rc4991 כתב:פשוט לא להאמין(חלק מהכתבה של אורי שקדי לסיכום המחזור בליגה):
"בימים האחרונים החלו אוהדי מכבי תל אביב והפועל ירושלים במחאה נגד הפיינל פור, כשהודיעו שלא יקנו כרטיסים לאירוע שייערך בחודש מאי, בסופו תיקבע אלופת המדינה. הם קוראים לאוהדי הקבוצות לא להגיע למשחק. בינתיים, מפרסמת מנהלת הליגה כי למעלה מ-2,000 אוהדים כבר הזמינו כרטיסים במכירה מוקדמת, ובהנחה שהרוב המכריע של האוהדים אכן יגיע למשחקים, שהמחירים אליהם סבירים בהחלט, יד אליהו יהיה מלא גם בפיינל פור הקרוב.
אוהדי מכבי תל אביב מגלים בצעד הזה סוג של צביעות, במיוחד בימים בהם הליגה האדריאטית מודיעה על קיום הפיינל פור בתל אביב. מחירי הפיינל פור של הליגה בה משחקות קבוצות שגם בליגת העל היו יורדות כמו דומז'אלה ושירוקי גבוהים ממחירי הפיינל פור של ליגת העל, ואף על פי שלפיינל פור האדריאטית צפויות להגיע קבוצות סבירות כמו פרטיזן בלגרד וסדויטה זאגרב, עדיין מדובר בליגה חלשה מאוד, חלשה מליגת העל, שהקבוצות הגדולות שמשחקות בה רואות אותה כמקום לחשל שחקנים צעירים.
אוהדי ירושלים, מנגד, מנציחים סוג של מכביסטיות במהלך הזה. הפיינל פור היה אירוע שנהגה כדי לתת לקבוצה כמו ירושלים את הסיכוי האמיתי לזכות באליפות, שכן בליגה נורמלית עם פלייאוף אין לה שום סיכוי. בחיבור עם אוהדי מכבי תל אביב מנציחים אוהדי ירושלים סוג של יוהרה, כשהם מתבדלים משאר הקבוצות. מעניין אם הם יבחרו לא לחגוג את האליפות במידה שיזכו בה בטעות העונה"
איזה שטות של טור..דביליות לשמה..
מזכיר לי את השוואה שכל הזמן עושים ליורוליג..''מה,ביורוליג לא אכפת לכם שזה פיינל פור?''
למרות שגם שם הייתי שמחה לסדרות,זה מפעל גביע מוצהר בדיוק כמו הצ'מפיונס ליג בכדורגל וגם שם יש גמר אחד..
הליגה האדריאטית היא ליגה סגורה וליגה שממנה הקבוצות החזקות מצטרפות לאחר מכן לליגות האזוריות שלהן ושם יש להן סדרות..אין בכלל השוואה בין ליגה כמו האדריאטית לבין ליגה מקומית..
אה ותרשו לי לגחך על ההצהרה שהליגה האדריאטית חלשה מהליגה הישראלית..פה הקבוצה השנייה בגודלה לא עוברת את שלב הבתים של היורוקאפ ושם קבוצות משתתפות בקביעות ביורוליג..אבל זה מתאים בול לההצהרה מלפני שנה באותו אתר שפרוקום של לפני שנה הייתה מסיימת בתחתית הליגה הישראלית עם שחקנים כמו וארדה ובובי בראון..
אבל העיקר שאוהדי קבוצות אחרות מתמרמרים על זה שלמכבי יש שריון ליורוליג..
השריון הזה הוא דרך היורוליג בלבד..אם קבוצות אחרות רוצות להשתתף ביורוליג שיכעסו על קופל שלא קונה עוד כרטיס..למרות שהמירמור הזה הוא רק בשביל שמכבי לא תהיה ולא בשביל שקבוצה אחרת תשחק במפעל..ראינו מה קרה בפעם הקודמת שקבוצה שיחקה שם(הפסד של גליל לקבוצה ששיחקה בסופו של דבר ביורוקאפ בכלל)וזה לא כאילו לא הוצע לקבוצות להשתתף שם לפני..
כשהציעו לירושלים אמרו להם שהם יהיו חייבים לשחק ביד אליהו והם סירבו בגלל אז מה הם רוצים כרטיס עכשיו? יש להם ארנה כבר ופספסתי? הרי הם שוב יצטרכו לשחק ביד אליהו..זה רק בשביל שהם יוכלו לדחות את זה..אני רוצה לראות אותם מתלוננים על זה שלארבע קבוצות בספרד יש שריון ואין כמעט סיכוי לאף קבוצה אחרת לשחק ביורוליג..
מצטערת..הייתי צריכה לשחרר קיטור קצת..