07 אפריל 2011, 13:51
jol9 כתב:Natural כתב:jol9 כתב:משהו משעשע ששמתי לב אליו.
כשלא היה ברור האם מכבי תשחק בפיינל פור או לא, כל אתרי האינטרנט חגגו והיו 30 אלף כתבות צבע מכל מיני סוגים ומינים.
עכשיו כשהדברים נסגרו לטובת מכבי, יש בערך כתבה אחת שנדחקה לשולי האתר.
מה זה אומר? כנראה רק שהעיתונות שלנו מחפשת את הסנסציות, אבל בחלק מהאתרים, לדעתי זה קשור גם לזהות הקבוצה. אם זאת היתה עכברושייה כזאת או אחרת, היינו רואים
את וואלה חוגגים.
לא בטוח שאלו אתרים שבהכרח מעוניינים ברעת מכבי, זה פשוט המנטליות הישראלית.
כל הרעש סביב ה"יש פיינל פור למכבי, אין פיינל פור" והשעה של המשחק עשה באז גדול, ואולי סנסציה או דברים 'גדולים', שאין מה לעשות זה תופס ומביא רייטינג מה שנקרא.
ברגע שהכל הסתדר, אז כאילו מדובר באירוע שגרתי. לא מסכים עם זה בהכרח, אבל אפשר להבין וזה הגיוני.
אני מציע לך לקרוא איזה טור אחד שפורסם היום בישראל היום, ואז לחזור ולהגיד מה אתה אומר על זה.
איזה מישהו שיצא מהחור שלו, זרק קצת רפש וייעלם שוב כמו נאד ברוח.
07 אפריל 2011, 14:30
07 אפריל 2011, 14:58
07 אפריל 2011, 15:03
07 אפריל 2011, 15:24
07 אפריל 2011, 15:29
misha כתב:למי אכפת מה חושבים? מי הם בכלל? צריך ללמוד לא לקחת דברים כאלה ללב. קבוצת ספורט כמעט אף פעם לא תהיה קונצנזוס ותמיד יהיו "מלומדים" כאלה ואחרים עם טיעונים מגוחכים.
07 אפריל 2011, 15:31
misha כתב:למי אכפת מה חושבים? מי הם בכלל? צריך ללמוד לא לקחת דברים כאלה ללב. קבוצת ספורט כמעט אף פעם לא תהיה קונצנזוס ותמיד יהיו "מלומדים" כאלה ואחרים עם טיעונים מגוחכים.
07 אפריל 2011, 15:33
07 אפריל 2011, 15:37
אבי כתב:misha כתב:למי אכפת מה חושבים? מי הם בכלל? צריך ללמוד לא לקחת דברים כאלה ללב. קבוצת ספורט כמעט אף פעם לא תהיה קונצנזוס ותמיד יהיו "מלומדים" כאלה ואחרים עם טיעונים מגוחכים.
באמת שאין צורך להתעצבן משני דגנרטים כמו אלירז שדה ורן שריג. לרן שריג כבר מזמן נדפק המוח מהמריחואנה הרפואית שהוא לוקח (מאחל לו רפואה שלמה) ואלירז שדה הוא בסך הכל טיפוס (חביב אמנם) שעשה את פרסומו באיזו תוכנית טראש טלויזיונית והיום מחלטר בערוץ 24.
דרך אגב מאד הופתעתי מהביקורת של אלירז על כך שבמכבי משחקים זרים. מוזר שאלירז פתאום נהיה כזה פטריוט שונא זרים ופרו ישראל. אני זוכר שבתוכנית 'האח הגדול' לא היה אכפת לו לאפשר לגברת מ'מחסום WATCH' להכניס חומר תעמולה אנטי ישראלי ופרו ג'יהדיסטי לבית האח הגדול.
בכל מקרה, אם לאלירז כל כך חשוב הצביון הישראלי במכבי אז למה בתוכניות שהוא מגיש בערוץ 24 לא משדרים מוזיקה ישראלית אלא רק מוזיקה ערבית?
07 אפריל 2011, 15:59
07 אפריל 2011, 16:02
07 אפריל 2011, 16:08
Mta_atic כתב:ואפרופו עיתונאות - יש אחלה ראיון עם בלאט במוסף סופ"ש של מעריב.
נהנתי מאד לקרוא ועוד יותר להבין כמה כיף שיש לנו את דיוויד בעמדת המאמן.
07 אפריל 2011, 16:25
07 אפריל 2011, 17:22
07 אפריל 2011, 17:39
קובי כתב:
בפיינל פור הנוכחי, עדיין לא הוכח ש"אירופה צהובה", אבל כבר ידוע שבפיינל פור הזה שותפה קבוצה ישראלית מתל אביב, שהישראליות שבה מבטאת הרבה מעבר לליאור אליהו, או גיא פניני בסגל. זו קבוצה שבאה ממדינה עם הסטוריה והווה לא פשוטים, וגם אם היא קבוצה פרטית, לא יהיה אירוע ספורטיבי שיעלה במעמדו על ערכי התרבות של המדינה ממנה היא מגיעה.
07 אפריל 2011, 18:11
07 אפריל 2011, 18:39
בנימין נעמן כתב:דבר אחד אני לא מבין, באותה הזדמנות שהזיזו את הגמר לא יכלו גם לבקש לשחק בחצי הגמר הראשון?
דפקו את הדתיים חזק, בגלל זה אני לא טס.
07 אפריל 2011, 18:45
asafb96 כתב:בנימין נעמן כתב:דבר אחד אני לא מבין, באותה הזדמנות שהזיזו את הגמר לא יכלו גם לבקש לשחק בחצי הגמר הראשון?
דפקו את הדתיים חזק, בגלל זה אני לא טס.
זה לא ממש משנה.. גם אם המשחק של מכבי היה הראשון, שומרי השבת היו יכולים לראות אולי את הרבע הראשון..
חוץ מזה, מכבי קיבלה את מה שרצתה, אי אפשר רק להתלונן ולבקש, צריך להגיד תודה שהקדימו את הגמר וזהו
07 אפריל 2011, 19:23
07 אפריל 2011, 19:26