המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:ברור ששמעת. מה שנותר לך זה רק להפנים כי אתה בדרך להיות השמואל הבא של הפורום..
אורי כתב:לא צריך להיות אחד ש''יודע הכל'' כדי להבין מתי עומד מולך נודניק קשקשן שאוהב להתווכח בכל הזדמנות. גם אם זה בלהוכיח שאוחיון שחקן טוב יותר מלאקוביץ' או שבורוסיס הוא הסנטר הטוב באירופה וכו'.
LIAV10 כתב:צודק, להתנשא..
למה שזה יזיז לך?
סבבה, שלא יזיז, רק אל תתפלא אחר כך כשיתייחסו אליך בחוסר כבוד..
אורי כתב:אתה מדבר כאילו כולם נחתו מהירח אתמול בלילה ואין להם מושג מה הלך בשנים האחרונות בכדור הארץ.
עובדה שלאקוביץ' נראה ''כלום ושום דבר'' ברמה כזו שרק אתה הגעת למסקנה שאוחיון עדיף עליו(במכלול או בטיז אל נבי, זה לא משנה), שזו שטות שאני בכלל לא מצליח להבין מניין הקרצת. האחד רכז מחליף לגיטימי בקבוצה אירופית גדולה, השני רכז מחליף בינוני בקבוצה חלשה שלא עוברת את שלב הבתים ביורוקאפ, שכבר שנים מדברים עליו כאכזבה ביחס לציפיות ממנו. רק מהנתונים הייבשים(ואני ספציפית מדבר מעבר לנתונים ייבשים)האלה הייתי נמנע מלהזכיר את שניהם באותו משפט.
ולגביי בורוסיס, כן, אני חושב שניתן היה למצוא יותר מאדם אחד שיחלוק על העובדה שמדובר ב''סנטר הטוב באירופה!'' שחקן בהחלט יעיל וטוב, אבל רחוק מאוד מאוד מהתואר שהענקת לו. סנטרים שהיו טובים ממנו בעונה שעברה: סופו, באראץ', ובמידה לא מבוטלת גם מייק באטיסט, שמשחק ושיחק המון כסנטר בפאו. גם אם בורוסיס לא פחות טוב מהם(ואני נוטה להסכים שהוא בהחלט באזור של כל אחד ואחד מהם), הוא לחלוטין לא עולה עליהם ברמה כזאת שניתן יהיה להכתירו כ''סנטר הטוב באירופה, נקודה!''..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים