פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ינואר 2012, 21:30
חצי מהנקודות שמכבי ספגה היום נקלעו על הנדריקס
26 ינואר 2012, 21:31
עכשיו חייבים את סופו. הוא יקבל הרבה שריקות עכשיו...
26 ינואר 2012, 21:33
ימך שמו של אינגלס הזה!!!
אני פשוט משתגע מדייויד לפעמים! בלו לא פוגע בכלום, אבל הוא משאיר אותו על המגרש. ההתקפה לא מצליחה לעשות כלום, וליאור עדיין מיובש. הדקות שמכבי הצליחו לקלוע טוב היו בחצי השני שליאור והנדריקס שיחקו יחד, וליאור נתן לו כדורים נפלאים. בלאט פשוט ניהל את המשחק לא טוב, חוץ מההכנסה של אוחיון
נערך לאחרונה על ידי
asafb96 בתאריך 26 ינואר 2012, 21:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
26 ינואר 2012, 21:33
asafb96 כתב:ימך שמו של אינגלס הזה!!!
לא סובל אותו. גם נראה כמו הקאה וגם מעצבן.
26 ינואר 2012, 21:36
טוב, זה גמור. חבל, אבל לא נורא.
מכבי עדיין חזק בתמונת העלייה. נקווה רק שבארסה תנצח בחוץ גם מול קאנטו וז'לגיריס.
המשחק מול קאנטו בחוץ הופך להיות משחק מפתח.
26 ינואר 2012, 21:37
הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
26 ינואר 2012, 21:38
מישה איפה הניצחון של מכבי שהבטחת לי?
מכבי פשוט משחקת כמו פח
ניהול מסריח של בלאט
שוב משחק שהפסדנו בגלל שיפוט עוין
הלוואי והטיסה של השופטים חזרה הביתה תהיה גם האחרונה שלהם בחיים!
asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
קשה לשמור על לורבק וואסקז
26 ינואר 2012, 21:40
בלו פשוט הרס את המשחק של מכבי שיחק רע ועדיין המשיך להפציץ
26 ינואר 2012, 21:41
טוב DJV לשנה שעברה, מצידי לפגוש את קאזאן בלי ביתיות
26 ינואר 2012, 21:41
שום דבר מהכלים הרגילים של מכבי לא עבד: סופו, בלו וסמית כולם ביום שחור. אם לא השכונה שעשו לנגפורד ומאלט מכבי לא הייתה עוברת את ה 20 נקודות.
26 ינואר 2012, 21:42
Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.
בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.
26 ינואר 2012, 21:43
החבר'ה התייאשו. מכבי שיחקה הגנה טובה מאד אבל לא רצה וברסה הכתיבה. חבל...
26 ינואר 2012, 21:43
לפי דעתי אפשר לשחחר כבר עכשיו את סמית' אוחיון פאפס ובורשטיין ונסתדר עם מה שיש
לפיינל פור כבר לא נגיע
26 ינואר 2012, 21:44
jol9 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.
בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.
סופו היה נראה מדוכא והיה עולה למגרש בלי רצון לשחק.
לגבי ליאור אני מסכים בלו היה גרוע בצורה בילתי ניסבלת לפחות אליהו יכו ליצר מצבים לאחרים
בסופו של משחק אפשר לומר שגם ההגנה היתה טובה יותר עם סופו , בלאט פתח עם חמישיה הזויה ושילם על זה בפתיחה , המשיך עם החלטות פשוט לא טובות ומכבי מפסידה בצורה מאוד לא נעימה .
ההחלטה תמיד ללכת עם הכלים ההגנתיים ולא לשחק דקה עם סופו ואליהו יחד לדוגמא הרגה את מכבי , בעיני זו החלטה פחדנית בדיוק כמו ההחלטה לשנות חמישיה כדי להתאם אותה לקבוצה היריבה במקום להבין שבהיכל צריך ללכת עם ההתקפה ועם הדחיפה מהקהל .
אנחנו לא בליגה של בארסה וצסק"א. אני מקווה שננצח את קאנטו ושקאזאן יסיימו ראשונים, זו אולי הדרך היחידה להשתחל לפיינל פור.
Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
סנטר עם אורנטצייה הגנתית, כמו שהנדריקס נחשב, צריך להסתדר עם לורבק. לורבק הוא 4, ובכל זאת חגג על הנדריקס בפוסט פעם אחר פעם
לגבי ווסאקאז, אני בספק אם הוא נתן בשנה האחרונה משחק כזה. פשוט עשה מה שבא לו
זה לא אומר שהנדריקס שחקן הגנה גרוע פתאום, אבל הוא לא הסטופר ההגנתי המדהים שהפכו אותו. שחקן נשמה, בלי ספק, אבל....
בלאט ניהל את המשחק מזעזע. אני חושב בכל התקופה האחרונה ואומר שבלו משחק את מספר הדקות הקבוע שלו, בלי קשר למה שהוא עושה, וליאור אם הוא מחטיא זריקה-שתיים ישר מספסלים אותו, וזה טעות חמורה. כתבתי היום כמה פעמים שבלאט חייב להוציא את בלו, ובלאט השאיר אותו על המגרש, מה שלדעתי הפסיד את המשחק, כי מכבי יכולה לנצח אותם. קבוצת הגנה מצוינת, אבל ממש לא משהו שלא ראינו. ליאור הראה כבר בעבר שהוא יכול לפרק את ההגנה שלהם, ובכל זאת בלאט הלך עם בלו.
נערך לאחרונה על ידי
asafb96 בתאריך 26 ינואר 2012, 21:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
נבארו רק חזר מפציעה, ברצלונה בכושר לא טוב, ברצלונה קבוצה התקפית רעה, בהיכל אף אחד לא ינצח אותנו.. בסופו של דבר זה צסקא, ברצלונה, ריאל וסיינה ואז כל השאר, ככל שנקלוט את זה יותר מהר ככה יקטן כאב הלב.
צריך לדעת את המגבלות שלך ואת המקסימום שסגל השחקנים הזה יכול להשיג. ניצחון על פאו\קאזאן\פנר' זה בהחלט אפשרי, נגד בארסה, גם בבית, פשוט לא.