המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:מה אתם אומרים על נאנדו דה קולו כרכז לעונה הבאה?
אני אישית מאוד אוהב אותו. מכבי צריכה שנה הבאה רכז ראשון חדש. דה קולו נותן עד עכשיו עונה מצוינת בולנסיה, מסיים חוזה בקיץ, ונמצא בגיל המושלם עבור מכבי. קומבו גארד מאוד איכותי, כמעט בלי אף חסרון. קליעה, חדירה, יכולת ניהול משחק, ראיית משחק, ומשחק הגנה. את הכל הוא עושה מצוין.
גם רייס מריטאס עושה רושם מצוין. לפי מה שאני יודע, גם אארון ג'קסון ואוקיץ' מסיימים חוזים, ויכולים להתאים למכבי מאוד, אבל שניהם יהיו די יקרים למכבי.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אתפלא אם הוא יגיע בקיץ הבא לטורקיה..אולי לאנאדולו..יעשו איזשהו שידרוג לאילייבסקי..
MTA2311 כתב:מה שיעבוד לטובתנו, הוא שכל הקבוצות הגדולות לא צריכות רכז(חוץ מריאל אולי). במידה ומכבי יקבלו החלטה להשקיע ברכז ראשון, סביר להניח שנוכל למצוא מישהו מתאים, למרות שהטורקיות והרוסיות ימשיכו לקנות כל מה שזז.
שחף כתב:מה הסיכוי שמאחיה לא ממשיך בצסק''א? משחק משהו כמו 6 דקות למשחק ביורוליג ובליגה ולא קיבל יותר קרדיט גם כשקירילנקו נפצע.
misha כתב:שחף כתב:מה הסיכוי שמאחיה לא ממשיך בצסק''א? משחק משהו כמו 6 דקות למשחק ביורוליג ובליגה ולא קיבל יותר קרדיט גם כשקירילנקו נפצע.
סיכוי טוב מאוד, לדעתי. אין להם צורך בו.
חנו'ש כתב:misha כתב:שחף כתב:מה הסיכוי שמאחיה לא ממשיך בצסק''א? משחק משהו כמו 6 דקות למשחק ביורוליג ובליגה ולא קיבל יותר קרדיט גם כשקירילנקו נפצע.
אבל מי אמר שקירילנקו לא יחזור לנ.ב.א שנה הבאה והרוסים יחליטו לתת לו עוד צ'אנס?
חנו'ש כתב:misha כתב:שחף כתב:מה הסיכוי שמאחיה לא ממשיך בצסק''א? משחק משהו כמו 6 דקות למשחק ביורוליג ובליגה ולא קיבל יותר קרדיט גם כשקירילנקו נפצע.
אבל מי אמר שקירילנקו לא יחזור לנ.ב.א שנה הבאה והרוסים יחליטו לתת לו עוד צ'אנס?
שחף כתב:אם הוא אכן לא ימשיך שם בהחלט הייתי הולך עליו. סמול איכותי, עם יד מבחוץ, ג'אמפר מכידרור, שליטה מצויינת בכדור וגם הבנה לא רעה של המשחק.
שחף כתב:בהחלט יכול לעשות את זה, להבדיל מדווין סמית' שמאבד את הכדור כשהוא עובר את החצי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים