מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי Angelstrong » 26 ינואר 2012, 21:55

מכביסט כתב:ברסה היא לא קבוצת הגנה גדולה ולא בטיח
זאת קבוצת בושידו מלוכלת שעושה עבירות בכמויות מסחריות ורק על 10 אחוז מהעבירות שהם עושים השופטים שורקים ובשאר העבירות המשרוקית פשוט דוממת וזה בגלל הרספקט הבלתי רגיל שהם מקבלים.

אכן כן פשוט שיפוט זוועתי.
גם עם השחקנים של בארסה היו שולפים סכינים ודוקרים את כל מי שנכנס לסל זה לא היה עברה
Angelstrong

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2012, 21:56

Mta_atic כתב:כך שבהתחשב בעובדה שעד למשחק הבא נקבל את פניני וסופו יהיה כשיר ב-100%, אפשר להיות טיפה אופטימיים.

גם נבארו.... :roll:

בארסה מזכירה לי קצת את צסקא של מסינה ויש משהו קצת מרגיז בקבוצה עם כישרון התקפי בלתי נגמר משחקת כל כך רע בהתקפה.
אני ממש לא נהנית לראות את סגנון המשחק הזה.
הוא די מגעיל אותי וזה ממש לא קשור לזה שהפסדנו.
כן ההגנה שלהם פשוט מפלצתית, וכן זה מנצח להם משחקים וסביר שהם יגיעו לפיינל פור, אבל זה פשוט מגעיל לצפייה!! ::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 21:57

שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו

קשה לשמור על לורבק וואסקז

אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.

בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.

מתי ליאור לאחרונה נתן משחק טוב מול קבוצה מהטופ? אני חושב שאפשר להעלות שוב את סוגיית מאצ'באן והמקום שלו בקבוצה. דייויד חיפש ריווח וגבוה שגם יקלע מבחוץ היום ולכן לדעתי התעקש על בלו. במצב אחר בלו לא היה משחק והיינו רואים את מילאן עם הנדריקס או סופו.

עוד פעם ליאור?? ליאור פירק הגנות ברמה הגבוה ביותר באירופה.
בלי קשר, מאצ'בן בהחלט צריך לחזור
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2012, 21:57

מכביסט כתב:ברסה היא לא קבוצת הגנה גדולה ולא בטיח
זאת קבוצת בושידו מלוכלת שעושה עבירות בכמויות מסחריות ורק על 10 אחוז מהעבירות שהם עושים השופטים שורקים ובשאר העבירות המשרוקית פשוט דוממת וזה בגלל הרספקט הבלתי רגיל שהם מקבלים.

יש בזה הרבה מן האמת אבל הם גם קבוצת הגנה גדולה
גם ממש מגעיל הכבוד שנבארו זוכה לו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 26 ינואר 2012, 21:58

עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור

זה הסיכוי היחידי לדעתי לעלות לפיינל פור. אגב, כמדומני בסנריו הזה אתה פוגש את צסק"א בחצי הגמר. סתם, אנקדוטה קטנה.
er79

הודעהעל ידי bublil » 26 ינואר 2012, 21:58

דווקא אליהו יוצר לדעתי בעיה של גבוה שהוא לא גבוה לאירופה לא חזק לא פיסי ולא מי יודע מה שומר גם שון ג'יממס נחמד אבל כנראה לא מתאים עד מתי נמשיך בלי גבוה מאסיבי נוסף אחד לפחות? עונה אחרי עונה הורגים אותנו בגלל כל מיני הסתפקויות במועט ורק הציפיות שלנו ממשיכות להרקעי שחקים
bublil

הודעהעל ידי מכביסט » 26 ינואר 2012, 21:59

שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו

אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.

בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.

מתי ליאור לאחרונה נתן משחק טוב מול קבוצה מהטופ? אני חושב שאפשר להעלות שוב את סוגיית מאצ'באן והמקום שלו בקבוצה. דייויד חיפש ריווח וגבוה שגם יקלע מבחוץ היום ולכן לדעתי התעקש על בלו. במצב אחר בלו לא היה משחק והיינו רואים את מילאן עם הנדריקס או סופו.

הפעם האחרונה והיחידה למעשה שאליהו נתן משחק טוב נגד קבוצה מהעילית היה נגד צסק"א במשחק השני בהצלבה בעונת ספאחיה ומאז משום מה אף פעם לא הולך לו נגד הגדולות,
יש לו איזה מן נאחס נגדם.
מכביסט

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ינואר 2012, 21:59

גל גל כתב:עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור

עם קבוצה כזאת הייתי מוותר על הפיינל פור לא רוצה להשפיל את השם של מכבי
זה לא כמו שנה שעברה שהייתה לנו קבוצה טובה פלוס שחקנים מצויינים
לפי דעתי ריאל/פאו סיינה ברסה וצסקא ראויות לפיינל פור כל השאר לא קרובות לאותה רמה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי גל גל » 26 ינואר 2012, 21:59

er79 כתב:
עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור

זה הסיכוי היחידי לדעתי לעלות לפיינל פור. אגב, כמדומני בסנריו הזה אתה פוגש את צסק"א בחצי הגמר. סתם, אנקדוטה קטנה.

מה עדיף לא לעלות בכלל?,וגם אני חושב שבמשחק אחד הכל יכול לקרות אתה לא יכול לדעת
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2012, 21:59

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:כך שבהתחשב בעובדה שעד למשחק הבא נקבל את פניני וסופו יהיה כשיר ב-100%, אפשר להיות טיפה אופטימיים.

גם נבארו.... :roll:

בארסה מזכירה לי קצת את צסקא של מסינה ויש משהו קצת מרגיז בקבוצה עם כישרון התקפי בלתי נגמר משחקת כל כך רע בהתקפה.
אני ממש לא נהנית לראות את סגנון המשחק הזה.
הוא די מגעיל אותי וזה ממש לא קשור לזה שהפסדנו.
כן ההגנה שלהם פשוט מפלצתית, וכן זה מנצח להם משחקים וסביר שהם יגיעו לפיינל פור, אבל זה פשוט מגעיל לצפייה!! ::

מסכים,אגב בתחילת העונה שעברה נורא חששתי שזה יקרה למכבי בגלל ההגנה הרצחנית שלה אבל למזלנו היא תרגמה את זה לסלים מהירים ויפים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ינואר 2012, 22:00

שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

מילאן זה מצ' אפ מצויין מול לורבק.. הוא לא היה מקבל את הסלים האלה על הראש..
לא מעט היללו פה את עמדה מספר 4 של מכבי, שמסורתית לא מצליחה להתמודד מול שחקנים ברמה יותר גבוהה משל ז'לגיריס. מילאן חייב להיות במכבי שנה הבאה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 22:01

שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

עוד פעם הטענות לליאור ?

כל פעם כשמגיע קבוצה מהטופ בלאט במהלך "גאוני" מוציא אותו מהחמישיה ונותן לבלו את המקום שלו , התוצאה זהה כששניהם נותנים תצוגות זוועה .

אני לא מבין למה לשנות משהו שהולך טוב ? למה לא לפתוח עם סופו ואליהו כמו כל משחק וליצור לחץ על ברצלונה בהתקפה במקום להתגונן כמו קבוצת תיכונים שמשחקת מול קבוצת NBA , בלאט עם החמישיה ההזויה פשוט הצהיר שהוא הולך לשחק פחדני וככה זה נראה .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 26 ינואר 2012, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 ינואר 2012, 22:01

אני זקוק דחוף לאיזו זריקת כדורסל טובה אחרי קרב החפירות המכוער שראינו הערב.. ברצלונה יכולה לנצח אלף משחקים עם סקור כזה, אבל בעיניי הכדורסל שהיא משחקת הוא מהמכוערים באירופה ובהחלט לא מזמין לצפות ולהנות ממנו..
אני לא מבין מה רוצים פה מבלאט, לא היו לו הרבה ברירות.. הוא לא אשם שרק לנגפורד וחצי מאלט הגיעו למשחק, שבלו זרק איירבולים ואיבד יותר כדורים משאיבד כל הקריירה, שסופו החטיא כל מה שזז אחרי מאבקים עיקשים פעם אחר פעם מול הגודזילות בצבע, שהנדריקס היה היום חור הגנתי מפתיע.. אין לנו יותר כלים מאלה! אי אפשר לנצח קבוצת הגנה מופתית כמו ברצלונה כשלא קולעים אפילו שלשה אחת, בהיכל..

אני חושב שבמצב שנוצר, לסיים בבית הזה מקום 2 בעונה עמוסה שכזאת עם סגל מוגבל כמו שלנו זה בהחלט יהיה הישג נהדר, מה שיבוא אחריו הוא בגדר בונוס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי nati0nal » 26 ינואר 2012, 22:04

asafb96 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

עוד פעם ליאור?? ליאור פירק הגנות ברמה הגבוה ביותר באירופה.
בלי קשר, מאצ'בן בהחלט צריך לחזור

מצבאן הרבה יותר מוכשר מגיימס בזה אין שום ספק חוץ מזה אנחנו לא כאלו אתלטים כמו בארסה
nati0nal

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ינואר 2012, 22:04

אל תצפו שאם מילאן יהיה פה נזכה בפיינל פור ממש לא
צריך רכז נורמלי ולא אידיוט
צריך שחקן לעמדה 3 ולא אפס מאופס כמה שלא אהבתי את אידסון אני ממש מתגעגע אליו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 22:04

MTA2311 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

מילאן זה מצ' אפ מצויין מול לורבק.. הוא לא היה מקבל את הסלים האלה על הראש..
לא מעט היללו פה את עמדה מספר 4 של מכבי, שמסורתית לא מצליחה להתמודד מול שחקנים ברמה יותר גבוהה משל ז'לגיריס. מילאן חייב להיות במכבי שנה הבאה

אני מאוד אוהב את מילאן וניהלתי פה יותר מידי וויכוחים על הנושא הזה אבל לא צריך למחוק את אליהו כדי להחמיא למאצ'באן , שניהם שחקנים מעולים ושניהם ברמה הגבוהה ביותר באירופה , אותו אליהו הרג את ברצלונה בסדרת הגמר בספרד במשחק המכריע ונתן את האליפות לטאו , בואו לא נזלזל סתם .

בלאט הרג אותו והוא צריך לקחת את כל הקרדיט , אין צורך לחלק את הקרדיט לכולם , החמישיה שהוא העלה כל כך עצבנה אותי שכבר באותו רגע היה ברור לי שטוב לא יצא מזה .
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 26 ינואר 2012, 22:04

מה עדיף לא לעלות בכלל?,וגם אני חושב שבמשחק אחד הכל יכול לקרות אתה לא יכול לדעת

איפה ראית שכתבתי שעדיף לא לעלות. להיפך, אני מקווה שכך אכן יהיה, כי זו הדרך עם הכי הרבה סיכויים לעלות. רק ציינתי שבחצי נפגוש את צסק"א.
er79

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 ינואר 2012, 22:05

אגב, כל אלה שקוראים להעיף שחקנים כי היום לא היה להם משחק טוב מול אחת הקבוצות הטובות במפעל הם פשוט כפויי טובה עם זיכרון קצר יותר משל דג..
שונא את דרך ההבעה הזאת להפסד, פשוט אינפנטיליות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 ינואר 2012, 22:05

בארסה נתנה היום הגנה רצחנית כמו תמיד אצלה, אין ספק בכלל.
אבל בוא לא נשלה את עצמינו, מכבי שיחקה היום פשוט רע!!
לא היו כמעט מסירות, בלי הנעת כדור ובלי קבוצתיות.
בחירת זריקות לא טובה וחלקם נכנסו בפוקס, ומשחק בוא כל שחקן מקבל את הכדור, מוריד את הראש ונכנס ליער בתקווה לטוב.
מה הפלא שאחוזי השדה של מכבי הם כמו של גבינה דיאטתית?
מה הפלא שמכבי לא הצליחה להגיע ל-60 נקודות??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 22:05

מכביסט27 כתב:אני זקוק דחוף לאיזו זריקת כדורסל טובה אחרי קרב החפירות המכוער שראינו הערב.. ברצלונה יכולה לנצח אלף משחקים עם סקור כזה, אבל בעיניי הכדורסל שהיא משחקת הוא מהמכוערים באירופה ובהחלט לא מזמין לצפות ולהנות ממנו..
אני לא מבין מה רוצים פה מבלאט, לא היו לו הרבה ברירות.. הוא לא אשם שרק לנגפורד וחצי מאלט הגיעו למשחק, שבלו זרק איירבולים ואיבד יותר כדורים משאיבד כל הקריירה, שסופו החטיא כל מה שזז אחרי מאבקים עיקשים פעם אחר פעם מול הגודזילות בצבע, שהנדריקס היה היום חור הגנתי מפתיע.. אין לנו יותר כלים מאלה! אי אפשר לנצח קבוצת הגנה מופתית כמו ברצלונה כשלא קולעים אפילו שלשה אחת, בהיכל..

אני חושב שבמצב שנוצר, לסיים בבית הזה מקום 2 בעונה עמוסה שכזאת עם סגל מוגבל כמו שלנו זה בהחלט יהיה הישג נהדר, מה שיבוא אחריו הוא בגדר בונוס.

ליאור? פאפאלוקאס?
מגיע לבלאט הרבה מאוד תלונות. איך שלא נסובב את זה, הוא ניהל את המשחק רע. רע מאוד
למישהו עוד יש ספק שבלו פשוט לא מצליח לשמור על מספרי 4? לא עדיף להבין את זה? בלו פשוט לא יכול לשמור על השחקנים האלה. כמו שהוא שמר מצוין את מיקל בחצי הראשון בכמה פוזשנים. שם הוא צריך לשחק, לא לשמור על הלורבקים והמירוטיצ'ים שעושים מולו מה שהם רוצים
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־22 אורחים