כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ינואר 2012, 10:31

yzafrir כתב:
. לגבי הישראלים סביר להניח שזה יהיה הלפרין , לאנדסברג ועוד אחד שכנראה יהיה זה בורשטיין , סך הכל 5 גארדים עם רוטציה ברורה של 4 . בורשטיין ישמש עציץ רוב הזמן וכמו שאמרתי לפני שנתיים על שארפ שאם מכבי זקוקה לו שישחק אז כנראה שהמצב שלנו באמת לא טוב .

אז זהו, שאני לא הייתי מניח הנחה שכזאת.
הלפרין (לפחות לפי החוזה שהיה לו בקיץ) הוא שחקן של 450 אלף דולר נטו, לנדסברג לטענתך שווה 300 אלף, בורשטיין חתום על חוזה של 350 אלף ולפניני גם חוזה דומה. סה"כ, משהו כמו 1.4 מיליון נטו (וגם זה אם מעגלים למטה) ומכיוון שמדובר בשחקנים ישראלים בלבד זה הופך להיות 2.8 מיליון ברוטו, וכל זה רק על שחקני ספסל שלהגדרתך הם אפילו לא שחקנים בכירים.
במצב כזה ברור שמכבי תתקשה מאוד להשאיר את לנגפורד וגם תביא שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו3, גם אם היא תשחרר את אוחיון שגם ככה לא מפנה יותר מדי כסף.
אם מכבי רוצה גם את הלפרין, גם את לנגפורד וגם שני זרים איכותיים בקו האחורי היא תצטרך להפטר מגארד ישראלי יותר יקר מאוחיון (ואני בפסק מאוד גדול אם ישחררו את בורשטיין) או לותר על שירותיו של לנדסברג או שניהם ביחד.
שוב, אני מתקשה לראות את מכבי מעבה את הסגל בגארדים ישראלים יקרים ובד בבד, גם מצטיידת בזרים איכותיים. אי-אפשר לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 25 ינואר 2012, 11:20

חביב, אני חושב שהשאלה של בורשטיין ושאייר, לטובת התחזקות בהלפרין ולאנדסברג, תיתן את המענה לקונפליקט שהעלת. סביר? כנראה שלא. אפשרי? בהחלט כן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2012, 11:56

אתם מודעים לזה שתקציב השחקנים של מכבי אמור להיות בין 8-9 מליון נטו , מה לא סביר בלהחזיק 4 ישראלים בכירים בשכר של 1.4 מליון נטו , תוסיף לזה את אליהו שמרוויח כ-600K ויש לך 6-7 מליון לזרים...אני לא רואה איפה הבעיה פה ?
אסור לשכוח שמכבי רואה את זה אחרת כאשר מדובר בישראלים בכירים כגון הלפרין אליהו וכו' ומוכנה להוציא יותר אפילו אם זה חורג מהתקציב וזה בשל הסיסמא השחוקה " צביון ישראלי "....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ינואר 2012, 11:58

קובי כתב:חביב, אני חושב שהשאלה של בורשטיין ושאייר, לטובת התחזקות בהלפרין ולאנדסברג, תיתן את המענה לקונפליקט שהעלת. סביר? כנראה שלא. אפשרי? בהחלט כן.

זה בדיוק מה שאני חושב.

את שייר אולי עוד איכשהו ניתן להשאיל, אבל עם בורשטיין מכבי נמצאת במלכוד גדול מאוד ואני מניח שאף אחד לא רוצה לפתוח חזית עם התקשורת ועם גור שלף.
כאן אני מסכים עם צפריר ובאמת שמכבי עשתה טעויות בעבר שכרגע מתגלות כבכיה לדורות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ינואר 2012, 12:02

yzafrir כתב:אתם מודעים לזה שתקציב השחקנים של מכבי אמור להיות בין 8-9 מליון נטו

זה בפירוש לא נכון. תקציב ובפרט תקציב שחקנים, הולך לפי ברוטו בלבד ולמעשה אפילו קצת יותר מזה (עלות מעסיק היא תמיד קצת יותר משכר הברוטו).
תקציב השחקנים של מכבי הוא משהו כמו 11-12 מיליון דולר וכאמור הוא מחולק לפי עלות מעסיק (שזה בעיגול גס שכר הברוטו).
ההשלכות התקציביות בין החתמת שחקן ישראלי ולבין החתמת שחקן זר הן מאוד משמעותיות ולכן ריבוי בשחקנים ישראלים יקרים זה מהלך שאוכל נתח גדול יותר מן התקציב מאשר הסתמכות על זרים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 12:25

קובי כתב:בכלל, לא הסגלים הרחבים שמכבי בנתה בשנים האחרונות עזרו לה להצלחות. בסופו של עניין ולצורך הדוגמא - דווקא הקו אחורי המדולל, אך האיכותי, של שנה שעברה, נסק להצלחה כבירה, בדמותה של הופעה בגמר היורוליג ומרחק פסיעה מנגיעה בגביע הנכסף.

כבר שנים של תקליט שבור, אבל אני חושב שמכבי קודם על צריכה להתמקד בבניית סגל מאוזן של 10 שחקנים בכירים - 4 בעמדות 1-2, 2 בעמדה 3 ו-4 בעמדות 4-5, כאשר מירב התקציב יופנה ל-4 זרים מרכזיים: זר בעמדה 1, עמדה 3 ו-2 זרים בעמדות הפנים.
כל פיזור אחר, או בנייה רוחבית ולא מאוזנת, יביאו בסופו של דבר לתיקוני הסגל, תוך כדי תנועה במהלך העונה (השנה נראה שזה דיי מצליח, בעונות אחרות הרבה פחות), או לבור תקציבי שייגרע מהעונה שלאחריה.

צפריר, לא צריך להתפלסף, בכדי להבין את הנקודה של "שחקן בכיר". כשאתה משקיע בשחקן ה-11 או ה-12 בסגל שלך 600-700 אלף דולר ברוטו, זה אומר שהוא בכיר, כי זה היה שוויו בשוק, או לחלופין, שזה היה המחיר המופקע שמכבי שילמו עליו וככל הנראה, היה מוצא את עצמו כשחקן מרכזי בליגת העל הישראלית.

קובי,
אני אישית גם בעד סגל קצר, ותמיד הייתי. אבל המציאות וכמה השנים האחרונות, גרמו לי להבין, שהסגלים האידיאלים, שאנחנו מדברים עליהם ורוצים אותם, לא ממש ברי הקמה במציאות.

קח למשל את סופו. לא תמצא סנטר טוב ממנו באירופה, בטח לא כזה שיעלה פחות מ-2 מליון יורו. אבל מה, סופו הוא שחקן שמחייב אותך, לשים עוד גבוה בסגל ברמה גבוהה.
כלומר, לא נוכל להסתפק באיזה יניב כזה (כשהיה עוד מסוגל לזוז), אלא ממש צריך להביא שחקן טוב.
שחקן טוב עולה כסף, והופ - 2 זרים הלכו על עמדה אחת.
צריך גם רכז ברמה גבוהה, ומכיוון שפרט להלפרין, אין אף גארד ישראלי ראוי להיות שחקן מוביל במכבי, אז צריך עוד גארד נוסף.
והנה, הגענו כבר ל-4 זרים, כשעמדות 3 ו-4 נטולות זרים לחלוטין.

אני חושב שנכון להיום, הפשרה האידיאלית היא להחזיק לפחות חמישה זרים, ואת הישראלים הטובים ביותר, אבל גם סגל רחב שמתאים למציאות של היורוליג, להשקפת העולם של המאמן
ולעומס של המסגרות הנוספות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2012, 12:35

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:אתם מודעים לזה שתקציב השחקנים של מכבי אמור להיות בין 8-9 מליון נטו

זה בפירוש לא נכון. תקציב ובפרט תקציב שחקנים, הולך לפי ברוטו בלבד ולמעשה אפילו קצת יותר מזה (עלות מעסיק היא תמיד קצת יותר משכר הברוטו).
תקציב השחקנים של מכבי הוא משהו כמו 11-12 מיליון דולר וכאמור הוא מחולק לפי עלות מעסיק (שזה בעיגול גס שכר הברוטו).
ההשלכות התקציביות בין החתמת שחקן ישראלי ולבין החתמת שחקן זר הן מאוד משמעותיות ולכן ריבוי בשחקנים ישראלים יקרים זה מהלך שאוכל נתח גדול יותר מן התקציב מאשר הסתמכות על זרים.

אתה צודק. המספר של צפריר הוא לא ריאלי. 20 מליון דולר תקציב במכבי מתפרש בערך ל60% תקציב שחקנים. לפחות ע"פ מה שהודלף לתקשורת בעבר, וסביר להניח שזה לא מאוד השתנה.

אני גם לא חושב שצריך להשתולל יותר מדי.
אוחיון הוא סה"כ בסדר לספסל, טל יסיים את החוזה שלו לפחות, ובעצם יש מקום לגארד ישראלי נוסף. למשבצת הזאת הייתי מביא את יותם.
את לאנדסברג אפשר לנסות להחתים ולהשאיל לקבוצת יורוליג עם סעיף שחרור לNBA, וככה כולם יהיו מרוצים, ואם הוא יצליח לתת עונת יורוליג טובה, אז בעונה שאחרי
הבאה, יהיה גם מקום בסגל להחזיר אותו.

ישנו גם את שייר, ובנושא שלו אפשר להשאיר ואפשר להשאיל. זה תלוי בהמשך העונה שלו, בכמות המסגרות והמשחקים שיהיו למכבי וכמובן ברצון של דייויד.

את מצבת הישראלים בקו האחורי (כאמור אוחיון, בורשטיין, הלפרין ופניני) הייתי מחזק בשני זרים בלבד, כשאחד מהם אני מקווה שיהיה לאנגפורד והשני רכז יותר קלאסי.
זה ייתן למכבי גם את האפשרות לשחק עם 3 גארדים, וגם לתת מקום לפניני ולבלו בעמדה 3.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2012, 13:07

יוני , אחרי העונה הזאת אתה עדיין מאמין שפניני יכול לפתוח בעמדה 3?? כנראה שהעונה האחרונה סנוורה אותך . פניני שחקן משלים קלאסי והוא לא יכול לפתוח בעמדה 3 ובטח לא כשבלו המגבה שלו בעמדה הזאת...

ואגב גם אם אתם מדברים על 12 מליון ברוטו ז אז הסגל של 6 ישראלים ו6 זרים שכולל את הלפרין , לאנדסברג , בלו , אליהו , פניני וטל יחד עם סופו , הנדריקס , מילאן , שני גארדים זרים וסמול (1.3 ברוטו לכל גארד ועוד קרוב למליון ברוטו לסמול...) בהחלט ניכנס בסכום הזה .
אליהו 1.1 מליון ברוטו
הלפרין 0.9
לאנדסברג 0.6
פניני 0.7
בלו 0.7
טל 0.6
סופו 1.6 (הערכה שלי)
הנדריקס 1.1 ( לא שווה להשקיע יותר בסנטר מחליף)
רכז זר 1.3
גארד זר 1.3
סמול זר 0.75
ג'יימס 0.45

סך הכל 11.1 כך שיש עוד מליון אם המחירים שכתבתי לא נכונים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 13:12

yzafrir כתב:יוני , אחרי העונה הזאת אתה עדיין מאמין שפניני יכול לפתוח בעמדה 3?? כנראה שהעונה האחרונה סנוורה אותך . פניני שחקן משלים קלאסי והוא לא יכול לפתוח בעמדה 3 ובטח לא כשבלו המגבה שלו בעמדה הזאת...

ואגב גם אם אתם מדברים על 12 מליון ברוטו ז אז הסגל של 6 ישראלים ו6 זרים שכולל את הלפרין , לאנדסברג , בלו , אליהו , פניני וטל יחד עם סופו , הנדריקס , מילאן , שני גארדים זרים וסמול (1.3 ברוטו לכל גארד ועוד קרוב למליון ברוטו לסמול...) בהחלט ניכנס בסכום הזה .
אליהו 1.1 מליון ברוטו
הלפרין 0.9
לאנדסברג 0.6
פניני 0.7
בלו 0.7
טל 0.6
סופו 1.6 (הערכה שלי)
רכז זר 1.3
גארד זר 1.3
סמול זר 0.75
ג'יימס 0.45

מה עם מאצ'בן, אוחיון, ושאייר, שלכולם יש חוזים לשנה הבאה?
בכל מקרה, הייתי מחליף את מאצ'בן בג'יימס בסגל הזה, ובהחלט אפשר לוותר על סמול/גארד זר. אחד מספיק, בהנחה שזה יהיה לאנגפורד שיכול בהחלט לשחק 3 בלי שום בעיה באירופה, ויחד עם לאנדסברג, פניני, ובלו, העמדה הזאת סגורה בצורה מושלמת. אני לא רואה איך מכבי יכולה להחזיק 6 זרים עם ממשיכים בקופליג, ולצערי זה מה שיקרה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 25 ינואר 2012, 13:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 13:14

נפטרים מהם כמו שנפטרו ממצ'באן וכדיר
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 13:17

JasonWilliams12 כתב:נפטרים מהם כמו שנפטרו ממצ'באן וכדיר

באמת נראה לך כזה פשוט? מה זה משחק מנג'ר? מי יקח את החוזה של אוחיון/שאייר/מאצ'בן בשלמותם? נראה לך באמת שהקבוצות שיקחו אותם ישלמו הכל? הרי מכבי עד היום עוד משלמת לג'ף פוט. גם אם מכבי תשאיל אותם (ולצערי כנראה שאנחנו נמשיך לראות את אוחיון במכבי, למרות שהוא לא כזה גרוע כמחליף לדעתי, יש פשוט טובים ממנו), בגלל האהבה הלא ברורה של דיוויד אליו, מכבי תצטרך לשלם על שאייר אם ישאילו אותו (ולדעתי עדיף להשאיר אותו מאשר את אוחיון). את מאצ'בן כנראה יהיה אפשר למכור עם רווח, אבל אסור למכבי לעשות את זה. עד שמביאים כישרון כזה גדול, לבזבז אותו? מכבי חייבת לשמור עליו, והוא כאמור יעלה יותר מג'יימס שכנראה יעזוב את מאצ'בן ישאר, כך שהחישוב של צפריר לא מדויק. אנחנו גם לא יודעים מה הסכומים המדויקים שיקבלו השחקנים שעתידים לחתום בקיץ, ומה תקציב השחקנים המדויק של מכבי. ואם פתאום הלפרין ידפוק עוד ברז, או לאנדסברג יקבל חוזה NBA, הנדריקס/סופו/לאנגפורד/שלושתם יברחו לכסף הגדול, וכו', כך שזה קצת מוקדם לחשב את התקציב העתידי של הקבוצה
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 13:25

אם מכדיר נפטרו אפשר להיפטר גם מאוחיון פשוט אומרים לו שאין מקום לעונה הבאה אלא אם כן אתה כל הקיץ מממן מאמן פרטי וזורק 8 שעות ביום מהשלוש ומפסיק לאבד כדורים כמו מטומטם אתה יכול להישאר נמאס כבר ממופע הנגרות שלו אני לא יכול לראות אותו הוא עושה לי בחילה
ממצ'באן לא הייתי נפטר הייתי מביא אותו במקום בלו או שבלו יישאר על הספסל
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 13:30

JasonWilliams12 כתב:אם מכדיר נפטרו אפשר להיפטר גם מאוחיון פשוט אומרים לו שאין מקום לעונה הבאה אלא אם כן אתה כל הקיץ מממן מאמן פרטי וזורק 8 שעות ביום מהשלוש ומפסיק לאבד כדורים כמו מטומטם אתה יכול להישאר נמאס כבר ממופע הנגרות שלו אני לא יכול לראות אותו הוא עושה לי בחילה
ממצ'באן לא הייתי נפטר הייתי מביא אותו במקום בלו או שבלו יישאר על הספסל

הבעיה היא, שמשום מה בלאט מאוד מאוד אוהב אותו, ולא ירצה להיפטר ממנו
הוא בהחלט צריך לעבוד על הקליעה שלו, אבל אתה שוב חוזר על האיבודים. אוחיון לא מאבד הרבה יחסית לרכז, נקודה. אין פה וויכוח. הבעיה היחידה שלו, זה הקליעה והסיומת באיזור הסל. גם החלטות משונות ולא חכמות לפעמים, אולי בגלל חוסר ניסיון, אבל הוא ממש לא מאבד הרבה.
לגבי מאצ'בן, אין ספק שמכבי חייבת להשאיר אותו, אבל במקביל לא הייתי נפטר מבלו. בלו צריך להישאר בקבוצה, כרול פלייר שנותן דקות בעמדות 3-4, ומקבל דקות לפי המאצ' אפ בכל משחק נתון, וביום שהוא תופס. יכול ליהיות משחקים של 20 דקות, יכול ליהיות משחקים של 5 דקות. אבל בשום אופן הוא לא צריך ליהיות שחקן שה20 דקות+שלו בקבוצה מובטחות, בטח שזה בא על חשבון שחקנים מוכשרים וטובים יותר
מכבי צריכה לתת לו חוזה ל4-5 שנים, שיסיים פה את הקריירה, אבל הסכום בהתאם. אם יתנו לו חוזה עם תקופת זמן כזאת, אני מאמין שהוא בהחלט יהיה מוכן להתפשר על סכום נמוך יחסית בכל עונה, שהוא יודע שההישארות שלו במכבי מובטחות עד סוף הקריירה
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 13:52

אוחיון מאבד הרבה כדורים מטומטמים שלא קשורים למשחק דוגמא הוא מוסר כדור פנימה הכי פשוט שיש 90% מהמקרים זה איבוד וזה בלי לחץ של שומר גדול
משום מה האיבוד ירשם לסופו/הנדריקס ולא לאוחיון
מה עוד שהרגיז אותי ששאלו אותו אם זה מרגיז או מפריע לו שנותנים לו מטר לזרוק והוא אומר שלא
מה שהרתיח אותי מה זה לא מרגיז אותך??? זה מפריע לקבוצה לאוהדים ולך להתקדם טמבל
"הוא היה צריך להגיד כן זה מרגיז אותי אני צריך להשתפר"
רעיון טוב לתת לבלו 4-5 שנים חוזה מופחת כדי שיחתום להרבה שנים מקווה שזה מה שיקרה
בקיצור צריך לחתוך את אוחיון כי ממנו לא יצא פארגו או רבע ממנו
להעיף את סמית' פאפס בורשטיין ואולי שאייר אם צריך כסף וכמובן אוחיון שצריך להעיף אותו לליגה השניה בצ'כיה
להביא את הלפרין ולאנסברג
להשאיר את לאנג סופו והנדריקס
ולהוסיף 2 זרים לעמדה 1 ו 3 טובים (פדרמן תפתח את הארנק) וזהו
סה"כ 10 שחקנים טובים ולא 15 בינוניים
מאמין שאפשר גם בפחות כסף מהעונה הזאת לבנות אחלה קבוצה
אהה ואם אוחיון רוצה הוא יכול להיות נער פוסטר/מגבות בגרושים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 14:00

הוא לא מאבד הרבה.
מה זה "נרשם להנדריקס/סופו"??? איבוד שלו זה איבוד שלו. אם הוא מכניס כדור לא טוב, וסופו נוגע בזה בקושי אבל הכדור יוצא לחוץ, זה עדיין נרשם איבוד שלו
אפשר לומר עליו הרבה דברים, אבל הוא שחקן שיחסית לא מאבד הרבה
בקשר לשאר, אני מסכים בהחלט שיש לו בעיה חמורה בקליעה
בקשר לסגל, זה פחות או יותר חוזר על מה שכולם אומרים כאן. זה פחות או יותר הרעיון שכולם כתבו פה בקשר לסגל של שנה הבאה.
אגב, בורשטיין יהיה פה בשנה הבאה, אני מבטיח לך. גם אם לא ירצו אותו, הוא חתום על חוזה (גדול מאוד יחסית לתרומה שלו), ואף קבוצה לא תיקח את החוזה שלו. בטח ובטח שאי אפשר להשאיל אותו, כך ששנה הבאה הוא יהיה במכבי, כנראה בעונתו האחרונה בקבוצה
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ינואר 2012, 14:03

asafb96 כתב:הוא לא מאבד הרבה.
מה זה "נרשם להנדריקס/סופו"??? איבוד שלו זה איבוד שלו. אם הוא מכניס כדור לא טוב, וסופו נוגע בזה בקושי אבל הכדור יוצא לחוץ, זה עדיין נרשם איבוד שלו
בקשר לסגל, זה פחות או יותר חוזר על מה שכולם אומרים כאן. זה פחות או יותר הרעיון שכולם כתבו פה בקשר לסגל של שנה הבאה.
אגב, בורשטיין יהיה פה בשנה הבאה, אני מבטיח לך. גם אם לא ירצו אותו, הוא חתום על חוזה (גדול מאוד יחסית לתרומה שלו), ואף קבוצה לא תיקח את החוזה שלו. בטח ובטח שאי אפשר להשאיל אותו, כך ששנה הבאה הוא יהיה במכבי, כנראה בעונתו האחרונה בקבוצה

אם הוא יישאר עוד עונה אני מאמין שהוא יישאר גם אחריה בשכר מופחת בכל זאת הוא "קפטן"
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ינואר 2012, 14:06

yzafrir כתב:יוני , אחרי העונה הזאת אתה עדיין מאמין שפניני יכול לפתוח בעמדה 3?? כנראה שהעונה האחרונה סנוורה אותך . פניני שחקן משלים קלאסי והוא לא יכול לפתוח בעמדה 3 ובטח לא כשבלו המגבה שלו בעמדה הזאת...

אליהו 1.1 מליון ברוטו
הלפרין 0.9
לאנדסברג 0.6
פניני 0.7
בלו 0.7
טל 0.6
סופו 1.6 (הערכה שלי)
רכז זר 1.3
גארד זר 1.3
סמול זר 0.75
ג'יימס 0.45

קודם כל, אני חושב שהחישובים כאן נכונים. אליהו אמור להרוויח משהו כמו 1.5 מיליון דולר וגם טל עולה משהו כמו 0.7. כמו כן, ג'יימס אמור לסיים עכשיו 4 עונות כשחקן זר מה שהופך את ערך המס עליו לזהה לזה של שחקן ישראלי והוא כנראה יעלה יותר מ0.5.
אם מתכוונים לחתוך את אוחיון ואת שייר, צריכים יהיה גם לשלם להם פיצויים וגם בהנחה שמצ'באן יושאל, לא בטוח שקבוצה שתקלוט אותו תשלם את מלוא שכרו. כמו שאני רואה את הדברים, הסגל שאתה מציע, עם כל ההוצאות הנלוות יגיע ליותר מ12 מיליון דולר.

דבר שני, אני לא בטוח שתקציב השחקנים בעונה הבאה בכלל יגיע לאיזור ה11 מיליון דולר. למכבי יש גרעון תקציבי די גדול ויתכן מאוד שתקציב השחקנים ירד (ולדעתי, הוא כבר עכשיו נמצא מתחת ל12 מיליון). במצב כזה, יהיה מאוד קשה להרים סגל כזה, למרות שממש לא הייתי מתנגד שככה הוא היה נראה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ינואר 2012, 14:13

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:הוא לא מאבד הרבה.

אם הוא יישאר עוד עונה אני מאמין שהוא יישאר גם אחריה בשכר מופחת בכל זאת הוא "קפטן"

יכול ליהיות, יכול ליהיות שלא. צריך לחכות ולראות.. אני רק אמרתי שפשוט שנה הבאה לא קיים כמעט מצב שהוא לא יהיה פה
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2012, 14:36

מה נסגר באמת עם איש העסקים שרצה להצתרף למכבי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2012, 18:32

rc4991 כתב:מה נסגר באמת עם איש העסקים שרצה להצתרף למכבי?

הוא ממשיך לרצות :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים