כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 05:41

אוחיון הגיע השנה למכבי רק בגלל המקרה עם הלפרין . לכן עם הלפרין יבוא הוא כנראה ישוחרר ואני בטוח שיש למכבי סעיף בחוזה לחתוך אותו . את שייר לא תיהיה בעיה להשאיל אפילו לקבוצות באירופה כי כבר השנה רצו אותו (אסטודיונטס) . היחיד שמכבי תשאיר מחוסר ברירה זה טל .
לגבי מילאן או ג'יימס (או גבוהה אחר) , אני חושב שיהיה מיותר להחזיר את מילאן כל עוד אליהו ובלו מאיישים את עמדה 4 וזה פשוט יחזיר את מילאן אחרוה מבחינת ההתקדמות שלו . עדיף להשאיל אותו עוד עונה וזה ממש לא תיהיה בעיה לקבל עליו סכומים גבוהים לאור היכולת שהוא מציג

חביב גם עם התיקונים שאתה אומר עדיין אנחנו מגיעים לאזור ה-12 מליון כאשר לקחתי בחשבון שמכבי ישאירו את לאנגפורד למרות שיותר הגיוני שיגיעה שחקן זול בהרבה ממנו וגם בעמדת הרכז אני חושב שקצת הפרזתי בסכום ממה שמכבי מחפשת להוציא . לגבי מה יהיה התקציב עונה הבאה? לדעתי הוא דווקא יגדל ואם יהיה הזדמנויות להחתמות אטרקטיביות כמו שפדרמן אוהב אז אפילו יחרגו מהתקציב .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 ינואר 2012, 06:50

yzafrir כתב:חביב גם עם התיקונים שאתה אומר עדיין אנחנו מגיעים לאזור ה-12 מליון כאשר לקחתי בחשבון שמכבי ישאירו את לאנגפורד למרות שיותר הגיוני שיגיעה שחקן זול בהרבה ממנו וגם בעמדת הרכז אני חושב שקצת הפרזתי בסכום ממה שמכבי מחפשת להוציא . לגבי מה יהיה התקציב עונה הבאה? לדעתי הוא דווקא יגדל ואם יהיה הזדמנויות להחתמות אטרקטיביות כמו שפדרמן אוהב אז אפילו יחרגו מהתקציב .

תראה, אני לא חושב שאף אחד מאיתנו יודע בדיוק מה הוא גודל התקציב וכיצד הוא מתחלק. מה שבטוח זה שיהיה למכבי מאוד לא קל להעמיד סגל כמו שאתה מציע, למרות ששוב, מאוד לא הייתי מתנגד לראות כאן בעת ובעונה אחת את הלפרין, לנגפורד ולנדסברג בנוסף לשני זרים איכותיים בעמדות 1 ו3.

כמו שאני רואה את הדברים, אם מכבי באמת מכוונת להרכב שכזה, היא תצטרך למצוא דרך בכדי לפנות עוד כסף.
אילו מהלכים מכבי יכולה לעזות בשביל זה? אני רואה שתי אפשרויות.
הראשונה היא שמישהו ירים את הכפפה ויחתוך את בורטשיין ושייר. לא נראה יותר מדי סביר, במיוחד לאור הגב והכבוד הלא נגמר אליהם זוכה בורשטיין מן ההנהלה. עם זאת, כפי שקובי כתב קודם, המהלך הזה אמנם לא סביר, אבל הוא בפירוש אפשרי.
האפשרות השניה, היא שמכבי תמכור את מצ'באן. על שחקנים כמוהו בהחלט ניתן להוציא ביי-אאוט גבוה מאוד וכבר ראינו שעל שחקנים יותר זולים ממנו, קבוצות היו מוכנות לפתוח עמוק את הארנק.
ישנה גם אפשרות שבה מכבי תלך על שני המהלכים שציינתי קודם וגם ייתכן שאיזה משקיע מסתורי יצטרף להנהלה, אבל אילו אפשרויות שלא נראות סבירות כרגע והן אינן עומדות על הפרק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 26 ינואר 2012, 08:07

jol9 כתב:
קובי כתב:בכלל, לא הסגלים הרחבים שמכבי בנתה בשנים האחרונות עזרו לה להצלחות. בסופו של עניין ולצורך הדוגמא - דווקא הקו אחורי המדולל, אך האיכותי, של שנה שעברה, נסק להצלחה כבירה, בדמותה של הופעה בגמר היורוליג ומרחק פסיעה מנגיעה בגביע הנכסף.

כבר שנים של תקליט שבור, אבל אני חושב שמכבי קודם על צריכה להתמקד בבניית סגל מאוזן של 10 שחקנים בכירים - 4 בעמדות 1-2, 2 בעמדה 3 ו-4 בעמדות 4-5, כאשר מירב התקציב יופנה ל-4 זרים מרכזיים: זר בעמדה 1, עמדה 3 ו-2 זרים בעמדות הפנים.
כל פיזור אחר, או בנייה רוחבית ולא מאוזנת, יביאו בסופו של דבר לתיקוני הסגל, תוך כדי תנועה במהלך העונה (השנה נראה שזה דיי מצליח, בעונות אחרות הרבה פחות), או לבור תקציבי שייגרע מהעונה שלאחריה.

צפריר, לא צריך להתפלסף, בכדי להבין את הנקודה של "שחקן בכיר". כשאתה משקיע בשחקן ה-11 או ה-12 בסגל שלך 600-700 אלף דולר ברוטו, זה אומר שהוא בכיר, כי זה היה שוויו בשוק, או לחלופין, שזה היה המחיר המופקע שמכבי שילמו עליו וככל הנראה, היה מוצא את עצמו כשחקן מרכזי בליגת העל הישראלית.

קובי,
אני אישית גם בעד סגל קצר, ותמיד הייתי. אבל המציאות וכמה השנים האחרונות, גרמו לי להבין, שהסגלים האידיאלים, שאנחנו מדברים עליהם ורוצים אותם, לא ממש ברי הקמה במציאות.

קח למשל את סופו. לא תמצא סנטר טוב ממנו באירופה, בטח לא כזה שיעלה פחות מ-2 מליון יורו. אבל מה, סופו הוא שחקן שמחייב אותך, לשים עוד גבוה בסגל ברמה גבוהה.
כלומר, לא נוכל להסתפק באיזה יניב כזה (כשהיה עוד מסוגל לזוז), אלא ממש צריך להביא שחקן טוב.
שחקן טוב עולה כסף, והופ - 2 זרים הלכו על עמדה אחת.
צריך גם רכז ברמה גבוהה, ומכיוון שפרט להלפרין, אין אף גארד ישראלי ראוי להיות שחקן מוביל במכבי, אז צריך עוד גארד נוסף.
והנה, הגענו כבר ל-4 זרים, כשעמדות 3 ו-4 נטולות זרים לחלוטין.

אני חושב שנכון להיום, הפשרה האידיאלית היא להחזיק לפחות חמישה זרים, ואת הישראלים הטובים ביותר, אבל גם סגל רחב שמתאים למציאות של היורוליג, להשקפת העולם של המאמן
ולעומס של המסגרות הנוספות.

5 זרים זה המקסימום לדעתי וצריך לשאוף ל-4. הסתכל בבקשה בסגל שרשמתי ואמור לי מה לדעתך חסר בו. מעניין אותי לשמוע.

בכל אופן, לתפיסתי, הזרים צריכים להיות מחולקים על 4 עמדות: 1, 3, 4 ו-5, כאשר רצוי שלזר בעמדה 3 יהיה אוריינטציה של הובלת כדור ויוכל לתפקד גם בעמדה 2, כלומר סווינגמן. הזר בעמדה 4, מאחר ויש לנו בסגל את ליאור אליהו לעוד מספר שנים, רצוי שידע לתפקד גם בעמדה 5.

כמו שאמרתי, בסגל ש"בניתי", אפשרי שהזר החמישי יהיה מצ'באן, אבל אין צורך מעבר לכך, וודאי שלא בקו האחורי, במידה והלפרין וגם לאנדסברג יצטרפו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 08:52

קובי , אני מסכים איתך חלקית
אני גם חושב שהשיאפה היא ל-5 זרים ואפילו פחות רק שקשה לעשות את זה במכה אחת . לאנדסברג לעמדה 2 נשמע לי יותר הגיוני מאשר עמדה 3 וזאת משום שאם מסתכלים על השחקנים שמשלימים את העמדות האלו הלפרין ופניני אז יותר סביר שהלפרין יפתח בחמישייה ולא פניני ואז הזר של העמדה 3 שכתבת יכול לפתוח כשהלפרין פותח בחמישייה . העניין שהייתי מעדיף שהלפרין יהיה שחקן משלים גם לעמדות 1 וגם לעמדה 2 ולא השחקן שפותח בחמישייה אבל זה יכול לקרות רק עוד שנתיים כלאנדסברג יצבור ניסיון ביורוליג וכרגע במקום להמר אפשר להחתים זר נוסף לעמדה 2 (אישית אני מעדיף קומבו לעמדה 1-2 מאשר 2 קלאסי) שיהיה השחקן הפותח והלפרין שיגבה אותו ואת עמדה 1 ולאנדסברג שיתן גם דקות לעמדה 2 ואולי גם ב-3 אם יצטרכו אבל לא כשחקן מפתח בקבוצה בשלב זה .
הסגל שלך יכול להיות טוב לעוד שנתיים אם הקליטה של לאנדס והלפרין יחד עם הזרים תיהיה טובה ואז לאנדס יוכל לתת את מה שאנחנו מצפים שזר יתן לנו מעמדה 2. (אחרי הכל הוא באמת שחקן זר...)
לגבי מילאן , אני גם אוהב שחקנים שהם סוג של טווינרים כמחליפים לעמדה 4-5 רק שאני מעדיף שהם יהיו כאלו עם אוריאנטציה יותר הגנתית ובסיטואציה שיש כיום שיוכלו לשחק יותר בעמדה 5 מאשר בעמדה 4 שיותר סגורה לדעתי . ברור שאני לא יהיה עצוב עם יחזירו את מילאן אבל אני גם לא יהיה עצוב אם יבחרו שחקן אחר שמתאים לצרכים של הקבוצה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 08:59

חביב , אם יש משהו שלמדתי בהתנהלות של ההנהלה בשנים האחרונות (בעשור האחרון ) זה שכשמוצאים שחקן טוב לעמדת מפתח שקשה להביא שחקנים טובים לעמדה הזאת וזה בדרך כלל עמדה 5 אז ההנהלה מוציאה סכומים חריגים כדי להשאיר אותו או לחילופין להביא מחליף ראוי במקומו . לפעמים זה מצליח ( השארת ניקולה בזמנו ) ולפעמים זה נכשל (החתמת הפולני על סכום של 1.3 לעונה...) אבל הם לא מפחדים להוציא את הכסף .
דבר נוסף , כשמדובר בישראלים בכירים שנופלת הזדמנות להחזיר אותם מכבי מוכנה לשלם סכומים שחורגים מהתקציב הראשוני כמו במקרה ליאור שהוחתם אחרי שהסגל היה כמעט סגור במיוחד בעמדה שלו ואפילו שיחררה את כדיר (הפסד כספי נוסף) כדי שזה יקרה .
אני בטוח שאם בקיץ פארמר יודיע שהוא רוצה לבוא מכבי תיהיה מוכנה לשלם לו סכומים שמאז ארויו לא שמענו עליהם במכבי ....אבל ברור שזה לא יקרה....
בקיצור יש את התקציב ויש את התוספות בתקציב בהתאם לשוק בכל רגע נתון וההנהלה יודעת (או לפחות ידעה פעם ) לפתוח את הכיס כשצריך (מה גם שלא מדובר בחריגות ענקיות...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 26 ינואר 2012, 11:27

yzafrir כתב:קובי , אני מסכים איתך חלקית
אני גם חושב שהשיאפה היא ל-5 זרים ואפילו פחות רק שקשה לעשות את זה במכה אחת . לאנדסברג לעמדה 2 נשמע לי יותר הגיוני מאשר עמדה 3 וזאת משום שאם מסתכלים על השחקנים שמשלימים את העמדות האלו הלפרין ופניני אז יותר סביר שהלפרין יפתח בחמישייה ולא פניני ואז הזר של העמדה 3 שכתבת יכול לפתוח כשהלפרין פותח בחמישייה . העניין שהייתי מעדיף שהלפרין יהיה שחקן משלים גם לעמדות 1 וגם לעמדה 2 ולא השחקן שפותח בחמישייה אבל זה יכול לקרות רק עוד שנתיים כלאנדסברג יצבור ניסיון ביורוליג וכרגע במקום להמר אפשר להחתים זר נוסף לעמדה 2 (אישית אני מעדיף קומבו לעמדה 1-2 מאשר 2 קלאסי) שיהיה השחקן הפותח והלפרין שיגבה אותו ואת עמדה 1 ולאנדסברג שיתן גם דקות לעמדה 2 ואולי גם ב-3 אם יצטרכו אבל לא כשחקן מפתח בקבוצה בשלב זה .
הסגל שלך יכול להיות טוב לעוד שנתיים אם הקליטה של לאנדס והלפרין יחד עם הזרים תיהיה טובה ואז לאנדס יוכל לתת את מה שאנחנו מצפים שזר יתן לנו מעמדה 2. (אחרי הכל הוא באמת שחקן זר...)
לגבי מילאן , אני גם אוהב שחקנים שהם סוג של טווינרים כמחליפים לעמדה 4-5 רק שאני מעדיף שהם יהיו כאלו עם אוריאנטציה יותר הגנתית ובסיטואציה שיש כיום שיוכלו לשחק יותר בעמדה 5 מאשר בעמדה 4 שיותר סגורה לדעתי . ברור שאני לא יהיה עצוב עם יחזירו את מילאן אבל אני גם לא יהיה עצוב אם יבחרו שחקן אחר שמתאים לצרכים של הקבוצה .

לא כתבתי בסגל שלי את לאנדסברג כפותח לעמדה 3.

קובי כתב:בקיצור, בעיניי צריך לבנות סגל קצר יותר, מאוזן ושיאפשר למכבי, מבחינה כלכלית, להתמקד בהשארת שלושת האסים מהעונה הנוכחית: לאנגפורד, הנדריקס וסופו וצירוף רכז זר איכותי :
1-2: רכז זר, הלפרין, לאנדסברג, אוחיון
3: לאנגפורד, פניני
4-5: אליהו, בלו, סופו, הנדריקס

זאת העשירייה המרכזית, שבה צריך להתמקד. אם יחליטו שיש את הפריבילגיה להחזיר את מצ'באן לשורותינו, או להשאיר את בורשטיין ו\או שאייר ואולי אפילו לצרף את רות'בארט כסנטר שלישי לגיבוי בלבד, fine. קודם כל, המאמצים הכלכליים צריכים להיות מרוכזים בעשירייה הזו ועדיף שהסגל לא יהיה עם למעלה מ-12 שחקנים בכירים ובעיניי, 11 זה מספיק לגמרי.

החמישייה המיוחלת מהסגל הזה צריכה להיות:
1 - רכז זר
2 - הלפרין \ לאנדסברג
3 - לאנגפורד \ זר בעמדה 3
4 - אליהו
5 - סופו
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 11:56

קובי , לא התכוונתי אליך בנוגע ללאנדסברג לעמדה 3 . אני אמרתי שאני מסכים איתך שכרגע לאנדסרג צריך להיות מחליף לעמדה 2 רק שאני לא כלכך בטוח עם אני רוצה את הלפרין כשחקן חמישייה , ולדעתי להפיל עליו שוב פעם את כל הלחץ הזה רק יעשה לו רע ולכן חשבתי שבנוסף להלפרין וללאנדס הייתי מביא עוד קומבו זר שיוכל לשחק גם בעמדה 1 ולכן כרגע אני לא חושב ש5 זרים זה מספיק אלא 6 אבל עונה אחרי זה אחרי שלאנדס יצבור ניסיון אז הוא בהחלט יוכל לתפוס את המקום של הזר ולשם צריך לשאוף...אבל הכל עניין של טיימינג...
מבחינתי לאנדס בעונה הראשונה שלו צריך להיות השחקן ה-11 ברוטאציה וכמובן שטל ה-12....הם את רוב הדקות שלהם יוכלו לקבל בקופליג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ינואר 2012, 12:39

יעל שחרור על ההכנות לעונה הבאה.
כמה דברים חשובים, חוץ מהדברים הידועים על הנסיונות להחתים את הטריו סופו, הנדריקס ולנגפורד:

א. הקבוצה לא צפויה להמשיך באדריאטית.
ב. על אף האמור (לא יודע איך בדיוק זה יקרה) תקציב הקבוצה אמור להישאר אותו דבר כמו העונה.
ג. לגבי בלו - שחרור אומרת שישאר לעונה הבאה בתנאי שלא יציב דרישות מיוחדות. מאלט -אם מכבי תרצה אותו לעונה הבאה היא תיקח על עצמה את החוזה שהוא חתום עליו בשרלרואה.
דווין סמית' - החלטה תתקבל בהמשך העונה, וכנ"ל לגבי שאייר, כשנושא חוק הזרים בליגה יהיה רלוונטי לגבי ההמשך שלו
ד. לגבי בלאט, מצטט:
אחרון חביב הוא כמובן המאמן דייויד בלאט, שבחוזהו קיימת אופציה לעונה נוספת. ראשי הקבוצה מסרו ל-ynet ספורט: "דייויד הוא מאמן מצוין וברור לנו שהוא גם מוערך באירופה וייתכן שיקבל הצעות גבוהות יותר ממה שיוצע לו במכבי. בכל אופן, אנחנו מאוד רוצים לראות אותו עונה נוספת במועדון ומאמינים שאכן הוא יישאר".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181115,00.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 26 ינואר 2012, 12:43

Mta_atic כתב:יעל שחרור על ההכנות לעונה הבאה.
כמה דברים חשובים, חוץ מהדברים הידועים על הנסיונות להחתים את הטריו סופו, הנדריקס ולנגפורד:

ב. על אף האמור (לא יודע איך בדיוק זה יקרה) תקציב הקבוצה אמור להישאר אותו דבר כמו העונה.
ג. לגבי בלו - שחרור אומרת שישאר לעונה הבאה בתנאי שלא יציב דרישות מיוחדות. מאלט -אם מכבי תרצה אותו לעונה הבאה היא תיקח על עצמה את החוזה שהוא חתום עליו בשרלרואה.
דווין סמית' - החלטה תתקבל בהמשך העונה, וכנ"ל לגבי שאייר, כשנושא חוק הזרים בליגה יהיה רלוונטי לגבי ההמשך שלו
ד. לגבי בלאט, מצטט:
אחרון חביב הוא כמובן המאמן דייויד בלאט, שבחוזהו קיימת אופציה לעונה נוספת. ראשי הקבוצה מסרו ל-ynet ספורט: "דייויד הוא מאמן מצוין וברור לנו שהוא גם מוערך באירופה וייתכן שיקבל הצעות גבוהות יותר ממה שיוצע לו במכבי. בכל אופן, אנחנו מאוד רוצים לראות אותו עונה נוספת במועדון ומאמינים שאכן הוא יישאר".

