המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:יוגב לא שחקן יורוליג נקודה .
הוא עושה את ה4-6 נק' שלו בכל משחק וזהו
לפעמים יש לו משחקים טובים של 10-12 נק'. אבל חוץ מזה כלום.
אני לא מזלזל בו חלילה, רק אומר שהוא לא שחקן יורוליג
arel123 כתב:יוגב לא שחקן יורוליג נקודה .
הוא עושה את ה4-6 נק' שלו בכל משחק וזהו
לפעמים יש לו משחקים טובים של 10-12 נק'. אבל חוץ מזה כלום.
אני לא מזלזל בו חלילה, רק אומר שהוא לא שחקן יורוליג
MTA2311 כתב:הישראלי היחיד בסגל שאני משאיר זה סילבן. הוא לא פאקטור ביורוליג וכבר לא יהיה, אבל כל עוד אנחנו משחקים בליגה, ישראלי ששווה 20 נקודות בערב זה משהו שאין לו תחליף.
החציל האצטקי כתב:מצחיק שאתם אומרים את זה.
הוא לדעתי הולך להיות הרכז הראשון שלנו עד סוף העונה. הרוויח את זה בכבוד.
הוא רחוק מלהיות שחקן כדורסל גדול, אבל הוא גבר והוא יורק דם בשביל המועדון הזה כבר שנים.
מחליף שלישי בעולם מתוקן. יותר סמל משחקן.
MTA2311 כתב:הישראלי היחיד בסגל שאני משאיר זה סילבן. הוא לא פאקטור ביורוליג וכבר לא יהיה, אבל כל עוד אנחנו משחקים בליגה, ישראלי ששווה 20 נקודות בערב זה משהו שאין לו תחליף.
arel123 כתב:MTA2311 כתב:הישראלי היחיד בסגל שאני משאיר זה סילבן. הוא לא פאקטור ביורוליג וכבר לא יהיה, אבל כל עוד אנחנו משחקים בליגה, ישראלי ששווה 20 נקודות בערב זה משהו שאין לו תחליף.
מה עם שגב ?
החציל האצטקי כתב:מצחיק שאתם אומרים את זה.
הוא לדעתי הולך להיות הרכז הראשון שלנו עד סוף העונה. הרוויח את זה בכבוד.
הוא רחוק מלהיות שחקן כדורסל גדול, אבל הוא גבר והוא יורק דם בשביל המועדון הזה כבר שנים.
מחליף שלישי בעולם מתוקן. יותר סמל משחקן.
toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
גם את מקל לא הייתי משאיר, כיוון שתפקיד הרכז השני לא יושב עליו טוב. רכז ראשון הייתי מביא את יוביץ\לארקין או אפילו רייס.
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
גם את מקל לא הייתי משאיר, כיוון שתפקיד הרכז השני לא יושב עליו טוב. רכז ראשון הייתי מביא את יוביץ\לארקין או אפילו רייס.
בר טימור מסיים חוזה הקיץ.
toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
מקל בעיקרון זה שחקן שאתה צריך לליגה כמו לנדסברג , לשניהם יש את המדד הטוב בקבוצה להוציא גאודלוק.
שני שחקנים שבליגה נותנים תפוקה וביורוליג לא פוגעים.
בירושלים הם יתפרו אותך כמו שאליהו והלפרין תופרים את מכבי כל משחק .
גם אם אתה לא אוהב אותם (כמוני) שיחרור שלהם יהיה טעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים