המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:משהו בSmoothness של מלי מזכיר לי את למרקוס. זה רק אני?
אתה נותן לו טיפה ספייס לקליעה ואתה יודע שזה בפנים.
rc4991 כתב:ברגע שיביאו את טרינקיירי הוא ימצא כבר את המלי/מילר/וואנמייקר הבאים
RomanR כתב:rc4991 כתב:ברגע שיביאו את טרינקיירי הוא ימצא כבר את המלי/מילר/וואנמייקר הבאים
אתה באמת חושב שהחבורה הדבילית הזאת מסוגלת להביא את טרינקיירי? או שהוא יבוא לפה בכלל
rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:ברגע שיביאו את טרינקיירי הוא ימצא כבר את המלי/מילר/וואנמייקר הבאים
אתה באמת חושב שהחבורה הדבילית הזאת מסוגלת להביא את טרינקיירי? או שהוא יבוא לפה בכלל
אני יודע שהם רוצים (כבר בקיץ האחרון רצו). האם זה יקרה? לא יודע, הוא לא פראייר ובטח יהיו לו עוד מחזרות
החציל האצטקי כתב:בארסה תרצה את שאראס לדעתי...
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:ברגע שיביאו את טרינקיירי הוא ימצא כבר את המלי/מילר/וואנמייקר הבאים
אני יודע שהם רוצים (כבר בקיץ האחרון רצו). האם זה יקרה? לא יודע, הוא לא פראייר ובטח יהיו לו עוד מחזרות
אם הם רוצים זה כבר טוב, בגלל זה אמרתי שמה שקורה עם בארסה לא טוב לנו, שלא יחטפו את טרינקיירי. שאר הקבוצות הגדולות דיי סגורות
ויש כמובן את בלאט שינדוד כנראה אלא אם דרושפאקה תזכה ביורוליג
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:בארסה תרצה את שאראס לדעתי...
הם לא יכולים לדעתי, בגלל איזה חוק של הליגה הספרדית לגבי שנות אימון בתור מאמן ראשי ששאראס לא עומד בו, או לא עמד בו לפחות העונה
החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:בארסה תרצה את שאראס לדעתי...
הם לא יכולים לדעתי, בגלל איזה חוק של הליגה הספרדית לגבי שנות אימון בתור מאמן ראשי ששאראס לא עומד בו, או לא עמד בו לפחות העונה
וואלה. צריך להשלים שנתיים מלאות כמאמן ראשי.
זה אומר שלא יוכל לאמן בפועל (אע״פ שקל לקמבן משהו עם עוזר מאמן בכיר...)
איתי-שגב כתב:אין טעם להתחשב בתור יכולות סקאוטינג של מאמן, זה לא יבוא לשם ביטוי.
arel123 כתב:אני רוצה בעונה הבאה לראות בין 2-3 שחקנים בקבוצה מתוך הרשימה הבאה: http://prntscr.com/e126r0
מישהו יודע אם יש כאלה שמסיימים חוזה ביניהם בשביל שלא נצטרך לעשות בייאוט?
איתי-שגב כתב:אין טעם להתחשב בתור יכולות סקאוטינג של מאמן, זה לא יבוא לשם ביטוי.
RomanR כתב:איתי-שגב כתב:אין טעם להתחשב בתור יכולות סקאוטינג של מאמן, זה לא יבוא לשם ביטוי.
לא הבנתי מה ניסית להגיד, או באיזה הקשר
איתי-שגב כתב:RomanR כתב:איתי-שגב כתב:אין טעם להתחשב בתור יכולות סקאוטינג של מאמן, זה לא יבוא לשם ביטוי.
לא הבנתי מה ניסית להגיד, או באיזה הקשר
לא דיברו פה על טרינקיירי?
LIAV10 כתב:arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:וולאק נתן לך בראש ליאבוש
אני חושב שזה הפעם הראשונה שלי, לאט לאט מתחיל ללמוד
אם כבר אתה מתלהב תדאג שזה לפחות יהיה נכון תחבירית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים