28 ינואר 2017, 20:00
הצופה כתב:מה בר טימור עשה ביורוקאפ, שגרם לכם לחשוב שהוא שווה משהו ביורוליג?
28 ינואר 2017, 20:01
toja27 כתב:A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
גם את מקל לא הייתי משאיר, כיוון שתפקיד הרכז השני לא יושב עליו טוב. רכז ראשון הייתי מביא את יוביץ\לארקין או אפילו רייס.
מקל בעיקרון זה שחקן שאתה צריך לליגה כמו לנדסברג , לשניהם יש את המדד הטוב בקבוצה להוציא גאודלוק.
שני שחקנים שבליגה נותנים תפוקה וביורוליג לא פוגעים.
בירושלים הם יתפרו אותך כמו שאליהו והלפרין תופרים את מכבי כל משחק .
גם אם אתה לא אוהב אותם (כמוני) שיחרור שלהם יהיה טעות.
דבר ראשון, אני לא חושב שלבר טימור יש במשהו להתבייש בעבודה שהוא עושה בליגה. אני מודה שלא עקבתי יותר מדי אחריהם אבל מהמשחקים שאני ראיתי בר טימור שיחק תפקיד חשוב וחיובי בירושלים. דבר שני זאת לא דרך החשיבה שלי מה יקרה אם מכבי תשחרר את מקל והוא ישחק בירושלים, אני מעדיף להתמקד בלבנות קבוצה טובה ושחקנים מתאימים שיכולים לשחק ביחד וילצור הרמוניה בבניית הסגל. אם הקבוצה שמכבי תבנה תהיה טובה , והתקציב שלה בהחלט מאפשר את זה , שום קבוצה בליגה לא תוכל לעצור אותה.
28 ינואר 2017, 20:02
A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
גם את מקל לא הייתי משאיר, כיוון שתפקיד הרכז השני לא יושב עליו טוב. רכז ראשון הייתי מביא את יוביץ\לארקין או אפילו רייס.
מקל בעיקרון זה שחקן שאתה צריך לליגה כמו לנדסברג , לשניהם יש את המדד הטוב בקבוצה להוציא גאודלוק.
28 ינואר 2017, 20:04
28 ינואר 2017, 20:07
הצופה כתב:מה בר טימור עשה ביורוקאפ, שגרם לכם לחשוב שהוא שווה משהו ביורוליג?
28 ינואר 2017, 20:09
שועל כתב:מכבי צריכה 4 ישראלים, ווסטרמן, טיוס, לנדסברג ושגב וזהו.
28 ינואר 2017, 20:09
A_P_18 כתב:toja27 כתב:A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
דבר ראשון, אני לא חושב שלבר טימור יש במשהו להתבייש בעבודה שהוא עושה בליגה. אני מודה שלא עקבתי יותר מדי אחריהם אבל מהמשחקים שאני ראיתי בר טימור שיחק תפקיד חשוב וחיובי בירושלים. דבר שני זאת לא דרך החשיבה שלי מה יקרה אם מכבי תשחרר את מקל והוא ישחק בירושלים, אני מעדיף להתמקד בלבנות קבוצה טובה ושחקנים מתאימים שיכולים לשחק ביחד וילצור הרמוניה בבניית הסגל. אם הקבוצה שמכבי תבנה תהיה טובה , והתקציב שלה בהחלט מאפשר את זה , שום קבוצה בליגה לא תוכל לעצור אותה.
אין מה לעשות זה המצב , החוקים בליגה מכריחים אותך לבנות שתי קבוצות , אתה לא יכול לוותר על הישראלים הטובים שלך .
28 ינואר 2017, 20:10
28 ינואר 2017, 20:10
jol9 כתב:A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
מה ההבדל הגדול בין מקל לבין אוחיון בליגה?
לא זה יביא לך אליפות ולא השני.
שווה לך להקריב 1.2M ברוטו בשביל שחקן שלא יכול לתרום ביורוליג?
28 ינואר 2017, 20:12
28 ינואר 2017, 20:13
my man כתב:אף ישראלי לא ברמת יורוליג...
תביא את טיוס ווסטרמן ותתפשר על שני ישראלים ועוד צעיר...
סילבן הראשון לעוף ואחריו כל שאר הישראלים על טיל..
28 ינואר 2017, 20:14
28 ינואר 2017, 20:16
toja27 כתב:A_P_18 כתב:toja27 כתב:A_P_18 כתב:toja27 כתב:הייתי לוקח את בר טימור גם במקום מקל וגם במקום אוחיון. בר טימור זה שחקן בעליה , אקספלוסיבי, קולע מבחוץ וחי מצויין ממשחק מהיר. אני אישית מיציתי את אוחיון, למרות שנשארה לי חיבה אליו. אבל גם משחק ההגנה שלו זה לא מה שהיה פעם. הבעיה עם בר טימור לדעתי קשורה בכלל שירושלים לא ירצו לשחרר אותו.
אין מה לעשות זה המצב , החוקים בליגה מכריחים אותך לבנות שתי קבוצות , אתה לא יכול לוותר על הישראלים הטובים שלך .
אני מוותר על ישראלי טוב אחד בשביל להביא ישראלי טוב אחר שלדעתי יותר מתאים.
28 ינואר 2017, 20:16
toja27 כתב:בעבר וסטרמן סירב לשחק במכבי כשהם חיזרו אחריו,סתם שתדעו. דבר שני לדעתי הוא לא מתאים לשחק כרכז שני מאותה סיבה של מקל כי שניהם צריכים להיות דומיננטים בקבוצה שלהם. אז וסטרמן לא מתאים.
28 ינואר 2017, 20:18
28 ינואר 2017, 20:20
שועל כתב:toja27 כתב:בעבר וסטרמן סירב לשחק במכבי כשהם חיזרו אחריו,סתם שתדעו. דבר שני לדעתי הוא לא מתאים לשחק כרכז שני מאותה סיבה של מקל כי שניהם צריכים להיות דומיננטים בקבוצה שלהם. אז וסטרמן לא מתאים.
הוא חתם בריאל או ברצלונה והושאל. היום הוא יגיע בכיף.
הוא רמה מעל מקל.
28 ינואר 2017, 20:21
28 ינואר 2017, 20:24
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:בעבר וסטרמן סירב לשחק במכבי כשהם חיזרו אחריו,סתם שתדעו. דבר שני לדעתי הוא לא מתאים לשחק כרכז שני מאותה סיבה של מקל כי שניהם צריכים להיות דומיננטים בקבוצה שלהם. אז וסטרמן לא מתאים.
הוא חתם בריאל או ברצלונה והושאל. היום הוא יגיע בכיף.
הוא רמה מעל מקל.
הוא העדיף לשחק בפרטיזן ולא במכבי בזמנו כשמכבי פנו אליו.
זה לא קשור לרמה מעל מקל, הוא לא טוב מספיק להיות רכז ראשון לדעתי והוא שחקן שצריך להיות מאוד דומיננטי בקבוצה שלו ולכן התפקיד רכז שני לא יושב טוב עליו מאותה סיבה שלא יושב טוב על מקל. צריך היגיון בבניית הקבוצה ולא להתפתות לפיתויים כמו- הנה וסטרמן פנוי והוא יהודי אז למה לא?
28 ינואר 2017, 20:24
toja27 כתב:זה תלוי איך אתה מעריך את השחקן, אתה כנראה מעריך אותו פחות ממני אז שנינו רואים דברים שונים לגביו.
28 ינואר 2017, 20:27