refael כתב:מתי דורון פרקניס חוזר מהפציעה והאם נראה לכם שהוא רלוונטי לעונה הבאה?
כשחקן מרכזי ? אפילו לא בצחוק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו התלונן שאין לנו שחקנים מעל 2.10? הנה המועמד שלי
http://www.one.co.il/Article/194197.html
ההודעה נכתבה בהומור\ציניות לכל אלה שחושבים ששחקנים טובים מעל 2.10 צומחים על עצים
אה וד''א,ברצלונה או יותר נכון לורבק כבר שיחק נגד מוחמד סנה העונה..הוא קלע 16 נקודות והוריד 9 ריבאונדים בלי יותר מדי בעיות..
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,עכשיו כשיש דיבורים שהסוכנים של הנדריקס דורשים בסביבות ה-1-1.2 מליון יכול להיות שפול דיוויס צריך להפוך לאופציה יותר רצינית לאור מצב השוק..למרות שאני חושבת שבלאט ירצה מישהו בסגנון של הנדריקס וג'יימס(כן,שחור)..למרות שדיוויס לא מתקרב להנדריקס בעבודה השחורה וההאסל וזה משהו שבלאט יחפש אני חושבת במידה והנדריקס לא יהיה..
אני לא חושבת אבל שצריך להגיד ''טוב,אם הנדריקס לא נשאר אז יש לנו את מצ'באן''..אין קשר בין מצ'באן לעמדה הזאת ועדיף שלא יהיה גם..השאלה היא האם הנהלת מכבי תגיד ''מצטערים,יש את מצ'באן,תסתדר''..
rc4991 כתב:נראה לכם שנוכל להביא את דומרקאנט בקיץ?(במידה ולאנג' יעזוב)
מדובר בשחקן מצויין עם קליעה טובה מאוד וחודר טוב,הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה הגיל שלו(31)
asafb96 כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שנוכל להביא את דומרקאנט בקיץ?(במידה ולאנג' יעזוב)
מדובר בשחקן מצויין עם קליעה טובה מאוד וחודר טוב,הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה הגיל שלו(31)
שחקן יוצא מהכלל, אבל הוא נותן עונה גדולה בקאזאן, שגם מצליחה מבחינה קבוצתית, ככה שנראה לי שהם מאוד ירצו להשאיר אותו, ומבחינה כספית יש להם תקציב גדול יותר משל מכבי. אני גם לא חושב שהוא מסיים חוזה בקיץ, וגם אם כן, אני חושב שאפשר וצריך להשאיר את לאנגפורד
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שנוכל להביא את דומרקאנט בקיץ?(במידה ולאנג' יעזוב)
שחקן יוצא מהכלל, אבל הוא נותן עונה גדולה בקאזאן, שגם מצליחה מבחינה קבוצתית, ככה שנראה לי שהם מאוד ירצו להשאיר אותו, ומבחינה כספית יש להם תקציב גדול יותר משל מכבי. אני גם לא חושב שהוא מסיים חוזה בקיץ, וגם אם כן, אני חושב שאפשר וצריך להשאיר את לאנגפורד
ברור שלאנגפורד עדיף,אני מדבר במידה והוא לא ישאר
rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
גל גל כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
או אפילו מחליף טוב לסמית
rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
felix_r כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
איך בדיוק אם הם משחקים בעמדות שונות?
felix_r כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
כי במידה ומכבי תביא את הלפרין ולאנסברג אז לפי דעתי יהיה פחות חשוב עם הסווינגמן יהיה יותר 2 או 3
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שהיירסטון שחקן מעולה ויהיה מחליף טוב ללאנג' במידה וילך
כי במידה ומכבי תביא את הלפרין ולאנסברג אז לפי דעתי יהיה פחות חשוב עם הסווינגמן יהיה יותר 2 או 3
סווינגמן זה לא 2 או 3, זה שחקן שמסוגל לשחק בשתי העמדות גם וגם, ז"א 2 ו-3.
לאנגפורד הוא גארד, שגם אם אינו רכז, עדייו מוביל כדור ועוזר בבניית ההתקפה.
היירסטון הוא פורווארד. הוא לא מוביל כדור ולא עוזר לבנות את ההתקפה.
היירסטון יכול להחליף את סמית', לא את לאנגפורד.
yzafrir כתב:מיכה דאונס נתן אתמול עוד משחק טוב עם 18 נק' 7 ריב' ו2 אס'....כבר תקופה ארוכה שהוא מציג יכולת טובה....
שחף כתב:מאליק היירסטון הוא מותק של שחקן. יכול להיות משהו בין רומיין סאטו(יוצר קצת יותר טוב, קלעי פחות טוב) לפיט מייקל בשיאו(קלעי יותר מוכשר, פחות פיזי). מה שכן, אני לא זוכר את פדרמן מחתים בשנים האחרונות שחקן שעשה משהו ביורוליג(והיירסטון היה שחקן מרכזי בקבוצת פיינל פור). היירסטון הוא לפחות שחקן של מיליון דולר ופדרמן בדרך כלל חוטף בחילה מלשמוע סכומים כאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־9 אורחים