המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מדברים על פאקו. נשמע לי הגיוני מאוד.. ג'ורדי הרי לא יביא מישהו שהוא לא מכיר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדברים על פאקו. נשמע לי הגיוני מאוד.. ג'ורדי הרי לא יביא מישהו שהוא לא מכיר.
והרי כולנו שכחנו כמה השחקנים התלוננו על פאקו וכמה לא נראינו טוב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדברים על פאקו. נשמע לי הגיוני מאוד.. ג'ורדי הרי לא יביא מישהו שהוא לא מכיר.
מעצבן אותי שג'ורדי הוא עדיין האיש שלוקח את ההחלטות המקצועיות במועדון. הבעיה מתחילה אצלו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדברים על פאקו. נשמע לי הגיוני מאוד.. ג'ורדי הרי לא יביא מישהו שהוא לא מכיר.
מעצבן אותי שג'ורדי הוא עדיין האיש שלוקח את ההחלטות המקצועיות במועדון. הבעיה מתחילה אצלו.
ועוד אומרים שארבלדזה פוטר כי מיטש דרש, לא כי ג'ורדי רצה
my man כתב:בן, אנחנו עם כרמל הערב..
my man כתב:יש
MTA2311 כתב:my man כתב:יש
על שוטא לא אמרת מילה, אבל על ליברפול ב"ה
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:יש
זה בכלל לא ליברפול, זה טוטנהאם-צלסי.
MTA2311 כתב:my man כתב:יש
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:יש
זה בכלל לא ליברפול, זה טוטנהאם-צלסי.
אבל ההקשר
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:יש
מה אתה רוצה שאגיד? שאחרי ההפסד לביתר נגמרו לי האנרגיות לקבוצה הזו העונה?
כן- זה מה שקרה לי. חילוף מאמן לא יעזור. הסגל שלנו עייף ושבע והזרים לא נותנים תפוקה.
לא רואה איך אפשר להפוך את העונה הזו. ג'ורדי לא בכיוון של להפתיע את כולנו עם החתמות שיפגעו בב"ש.
המשחק מול ביתר היה הכי משמעותי העונה. היינו יכולים להחזור למירוץ ולתת עניין ואמונה בשחקנים.
זה כמובן לא קרה כי כולם משחקים כמו חבורת מתים מהלכים.
אז לא אור - אין לי אנרגיות גם בשביל הקבוצה מהכדורגל אחרי שהזו מהכדורסל מוציאה ממני את כוחותיי האחרונים כאוהד ספורט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים