arel123 כתב:דרך אגב אני לא זוכר מי רצה פה את דווין בוקר מבאיירן, אבל קצת קראתי וראיתי משחקים שלו והוא שחקן נפלא יכול להיות אחלה מחליף בעמדה 5 לעונה הבאה
ראיתי אותו כמה פעמים בשאלון בשנה שעברה, בתקופה שמכבי דיברו עליו כחיזוק פוטנציאלי. אני מאוד לא אוהב אותו.
הוא די מוכשר התקפית ופיזית, אבל חלש מאוד הגנתית. הוא גם 5 אנדרסייזד.
arel123 כתב:דרך אגב אני לא זוכר מי רצה פה את דווין בוקר מבאיירן, אבל קצת קראתי וראיתי משחקים שלו והוא שחקן נפלא יכול להיות אחלה מחליף בעמדה 5 לעונה הבאה
ראיתי אותו כמה פעמים בשאלון בשנה שעברה, בתקופה שמכבי דיברו עליו כחיזוק פוטנציאלי. אני מאוד לא אוהב אותו.
הוא די מוכשר התקפית ופיזית, אבל חלש מאוד הגנתית. הוא גם 5 אנדרסייזד.
אם מביאים סנטר חזק ל5 הוא יכול להיות אחלה מחליף בשכר נמוך
arel123 כתב:אם מביאים סנטר חזק ל5 הוא יכול להיות אחלה מחליף בשכר נמוך
לא חושב שהוא משחק תמורת שכר נמוך בבאיירן, ולא חושב שהוא מתאים להיות שחקן בקבוצת טופ יורוליג.
אם מכבי הייתה בונה סגל מאוזן של 12 שחקני יורוליג כמו שפדרמן הבטיח, אולי גם היינו מגיעים לעונה הזאת. נגרים כמו דווין בוקר מסתובבים לך בהרצליה (אדריאן) ובחיפה (מיצ'ל), בחולון (אטקינס) ובאילת (באקנר). הם מרוויחים 50,000$ בקושי.
תגידו, מה אתם אומרים על אוגניין קוזמיץ' מהכוכב האדום כסנטר לעונה הבאה ? 2.14, בן 26, לפי מה שהבנתי מרוויח כ400 אלף דולר העונה ביורוליג - 10.2 נק', 57.5% ל2 נק', 72.9% מהעונשין, 7.8 ריבאונדים, ו1.7 איבודים. סטט מלאה - http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016 סיים העונה שלושה משחקים בדאבל דאבל. יכול להיות סנטר לא רע.
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 18 ינואר 2017, 19:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
rc4991 כתב:אולי זה היה השכר שלו בפאו, בכוכב הוא מרוויח גג 400 אין שום סיבה להביא אותו. בכלל אין מה להביא סנטרים שמצטיינים שם.
אז אם אתה אומר שזה השכר שלו אז לא מבין מה הבעיה בשחקן כזה? ברייאנט דאנסון\אלכס טיוס והוא זאת עמדה 5 מצוינת ולא יקרה אחד אתלטי ואחד שיעשה את העבודה בצבע
אני חושב שהצעד הכי נכון יהיה לצרף את טיוס בלי קשר ל-2 שחקנים גבוהים נוספים: 5 (שחקן פנים מובהק), ו-4.5 (פנים-חוץ). שם שאנחנו כמעט ולא מדברים עליו, אבל יוכל להיות מאוד מעניין ורלוונטי לעמדה מס' 5 בקיץ- אלן וויליאמס מפיניקס.
rc4991 כתב:אולי זה היה השכר שלו בפאו, בכוכב הוא מרוויח גג 400 אין שום סיבה להביא אותו. בכלל אין מה להביא סנטרים שמצטיינים שם.
אז אם אתה אומר שזה השכר שלו אז לא מבין מה הבעיה בשחקן כזה? ברייאנט דאנסון\אלכס טיוס והוא זאת עמדה 5 מצוינת ולא יקרה אחד אתלטי ואחד שיעשה את העבודה בצבע
ההצלחה של גבוהים אירופאים בקבוצות סרביות היא לא מדד לכלום
שמואל1 כתב:יש שמועות שג'ואי דורסי רמז בטוויטר שהוא בדרך למכבי. מישהו יודע על מה מדובר?
חחח רמז- שם 3 לבבות אחד צהוב אחד כחול ואחד אדום...
זה מישהו בוואלה שמרגיש מגניב וחיפש סקופ, הפרסום הזה שלו היה עוד לפני ששוחרר מברצלונה, ככה שזה גיבוב של שטויות. למרות שהוא פצוע אז מכבי בטח תשמח להחתימו לחוזה לכל החיים