המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:פתח תקוה השוותה בדקה ה 90
*מכבי מפסידים*
felix_r כתב:פתח תקוה השוותה בדקה ה 90
RomanR כתב:felix_r כתב:פתח תקוה השוותה בדקה ה 90
פייר הגיע להם, שיחקו אגרסיבי, פיצצו כל דבר שזז ברדיוס 5 מטרים מהם, כמעט כאילו לחמן אימן אותם
felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:פתח תקוה השוותה בדקה ה 90
פייר הגיע להם, שיחקו אגרסיבי, פיצצו כל דבר שזז ברדיוס 5 מטרים מהם, כמעט כאילו לחמן אימן אותם
כן, באר-שבע לא משחקת טוב נגד קבוצות שהשופטים מרשים להן לפוצץ.
RomanR כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:פתח תקוה השוותה בדקה ה 90
כן, באר-שבע לא משחקת טוב נגד קבוצות שהשופטים מרשים להן לפוצץ.
אבל גם לזה צריך להיות גבול, אותו שופט שנתן לכסאח להתנהל בדרבי, נתן לפתח תקווה לכסח גם היום. אבל באר שבע הייתה צריכה לקחת את זה, נו שוין
שמואל1 כתב:משה פרימו הושעה מערוץ הספורט לאחר שהתגלה כי הוא מרצה לקבוצות בליגת העל ומקבל מהן כסף.
שמואל1 כתב:משה פרימו הושעה מערוץ הספורט לאחר שהתגלה כי הוא מרצה לקבוצות בליגת העל ומקבל מהן כסף.
ShiriV כתב:שמואל1 כתב:משה פרימו הושעה מערוץ הספורט לאחר שהתגלה כי הוא מרצה לקבוצות בליגת העל ומקבל מהן כסף.
ידוע לכמה זמן ההשעייה?
אני די מחבבת אותו כשדר בליגה הלאומית..
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:משה פרימו הושעה מערוץ הספורט לאחר שהתגלה כי הוא מרצה לקבוצות בליגת העל ומקבל מהן כסף.
ידוע לכמה זמן ההשעייה?
ירח הדבש שלנו נגמר שירי
ShiriV כתב:שמואל1 כתב:משה פרימו הושעה מערוץ הספורט לאחר שהתגלה כי הוא מרצה לקבוצות בליגת העל ומקבל מהן כסף.
ידוע לכמה זמן ההשעייה?
Holiday_Armadillo כתב:על מה הוא כבר יכול להרצות ולמה זה שווה השעייה? (שאלה אמיתית)
גם נימני סוכן שחקנים חסר אובייקטיביות
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:על מה הוא כבר יכול להרצות ולמה זה שווה השעייה? (שאלה אמיתית)
הוא מקבל כסף מבעלי קבוצות.
זה יכול לגרום לפרשנות מוטית.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:על מה הוא כבר יכול להרצות ולמה זה שווה השעייה? (שאלה אמיתית)
הוא מקבל כסף מבעלי קבוצות.
זה יכול לגרום לפרשנות מוטית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים