08 ינואר 2017, 19:16
my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
אגב אני רואה שקנית פלא' חדש?
או שנדמה לי?
08 ינואר 2017, 19:16
my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
08 ינואר 2017, 19:17
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
גם ככה אתה הולך למות
08 ינואר 2017, 19:18
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
הוא עד עכשיו לא הודה (no pun intended) לי או נתן לי קרדיט על ההמלצה, אבל זה בגללי
08 ינואר 2017, 19:19
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
הוא עד עכשיו לא הודה (no pun intended) לי או נתן לי קרדיט על ההמלצה, אבל זה בגללי
למה את סתם מלכלכת?
גם הודיתי וגם הוספתי אימוג׳י של לב, יותר מזה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
08 ינואר 2017, 19:21
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
redmi note 4 של שיאומי
08 ינואר 2017, 19:21
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
redmi note 4 של שיאומי
08 ינואר 2017, 19:22
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
למה את סתם מלכלכת?
גם הודיתי וגם הוספתי אימוג׳י של לב, יותר מזה?
זה היה מכוון לשמואל
מבחינתי שכל מה שאור איחל לך יתגשם
08 ינואר 2017, 19:24
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אגב אני רואה שקנית פלא' חדש?
או שנדמה לי?
קנה כמו גדול
אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
redmi note 4 של שיאומי
את ממש אוהבת את החברה הזו הא?
מחירים כשמזמינים מסין?
08 ינואר 2017, 19:26
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קנה כמו גדול
אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
redmi note 4 של שיאומי
מחירים כשמזמינים מסין?
הם בדיוק באמצע
הם לא חברת מדבקה עם פלאפונים קקה, והם לא לוקחים אלפי שקלים על פלאפונים עם מפרטים מעולים
הם לא יקרים גם בארץ, גם החדשים, אז אם מוסיפים את המכס כדאי לקנות פה כבר (זה לא היה המצב לפני חצי שנה)
הודאל - אין לי מושג למה אתה מתכוון
אולי יש איזה ווידג'ט
my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
כי הם יכולים.
ברצינות, אם חבילת מסטיק אורביט עולה 5 שקל אז חבילת מסטיקים למטיילים עולה 25
אני יודע זאת היטב- כי בתור דתי לאומי צעיר -ציוד טיולים זו הדר להיות מגניב..וזה יקר להיות מגניב.
08 ינואר 2017, 19:27
08 ינואר 2017, 19:28
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אבל מה הוא קנה?
וגם אני אמרתי לו לקנות
redmi note 4 של שיאומי
מחירים כשמזמינים מסין?
הם בדיוק באמצע
הם לא חברת מדבקה עם פלאפונים קקה, והם לא לוקחים אלפי שקלים על פלאפונים עם מפרטים מעולים
הם לא יקרים גם בארץ, גם החדשים, אז אם מוסיפים את המכס כדאי לקנות פה כבר (זה לא היה המצב לפני חצי שנה)
הודאל - אין לי מושג למה אתה מתכוון
אולי יש איזה ווידג'ט
משהו השתנה במכס?
כי אני קניתי את הפלא' שלי מסין ולא עלה לי מכס בכלל..זה לא עניין של אם תופסים או לא?
איתי-שגב כתב:אה הודאל קנית? מה קנית?.
Holiday_Armadillo כתב:הודאל, במסך פתיחה (לא משנה איפה), תעשה עם שתי אצבעות תנועה של זום אין, תלחץ על ''ווידג'טים'' ויש לך שם אחד של וואטסאפ, פשוט תניח אותו איפשהו
08 ינואר 2017, 19:29
איתי-שגב כתב:אה הודאל קנית? מה קנית?.
08 ינואר 2017, 19:29
rc4991 כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:למה כל דבר של מטיילים יקר פי 5?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
כי הם יכולים.
ברצינות, אם חבילת מסטיק אורביט עולה 5 שקל אז חבילת מסטיקים למטיילים עולה 25
אני יודע זאת היטב- כי בתור דתי לאומי צעיר -ציוד טיולים זו הדר להיות מגניב..וזה יקר להיות מגניב.
כן, סנדלי שורש...