אני פשוט מת עליו...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:שוב - למכבי יש בעיה אחת וזה שהעוגן שלה נפקד/פצוע וזה מקרין על כל הקבוצה , חוץ מזה ? כלום.
וואוו.. איזה יפוי של המציאות.
למכבי יש בעיה אחת הרבה יותר פשוטה - היא פשוט לא קבוצה כ"כ טובה, חוץ מזה? כלום.
צריכים להיות הוגנים עם הקבוצה.
מכבי קבוצה טובה. היא אמנם הפסידה לבארסה, והפסידה השנה גם למילאנו, פרטיזן וריאל, אבל היא עשתה רצף מצויין של ניצחונות, נראתה מחוברת וגם עשתה ניצחון מעולה בקובנה.
ניצחון על האיטלקים מחרתיים ישכיח את כל דיבורי המשבר.
דווקא זה נראה באמת שדייויד עושה קצת יותר מדי טעויות בזמן האחרון, ומול קאנטו הוא חייב לחזור לעצמו, להכין ליריבה הפתעות ובעיקר לנהל את המשחק כמו שצריך.
כמו שאומרים בפרסומת,
מכבי היא קבוצה טובה, אבל לא מעולה![]()
היא בהחלט קבוצה טובה יותר ממה שראינו בשבוע האחרון ואין ספק שהיא מספיק מוכשרת בשביל לנצח את קאנטו גם בחוץ וזה בעיקר תלוי במכבי.
האם זו קבוצה שמספיק טובה לפיינל פור?? ככה, כמו שהיא אני לא בטוחה, אבל כשמוסיפים למכבי את אלת המזל שלרוב מלווה אותנו וכמובן עוד דברים כמו מסורת ואולם ביתי, אז היא בהחלט מסוגלת להיות שם.
אני עם חני כאן ולכן כתבתי קבוצה לא כ"כ טובה.
מכבי היא אחת מבין עשרת הקבוצות הטובות ביורוליג, אבל לא אחת מבין ארבעת הגדולות.
בכל אופן, להסביר את היכולת של מכבי בכך שהכאבים בברכו של סופו "מקרינים" על השחקנים האחרים, זה תירוץ מצוץ מן האצבע.
מכבי של העונה הקודמת ידעה לנצח ולהראות כדורסל מצויין גם בלי סופו ובכלל, כל קבוצה גדולה שמעוניינת לאיים על התואר, לא יכולה להיות תלויה כ"כ הרבה בשחקן אחד. רק בשבוע שעבר ראינו את ברצלונה מגיעה להיכל ומביסה את מכבי כאשר נבארו בקושי משחק (וסופו עוד היה נראה הרבה יותר כשיר מנבארו).
שוב, הבעיה של מכבי היא די פשוטה. אילו לא הרגליים של סופו, לא ההשתתפות בשלושת המסגרות ולא כל תאוריה מורכבת ומסובכת.
מכבי פשוט בנתה קבוצה לא מספיק כשרונית. סמית' ופאפאלוקאס הם צמד זרים די בינוני שקורא תיגר בחולשתו על הצמד וויזניבסקי-לאזמה, בורשטיין ממשיך להראות שאין לו הרבה מה למכור ביורוליג, ג'ון שייר הוא אכזבה גדולה וגם אוחיון הגיע לכאן כפשרה לאחר שהבאתו של הלפרין לא יצאה אל הפועל.
אז אפשר להאשים את בלאט (שבאמת יש לו לא מעט מניות במצב), את ההשתפות באדריאטית ואת הברכיים של סופו, אבל אפשר גם להסתכל על המציאות, יש לנו קבוצה טובה, אבל לא טובה מספיק.
גם לא הייתי פוסל על הסף את כל השמועות שרצות בתקושרות ואתרי האינטרנט, נראה שלפחות חלק מהן די מבוססות.
"If I can, of course Id like to stay here. My family and I, my wife, we love it here. It would be a great place to raise my son, who will be born in a couple of week. That would be great because we both love it here and I love playing for Maccabi fans. Everybody on the team and in the organization is great. They show me great love and support. If I can, Id like to stay at least a couple years, as much as I can.
rc4991 כתב:איך הגענו ממצב שמכבי נחשבת למועמדת לפיינל פור וכזאת שתנצח את ברצלונה לקבוצת הצלבה בקושי וכזאת שהסיכויים לרעתה במפגש מול קאנטו?
קאנטו קבוצה טובה אבל מכבי הרבה יותר וכל עוד קאנטו לא תיתן משחק מצויין אני לא רואה שום סיבה שמכבי תפסיד ואין שום תירוצים להפסד של מכבי(בטח לא ההפסדים לברצלונה ואשדוד)
אנחנו מכבי ואנחנו נגיע להצלבה בוודאות ובתקווה שנפגוש את קאזאן ונגבור עליה(אם כי אני לא בטוח בזה בכלל וזה לא יהיה קל)בדרך לפיינל פור
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:איך הגענו ממצב שמכבי נחשבת למועמדת לפיינל פור וכזאת שתנצח את ברצלונה לקבוצת הצלבה בקושי וכזאת שהסיכויים לרעתה במפגש מול קאנטו?
קאנטו קבוצה טובה אבל מכבי הרבה יותר וכל עוד קאנטו לא תיתן משחק מצויין אני לא רואה שום סיבה שמכבי תפסיד ואין שום תירוצים להפסד של מכבי(בטח לא ההפסדים לברצלונה ואשדוד)
אנחנו מכבי ואנחנו נגיע להצלבה בוודאות ובתקווה שנפגוש את קאזאן ונגבור עליה(אם כי אני לא בטוח בזה בכלל וזה לא יהיה קל)בדרך לפיינל פור
כל שנה אותו סיפור..מכבי נותנת יופי של הצגות,מגיעה לפה קבוצה קשה וכולם אומרים שבגלל שזה יד אליהו אז מנצחים בלי בעיות ואז כשמפסידים אז פתאום מתחילה התדרדרות ומכבי עוברת מ''קבוצה מדהימה שלא נופלת מאף קבוצה'' ל''צריך להודות בזה,מכבי קבוצה נחמדה''..
חוץ ממכבי אני אוהדת קבוצות בספורט שהן ממש חרא(דטרויט ליונס,גולדן סטייט ווריורס..טוטנהאם שהיא לא חרא אבל היא אנדרדוג)ומבחינתי כשאחת הקבוצות מפסידה לקבוצה יותר טובה זה דבר שקורה ומשהו שצריך להסתכל במראה ולהגיד ''וואלה,הם היו יותר טובים מאיתנו..אנחנו עוד לא שם''..
כל פעם מכניסים את ה''מכביזם'' לסיפור וזה שתמיד צריך לבוא לנצח..נכון,אבל לפעמים גם כשמפסידים אפשר להגיד שספורט זה ספורט ויש רמות שונות..ברצלונה יותר טובים מאיתנו ואי אפשר כל שנה להפיל את כל מצב הרוח בגלל שמפסידים לברצלונה..כל פעם אותו סיפור..
Holiday_Armadillo כתב:
זאת התשובה שהכי אהבתי:"If I can, of course Id like to stay here. My family and I, my wife, we love it here. It would be a great place to raise my son, who will be born in a couple of week. That would be great because we both love it here and I love playing for Maccabi fans. Everybody on the team and in the organization is great. They show me great love and support. If I can, Id like to stay at least a couple years, as much as I can.
Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחח כן..זה ידוע כבר כמה שבועות..
ankram כתב:למה לצטט את הכינמת המבחילה הזאת?
יוסי22 כתב:ankram כתב:למה לצטט את הכינמת המבחילה הזאת?
כל שבוע אותו סיפור , כל כך קשה להבין שיש פה אנשים שלא נכנסים לוואלה כדי לא לקרוא את הטינופת הזה ? למה לדחוף לנו את זה בכוח ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים