*** החרמת הפיינל-פור הישראלי לעונת 2011-2012 ***

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: *** החרמת הפיינל-פור הישראלי לעונת 2011-2012 ***

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 18 ינואר 2012, 22:30

יוסי22 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
where is the love? כתב:יש לי משהו לשאול, ארגוני האוהדים מחרימים את הפיינל פור, השאלה האם הם בטוחים בכך שהם לא מגיעים.
היום קל להתלהב כי הפיינל פור עוד רחוק אבל אם גם שבוע לפני הם לא יקנו כרטיסים? האם יום לפני הם לא יבואו לתמוך בקבוצה שהם כל כך אוהבים? כי כמו שאני מכיר אותם הם ממש ירצו לבוא ולעודד את הקבוצה, האוהדים אלו מסורים ברמות מטורפות.
עכשיו מה הקטע, אני שאני מנוי וגם אני ביציע 6 GATE 7 והלב הצהוב, איך אני אדע אם לקנות או לא?

כי ארגוני האוהדים יכולים לשיג כרטיסים גם יום לפני משחק, יש להם קשרים.
אבל מה אני או אחרים יעשו, כי אז לא יהיה לנו, המחאה הזאת חשובה ביותר ואני אשמח אם היא תתממש אבל אני לא רוצה להגיע למצב שכולם יבואו יעודדו ולא ישאר לי כרטיס כי אמרו לא לקנות.

ההחרמה הזאת אמנם פוגעת במכבי ובנו בטווח הקצר, אבל אין ספק שבטווח הארוך זה יהיה טוב..
הרגע סיימתי האנגאאוט עם בלאט, כששאלתי אותו על זה הוא אמר שאם הוא יגיד מה שהוא חושב הוא יהיה עמוק בבוץ עם המנהלת. זה אומר הרבה לדעתי.

הוא דיבר על המשחק מחר ? חמישיה , שחקנים עם פציעות כאלו ואחרות כמו סופו ולאנגפורד ... ?

בכל מקרה ברור שגם בלאט וגם ההנהלה תומכים בשקט בצעד הזה .

הוא דיבר בעיקר על הגנה.. איך לעצור את ווימס, ועל היכולות של ינקונאס.
מאלט אמר שהוא ישחק.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי where is the love? » 19 ינואר 2012, 11:54

אני שמח לשמוע ששער 7 ישתתף במחאה ואני כמובן גם משתתף ולא קונה, אני פשוט עדיין מפחד כי מי שיש לו קשרים יכול להשיג כרטיסים בשניה ואז אני לא אוכל לבוא לראות את מכבי.
אבל כמו שאתם אומרים אין מה לדאוג אז אחלה, אני מאוד מרוצה ואני חושב שזה צעד נכון מאוד ואם באמת הוא יקרה זה יהיה מצויין!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2012, 14:07

פשוט לא להאמין(חלק מהכתבה של אורי שקדי לסיכום המחזור בליגה):
"בימים האחרונים החלו אוהדי מכבי תל אביב והפועל ירושלים במחאה נגד הפיינל פור, כשהודיעו שלא יקנו כרטיסים לאירוע שייערך בחודש מאי, בסופו תיקבע אלופת המדינה. הם קוראים לאוהדי הקבוצות לא להגיע למשחק. בינתיים, מפרסמת מנהלת הליגה כי למעלה מ-2,000 אוהדים כבר הזמינו כרטיסים במכירה מוקדמת, ובהנחה שהרוב המכריע של האוהדים אכן יגיע למשחקים, שהמחירים אליהם סבירים בהחלט, יד אליהו יהיה מלא גם בפיינל פור הקרוב.

אוהדי מכבי תל אביב מגלים בצעד הזה סוג של צביעות, במיוחד בימים בהם הליגה האדריאטית מודיעה על קיום הפיינל פור בתל אביב. מחירי הפיינל פור של הליגה בה משחקות קבוצות שגם בליגת העל היו יורדות כמו דומז'אלה ושירוקי גבוהים ממחירי הפיינל פור של ליגת העל, ואף על פי שלפיינל פור האדריאטית צפויות להגיע קבוצות סבירות כמו פרטיזן בלגרד וסדויטה זאגרב, עדיין מדובר בליגה חלשה מאוד, חלשה מליגת העל, שהקבוצות הגדולות שמשחקות בה רואות אותה כמקום לחשל שחקנים צעירים.

אוהדי ירושלים, מנגד, מנציחים סוג של מכביסטיות במהלך הזה. הפיינל פור היה אירוע שנהגה כדי לתת לקבוצה כמו ירושלים את הסיכוי האמיתי לזכות באליפות, שכן בליגה נורמלית עם פלייאוף אין לה שום סיכוי. בחיבור עם אוהדי מכבי תל אביב מנציחים אוהדי ירושלים סוג של יוהרה, כשהם מתבדלים משאר הקבוצות. מעניין אם הם יבחרו לא לחגוג את האליפות במידה שיזכו בה בטעות העונה"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2012, 15:22

rc4991 כתב:פשוט לא להאמין(חלק מהכתבה של אורי שקדי לסיכום המחזור בליגה):
"בימים האחרונים החלו אוהדי מכבי תל אביב והפועל ירושלים במחאה נגד הפיינל פור, כשהודיעו שלא יקנו כרטיסים לאירוע שייערך בחודש מאי, בסופו תיקבע אלופת המדינה. הם קוראים לאוהדי הקבוצות לא להגיע למשחק. בינתיים, מפרסמת מנהלת הליגה כי למעלה מ-2,000 אוהדים כבר הזמינו כרטיסים במכירה מוקדמת, ובהנחה שהרוב המכריע של האוהדים אכן יגיע למשחקים, שהמחירים אליהם סבירים בהחלט, יד אליהו יהיה מלא גם בפיינל פור הקרוב.

אוהדי מכבי תל אביב מגלים בצעד הזה סוג של צביעות, במיוחד בימים בהם הליגה האדריאטית מודיעה על קיום הפיינל פור בתל אביב. מחירי הפיינל פור של הליגה בה משחקות קבוצות שגם בליגת העל היו יורדות כמו דומז'אלה ושירוקי גבוהים ממחירי הפיינל פור של ליגת העל, ואף על פי שלפיינל פור האדריאטית צפויות להגיע קבוצות סבירות כמו פרטיזן בלגרד וסדויטה זאגרב, עדיין מדובר בליגה חלשה מאוד, חלשה מליגת העל, שהקבוצות הגדולות שמשחקות בה רואות אותה כמקום לחשל שחקנים צעירים.

אוהדי ירושלים, מנגד, מנציחים סוג של מכביסטיות במהלך הזה. הפיינל פור היה אירוע שנהגה כדי לתת לקבוצה כמו ירושלים את הסיכוי האמיתי לזכות באליפות, שכן בליגה נורמלית עם פלייאוף אין לה שום סיכוי. בחיבור עם אוהדי מכבי תל אביב מנציחים אוהדי ירושלים סוג של יוהרה, כשהם מתבדלים משאר הקבוצות. מעניין אם הם יבחרו לא לחגוג את האליפות במידה שיזכו בה בטעות העונה"

לא הבנתי מה הצביעות כאן. אוהדי מכבי רוצים לראות כדורסל איכותי (ואין בארץ קבוצות שמשחקות ביורוליג, כמו חלק מהקבוצות באדראיטית).
הפיינל פור של האדריאטית, ייתן לאוהדים לראות קבוצות טובות בת"א.

מה שקורה בקופליג, שונה לגמרי. לאוהדים נמאס מהחוקים שבאים לפגוע בקבוצה שלהם, שלא מקובלים בשום ליגה אחרת בעולם, אולי פרט לליגות פנימיות
של בתי כלא. לכן האוהדים לא מוכנים לבוא לאירוע הזה שהמנהלת מרימה. לגיטימי לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ינואר 2012, 18:46

איזה שטות של טור..דביליות לשמה..
מזכיר לי את השוואה שכל הזמן עושים ליורוליג..''מה,ביורוליג לא אכפת לכם שזה פיינל פור?''
למרות שגם שם הייתי שמחה לסדרות,זה מפעל גביע מוצהר בדיוק כמו הצ'מפיונס ליג בכדורגל וגם שם יש גמר אחד..
הליגה האדריאטית היא ליגה סגורה וליגה שממנה הקבוצות החזקות מצטרפות לאחר מכן לליגות האזוריות שלהן ושם יש להן סדרות..אין בכלל השוואה בין ליגה כמו האדריאטית לבין ליגה מקומית..

אה ותרשו לי לגחך על ההצהרה שהליגה האדריאטית חלשה מהליגה הישראלית..פה הקבוצה השנייה בגודלה לא עוברת את שלב הבתים של היורוקאפ ושם קבוצות משתתפות בקביעות ביורוליג..אבל זה מתאים בול לההצהרה מלפני שנה באותו אתר שפרוקום של לפני שנה הייתה מסיימת בתחתית הליגה הישראלית עם שחקנים כמו וארדה ובובי בראון..
אבל העיקר שאוהדי קבוצות אחרות מתמרמרים על זה שלמכבי יש שריון ליורוליג..
השריון הזה הוא דרך היורוליג בלבד..אם קבוצות אחרות רוצות להשתתף ביורוליג שיכעסו על קופל שלא קונה עוד כרטיס..למרות שהמירמור הזה הוא רק בשביל שמכבי לא תהיה ולא בשביל שקבוצה אחרת תשחק במפעל..ראינו מה קרה בפעם הקודמת שקבוצה שיחקה שם(הפסד של גליל לקבוצה ששיחקה בסופו של דבר ביורוקאפ בכלל)וזה לא כאילו לא הוצע לקבוצות להשתתף שם לפני..
כשהציעו לירושלים אמרו להם שהם יהיו חייבים לשחק ביד אליהו והם סירבו בגלל אז מה הם רוצים כרטיס עכשיו? יש להם ארנה כבר ופספסתי? הרי הם שוב יצטרכו לשחק ביד אליהו..זה רק בשביל שהם יוכלו לדחות את זה..אני רוצה לראות אותם מתלוננים על זה שלארבע קבוצות בספרד יש שריון ואין כמעט סיכוי לאף קבוצה אחרת לשחק ביורוליג..

מצטערת..הייתי צריכה לשחרר קיטור קצת..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2012, 18:58

Holiday_Armadillo כתב:

איזה שטות של טור..דביליות לשמה..
מזכיר לי את השוואה שכל הזמן עושים ליורוליג..''מה,ביורוליג לא אכפת לכם שזה פיינל פור?''
למרות שגם שם הייתי שמחה לסדרות,זה מפעל גביע מוצהר בדיוק כמו הצ'מפיונס ליג בכדורגל וגם שם יש גמר אחד..
הליגה האדריאטית היא ליגה סגורה וליגה שממנה הקבוצות החזקות מצטרפות לאחר מכן לליגות האזוריות שלהן ושם יש להן סדרות..אין בכלל השוואה בין ליגה כמו האדריאטית לבין ליגה מקומית..

אה ותרשו לי לגחך על ההצהרה שהליגה האדריאטית חלשה מהליגה הישראלית..פה הקבוצה השנייה בגודלה לא עוברת את שלב הבתים של היורוקאפ ושם קבוצות משתתפות בקביעות ביורוליג..אבל זה מתאים בול לההצהרה מלפני שנה באותו אתר שפרוקום של לפני שנה הייתה מסיימת בתחתית הליגה הישראלית עם שחקנים כמו וארדה ובובי בראון..
אבל העיקר שאוהדי קבוצות אחרות מתמרמרים על זה שלמכבי יש שריון ליורוליג..
השריון הזה הוא דרך היורוליג בלבד..אם קבוצות אחרות רוצות להשתתף ביורוליג שיכעסו על קופל שלא קונה עוד כרטיס..למרות שהמירמור הזה הוא רק בשביל שמכבי לא תהיה ולא בשביל שקבוצה אחרת תשחק במפעל..ראינו מה קרה בפעם הקודמת שקבוצה שיחקה שם(הפסד של גליל לקבוצה ששיחקה בסופו של דבר ביורוקאפ בכלל)וזה לא כאילו לא הוצע לקבוצות להשתתף שם לפני..
כשהציעו לירושלים אמרו להם שהם יהיו חייבים לשחק ביד אליהו והם סירבו בגלל אז מה הם רוצים כרטיס עכשיו? יש להם ארנה כבר ופספסתי? הרי הם שוב יצטרכו לשחק ביד אליהו..זה רק בשביל שהם יוכלו לדחות את זה..אני רוצה לראות אותם מתלוננים על זה שלארבע קבוצות בספרד יש שריון ואין כמעט סיכוי לאף קבוצה אחרת לשחק ביורוליג..

מצטערת..הייתי צריכה לשחרר קיטור קצת..

חם פה או שזה רק אני? :heat
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 24 ינואר 2012, 20:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 ינואר 2012, 19:08

אבל כרמל, הספרדים המסכנים לא זכו בגאון על כמו קופל שיסדר להם את הכדורסל העלוב והתת רמה שלהם....

אני חושבת גם שהגיע הזמן שליגות הכדורגל המקומיות יכריעו את האליפות שלהם במשחק גמר אחד קובע.
למה לא? הרי גם בצ'מפיונס ליג זה ככה.
לא הייתם רוצים לראות את האליפות בספרד למשל מוכרעת באיזה קלאסיקו טוב גם אחרי שריאל יצרה פער של 10 נקודות על בארסה (והרי בקלאסיקו כולנו יודעים מי מנצחת בסוף... :grin ).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ינואר 2012, 20:00

חנו'ש כתב:אבל כרמל, הספרדים המסכנים לא זכו בגאון על כמו קופל שיסדר להם את הכדורסל העלוב והתת רמה שלהם....

אני חושבת גם שהגיע הזמן שליגות הכדורגל המקומיות יכריעו את האליפות שלהם במשחק גמר אחד קובע.
לא הייתם רוצים לראות את האליפות בספרד למשל מוכרעת באיזה קלאסיקו טוב גם אחרי שריאל יצרה פער של 10 נקודות על בארסה (והרי בקלאסיקו כולנו יודעים מי מנצחת בסוף... :grin ).

אבל את לא שמת לב למה שאמרתי? אמרתי שליגות מקומיות זה דבר אחד וצ'מפיונס ליג זה דבר אחר לגמרי כי זה מפעל גביע מוצהר..בדיוק כמו היורוליג..יש הבדל עצום בין מפעל גביע שנקבע על משחק אחד לבין מפעל ליגה שצריך סדרות ואין שום קשר לפיינל פור..
אין שום קשר מבחינתי בין שיטת גביע לבין שיטת ליגה ולא צריך להיות קשר..בגלל זה ההשוואה שזורקים כל הזמן למה לא מפריע לנו שהיורוליג נגמר בפיינל פור מיותרת..אחד זה גביע ואחד זה ליגה מקומית..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 ינואר 2012, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אבל כרמל, הספרדים המסכנים לא זכו בגאון על כמו קופל שיסדר להם את הכדורסל העלוב והתת רמה שלהם....

אבל את לא שמת לב למה שאמרתי? אמרתי שליגות מקומיות זה דבר אחד וצ'מפיונס ליג זה דבר אחר לגמרי כי זה מפעל גביע מוצהר..בדיוק כמו היורוליג..יש הבדל עצום בין מפעל גביע שנקבע על משחק אחד לבין מפעל ליגה שצריך סדרות ואין שום קשר לפיינל פור..
אין שום קשר מבחינתי בין שיטת גביע לבין שיטת ליגה ולא צריך להיות קשר..בגלל זה ההשוואה שזורקים כל הזמן למה לא מפריע לנו שהיורוליג נגמר בפיינל פור מיותרת..אחד זה גביע ואחד זה ליגה מקומית..

אני לא מסכימה!!!
תונהג שיטת הגביע בכל ליגה מקומית בעולם בכדורגל ובכדורסל לאלתר!!
וישוכפל אבנר קופל במיידית לכל ליגה וליגה בעולם כולו ויפה שעה אחת קודם.
למה שרק אנחנו נזכה להינות מגאונותו???

כרמל, את באמת לא הבנת את הציניות שבה כתבתי את הדברים?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ינואר 2012, 20:15

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא מסכימה!!!
תונהג שיטת הגביע בכל ליגה מקומית בעולם בכדורגל ובכדורסל לאלתר!!
וישוכפל אבנר קופל במיידית לכל ליגה וליגה בעולם כולו ויפה שעה אחת קודם.
למה שרק אנחנו נזכה להינות מגאונותו???

כרמל, את באמת לא הבנת את הציניות שבה כתבתי את הדברים?

מצטערת :laugh2 הייתי בטוחה שפשוט הדברים שלי סולפו חחחח
עכשיו כשאני מבינה את הציניות זה באמת לעניין ואהבתי :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 19 אפריל 2012, 14:15

אוהדי מכבי תל אביב יקיימו אירוע אלטרנטיבי לפיינל פור

מספר חודשים לאחר שהכריזו על החרמת משחקי הפיינל פור הישראלי של ליגת העל כחלק ממחאתם, הודיעו היום (חמישי) ראשי ארגוני האוהדים של מכבי תל אביב על קיומו של אירוע חלופי לאוהדי הקבוצה, במסגרתו יקרינו את המשחקים על גבי מסך ענק.

האירוע הראשון יתקיים בערב חצי הגמר, ה-22 במאי, באולם ב"בית-דני" הנמצא בשכונת התקווה, ולא רחוק מהיכל יד אליהו, בו יתקיימו המשחקים. אם תעלה הקבוצה לגמר, יתקיים אירוע נוסף באולם הגדול ביום הגמר יומיים לאחר מכן, יום חמישי ה- 24 במאי. עבור האוהדים המעוניינים להגיע, תצא הסעה בחינם מיד אליהו לבית דני.

"אנחנו מעריכים שליום חצי הגמר יגיעו מאות אוהדים שמאמינים שהשיטה לא ספורטיבית וירצו לחוות את אותה החוויה רק במקום אחר, יחד עם הפתעות נוספות שאנחנו מכינים להם", מסרו ראשי ארגוני האוהדים. "מתחילת העונה אנחנו פועלים לשינוי השיטה שמבזה את ערכי הספורט, וכפי שהבטחנו, נספק לאוהדים חוויה של משחק, לא הרחק מהמשחק עצמו".

לטענתם, הם מודעים לכך שלאף אוהד לא קל לוותר על משחק משמעותי כל כך עבור הקבוצה שלו, ולכן, מבטיחים ליצור אווירה ביתית מלאה בעידוד ובאהבת ספורט אמיתית וטהורה.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2526419
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי אבי » 20 אפריל 2012, 15:59

המהלך של החרמת הפיינל 4 של ליגת קופל הוא מהלך מבורך. כמו כן, חשוב שאוהדים רבים ככל האפשר יגיעו לפיינל 4 של הליגה האדריאטית על מנת להבהיר להנהלה המעופפת של מכבי באיזה ליגה הקבוצה צריכה לשחק בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי wulv » 21 אפריל 2012, 17:26

חברים, אתם מדברים על החרמת הפיינל4 אבל עוד לא עלינו בכלל לפיינל4 ומחכה לנו סדרת רבע גמר קשה ומותחת של חמישה משחקים מול הבקעה!

סתם סתם... אתם יכולים להמשיך :)
wulv

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אפריל 2012, 17:32

wulv כתב:חברים, אתם מדברים על החרמת הפיינל4 אבל עוד לא עלינו בכלל לפיינל4 ומחכה לנו סדרת רבע גמר קשה ומותחת של חמישה משחקים מול הבקעה!

סתם סתם... אתם יכולים להמשיך :)

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ואורח אחד