20 ינואר 2017, 19:10
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, דעתך על טב''ח ובלגיה?
אני לא סומך עליו שיוכל להוביל את המועדון. הבעיה היא שאני לא סומך על ג'ורדי שיעשה משהו מועיל עם הכסף הזה, ושאין באמת ישראלים ברמה הזאת.
בכל מקרה הייתי מחכה לקיץ.
יש שיגידו שבקיץ לא תוציא עליו 3.5 מיליון יורו
השאלה היא האם בקיץ יהיה פה מנהל ספורטיבי אחר, שאולי יוכל להוציא יותר מפחות כסף. או שגם אם לא, לפחות יהיו יותר אופציות לג'ורדי.
לא יודע, זאת סיטואציה בעייתית. אני נוטה לא לשחרר אותו עכשיו, אלא בכפוף לרכש מאוד מרשים.
את?
20 ינואר 2017, 19:12
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, דעתך על טב''ח ובלגיה?
אני לא סומך עליו שיוכל להוביל את המועדון. הבעיה היא שאני לא סומך על ג'ורדי שיעשה משהו מועיל עם הכסף הזה, ושאין באמת ישראלים ברמה הזאת.
השאלה היא האם בקיץ יהיה פה מנהל ספורטיבי אחר, שאולי יוכל להוציא יותר מפחות כסף. או שגם אם לא, לפחות יהיו יותר אופציות לג'ורדי.
לא יודע, זאת סיטואציה בעייתית. אני נוטה לא לשחרר אותו עכשיו, אלא בכפוף לרכש מאוד מרשים.
את?
פחות או יותר אותו דבר
אין שחקן כמוהו בליגה שלנו
מצד שני, הוא לא יציב וכל דבר מחוץ למגרש משפיע על המשחק שלו
מצד שלישי, קשה לראות את מי אפשר להביא במקומו כי ישראלי כמוהו אין וזר..זה צריך להיות חתיכת בול פגיעה וגם אז יש תקופת התאקלמות וכל זה
מצד רביעי, 3.5 מיליון יורו זה סכום שאני בספק אם נקבל, ומיטש כבר הוכיח שהוא מוכן להוציא כסף אם נכנס (מה שג'ורדי עושה איתו זה כבר משהו אחר)
אני בעיקר לא סומכת עליו שלא יעשה שביתה איטלקית גם אם מבטיחים לו ולנו שבקיץ הוא הולך ושתהיה עוד פעם הצעה כזאת טובה
20 ינואר 2017, 19:20
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
את?
פחות או יותר אותו דבר
אין שחקן כמוהו בליגה שלנו
מצד שני, הוא לא יציב וכל דבר מחוץ למגרש משפיע על המשחק שלו
מצד שלישי, קשה לראות את מי אפשר להביא במקומו כי ישראלי כמוהו אין וזר..זה צריך להיות חתיכת בול פגיעה וגם אז יש תקופת התאקלמות וכל זה
מצד רביעי, 3.5 מיליון יורו זה סכום שאני בספק אם נקבל, ומיטש כבר הוכיח שהוא מוכן להוציא כסף אם נכנס (מה שג'ורדי עושה איתו זה כבר משהו אחר)
אני בעיקר לא סומכת עליו שלא יעשה שביתה איטלקית גם אם מבטיחים לו ולנו שבקיץ הוא הולך ושתהיה עוד פעם הצעה כזאת טובה
כן.
וגם אם לא שביתה איטלקית, כי הוא עדיין צריך להיות טוב אם הוא רוצה ללכת, אז זה בוודאות ישפיע על היכולת שלו על המגרש גם בלי כוונה, כי כמו שאמרת, יש לו יכולת מנטאלית של ילד בן 4.
22 ינואר 2017, 00:37
22 ינואר 2017, 00:37
22 ינואר 2017, 00:39
MTA2311 כתב:חחחחחחחחחח טבח עם "מתיחה בגב"
חצוף. יאללה שילך.
22 ינואר 2017, 00:42
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחחחחח טבח עם "מתיחה בגב"
חצוף. יאללה שילך.
זוכר שאמרתי אתמול את המילים ''שביתה איטלקית?'' אז..............כן
22 ינואר 2017, 00:44
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחחחחחחחחח טבח עם "מתיחה בגב"
חצוף. יאללה שילך.
זוכר שאמרתי אתמול את המילים ''שביתה איטלקית?'' אז..............כן
לא יודע איך הוא חושב לצאת לאירופה ככה, אבל על הזין שלי.
מבחינתי שיתייבש ביציע עד סוף העונה.
22 ינואר 2017, 00:46
22 ינואר 2017, 00:48
ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
22 ינואר 2017, 00:50
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
בשלל אתרי הספורט. אין לי כל כך כוח להביא לינקים.
תסמכי עליי?
22 ינואר 2017, 00:52
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
תסמכי עליי?
אני לא סומכת על אנשים שמשתמשים במילה ''שלל''
22 ינואר 2017, 00:53
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
תסמכי עליי?
אני לא סומכת על אנשים שמשתמשים במילה ''שלל''
ובצדק, מדובר במילה שמעוררת חשד באופן אינסטינקטיבי
22 ינואר 2017, 00:56
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
תסמכי עליי?
22 ינואר 2017, 00:59
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:איפה כתוב על זה?
תסמכי עליי?
בזמן האחרון אני סומכת עליך יותר מדי.
לא יודעת מה זה אומר עליי. או עליך.
22 ינואר 2017, 01:11
22 ינואר 2017, 01:14
Holiday_Armadillo כתב:Maccabi comes to terms with 22 year old midfielder Marcelo Machado dos Santos
22 ינואר 2017, 01:25
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabi comes to terms with 22 year old midfielder Marcelo Machado dos Santos
שם של סופרסטאר
22 ינואר 2017, 01:26
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabi comes to terms with 22 year old midfielder Marcelo Machado dos Santos
שם של סופרסטאר
לא נראה שיש עליו סרטונים, מעניין
עם ג'ורדי זה ממש לא משנה אם שילמנו עליו הרבה או כלום, אין הבטחה שהוא יהיה טוב
פסימית עד שיוכח לי אחרת
22 ינואר 2017, 01:32
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabi comes to terms with 22 year old midfielder Marcelo Machado dos Santos
שם של סופרסטאר
לא נראה שיש עליו סרטונים, מעניין
עם ג'ורדי זה ממש לא משנה אם שילמנו עליו הרבה או כלום, אין הבטחה שהוא יהיה טוב
פסימית עד שיוכח לי אחרת
אה ברור. שחקן בן 22 מברזיל.. לא בדיוק רכש מרשים במיוחד על הנייר.