המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הוא כבר לא גאודלוק שנפגע מהשיטה (ועדיין מצליח יש לומר), הוא חלק מרכזי בכישלון באופן אקטיבי, גם אם זה בגלל שהוא צריך להתעסק בדברים שפחות מתאימים לו
אם אפשר להיפטר ממנו ולהשאיר בקופה מיליון, צריך ללכת על זה
MTA2311 כתב:טיוס, כמו שכבר כולנו הספקנו להבין, מתעניין רק בכסף. אם מכבי תשים עליו את המיליון דולר, הוא יחזור.
האם הוא שווה סכום כזה (ובמיסוי של ישראלי?), בעיני לא. ואני הייתי בעדו מהיום הראשון שדרך פה ועד האחרון, למרות הפוזות.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:טיוס, כמו שכבר כולנו הספקנו להבין, מתעניין רק בכסף. אם מכבי תשים עליו את המיליון דולר, הוא יחזור.
האם הוא שווה סכום כזה (ובמיסוי של ישראלי?), בעיני לא. ואני הייתי בעדו מהיום הראשון שדרך פה ועד האחרון, למרות הפוזות.
אני לא בטוח שההצהרה הזאת לגבי טיוס מדויקת. טיוס קיבל כאן הרבה פחות ממה שהגיע לו, במצב הזה לדעתי זה טבעי ששחקן יתחיל להרגיש מתוסכל. אם ההנהלה הייתה חכמה הייתה משדרגת ב50 אחוז את המשכורת שלו, לדעתי זה היה מספיק. להוסיף לזה, שגם כשהוא שיחק מתוסכל, על המגרש הוא נתן יותר מהרבה שחקנים שמקבלים סכומים שלא מגיעים להם.
MTA2311 כתב:לא באתי אליו בטענות, להפך. זאת הפרנסה שלו וטבעי ששחקן שמגיע לו יותר כסף ישאף להתקדם בכיוון הזה.
אני פשוט חושב שכל הקביעות הדטרמיניסטיות האלה כאילו הוא לעולם לא יחזור למכבי בגלל מה שהיה לא בהכרח נכונות.
שועל כתב:השקעתי ובניתי סגל ואף אחד לא מתייחס
עפתי מהדיון
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:השקעתי ובניתי סגל ואף אחד לא מתייחס
עפתי מהדיון
יודע מה? פעם היינו בונים סגלים והיה נחמד לראות אם צדקנו או לא
עכשיו אנחנו בונים סגלים ובסוף רואים את כל הטעויות שעשו עם הסגל המקורי
ואני לא מדברת על להביא שחקנים לא טובים, אני מדברת על לבנות סגל שאם היית שם אותו על מאזניים הוא היה מפיל אותם מהשולחן מרוב חוסר איזון
אז למה? שתולעי המעיים האלה יעשו מה שבא להם, חבל להתאכזב רק מהמחשבה שאולי יהיה פה סגל מאוזן וטוב ואז לראות מה קורה במציאות (שוב פעם)
שועל כתב:ג'קסון, אוחיון
גאולדוק, דייסון
טימה, דוסון
מילר (ראד כגיבוי), האניקט
וויגטמן, טיוס, שגב (גם קיקנוביץ' בסדר מבחינתי)
שועל כתב:לא יודע חציל, אני אוהב את הסגל שלי.
את טענות הגיל כבר שמענו גם על לנגפורד, אתה רואה איך הוא נראה העונה. ג'קסון שחקן חזק פיזית ומלא תשוקה.
דייסון בהחלט אתלט ואין לו בעיה של סייז.
את וויגטמן אפשר לשחרר מבאסקוניה, השכר שלו כנראה לא בשמיים.
אני אוהב גיוון בסגל, לא כולם צריכים להיות עם אותם תכונות.
אני אוהב את מה שאני רואה מקיקנוביץ' העונה.
A_P_18 כתב:מפתיע אותי שאף אחד לא הזכיר פה את דריוס מילר ,לא שאני חושב באמת שיש סיכוי שהוא יהיה פה אבל לפי דעתי מדובר באחד השחקנים הכי איכותיים היום בעמדה 3 , מזכיר לי משהו את דיוויד בלו .
Chen כתב:לדריוס מילר יש חוזה גם לעונה הבאה.
A_P_18 כתב:מפתיע אותי שאף אחד לא הזכיר פה את דריוס מילר ,לא שאני חושב באמת שיש סיכוי שהוא יהיה פה אבל לפי דעתי מדובר באחד השחקנים הכי איכותיים היום בעמדה 3 , מזכיר לי משהו את דיוויד בלו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים