asafb96 כתב:מכביסט27 כתב:אני זקוק דחוף לאיזו זריקת כדורסל טובה אחרי קרב החפירות המכוער שראינו הערב.. ברצלונה יכולה לנצח אלף משחקים עם סקור כזה, אבל בעיניי הכדורסל שהיא משחקת הוא מהמכוערים באירופה ובהחלט לא מזמין לצפות ולהנות ממנו..
אני לא מבין מה רוצים פה מבלאט, לא היו לו הרבה ברירות.. הוא לא אשם שרק לנגפורד וחצי מאלט הגיעו למשחק, שבלו זרק איירבולים ואיבד יותר כדורים משאיבד כל הקריירה, שסופו החטיא כל מה שזז אחרי מאבקים עיקשים פעם אחר פעם מול הגודזילות בצבע, שהנדריקס היה היום חור הגנתי מפתיע.. אין לנו יותר כלים מאלה! אי אפשר לנצח קבוצת הגנה מופתית כמו ברצלונה כשלא קולעים אפילו שלשה אחת, בהיכל..
אני חושב שבמצב שנוצר, לסיים בבית הזה מקום 2 בעונה עמוסה שכזאת עם סגל מוגבל כמו שלנו זה בהחלט יהיה הישג נהדר, מה שיבוא אחריו הוא בגדר בונוס.
ליאור? פאפאלוקאס?
מגיע לבלאט הרבה מאוד תלונות. איך שלא נסובב את זה, הוא ניהל את המשחק רע. רע מאוד
למישהו עוד יש ספק שבלו פשוט לא מצליח לשמור על מספרי 4? לא עדיף להבין את זה? בלו פשוט לא יכול לשמור על השחקנים האלה. כמו שהוא שמר מצוין את מיקל בחצי הראשון בכמה פוזשנים. שם הוא צריך לשחק, לא לשמור על הלורבקים והמירוטיצ'ים שעושים מולו מה שהם רוצים
בלו שמר היום לא רע את לורבק.. הוא אמנם סחט ממנו הרבה עברות, אבל את רוב הנקודות שלו לורבק עשה דווקא על הנדריקס.
הויכוח התמידי הזה לא יוביל אותנו לשום מקום, מבחינתי שבלו ישחק רק 3 כל עוד מילאן יחזור למכבי ויקבל דקות משמעותיות ב4