JasonWilliams12 כתב:ציר הכוונה שבונים עליו כ3 לכמה דקות כל משחק וזה לא טוב מקסימום שיתשמשו בו כמו עכשיו שפעם ב10 משחקים שמים אותו כמה דקות בעמדה 3 זה בסדר
באמת שאין לי מושג מה הבעיה שישחק 8-10 דקות כ3 בקביעות. אבל עזוב, זה לא מתקדם..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JasonWilliams12 כתב:ציר הכוונה שבונים עליו כ3 לכמה דקות כל משחק וזה לא טוב מקסימום שיתשמשו בו כמו עכשיו שפעם ב10 משחקים שמים אותו כמה דקות בעמדה 3 זה בסדר
jol9 כתב:בלו אמור להפוך לאט לאט לרול פלייר. כשלא יהיה לו מצ'אפ מתאים אז הוא יישחק פחות. זה טבעי ולגיטימי.
מצד שני, יהיו משחקים שהוא יעלה על המגרש ולא יירד.
אבל אני לא הייתי רוצה להעיף לפח עוד שנת מצ'באן, בגלל שאין לו מקום ב-4 בגלל ליאור ובלו. מכבי צריכה להצעיר את עצמה ולחפש דרכים חדשות
כל הזמן. מצ'באן ייתן לה בדיוק את זה ובלו בשלוש זה גם סוג של שינוי מרענן.
מקסימום - אם לא יילך, אז יצטרכו קצת לכווץ את הדקות של ליאור ומצ'באן בשביל להכניס את בלו לרוטציה.
asafb96 כתב:מה זה "בלי לפגוע"? מה מכבי עושה לליאור ובלו חשבון?
יש שחקן יותר טוב מהם, אז הדקות שלהם ירדו. אין מה לעשות, זה כדורסל מקצועני ולא קבוצת תמיכה. אם יוכיחו את עצמם, יקבלו דקות, אם לא, אז לא. מכבי לא יכולה להוריד מהאיכות שלה בגלל ש"בלו וליאור יפגעו"
לגבי לאנדסברג, אני בכלל לא מסכים. באירופה הוא יותר 3. יש לו סייז של SF קלאסי באירופה, כמו סוני ווימס פחות או יותר. 1.98, די פיזי יחסית לעמדה, ואתלט מצוין
אני לא חושב שיהיה בעיה אם הוא, פניני, בלו, וגם לאנגפורד אם צריך, יסגרו את העמדה 3
yzafrir כתב:אני פשוט חושב שאם אתה מעמיס עמדה בשלושה שחקנים שלושת יפגעו בסופו של דבר והקבוצה רק תפסיד מיזה. שחקנים צריכים לדעת את המקום שלהם בדיוק בכדי לקבל ביטחון .
רוצים את מילאן במכבי ? ותרו על ליאור (לא סביר) או על בלו (טיפה יותר סביר אבל ממש לא הכרחי...) . הבעיה עם ליאור ומאצ'באן ביחד זה מלחמות אגו על מי יפתח ומי יקבל יותר דקות . לליאור יהיה קשה לקבל את זה שהוא משחק פחות וגם מילאן רוצה הרבה דקות ...שחקן ממורמר זה אף פעם לא טוב לקבוצה .
לאנדסברג הוא גארד , הוא מוגדר כגארד ומשחק כגארד בחיפה . למה בחיפה הוא מתאים לשחק כגארד וביורוליג הוא מתאים לשחק כ-3 ? הוא יכול לשחק חלק מהדקות כ-3 כמו שאפילו לאנגפורד יכול אבל התפקיד שלו הוא גארד .
yzafrir כתב:אסף , כנראה ששכחת את הימים שהסירחון יצא החוצה , אפילו העונה פאפאס התבטא שהוא רוצה לעזוב . ממה זה היה ? מיזה שכלכך טוב לו המעמד שלו ? אפילו מילאן התבטא שהוא לא מרוצה מהדקות שהוא מקבל....
לא לכל השחקנים יש את האופי של הנדריקס או שייר שפשוט מברכים על כל דקת משחק שהם מקבלים ....המזל של השחקנים האלו העונה זה השלוש ליגות לכן הם זוכים לשחק בחלק מהמסגרות אבל בלי זה תאמין לי שהיית שומע הרבה תלונות שהיו פוגעות במרקם החברתי .
גם בעמדה 5 משחקים שחקנים שיכולים ואפילו משחקים יחד בחלק מהמסגרות כמו הנדריקס וג'יימס או אפילו סופו והנדריקס...אבל די ברור שאם ג'יימס לא היה מקבל קרדיט באדריאטית אז אין צורך להחזיק אותו אלא אם לא איכפת לו לחממם ספסל (והאמת בסכום שהוא מקבל זה גם לא נורא למכבי...)
לגבי לאנדסברג , הבעיה שלי שלא הייתי רוצה לראות את פניני כ-3 הפותח ואני חושב שזה יעשה לו רק רע ולכן אני גם לא חושב שסילבאן יכול להיות ה-3 הפותח עדיין ואני מעדיף שפניני ישחק מחליף של 3 זר (כמו עכשיו ) ושלאנדסברג יקבל את הדקות שלו גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3...כאשר יוכיח את עצמו יוכל להיות אפילו 3 פותח אבל לא בעונה הראשונה...
LIAV10 כתב:ראיתי משחק בגולד של מכבי נגד ברצלונה בחצי גמר בסלוניקי..
באותה תקופה הייתי ממש קטן אז את השחקנים אני מכיר רק מהיילייט בעיקר, לא קרוב לאיך שרובכם מכירים..
בקיצור, מארק בריסקר מזכיר לכם קצת את סמית'? לאו דווקא ביכולת וצורת משחק, יותר בתפוקה..
מהמשחק זה היה נראה ככה, שלח (כמה שנים כבר סובלים אותו?) גם אמר שבריסקר מתעלה על עצמו עם 2-2 משלוש כשביורוליג האחוזים לשלוש לא משהו בעוד שבליגה הם טובים (נשמע כמו סמית', לא?)
גם לפי מה שראיתי הוא גם שחקן הגנה לא רע..
MTA2311 כתב:ynet:"לדווין סמית' יש חוזה לעוד עונה, אולם למכבים יש אופציה להיפרד ממנו בקיץ והחלטה בעניין תתקבל בהמשך."
חדשות טובות..
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:ראיתי משחק בגולד של מכבי נגד ברצלונה בחצי גמר בסלוניקי..
באותה תקופה הייתי ממש קטן אז את השחקנים אני מכיר רק מהיילייט בעיקר, לא קרוב לאיך שרובכם מכירים..
בקיצור, מארק בריסקר מזכיר לכם קצת את סמית'? לאו דווקא ביכולת וצורת משחק, יותר בתפוקה..
מהמשחק זה היה נראה ככה, שלח (כמה שנים כבר סובלים אותו?) גם אמר שבריסקר מתעלה על עצמו עם 2-2 משלוש כשביורוליג האחוזים לשלוש לא משהו בעוד שבליגה הם טובים (נשמע כמו סמית', לא?)
גם לפי מה שראיתי הוא גם שחקן הגנה לא רע..
לבריסקר היתה יד מצויינת מחוץ לקשת, אך באופן די ביזארי הוא פתח את אותה עונה עם אחוזים מחרידים (משהו כמו 2/14 לשלוש) ורק אח"כ התייצב.
בכל אופן, בריסקר של אותה עונה מזכיר במעט את סמית', למרות שבריסקר היה יותר 2 מאשר 3, הוא שחקן ישראלי ובניגוד גמור לסמית', היה יודע גם לתת תצוגות קליעה מרשימות.
הם דומים בכך שהם שחקנים בערך באותו גובה, משחקים כמעט באותן עמדות (סמית' 3 ואילו בריסקר 2) ושניהם ביססו את מעמדם במכבי בכך שידעו לעזור בהגנה ובריבאונד.
אישית, אני חושב שברסיקר היה שחקן טוב יותר ויעיל יותר מסמית', למרות שכאמור, הם לא שיחקו בדיוק באותן עמדות.
jol9 כתב:בריסקר היה שוטר מטורף בליגה. אני זוכר שכשהוא נהייה ישראלי, ומכבי הביאה אותו, העבירו איזשהו חוק (חוק בריסקר) שאני לא הכי זוכר את התוכן שלו
אבל אני כן זוכר שזה פגע במכבי ושהוא לא יכל לשחק בליגה או משהו כזה.
בכל אופן, בריסקר חווה פריחה קצת מאוחרת, ולקראת סוף העונה באמת היה אחלה שחקן.
הוא גם היה נותן את התחת בהגנה, למרות שלאורך הקריירה היה ידוע יותר כשחקן התקפה מעולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־34 אורחים