מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 מאי 2011, 19:23

בעל זבוב כתב:יש דרך ויש דרך. אם ממשיכים להתקפל אצל קופל, לא עשינו דבר. אם נתחכם, נסיים 8 ונעשה צחוק כשבסוף הליגה כולם יפסידו בכוונה כדי לא לקבל אותנו בפלייאוף, זה הרווח שלנו.

ואני בהחלט לא מתנגדת לזה, אבל אני די בספק אם זה מה שיעשו, אחרת למה השחקנים כל כך מתלוננים? למה מכבי לא נותנת לשחקנים המרכזיים הבטחה שהם ימעטו לשחק בליגת קופל כדי שלא ידאגו?
אם השחקנים כל כך מודאגים מהאדריאטית ואנחנו עלולים לאבד שחקנים מרכזיים בגלל זה, אז כנראה שהמטרה היא לא מאבק בקופל אלא סתם רווח כלכלי ואני בהחלט לא חושבת שזה שווה את זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מאי 2011, 19:36

ללכת לאדריאטית רק כדי לתת לאבנר קופל בראש מזכיר לי שיטות ששיכות לאוהדי הפועל ת"א ולא לנו.
למה ללכת לעסקה שהיא LOSE-LOSE בה כל הצדדים מפסידים - גם מכבי, גם השחקנים וגם הליגה (שיש לי כלפיה טענות),
רק כדי לחסל חשבונות עם אבנר קופל, כביכול.

עזבו שטויות, יש דרכים לפעול בטח שלמועדון כמו מכבי וליו"ר כמו שמעון.
השתתפות בשלוש ליגות היא התאבדות!
אמרתי את זה כשעוד פרסמו לראשונה על האדריאטית ואני אומר זאת עכשיו.
אם היה מדובר באדריאטית וביורוליג בלבד זה היה סיפור אחר לגמרי.
כל עוד הליגה הישראלית מזדנבת בנו, אין לנו אלא לקבל זאת ולנסות לשמור על הלחם והחמאה שלנו - שזה היורוליג, וההחלטה ללכת לאדריאטית לא בדיוק עוזרת לזה כרגע.

קיבינימט, כל היהודים העשירים בעולם ואין מי שירצה להזרים קצת ירוקים לקבוצה של המדינה?

לגבי הדברים שנאמרו על בורשטיין,
אני לא הייתי מרהיב עוז לדבר על סמל של מכבי שנתן המון לקבוצה הזו בשנים הכי יפות שלה.
הזיכרון של חלקנו קצר ואני חושב שאנשים משחיזים את הסכינים שלהם מהר מידי...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 מאי 2011, 19:48

Mta_atic כתב:ללכת לאדריאטית רק כדי לתת לאבנר קופל בראש מזכיר לי שיטות ששיכות לאוהדי הפועל ת"א ולא לנו.
למה ללכת לעסקה שהיא LOSE-LOSE בה כל הצדדים מפסידים - גם מכבי, גם השחקנים וגם הליגה (שיש לי כלפיה טענות),
רק כדי לחסל חשבונות עם אבנר קופל, כביכול.

עזבו שטויות, יש דרכים לפעול בטח שלמועדון כמו מכבי וליו"ר כמו שמעון.
השתתפות בשלוש ליגות היא התאבדות!
אמרתי את זה כשעוד פרסמו לראשונה על האדריאטית ואני אומר זאת עכשיו.
אם היה מדובר באדריאטית וביורוליג בלבד זה היה סיפור אחר לגמרי.
כל עוד הליגה הישראלית מזדנבת בנו, אין לנו אלא לקבל זאת ולנסות לשמור על הלחם והחמאה שלנו - שזה היורוליג, וההחלטה ללכת לאדריאטית לא בדיוק עוזרת לזה כרגע.

קיבינימט, כל היהודים העשירים בעולם ואין מי שירצה להזרים קצת ירוקים לקבוצה של המדינה?

לגבי הדברים שנאמרו על בורשטיין,
אני לא הייתי מרהיב עוז לדבר על סמל של מכבי שנתן המון לקבוצה הזו בשנים הכי יפות שלה.
הזיכרון של חלקנו קצר ואני חושב שאנשים משחיזים את הסכינים שלהם מהר מידי...

אתה קצת מתבלבל, המאבק שהאוהדים דורשים בקופל, הוא לא נקמה או לעשות דווקא לקופל האדם, לא מדובר על משהו אישי, אלא מדובר על מאבק במה שהוא מייצג.
בעיניי הוא מייצג את הקומבינה הישראלית, את כל מה שמכוער ומרגיז בישראל של היום. את הרצון לשמר את הבינוניות של הליגה ולהימנע בכל מחיר מעבודה קשה לאורך שנים עם אורך רוח וסבלנות. הפגיעה המכוונת בכל קבוצה "שהעזה" לפרוץ את חומות הבינוניות שהספורט הישראלי בנה סביבו ואת הפחד ממי ששואף למצוינות.
זו לא נקמה אלא מאבק צודק ברעיון נלוז.

אם היתה דרך לשמעון וחבריו להילחם בשיטות הנלוזות של הספורט שלנו, למה לא פעלו לפיהם עד היום? הרי הקרנבל של קופל מתקיים כבר 5 שנים ובאמת שאני לא מוצאת עוד הרבה דרכים להילחם בזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 מאי 2011, 14:21

מטעמים לשבת מהבלוג של גרינוולד בוואלה:

סגל הקבוצה סגור בחלקו - סופוקליס שחורציאניטיס, ליאור אליהו, ריצ'רדס הנדריקס, מילאן מצ'באן וטל בורשטיין מחזיקים בחוזה חתום, כאשר גם גיא פניני ודייויד בלו צפויים להאריך בקרוב את חוזיהם בשנתיים - אולם מסתמן כי שני שחקני מפתח ושניים-שלושה שחקני רוטציה נוספים יעזבו, כך שמכבי תאלץ לבצע בין ארבע לחמש החתמות לפחות; המספר הזה עשוי לגדול אם אכן, כפי שמסתמן, תצטרף מכבי לליגה האדריאטית ותשחק בשלוש מסגרות, מה שיחייב אותה להרחיב את הסגל עוד יותר.

אלישי כדיר, שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות, יושאל לקבוצה ישראלית גם בעונה הבאה.

המשך הבלוג מוקדש לרשימת שחקנים אופציונאלים לעונה הבאה הכוללת את ג'ייסי קארול (כנראה שגרינוולד לא מועדכן, אבל קארול יהיה בקיץ שחקן מאד יקר בעקבות המרדף של בארסה וריאל אחריו), ניק קנר מדלי (שחקן מעולה, נבחר 2 במשאל לשחקן העונה בספרד, אבל הוא פאור פורוורד ואנחנו לא צריכים לאייש את העמדה הזו.), טיריק קירקיסי (שיחק עם קאחסול נגד הפועל, לדעתי ועל אף שהיה טוב, לא מתאים למכבי) ועוד כהנה וכהנה.

http://sports.walla.co.il/?w=//1825237
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי itay92 » 20 מאי 2011, 14:27

Mta_atic כתב:מטעמים לשבת מהבלוג של גרינוולד בוואלה:

סגל הקבוצה סגור בחלקו - סופוקליס שחורציאניטיס, ליאור אליהו, ריצ'רדס הנדריקס, מילאן מצ'באן וטל בורשטיין מחזיקים בחוזה חתום, כאשר גם גיא פניני ודייויד בלו צפויים להאריך בקרוב את חוזיהם בשנתיים - אולם מסתמן כי שני שחקני מפתח ושניים-שלושה שחקני רוטציה נוספים יעזבו, כך שמכבי תאלץ לבצע בין ארבע לחמש החתמות לפחות; המספר הזה עשוי לגדול אם אכן, כפי שמסתמן, תצטרף מכבי לליגה האדריאטית ותשחק בשלוש מסגרות, מה שיחייב אותה להרחיב את הסגל עוד יותר.

המשך הבלוג מוקדש לרשימת שחקנים אופציונאלים לעונה הבאה הכוללת את ג'ייסי קארול (כנראה שגרינוולד לא מועדכן, אבל קארול יהיה בקיץ שחקן מאד יקר בעקבות המרדף של בארסה וריאל אחריו), ניק קנר מדלי (שחקן מעולה, נבחר 2 במשאל לשחקן העונה בספרד, אבל הוא פאור פורוורד ואנחנו לא צריכים לאייש את העמדה הזו.), טיריק קירקיסי (שיחק עם קאחסול נגד הפועל, לדעתי ועל אף שהיה טוב, לא מתאים למכבי) ועוד כהנה וכהנה.

הוא סתם מקשקש,בגוף הכתבה הוא רושם שצריך להיפרד מהנדריקס או מצ'באן עקב ריבוי שחקנים בpf ואז באפשרויות נותן עוד PF,פשוט שטויות.
הדבר היחידי זה השם של הרכז מריטאס,יכול להיות חיזוק טוב לעמדת הרכז.
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 14:29

אני בספק אם 2 מהשמות שגרינוולד העלה אשכרה מועמדים..
ווליצ'קוביץ' פאוור פורוורד ומכבי לא צריכה אחד כזה,מה גם שהוא יהיה יקר מדי וכבר רוצות אותו קבוצות יווניות(אולי' ופאו)
גסביצ'יוס עם ביי-אאוט מטורף שמכבי לא תשלם
קארול-הלוואי וזה נכון ועוד יש סיכוי שיגיע הנה
שחקן בן 32 מקאחסול? כן,עליו מכבי תלך..אוקיי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 מאי 2011, 15:52

והדבר הכי חשוב זה מפרסם הכתבה ... גרינוולד "מאוד" מקורב להנהלת מכבי ... אפילו ליד אליהו לא נכנס בחינם . פעם אחרונה שהיה לו איזה מקור זה היה בימי רענן כ"ץ .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי גל גל » 20 מאי 2011, 19:39

אם באמת אנחנו הולכים לאדריאטית אז אני מאמין שישאירו את מצבאן ויביאו כישרון יגוסלבי צעיר..אולי נמניה נדוביץ כמו שהזכירו פה

אני הייתי מעלה כמה שחקני נוער של הקבוצה אולי את בן אבן מקבוצת הבת של מכבי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2011, 19:58

זה פשוט מצחיק לקרוא את הכתבות של גרינוואלד , הבן אדם פשוט יושב על הפורומים שמדברים על מכבי ומסכם פחות או יותר את מה שאומרים שם וכרגיל מוסיף את השטויות שלו .

זה מכבי יוותרו על אחד מהשניים הנדריקס\מילאן זה ברור וזה שזה יהיה כנראה מילאן בגלל החוזה זה כמו להגיד שאחד ועוד אחד זה 2....ממש גאון .
עכשיו לגבי השמות שהוא הביא
קארול שוטינג גארד ובשום פנים לא יכול להיות המחליף של פארגו שמשחק במכבי בעמדה 1 ולא של איידסון שהוא 3 , הוא יכול לשחק לידם בעמדה 2....אבל כמו שאמרו מבחינה תקציבית אם אפשר להביא אותו אז מלחתחילה אפשר היה להשאיר את פארגו בסכום דומה למה שצפוי קארול לקבל...
קאנר פאוור פאוורד וברור שאנחנו לא צריכים עוד אחד וזה נכון גם לגבי ולצקוביץ' ( שאותו לא היה איכפת לי לקבל בתרד תמורת מילאן....רק שאז גם הנדריקס יהיה מיותר...)
קירקיסיי , איחרנו בכמה שנים , גם אם יקבל אזרחות זה יקח לפחות שנתיים....
מארטי , יהיה שחקן מאוד מבוקש ויקר בקיץ , לא ברמת התקציב של מכבי...

לסיכום השחקן היחיד שהייתי חושב שיש סיכוי להביא הוא ווליצקוביץ בטרייד עם ריאל תמורת מילאן ואולי גם הנדריקס אבל זה פשוט לא יקרה כי זה לא הכי נחוץ כרגע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2011, 06:45

צפריר, למה שמכבי תוותר על מילאן? יש לו חוזה ל-4 שנים, ואין שום סיבה להכריע לגביו כרגע.
הוא צריך להישאר במכבי ולפחות בשנתיים הקרובות דייויד יצטרך להפוך אותו לשחקן טוב.

להנדריקס כנראה יש חוזה, ולדעתי הוא כרגע גבוה מחליף מצויין לסופו. לא רואה שום צורך לגעת בקו הקדמי, שרובו ככולו גם חתום לשנה הבאה.

בקו האחורי יהיו כנראה שינויים כפויים על מכבי, ואולי ההצטרפות לאדריאטית יכולה לתת למכבי את הכסף להשאיר גם את אידסון וגם את פארגו וגם להביא את הלפרין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 מאי 2011, 07:57

מה לגבי גל מקל? כרטיס השחקן שלו עוד שייך למכבי?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itay92 » 21 מאי 2011, 08:13

Euro_Basket כתב:

מה לגבי גל מקל? כרטיס השחקן שלו עוד שייך למכבי?

כבר לא
itay92

הודעהעל ידי yellowaura » 21 מאי 2011, 10:38

מצחיק שגרינוולד העלה את כל השמות שאני העלתי.

בכל מקרה אני מסכים עם מה שנאמר. קונור מידלי לא מתאים כי הוא PF, אם מחליטים לחתוך PF ולהביא C אז גם הרבה מהשמות האחרים גם לא רלוונטים.

דווקא מרטינס פוצ'יוס שמישהו מהתגובות העלה את השם שלו מתאים לטעמי להחליף למשל את פרקינס. הוא עשה התקדמות השנה. יש לו חדירות יפות וגם הוא קומבו גארד.

גצ'ביציוס הוא SG טהור ולא מתאים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2011, 11:31

ארצה להתייחס לכמה נקודות.

לגבי הליגה האדריאטית, סה"כ מסתמן שהצעד הזה לא יפגע במכבי באופן כל-כך משמעותי כמו שהוצג כאן.
בחלק מהמקרים מכבי תשחק רק פעמיים בשבוע, הטיסות יהיו נוחות ובניגוד לפעם הקודמת, כל הארגון מסודר בצורה טובה.
עדיין לא מדובר במהלך מבריק, אך להתחשב בערך הכלכלי של הצעד הזה, מדובר במהלך סביר ומתקבל על הדעת.

האמירה לפיה מכבי לא עשתה כלום בכך שהיא עוברת לליגה האדריאטית בגלל שגם בה מונהגת שיטת הפיינל-פור, היא סתם ססימא שחוקה ומנותקת מהמציאות.
בהנחה ומכבי יכלה לבחור בין הליגה האדריאטית לבין הליגה המקומית, היא היתה בוחרת בליגה האדריאטית (דבר שכמעט וקרה) ולא רק בגלל שבליגת קופל מונהגת שיטת הפיינל-פור.
באדריאטית אין מגבלת זרים, לא קונסים חדשות לבקרים שחקנים או מאמנים שאומרים דברים שלא מוצאים חן בעיניי קברניטי הליגה וכמובן, שהרמה המקצועית של הליגה הזאת גבוה בהרבה מליגת קופל.
אילו הסיבות לבחירה באדריאטית וכמו כן, צריכים גם לזכור שהפיינל-פור של האדריטית יהיה כאן ביד אליהיו, דבר שישחק לטובת מכבי.
אגב, כמעט בכל המפעלים האירופאים יש פיינל-פור או משחק גמר, ככה שהאמירה שמוזכרת בתחילת הפיסקה היא באמת לא רלונטית.

נקודה נוספת שארצה להעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.
המעבר לאדריאיטית מסתמן כצעד כלכלי נטו וחוץ מלדבר על הנזקים שמסב קופל למכבי, לא נראה שנעשים מעשים על-מנת להלחם בו.
כמו שזה נראה כרגע, הפיינל-פור ימשיך, מגבלות הזרים רק יחריפו ובקרוב גם תהיה תקרת שכר ועוד מגבלות שונות ומשונות.

לסיום, ההשוואה בין מגדל ללובליאנה היא באמת מצחיקה.
מגדל היא כלום ושום דבר בכדורסל האירופאי והיא אפילו לא בין ה40 הקבוצות הבכירות ביבשת.
אני רוצה להזכיר שמגדל הודחה העונה כבר בסיבוב הראשון של היורוקאפ על-ידי קבוצה שסיימה את הליגה האדריאטית רק במקום השמיני.
בליגה האדריאית שיחקו העונה שלוש קבוצות יורוליג (מתוכן שתי קבוצות טופ 16), קבוצות יורוקאפ בכירות (כאלו שהגיעו להישגים טובים יותר משל גליל ומגדל) וגם אלופת היורולצ'לנג'.
עם כל הכבוד, הליגה האדריאטית היא טובה בהרבה מהליגה הישראלית ואפילו שירוקי המושמצת היא קבוצה טובה יותר מחלק לא קטן מקבוצות ליגת קופל.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 21 מאי 2011, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי משה » 21 מאי 2011, 13:08

yzafrir כתב:לסיכום השחקן היחיד שהייתי חושב שיש סיכוי להביא הוא ווליצקוביץ בטרייד עם ריאל תמורת מילאן ואולי גם הנדריקס אבל זה פשוט לא יקרה כי זה לא הכי נחוץ כרגע...

תזכור את ההודעה הזאת בעוד שנתיים-שלוש כשמילאן מאצ'בן יהפוך ל4 הטוב באירופה.
משה

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 מאי 2011, 15:39

אם כבר פרוספקטים אירופאים לשנים הבאות. יש אתר שמדרג אותם לפי שנתונים (החל מילידי 89 ומעלה).
מצ'באן מדורג רביעי בשנתון שלו. נדוביץ' שהוזכר כמועמד מדורג רק 13 ברשימת ילידי 91.
http://www.eurohopes.com/rankings/1991
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מאי 2011, 16:58

חביב אורנג'ד כתב:נקודה נוספת שארצה לעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.
המעבר לאדריאיטית מסתמן כצעד כלכלי נטו וחוץ מלדבר על הנזקים שמסב קופל למכבי, לא נראה שנעשים מעשים על-מנת להלחם בו.
כמו שזה נראה כרגע, הפיינל-פור ימשיך, מגבלות הזרים רק יחריפו ובקרוב גם תהיה תקרת שכר ועוד מגבלות שונות ומשונות.

אני מסכימה איתך בעניין הזה וזה באמת שמרגיז אותי.
אם האדריאטית לא נועדה להילחם בקופל, אז מה בדיוק מכבי מתכננת לעשות חוץ מדיבורים??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 21 מאי 2011, 17:20

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:נקודה נוספת שארצה לעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.

אם האדריאטית לא נועדה להילחם בקופל, אז מה בדיוק מכבי מתכננת לעשות חוץ מדיבורים??

אין למכבי שום דרך להלחם בקופל ובמנהלת. לכל הקבוצות בליגה יש אינטרס להחליש את מכבי ולכן תמיד יהיה רוב במנהלת לחוקים כמו הגבלת מספר הזרים, פיינל פור ועוד צעדים בסגנון. למכבי אין מה לעשות בנדון. המעבר לאדריאטית הוא לא כדי להלחם בקופל אלא בגלל שאין אפשרות להלחם בו ולכן במכבי מחפשים לעבור לליגה שבה שאר הקבוצות לא מנסות להחריב את מכבי עם כל מני חוקים מטופשים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מאי 2011, 17:27

אבי כתב:
חנו'ש כתב:

אין למכבי שום דרך להלחם בקופל ובמנהלת. לכל הקבוצות בליגה יש אינטרס להחליש את מכבי ולכן תמיד יהיה רוב במנהלת לחוקים כמו הגבלת מספר הזרים, פיינל פור ועוד צעדים בסגנון. למכבי אין מה לעשות בנדון. המעבר לאדריאטית הוא לא כדי להלחם בקופל אלא בגלל שאין אפשרות להלחם בו ולכן במכבי מחפשים לעבור לליגה שבה שאר הקבוצות לא מנסות להחריב את מכבי עם כל מני חוקים מטופשים.

רק שמכבי לא עוזבת את הליגה, אז מה עשינו בזה?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 21 מאי 2011, 17:51

העובדה שלא עוזבים את הליגה היא אכן בעיה. אבל זה לא סותר את מה שכתבתי שאין למכבי שום דרך להיאבק בהחלטות השערורייתיות שיוצאות מהמנהלת.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־34 אורחים