אני אסביר לך לגבי סעיף ב)
בשנה הבאה שיטת היורוליג תשתנה, ויהיו יותר משחקים בטופ-16, מה שיוסיף כמובן משחקי בית שמביאים כסף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 12:46

אם התקציב נישאר כמו העונה זה אומר שהוא גדול ב-2 מליון מבעונה רגילה ואסור לשכוח שהשנה הסגל כלל 15 שחקנים אם לוקחים בחשבון את פארמר מאלט ומאצ'באן....איך זה יקרה ? פשוט הבעלים ישימו קצת יותר , ימצאו ספונסרים נוספים , ימכרו ביותר כסף את זכויות השידור , יעלו את מחירי המנוי או שאפילו ישאירו אותם אותו דבר רק שזה פחות משחקים כלומר פחות הוצאות ...יש הרבה דרכים להגדיל את התקציב אם באמת רוצים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ינואר 2012, 12:59

חשבתי על העניין של גם הלפרין וגם לנגפורד..
אני לא חושב שזה כזה דבר טוב כשיש לך שני שחקנים מעולים על אותה עמדה..
תראו את ואסקז שהוא באמת מצויין, אבל יש לו סטט' זוועתית..
גם צסק"א, מחליפים כוכבי יורוליג שלא מנוצלים כמעט..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ינואר 2012, 13:10

felix_r כתב:
Mta_atic כתב:יעל שחרור על ההכנות לעונה הבאה.

ד. לגבי בלאט, מצטט:

אני אסביר לך לגבי סעיף ב)
בשנה הבאה שיטת היורוליג תשתנה, ויהיו יותר משחקים בטופ-16, מה שיוסיף כמובן משחקי בית שמביאים כסף.

זה לא בדיוק מכניס יותר כסף , זה פשוט מספק תרוץ טוב לכך שמחירי המנוי לא ירדו ואולי אף יעלו ( להזכירכם העונה העלו בצורה משמעותית מאוד את המחירים בעקבות האדריאטית...) ואם לוקחים בחשבון שזה עדיין פחות משחקים משלוש מסגרות אז זה אומר שהתקציב בפועל יגדל במיוחד אם בונים סגל של 12 שחקנים בלבד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ינואר 2012, 13:16

פליקס - מחיר המנוי לא יעלה, ובמקרה הטוב מבחינת מכבי יישאר אותו דבר כמו עכשיו (אל תשכח שהמנוי עכשיו מתומחר לפי תוספת של משחקי בית בליגה נוספת).
גם אם המנוי נשאר באותו מחיר - זה ממש לא קרוב ל-2 מיליון דולר, ואל תשכח שהסכום הזה מגיע גם מזכויות שידור של האדריאטית, שכפי האמור כבר לא תהיה בעונה הבאה.

צפריר - כנראה שאחד מהמקורות לגיוס הכסף הוא צמצום בסגל השחקנים כפי שאמרת,
אבל בהתחשב בעובדה שיש לפחות 3 שחקנים שהולכים לקבל תוספת שכר + מאמן שכנראה גם ייקבל, אני לא מוצא מקום להכניס שורת רווח למשוואה הזו.
לגבי ספונסרים, בקצב הזה המדים של מכבי והפרקט בנוקיה ייראו כמו בפורמולה 1.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 13:54

Mta_atic כתב:פליקס - מחיר המנוי לא יעלה, ובמקרה הטוב מבחינת מכבי יישאר אותו דבר כמו עכשיו (אל תשכח שהמנוי עכשיו מתומחר לפי תוספת של משחקי בית בליגה נוספת).
גם אם המנוי נשאר באותו מחיר - זה ממש לא קרוב ל-2 מיליון דולר, ואל תשכח שהסכום הזה מגיע גם מזכויות שידור של האדריאטית, שכפי האמור כבר לא תהיה בעונה הבאה.

אבל בהתחשב בעובדה שיש לפחות 3 שחקנים שהולכים לקבל תוספת שכר + מאמן שכנראה גם ייקבל, אני לא מוצא מקום להכניס שורת רווח למשוואה הזו.

עם כל הכבוד לאדריאטית עוד 8 משחקי טופ 16 יוסיפו לדעתי יותר כסף מ-26 משחקי אדריאטית גם ברייטינג שהם יביאו וגם מבחינת תמחור מחירי המנוי.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2012, 13:58

יוסי22 כתב:
Mta_atic כתב:פליקס - מחיר המנוי לא יעלה, ובמקרה הטוב מבחינת מכבי יישאר אותו דבר כמו עכשיו (אל תשכח שהמנוי עכשיו מתומחר לפי תוספת של משחקי בית בליגה נוספת).

עם כל הכבוד לאדריאטית עוד 8 משחקי טופ 16 יוסיפו לדעתי יותר כסף מ-26 משחקי אדריאטית גם ברייטינג שהם יביאו וגם מבחינת תמחור מחירי המנוי.

לא האדריאטית ולא ה8 משחקים שיתווספו לטופ 16 יביאו לעלייה משמעותית בתקציב.. הדרך היחידה לעשות את זה היא על ידי הצטרפות של עוד משקיע
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 14:15

אני לא חושב שמכבי צריכה עליה משמעותית בתקציב , כבר עכשיו היא לא רחוקה מלהעמיד קבוצה שתתחרה על התואר , עם תוספת של 1-2 מיליון שיעזרו להשאיר את הסגל הנוכחי בתוספת הלפרין +חזרה של מאצ'באן +רכז אחד טוב במקומם של מאלט ופאפלוקאס.
למעשה גם התוספת הנדרשת בתקציב היא רק בגלל שמכבי תקועה עם חוזים מיותרים שמקשים על הבניה.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2012, 15:00

יוסי22 כתב:אני לא חושב שמכבי צריכה עליה משמעותית בתקציב , כבר עכשיו היא לא רחוקה מלהעמיד קבוצה שתתחרה על התואר , עם תוספת של 1-2 מיליון שיעזרו להשאיר את הסגל הנוכחי בתוספת הלפרין +חזרה של מאצ'באן +רכז אחד טוב במקומם של מאלט ופאפלוקאס.
למעשה גם התוספת הנדרשת בתקציב היא רק בגלל שמכבי תקועה עם חוזים מיותרים שמקשים על הבניה.

מה שציינת פה זה פחות או יותר המינימום, וגם זה מצריך עלייה די משמעותית בתקציב
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 15:17

המינימום ? זו קבוצה לתואר , מדהים איזה ציפיות "מינימום" יש לנו.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2012, 15:24

ממש לא קבוצה לתואר. אנחנו קבוצה שמתמודדת יחד עם עוד 5-6 אחרות על עלייה לפיינל פור. בשביל להיות "קבוצה לתואר" צריך להעמיד תקציב כמו של בארסה,צסקא,ריאל או פנא.
השארת סמית כsf המוביל, והבאת רק רכז זר אחד זאת התפשרות על המינימום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 ינואר 2012, 18:50

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:

לא האדריאטית ולא ה8 משחקים שיתווספו לטופ 16 יביאו לעלייה משמעותית בתקציב.. הדרך היחידה לעשות את זה היא על ידי הצטרפות של עוד משקיע

לא נעים להגיד, אבל הדרך הכי קלה (שגם בטוח תעבוד) יהיה להעלות את מחירי הכרטיסים ב15%. מישהו באמת חושב שההיכל לא יהיה מלא אחרי העלאה כזאת?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים