוכל להיות אפילו 3 פותח אבל לא בעונה הראשונה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 12:39

yzafrir כתב:אסף , כנראה ששכחת את הימים שהסירחון יצא החוצה , אפילו העונה פאפאס התבטא שהוא רוצה לעזוב . ממה זה היה ? מיזה שכלכך טוב לו המעמד שלו ? אפילו מילאן התבטא שהוא לא מרוצה מהדקות שהוא מקבל....
לא לכל השחקנים יש את האופי של הנדריקס או שייר שפשוט מברכים על כל דקת משחק שהם מקבלים ....המזל של השחקנים האלו העונה זה השלוש ליגות לכן הם זוכים לשחק בחלק מהמסגרות אבל בלי זה תאמין לי שהיית שומע הרבה תלונות שהיו פוגעות במרקם החברתי .
גם בעמדה 5 משחקים שחקנים שיכולים ואפילו משחקים יחד בחלק מהמסגרות כמו הנדריקס וג'יימס או אפילו סופו והנדריקס...אבל די ברור שאם ג'יימס לא היה מקבל קרדיט באדריאטית אז אין צורך להחזיק אותו אלא אם לא איכפת לו לחממם ספסל (והאמת בסכום שהוא מקבל זה גם לא נורא למכבי...)

לגבי לאנדסברג , הבעיה שלי שלא הייתי רוצה לראות את פניני כ-3 הפותח ואני חושב שזה יעשה לו רק רע ולכן אני גם לא חושב שסילבאן יכול להיות ה-3 הפותח עדיין ואני מעדיף שפניני ישחק מחליף של 3 זר (כמו עכשיו ) ושלאנדסברג יקבל את הדקות שלו גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3...כאשר יוכיח את עצמו יוכל להיות אפילו 3 פותח אבל לא בעונה הראשונה...

פאפאס בחיים לא התבטא שהוא רוצה לעזוב, היה כתוב בתקשורת שהוא רוצה, אבל הוא אמר שהוא לא יודע מאיפה הביאו את זה
לגבי מאצ'בן, אני לא זוכר התבטאות שלו, אבל גם אם כן, הוא יקבל שנה הבאה יותר דקות מאשר קיבל לפני שנה. אני בטוח שאם מאצ'בן יהיה שחקן של 15-20 דקות, שכמה מהם בעמדה 5, וליאור שחקן של 15-20 דקות, ובלו שחקן של 15 דקות+-, שרובם בעמדה 3, מישהו יתלונן.
לגבי לאנדסברג, הוא יהיה הSF הפותח, לא פניני. הרי עזוב את זה שהוא שיחק בליגת קופל, שחקן שנתן הצגות כאלה, כמה חלש הוא כבר יוכל ליהיות? הוא היה תותח במכללות, והוא עושה בליגת קופל דברים מרשימים אולי יותר ממה שפארגו ופרקינס עשו מבחינת יכולות, ובכל זאת פארגו הגיע בשנתו הראשונה ישר לעמדת הרכז הראשון, ובעצם אחד מ2 גארדים בכירים בלבד, בלי שום גיבוי כמו שיהיה ללאנדסברג.
אני ממש לא רואה בעיה "להמר" על לאנדסברג, כי למרות שזה רק ליגת קופל, אני פשוט לא רואה שחקן שעושה מה שהוא עושה הופך ליהיות שחקן כל כך חלש. בטח ביחס לסמית', שאני לא רואה סיכוי שלאנדסברג יוכל ליהיות יותר חלש ממנו. בטח שיש לו גיבויים יוצאים מהכלל כמו לאנגפורד, פניני ובלו
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2012, 12:45

אני חושב שהדאגה העיקרית בנושא לנדסברג היא לא האם הוא ישתלב, אלא האם הוא יקבל חוזה בנבא שנה הבאה.. מבחינת יכולת וכישרון הוא לא נופל מאף sf שראיתי השנה ביורוליג, אבל הוא כנראה ילך לנסות את מזלו בליגת הקיץ ובהחלט יכול להיות שהוא יקבל חוזה באחת הקבוצות..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ינואר 2012, 13:03

ראיתי משחק בגולד של מכבי נגד ברצלונה בחצי גמר בסלוניקי..
באותה תקופה הייתי ממש קטן אז את השחקנים אני מכיר רק מהיילייט בעיקר, לא קרוב לאיך שרובכם מכירים..
בקיצור, מארק בריסקר מזכיר לכם קצת את סמית'? לאו דווקא ביכולת וצורת משחק, יותר בתפוקה..
מהמשחק זה היה נראה ככה, שלח (כמה שנים כבר סובלים אותו?) גם אמר שבריסקר מתעלה על עצמו עם 2-2 משלוש כשביורוליג האחוזים לשלוש לא משהו בעוד שבליגה הם טובים (נשמע כמו סמית', לא?)
גם לפי מה שראיתי הוא גם שחקן הגנה לא רע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ינואר 2012, 13:13

LIAV10 כתב:ראיתי משחק בגולד של מכבי נגד ברצלונה בחצי גמר בסלוניקי..
באותה תקופה הייתי ממש קטן אז את השחקנים אני מכיר רק מהיילייט בעיקר, לא קרוב לאיך שרובכם מכירים..
בקיצור, מארק בריסקר מזכיר לכם קצת את סמית'? לאו דווקא ביכולת וצורת משחק, יותר בתפוקה..
מהמשחק זה היה נראה ככה, שלח (כמה שנים כבר סובלים אותו?) גם אמר שבריסקר מתעלה על עצמו עם 2-2 משלוש כשביורוליג האחוזים לשלוש לא משהו בעוד שבליגה הם טובים (נשמע כמו סמית', לא?)

לבריסקר היתה יד מצויינת מחוץ לקשת, אך באופן די ביזארי הוא פתח את אותה עונה עם אחוזים מחרידים (משהו כמו 2/14 לשלוש) ורק אח"כ התייצב.
בכל אופן, בריסקר של אותה עונה מזכיר במעט את סמית', למרות שבריסקר היה יותר 2 מאשר 3, הוא שחקן ישראלי ובניגוד גמור לסמית', היה יודע גם לתת תצוגות קליעה מרשימות.
הם דומים בכך שהם שחקנים בערך באותו גובה, משחקים כמעט באותן עמדות (סמית' 3 ואילו בריסקר 2) ושניהם ביססו את מעמדם במכבי בכך שידעו לעזור בהגנה ובריבאונד.
אישית, אני חושב שברסיקר היה שחקן טוב יותר ויעיל יותר מסמית', למרות שכאמור, הם לא שיחקו בדיוק באותן עמדות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ינואר 2012, 13:21

בריסקר היה ישראלי? :O
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2012, 13:35

ynet:"לדווין סמית' יש חוזה לעוד עונה, אולם למכבים יש אופציה להיפרד ממנו בקיץ והחלטה בעניין תתקבל בהמשך."
חדשות טובות..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ינואר 2012, 13:46

MTA2311 כתב:ynet:"לדווין סמית' יש חוזה לעוד עונה, אולם למכבים יש אופציה להיפרד ממנו בקיץ והחלטה בעניין תתקבל בהמשך."
חדשות טובות..

חדשות מעולות
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2012, 14:08

חביב אורנג'ד כתב:
LIAV10 כתב:ראיתי משחק בגולד של מכבי נגד ברצלונה בחצי גמר בסלוניקי..

לבריסקר היתה יד מצויינת מחוץ לקשת, אך באופן די ביזארי הוא פתח את אותה עונה עם אחוזים מחרידים (משהו כמו 2/14 לשלוש) ורק אח"כ התייצב.
בכל אופן, בריסקר של אותה עונה מזכיר במעט את סמית', למרות שבריסקר היה יותר 2 מאשר 3, הוא שחקן ישראלי ובניגוד גמור לסמית', היה יודע גם לתת תצוגות קליעה מרשימות.
הם דומים בכך שהם שחקנים בערך באותו גובה, משחקים כמעט באותן עמדות (סמית' 3 ואילו בריסקר 2) ושניהם ביססו את מעמדם במכבי בכך שידעו לעזור בהגנה ובריבאונד.
אישית, אני חושב שברסיקר היה שחקן טוב יותר ויעיל יותר מסמית', למרות שכאמור, הם לא שיחקו בדיוק באותן עמדות.

בריסקר היה שוטר מטורף בליגה. אני זוכר שכשהוא נהייה ישראלי, ומכבי הביאה אותו, העבירו איזשהו חוק (חוק בריסקר) שאני לא הכי זוכר את התוכן שלו
אבל אני כן זוכר שזה פגע במכבי ושהוא לא יכל לשחק בליגה או משהו כזה.
בכל אופן, בריסקר חווה פריחה קצת מאוחרת, ולקראת סוף העונה באמת היה אחלה שחקן.
הוא גם היה נותן את התחת בהגנה, למרות שלאורך הקריירה היה ידוע יותר כשחקן התקפה מעולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 ינואר 2012, 18:12

jol9 כתב:בריסקר היה שוטר מטורף בליגה. אני זוכר שכשהוא נהייה ישראלי, ומכבי הביאה אותו, העבירו איזשהו חוק (חוק בריסקר) שאני לא הכי זוכר את התוכן שלו
אבל אני כן זוכר שזה פגע במכבי ושהוא לא יכל לשחק בליגה או משהו כזה.
בכל אופן, בריסקר חווה פריחה קצת מאוחרת, ולקראת סוף העונה באמת היה אחלה שחקן.
הוא גם היה נותן את התחת בהגנה, למרות שלאורך הקריירה היה ידוע יותר כשחקן התקפה מעולה.

חוק בריסקר דיבר על כך שמתאזרח צריך לחכות 3 שנים מרגע קבלת האזרחות כדי להיחשב ישראלי בליגה. זה היה לגמרי כדי לפגוע במכבי.
היה שחקן טוב, עזר לנו לא מעט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jay » 30 ינואר 2012, 08:47

בריסקר אכן היה שוטר טוב, שהלך לו רע מאוד בתחילת העונה באירופה. כמו הרבה שחקנים אחרים, ידע לעשות את ההתאמות ולתרום בפרמטרים שהוא לא הצטיין בהם במהלך הקריירה.

אני חושב שבמשחק מול ברצלונה סמית' הוכיח סופית שהוא שחקן הגנה אדיר, מהטובים באירופה. הבעיה היא שבכל שאר הפרמטרים הוא מהבינוניים באירופה...
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־34 אורחים