דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 10:19

jay כתב:בריסקר אכן היה שוטר טוב, שהלך לו רע מאוד בתחילת העונה באירופה. כמו הרבה שחקנים אחרים, ידע לעשות את ההתאמות ולתרום בפרמטרים שהוא לא הצטיין בהם במהלך הקריירה.

אני חושב שבמשחק מול ברצלונה סמית' הוכיח סופית שהוא שחקן הגנה אדיר, מהטובים באירופה. הבעיה היא שבכל שאר הפרמטרים הוא מהבינוניים באירופה...

הבעיה עם סמית לעומת מה שהתרגלנו בעמדה הזאת זה שהוא לא שחקן מגוון , הוא יכול לשחק אך ורק 3 ולא 2 (כמו שטענו פה כמה חברה בתחילת העונה) , אין לא כדרור טוב , אין לו מהירות , אין לא ניתור טוב ....בהגנה הוא טוב בגלל הפיזיות שלו וזו גם הסיבה שהוא מצליח לאסוף ריבאונדים....בכל מקרה יהיה להנהלה הרבה כאב ראש בקיץ לגביו ולגבי שחקנים אחרים שצריך להביא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 30 ינואר 2012, 10:55

בריסקר בא על תקן sure shot, כולל הצגה של 40 נקודות במדי רעננה נגד מכבי, עונה לפני ששיחק בצהוב.
במכבי הוא פשוט לא פגע, למרות אינספור קרדיטים שקיבל, בייחוד בעונה הראשונה (99/00) וההעפלה לגמר גביע אירופה לאלופות.

היה כאן שנתיים, לא נסק וחזר בסיום חוזהו למאגר שחקני הליגה וליתר דיוק - גליל עליון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 30 ינואר 2012, 11:00

yzafrir כתב:הבעיה עם סמית לעומת מה שהתרגלנו בעמדה הזאת זה שהוא לא שחקן מגוון , הוא יכול לשחק אך ורק 3 ולא 2 (כמו שטענו פה כמה חברה בתחילת העונה) , אין לא כדרור טוב , אין לו מהירות , אין לא ניתור טוב ....בהגנה הוא טוב בגלל הפיזיות שלו וזו גם הסיבה שהוא מצליח לאסוף ריבאונדים....בכל מקרה יהיה להנהלה הרבה כאב ראש בקיץ לגביו ולגבי שחקנים אחרים שצריך להביא...

כאב ראש במקרה של סמית' ? אני חושב ההיפך - תהיה הקלה בשחרורו, מכיוון שהוא פשוט נון פקטור בעמדתו, במיוחד בהתקפה. אני לא רואה שום סיכון בשחרור שלו, מבחינת הפגיעה בקבוצה.
האופטלגינים יישמרו להחלטה לגבי לאנגפורד והשדרוגים המהותיים - שווים, או לא, שיידרשו מכיוונם של סופו-ריצ'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 11:38

קובי כתב:
yzafrir כתב:הבעיה עם סמית לעומת מה שהתרגלנו בעמדה הזאת זה שהוא לא שחקן מגוון , הוא יכול לשחק אך ורק 3 ולא 2 (כמו שטענו פה כמה חברה בתחילת העונה) , אין לא כדרור טוב , אין לו מהירות , אין לא ניתור טוב ....בהגנה הוא טוב בגלל הפיזיות שלו וזו גם הסיבה שהוא מצליח לאסוף ריבאונדים....בכל מקרה יהיה להנהלה הרבה כאב ראש בקיץ לגביו ולגבי שחקנים אחרים שצריך להביא...

כאב ראש במקרה של סמית' ? אני חושב ההיפך - תהיה הקלה בשחרורו, מכיוון שהוא פשוט נון פקטור בעמדתו, במיוחד בהתקפה. אני לא רואה שום סיכון בשחרור שלו, מבחינת הפגיעה בקבוצה.
האופטלגינים יישמרו להחלטה לגבי לאנגפורד והשדרוגים המהותיים - שווים, או לא, שיידרשו מכיוונם של סופו-ריצ'.

אבל הסכום שישאר אחרי כל השידרוגים האחרים לא ישאיר הרבה בשביל שחקנים יקרים יותר ממנו...אם הוא היה שחקן עם חוזה גדול הוא כבר היה עף בביעטה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 30 ינואר 2012, 12:43

כבר נתתי פתרון מסויים לבעייה הזו שיכול לעבוד לטעמי וגם אם לא - בעיניי, הוא האופטימלי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 12:58

קובי כתב:כבר נתתי פתרון מסויים לבעייה הזו שיכול לעבוד לטעמי וגם אם לא - בעיניי, הוא האופטימלי.

לא יודע איזה פתרון נתת אבל לאנגפורד בעמדה 3 יוצר את אותה בעיה שיש עם הנדריקס בעמדה 5 , זה יעבוד עד שהוא יתקל בשחקן שיוריד אותו למטה כמו גאלינארי או השרוך ההוא שהיה בפרטיזן....יהיה לו יתרון מול שחקנים מסויימים אבל זה לא פתרון אידיאלי לבעיה וזה מזכיר את האילתורים שלשחק עם איידסון כרכז או כמספר 2....
לאנדסברג או פניני לא בוניים לפתוח בחמישייה בעמדה הזאת ( לאנדסברג לא בשנה הראשונה לפחות...) וזה יהיה סיכון לנסות את זה לטעמי . כך שחייבים עוד זר לעמדה הזאת . רק השאלה אם יהיה כסף לשחקן טוב מסמית' ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2012, 13:06

yzafrir כתב:
קובי כתב:כבר נתתי פתרון מסויים לבעייה הזו שיכול לעבוד לטעמי וגם אם לא - בעיניי, הוא האופטימלי.

לא יודע איזה פתרון נתת אבל לאנגפורד בעמדה 3 יוצר את אותה בעיה שיש עם הנדריקס בעמדה 5 , זה יעבוד עד שהוא יתקל בשחקן שיוריד אותו למטה כמו גאלינארי או השרוך ההוא שהיה בפרטיזן....יהיה לו יתרון מול שחקנים מסויימים אבל זה לא פתרון אידיאלי לבעיה וזה מזכיר את האילתורים שלשחק עם איידסון כרכז או כמספר 2....
לאנדסברג או פניני לא בוניים לפתוח בחמישייה בעמדה הזאת ( לאנדסברג לא בשנה הראשונה לפחות...) וזה יהיה סיכון לנסות את זה לטעמי . כך שחייבים עוד זר לעמדה הזאת . רק השאלה אם יהיה כסף לשחקן טוב מסמית' ??

כמה גלינארי כבר מסתובבים באירופה? עם ווימס שהוא 2 מטר, לנגפורד הסתדר מצויין. הוא מאוד חזק בפלג הגוף העליון, והוא אתלט גדול. לא צריכה להיות לו בעיה הגנתית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 13:10

ווימס נתן משחק חלש נגד מכבי הרבה בגללו ולא רק בגלל ההגנה עליו , משחק אחרי באדריאטית הוא היה יותר חלש וגם לא בגלל ששמרו עליו כלכך חזק אלא בגלל שהוא לא בכושר טוב עכשיו...מול איירסטון לדוגמא תיהיה לו בעיה וגם מול שחקנים כמו סאן אם ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2012, 13:23

yzafrir כתב:ווימס נתן משחק חלש נגד מכבי הרבה בגללו ולא רק בגלל ההגנה עליו , משחק אחרי באדריאטית הוא היה יותר חלש וגם לא בגלל ששמרו עליו כלכך חזק אלא בגלל שהוא לא בכושר טוב עכשיו...מול איירסטון לדוגמא תיהיה לו בעיה וגם מול שחקנים כמו סאן אם ....

קודם כל, אני חושב שהעדיפות צריכה להיות שהוא ישחק sg, אבל אם לא תהיה ברירה, אני לא חושב שתהיה לו בעיה מול שחקנים גדולים ממנו והוא הוכיח את זה לא פעם בחימקי.
הנחיתות היחידה שלו מולם, היא בגובה וגם על זה הוא מחפה באתלטיות. מבחינת כוח ופיזיות הוא לא נופל מהם בהרבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 15:05

צפריר
ההבדל בינו לבין סמית' הוא 3 ס"מ. ההבדל בינו לבין סאן אם, ווימס, ורוב הSF ביבשת, הוא 5 ס"מ. זה באמת משמעותי? ממש לא. אי אפשר להשוות בין הבעיה שלו לשל הנדריקס, גם בגלל שהבדלי הגובה גדולים יותר, וגם כי הגובה הרבה יותר משמעותי בעמדה 5 מאשר ב3. הוא בהחלט יכול להסתדר עם הגובה הזה כ3. שאל את סאטו
לגבי גאלינרי, זה בדיוק הנקודה שאמרתי. בNBA, הוא בחיים לא יכול, אבל כמה SF בגובה 2.08 כמו גאלינרי יש באירופה? כלום. ובנינו, גם שחקנים 2 מטר באירופה, ואפילו בNBA, לא מצליחים לעצור אותו. אני ממש לא רואה בעיה שישחק 3, וישמור על שחקנים שגבוהים ממנו ב3-8 ס"מ, כי הוא שחקן מאוד אתלטי ופיזי, עם ידיים מאוד ארוכות יחסית לגובה שלו, ואין ממש חשיבות לסייז בעמדות 2-3 באירופה. ולא לשכוח שיהיו גם שחקנים כמו פניני, בלו, ואולי גם לאנדסברג, שמקרה של בעיה חריגה עם הסייז של לאנגפורד מול SF ספציפי, עם משחק פוסט טוב, וסייז גדול משמעותית משל לאנגפורד, הם בהחלט יכולים להסתדר עם כל שחקן כזה שנמצא באירופה, ובינינו, אין ממש כאלה היום
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ינואר 2012, 15:28

אני די נוטה להסכים עם דבריו של קובי.
אני חושב שבאופן די ברור סמית' הוא השחקן החלש ביותר בחמישיה של מכבי והוא גם אחד הזרים החלשים ביותר שנחתו כאן בשנים האחרונות.
אין לי שום צל של ספק שהוא ישלח הביתה בסוף העונה וכנראה שהוא גם יהיה מבין הראשונים שיאלץ לארוז את פקלאותיו.

בנוגע ללנגפורד בעמדה מס' 3, אני חושב שהדבר אפשרי.
צריכים לזכור שבעונה שעברה בחמיקי (שגם היתה אחת העונות הטובות ביותר של לנגפורד), הוא תופקד הרבה בעמדה מס' 3 (לצדם של קלאטי ופלניניץ') וכאמור, היה מצויין.
אני חושב שהבעיה העיקרית עם איושו של לנגפורד בעמדה זו, היא נושא הרבאונד וגם ההגנה. לנגפורד לא רבאונדר גדול, הוא גם נמוך יחסית לעמדה מס' 3 ובניגוד לשחקן כמו סמית', הוא לא חזק ומסיבי.
האם הוא יוכל לתפקד בעמדה מס' 3? כן. האם זה הפתרון האדיאלי? קשה לומר. עם זאת, אני מניח שלצד שני גארדים טובים הוא יוכל להשלים קו אחורי די חזק שבטוח יעלה על זה של העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 30 ינואר 2012, 16:05

לאנגפורד כ-3 יכול לעבוד כאילתור מידי פעם אבל לא לבנות על זה לעונה שלמה . צריך שחקן שמתאים לעמדה הזאת וישחק את רוב הדקות שם ולאנג יכול לשחק שם מידי פעם עם מאצ'אפ מתאים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ינואר 2012, 16:11

yzafrir כתב:לאנגפורד כ-3 יכול לעבוד כאילתור מידי פעם אבל לא לבנות על זה לעונה שלמה . צריך שחקן שמתאים לעמדה הזאת וישחק את רוב הדקות שם ולאנג יכול לשחק שם מידי פעם עם מאצ'אפ מתאים...

אני לא מבין איך בלו פניני ולאנדסברג לא יכולים לסגור את העמדה הזאת..
שלושה ישראלים שסוגרים מצויין את העמדה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 16:54

yzafrir כתב:לאנגפורד כ-3 יכול לעבוד כאילתור מידי פעם אבל לא לבנות על זה לעונה שלמה . צריך שחקן שמתאים לעמדה הזאת וישחק את רוב הדקות שם ולאנג יכול לשחק שם מידי פעם עם מאצ'אפ מתאים...

אני פשוט לא מבין
מה זה "שחקן שמתאים לעמדה"? מה הופך את לאנגפורד ללא מתאים לעמדה, וSF אחרים באירופה, לכן? רק בגלל שהם גבוהים ממנו ב3-5 ס"מ? זה כל הבעיה? אני באמת לא מבין מה הבעיה פה. מה הבעיה שלאנגפורד יתן כל ערב את ה10-15 דקות כ3? את השאר ישלימו פניני-לאנדסברג-בלו, כמו שליאב כתב, וממש אין פה בעיה
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 ינואר 2012, 17:21

לנגפורד אנדרסייזד לעמדה 2. לעמדה 3 הוא לא מתאים- גג כסווינגמן בהרכבים מהירים וגם זה מדי פעם ולא יותר.
הוא נראה כמו דרדק אפילו מול פניני או בורשטיין ואין סיבה לבוא לעונה כשאתה במיס מאץ' תמידי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 17:33

החציל האצטקי כתב:לנגפורד אנדרסייזד לעמדה 2. לעמדה 3 הוא לא מתאים- גג כסווינגמן בהרכבים מהירים וגם זה מדי פעם ולא יותר.
הוא נראה כמו דרדק אפילו מול פניני או בורשטיין ואין סיבה לבוא לעונה כשאתה במיס מאץ' תמידי.

אבל מה זה באמת משנה?? הוא נמוך מסמית' ב3 ס"מ בלבד. זה באמת ההבדל בין שחקן רגיל לאנדרסייז? 3 ס"מ?? זה לא משפיע על כלום ושום דבר. עובדה שהוא גם שמר יוצא מהכלל את ווימס, אחד הSF הטובים באירופה. הסנטימטרים הבודדים האלה פשוט לא משפיעים על כלום, ואין שום בעיה.
אני די חופר על זה, אבל איך סאטו, שהוא בדיוק אותו גובה כמו לאנגפורד, מסתדר כ3 באירופה, ועוד כאחד הטובים? אין באירופה SF מעל 2 מטר, חזקים, ובעל משחק פוסט משובח שיכולים להתעלל בלאנגפורד. פשוט אין, ואני לא רואה שום SF באירופה שלנאנגפורד יהיה מיס מאצ' מולו.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ינואר 2012, 17:48

asafb96 כתב:
החציל האצטקי כתב:לנגפורד אנדרסייזד לעמדה 2. לעמדה 3 הוא לא מתאים- גג כסווינגמן בהרכבים מהירים וגם זה מדי פעם ולא יותר.

אבל מה זה באמת משנה?? הוא נמוך מסמית' ב3 ס"מ בלבד. זה באמת ההבדל בין שחקן רגיל לאנדרסייז? 3 ס"מ?? זה לא משפיע על כלום ושום דבר. עובדה שהוא גם שמר יוצא מהכלל את ווימס, אחד הSF הטובים באירופה. הסנטימטרים הבודדים האלה פשוט לא משפיעים על כלום, ואין שום בעיה.
אני די חופר על זה, אבל איך סאטו, שהוא בדיוק אותו גובה כמו לאנגפורד, מסתדר כ3 באירופה, ועוד כאחד הטובים? אין באירופה SF מעל 2 מטר, חזקים, ובעל משחק פוסט משובח שיכולים להתעלל בלאנגפורד. פשוט אין, ואני לא רואה שום SF באירופה שלנאנגפורד יהיה מיס מאצ' מולו.

לכל הידוע לי, הוא נמוך מסמית' ב5 ס"מ ולא ב3.
בכל אופן, לא מדובר כאן רק בעניין של גובה. סמית' הוא שחקן די מסיבי ביחס לגבוהו (111 ק"ג על 1.98 מטר) ויחד עם אותם חמישה סנטימטרים, יש לו סייז גדול באופן משמעותי מזה של לנגפורד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2012, 17:52

סמית 1.96, אבל הוא באמת מאוד רחב וחזק. הדוגמה הכי טובה היא באמת סאטו. אם הוא יכול לשחק 3, גם לנגפורד יכול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 18:08

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

לכל הידוע לי, הוא נמוך מסמית' ב5 ס"מ ולא ב3.
בכל אופן, לא מדובר כאן רק בעניין של גובה. סמית' הוא שחקן די מסיבי ביחס לגבוהו (111 ק"ג על 1.98 מטר) ויחד עם אותם חמישה סנטימטרים, יש לו סייז גדול באופן משמעותי מזה של לנגפורד.

לא, הוא גבוה ממנו ב3 ס"מ. סמית' 1.96, לאנגפורד 1.93, וממש אין הבדל. גם אם סמית' מסיבי יותר, כח ופיזיות זה לבטח לא תיהיה הבעיה של לאנגפורד באירופה. בנוסף, לאנגפורד הרבה יותר אתלטי, ועם ידיים ארוכות יותר, ככה שהסייז בינהם לא גדול באופן משמעותי בכלל
חוץ מזה, בוא נאמר ככה, תן לי רשימה של SF שבאמת יוכלו לחגוג על לאנגפורד בגלל הסייז ה"בעייתי שלו". מי? איזה SF באירופה יעשה את זה? אם לאנגפורד שמר בצורה נפלאה שחקן כמו ווימס, אני ממש לא רואה SF שיחגגו עליו, כי אין באמת הבדל משמעותי באירופה בין העמדה 2 ל3. לא לשכוח גם שיש את פניני, בלו, ולאנדסברג, ככה שלאנגפורד לא הולך לשחק בעמדה הזאת 30 דקות, אלא רק לסגור כמה דקות כל ערב, בהתאם למאצ' אפים וליום הנתון. אם לאנדסברג יפרח ויתן עונה מצוינת, כמו פארגו, לא נצטרך אפילו את לאנגפורד בעמדה 3, ככה שבאמת אין בעיה
asafb96

הודעהעל ידי jay » 30 ינואר 2012, 19:23

לנגפורד 2.
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים