ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תרד מלפפונים לעונת 2017/18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 00:10

rc4991 כתב:חשבתי שביקשת רק לסדר אותם לעמדות
את האניקאט אני רוצה כי הוא סופר מגוון ואתלט ושומר על שיתן חתיכת בוסט מהספסל וינטרל את כוכב היריבה
את תאייס אני רוצה כסטרץ' 5 עם קליעה, נשק שבאופן כללי נדיר מאוד ואניאישית מאוד אוהב. יוצר חתיכת מיס-מצ'ים ליריבה
באופן כללי שניהם, יחד עם מילר ועוד גבוה, ייצרו פה קו קדמי מהיר, אתלטי, הגנתי וקולע. כזה שיש בו מספיק כישרון אבל גם המון הקרבה ומלחמה. הקטע הוא שבניגוד להרכבת עמדות אחרות שתמיד בונים כאן עם שחקנים שמשלימים אחד את השני (ואז בכל פעם יש על הפרקט שחקן שמתמחה רק באספקט אחד), כאן שלושתם עושים הכל מהכל וברמה גבוהה (למעט הקליעה של טיילר)
קח הרכב כזה, תוסיף לו שני גארדים איכותיים ושלוש סולידי ואפשר לרוץ חזק מאוד

אנחנו לא שונים מאוד בקו המחשבה. תראה את ההרכב שהצעתי.
תסתכל קצת על פיין. הוא די מזכיר את תייס מבחינת השילוב של פייס-אפ, הגנה ואתלטיות רק יותר ארוך ויותר מוכשר.
האניקט מסוגל גם לנעול שחקנים בקו האחורי. הוא נשק ענק והיתרון שלו כ-4 הוא לא מספיק משמעותי. 3-4.

אראל- הצעתי את אניס מאשכול הסקאוטינג.
בכל מקרה, מישהו שהוא פוינט גארד טבעי עם יכולת הגנתית גבוהה וקליעה מבחוץ.
עדיף כזה שאפשר לפתח לעתיד ולא ג'קסון או אנערף מהליגה הסינית שרק ירד ברמה בכל עונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 26 ינואר 2017, 00:13

האניקט, יוביץ' /לארקין, מלי ,טיוס אלה השחקנים שאני הייתי מתמקד בהם בתור רכש.
לא משאיר אף אחד חוץ מסילי מהשחקנים הזרים .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 00:14

שחף1 כתב:ווימס לא יכול לשחק בשום עמדה חוץ מ-3 היום. האתלטיות שלו ירדה, לדעתי, במשהו כמו 50% ביחס לימים שלו בצסק׳׳א ובז׳לגיריס. בליגה הישראלית יש שחקנים שהוא לא עובר בכידרור. במקרה של גאודלוק עוד אפשר להחליק לו שהקבוצה ממש ממש גרועה, ווימס הוא חלק אינטגרלי מזה

לא מסכים איתך. הוא לא מספיק גבוה ופיזי ל-3. היום מי שמשחקים בעמדה הזאת ביורוליג הם בעיקר חבר'ה הרבה יותר גבוהים ופיזיים.
יכולת המסירה שלו לא רעה, ואם תוריד ממנו את עול הולכת הכדור ותנצל את המהירות שלו במעבר הוא ייראה הרבה יותר טוב.

אין לך הרבה סווינגמנים של 3&D באירופה. סוני יכול להביא את זה אבל במכבי הוא משחק בתפקיד שלא מתאים לו ובגלל זה הוא נראה כל כך גרוע לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:14

החציל האצטקי כתב:
את האניקאט אני רוצה כי הוא סופר מגוון ואתלט ושומר על שיתן חתיכת בוסט מהספסל וינטרל את כוכב היריבה
את תאייס אני רוצה כסטרץ' 5 עם קליעה, נשק שבאופן כללי נדיר מאוד ואניאישית מאוד אוהב. יוצר חתיכת מיס-מצ'ים ליריבה
באופן כללי שניהם, יחד עם מילר ועוד גבוה, ייצרו פה קו קדמי מהיר, אתלטי, הגנתי וקולע. כזה שיש בו מספיק כישרון אבל גם המון הקרבה ומלחמה. הקטע הוא שבניגוד להרכבת עמדות אחרות שתמיד בונים כאן עם שחקנים שמשלימים אחד את השני (ואז בכל פעם יש על הפרקט שחקן שמתמחה רק באספקט אחד), כאן שלושתם עושים הכל מהכל וברמה גבוהה (למעט הקליעה של טיילר)

תסתכל קצת על פיין. הוא די מזכיר את תייס מבחינת השילוב של פייס-אפ, הגנה ואתלטיות רק יותר ארוך ויותר מוכשר.
האניקט מסוגל גם לנעול שחקנים בקו האחורי. הוא נשק ענק והיתרון שלו כ-4 הוא לא מספיק משמעותי. 3-4.

עדיף כזה שאפשר לפתח לעתיד ולא ג'קסון או אנערף מהליגה הסינית שרק ירד ברמה בכל עונה.

יש משהו במה שאתה אומר, אניס הזה היה נראה מצוין באמת
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:15

toja27 כתב:האניקט, יוביץ' /לארקין, מלי ,טיוס אלה השחקנים שאני הייתי מתמקד בהם בתור רכש.

דווקא את סילי אתה משאיר ואת גאודלוק ומילר לא ? :eek
הכל טוב ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 00:17

toja27 כתב:האניקט, יוביץ' /לארקין, מלי ,טיוס אלה השחקנים שאני הייתי מתמקד בהם בתור רכש.

בשיחה בלעדית עם ONE בחדרו במלון, הוא טוען שלא הייתה אף הצעה רצינית: “בשנה שעברה קיבלתי פנייה מירושלים, אבל לא ברור כמה רציני זה היה. מכבי? הייתי יכול לעזור להם העונה, חסר להם שחקן כמוני שהוא פועל שחור. אבל אני לא רואה את עצמי חוזר לשם, סיימנו את ההתקשרות בינינו בצורה לא נעימה, ואני מרוויח סכומים שיהיה להם קשה לשלם. חבל”. טיוס הוא מהבולטים העונה בגלאטסראיי, כשהוא מספק שיאי קריירה עם 9.9 נקודות למשחק, לצד 5.7 ריבאונדים ו-1.6 חסימות (יותר מכל שחקני מכבי ת"א יחדיו,).

http://www.one.co.il/Article/16-17/5,17 ... ml?ref=rss

רדו ממנו. הוא לא יחזור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:17

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:איזה הצעה יש לך לקו קדמי ?

מה שרשמתי.
5. וויתי, האוול, שגב
4. פיין, מילר, בלייזר
3. האניקט, לנדסברג

יש לך פה גמישות מאוד גדולה עם שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות ומביאים כל מיני תכונות. בעיקר, יש פה אורך, אתלטיות וקשיחות שאין למכבי.

אוי חציל לא ציפיתי לעמדה 5 כזאת חלשה ממך
במיוחד שאין שחקן בעמדה 4 שיכול לשחק טוב בעמדה 5, אני אישית לא ככ אוהב את הקו הקדמי הזה, לא חושב שהוא מספיק ברמה גבוהה
חסר לי פה עוד איזה שחקן טוב לעמדה 4-5 שיודע לייצר נקודות
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2017, 00:18

החציל האצטקי כתב:
שחף1 כתב:ווימס לא יכול לשחק בשום עמדה חוץ מ-3 היום. האתלטיות שלו ירדה, לדעתי, במשהו כמו 50% ביחס לימים שלו בצסק׳׳א ובז׳לגיריס. בליגה הישראלית יש שחקנים שהוא לא עובר בכידרור. במקרה של גאודלוק עוד אפשר להחליק לו שהקבוצה ממש ממש גרועה, ווימס הוא חלק אינטגרלי מזה

לא מסכים איתך. הוא לא מספיק גבוה ופיזי ל-3. היום מי שמשחקים בעמדה הזאת ביורוליג הם בעיקר חבר'ה הרבה יותר גבוהים ופיזיים.
יכולת המסירה שלו לא רעה, ואם תוריד ממנו את עול הולכת הכדור ותנצל את המהירות שלו במעבר הוא ייראה הרבה יותר טוב.

אין לך הרבה סווינגמנים של 3&D באירופה. סוני יכול להביא את זה אבל במכבי הוא משחק בתפקיד שלא מתאים לו ובגלל זה הוא נראה כל כך גרוע לדעתי.

עזוב, הוא לא צריך להישאר
יש לו חלק משמעותי מאוד באיך שמכבי נראית ונשבר ממנו כבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 00:18

arel123 כתב:
החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:איזה הצעה יש לך לקו קדמי ?

מה שרשמתי.
5. וויתי, האוול, שגב
4. פיין, מילר, בלייזר
3. האניקט, לנדסברג

יש לך פה גמישות מאוד גדולה עם שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות ומביאים כל מיני תכונות. בעיקר, יש פה אורך, אתלטיות וקשיחות שאין למכבי.

אוי חציל לא ציפיתי לעמדה 5 כזאת חלשה ממך
במיוחד שאין שחקן בעמדה 4 שיכול לשחק טוב בעמדה 5, אני אישית לא ככ אוהב את הקו הקדמי הזה, לא חושב שהוא מספיק ברמה גבוהה
חסר לי פה עוד איזה שחקן טוב לעמדה 4-5 שיודע לייצר נקודות

זה בדיוק אדריאן פיין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 26 ינואר 2017, 00:19

arel123 כתב:

הכל טוב ?

אני לא משאיר את גאודלוק ב-2 מיליון דולר והאמת שגם בהרבה פחות. הוא לא שחקן לטעמי ואני לא מאמין בו. מילר שילך לחבק אנשים , לצייץ בטוויטר ולעשות תנועות של שיחות טלפון אחרי סלים. מה גם שהוא שחקן פציע. סילי ואייברסון היחידים שראויים ללבוש את החולצה של מכבי רק שאייברסון לצערי לא מספיק עם טיוס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:19

rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:

עזוב, הוא לא צריך להישאר

:like: :like: :like:
עם הכסף שלו אפשר להביא את האניקאט, שישנה מאוד את הקבוצה
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 26 ינואר 2017, 00:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי איתי-שגב » 26 ינואר 2017, 00:20

אותי היו רוצחים למוות (כן) על אם/עם V2
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי toja27 » 26 ינואר 2017, 00:20

החציל האצטקי כתב:

בשיחה בלעדית עם ONE בחדרו במלון, הוא טוען שלא הייתה אף הצעה רצינית: “בשנה שעברה קיבלתי פנייה מירושלים, אבל לא ברור כמה רציני זה היה. מכבי? הייתי יכול לעזור להם העונה, חסר להם שחקן כמוני שהוא פועל שחור. אבל אני לא רואה את עצמי חוזר לשם, סיימנו את ההתקשרות בינינו בצורה לא נעימה, ואני מרוויח סכומים שיהיה להם קשה לשלם. חבל”. טיוס הוא מהבולטים העונה בגלאטסראיי, כשהוא מספק שיאי קריירה עם 9.9 נקודות למשחק, לצד 5.7 ריבאונדים ו-1.6 חסימות (יותר מכל שחקני מכבי ת"א יחדיו,).

http://www.one.co.il/Article/16-17/5,17 ... ml?ref=rss

רדו ממנו. הוא לא יחזור.

לא יודע אני שמעתי שהוא דווקא רצה לחזור. כנראה היחס מצד מכבי עם הזמן עורר בו תגובות נגד. אני מאמין שאם מכבי באמת יהיו רציניים לגביו , אז הוא יחזור להיות רציני לגביהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 00:20

rc4991 כתב:עזוב, הוא לא צריך להישאר

אפשר למצוא מחליף לכולם.
גם לו, גם לגאודלוק, גם למילר. אם יעלה יותר כסף להפטר ממנו מלהשאיר אותו, אין בעיה שיישאר. הוא לא כדורסלן רע, ואם גם אשכרה יאמנו אותו, הוא יתרום.

יש פליטי NBA לא רעים שאפשר להביא במקומו במקרה שיסתדרו איתו כלכלית, אבל גם לניסיון שלו יש ערך בעיניי. למרות הכל.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 26 ינואר 2017, 00:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2017, 00:21

החציל האצטקי כתב:

לא מכיר את פיין. אישית אני אוהב את תאייס וזה שחקן שאני רוצה כמחליף, כמובן שלפותח צריך להביא מישהו יותר איכותי
האיכויות ההתקפיות של האניקאט יבואו הרבה יותר לידי ביטוי בעמדה 4. כמובן שבשלוש הוא ישמור יותר טוב (ולכן ישחק גם שם) אבל גם בהגנת החילופים שכל כך נפוצה כאן ובאירופה הוא יהיה מאוד אפקטיבי. בכל מקרה זה שחקן ששנינו רוצים.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:21

toja27 כתב:
arel123 כתב:

הכל טוב ?

אני לא משאיר את גאודלוק ב-2 מיליון דולר והאמת שגם בהרבה פחות. הוא לא שחקן לטעמי ואני לא מאמין בו. מילר שילך לחבק אנשים , לצייץ בטוויטר ולעשות תנועות של שיחות טלפון אחרי סלים. מה גם שהוא שחקן פציע. סילי ואייברסון היחידים שראויים ללבוש את החולצה של מכבי רק שאייברסון לצערי לא מספיק עם טיוס.

טיוס לא יגיע טוז'ה.
סילי לא שחקן מספיק טוב, סתם יתפוס מקום של זרים, בקבוצה אנחנו חייבים שיהיה שחקן כמו גאודלוק, אין סקוררים כמוהו באירופה, הוא תמיד יוכל לחלץ אותנו ולייצר נקודות
ומה שאמרת על מילר זה באמת שטויות, הוא שחקן מצוין והוא יחזור לעצמו בעונה הבאה ואתה תראה שהוא יהיה מאוד משמעותי
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:22

דרך אגב, זאת עדיין לא תהייה אופציה כ"כ רעה להשאיר את ראד ב400 אלף חתיכה כמחליף לעמדה 3, זה יכול לעזור לנו.
ת'אמת אני דווקא משאיר אותו
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2017, 00:24

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:עזוב, הוא לא צריך להישאר

אפשר למצוא מחליף לכולם.
גם לו, גם לגאודלוק, גם למילר. אם יעלה יותר כסף להפטר ממנו מלהשאיר אותו, אין בעיה שיישאר. הוא לא כדורסלן רע, ואם גם אשכרה יאמנו אותו, הוא יתרום.

הוא כבר לא גאודלוק שנפגע מהשיטה (ועדיין מצליח יש לומר), הוא חלק מרכזי בכישלון באופן אקטיבי, גם אם זה בגלל שהוא צריך להתעסק בדברים שפחות מתאימים לו
אם אפשר להיפטר ממנו ולהשאיר בקופה מיליון, צריך ללכת על זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 ינואר 2017, 00:24

arel123 כתב:
toja27 כתב:
arel123 כתב:

הכל טוב ?

טיוס לא יגיע טוז'ה.
סילי לא שחקן מספיק טוב, סתם יתפוס מקום של זרים, בקבוצה אנחנו חייבים שיהיה שחקן כמו גאודלוק, אין סקוררים כמוהו באירופה, הוא תמיד יוכל לחלץ אותנו ולייצר נקודות
ומה שאמרת על מילר זה באמת שטויות, הוא שחקן מצוין והוא יחזור לעצמו בעונה הבאה ואתה תראה שהוא יהיה מאוד משמעותי

טיוס לא יגיע כי ?
בסדר גם חצי מקבוצת צסק"א והכוכב האדום לא "מספיק טובים" ותראה אותם. בראש שלי אני מרכיב קבוצה ולא אסופה של שחקנים שיככבו בטופ 10 השבועי. סילי הוא מסוג השחקנים האפורים שמחברים קבוצה וככזה אני רואה בו כבעל ערך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 26 ינואר 2017, 00:27

toja27 כתב:
arel123 כתב:
toja27 כתב:
arel123 כתב:

הכל טוב ?

טיוס לא יגיע טוז'ה.

טיוס לא יגיע כי ?
בסדר גם חצי מקבוצת צסק"א והכוכב האדום לא "מספיק טובים" ותראה אותם. בראש שלי אני מרכיב קבוצה ולא אסופה של שחקנים שיככבו בטופ 10 השבועי. סילי הוא מסוג השחקנים האפורים שמחברים קבוצה וככזה אני רואה בו כבעל ערך.

הוא לא רוצה לחזור להנהלה המפגרת שיש פה, הוא בעצמו אמר את זה.
בנוגע לסילי, אני מבין למה אתה מתכוון, ואני אוהב את הראש הזה, של לא להביא רק שחקנים מוכחים אלה את האלה שעובדים בשקט הקטנים אבל שנותנים עבודה בת זונה, אני אוהב את זה
אבל אני בטוח שיש כאלה הרבה יותר טובים מסילי ואפילו במחיר שלו, כמו ברנדון פול למשל
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים