המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זה הגיע ב-19 בינואר
ועדיף שאתה לא תטיף לאחרים על הצורך להתווכח על כל דבר
Holiday_Armadillo כתב:המכשיר הגיע ב-19 בינואר
אני לא חוזרת על זה שוב
הצופה כתב:ב-אליאקספרס אין שום מכירה של rn4p עם מעבד שהוא לא mtk.
גם אני מכיר שרק הכריזו על הפלאפון אבל עוד לא התחילו למכור
שמואל1 כתב:הצופה כתב:ב-אליאקספרס אין שום מכירה של rn4p עם מעבד שהוא לא mtk.
גם אני מכיר שרק הכריזו על הפלאפון אבל עוד לא התחילו למכור
Holiday_Armadillo כתב:https://www.youtube.com/watch?v=drBEbIXFrcE
עם קישור למכירה של הפלאפון ועם ביקורות של אנשים שקנו וקיבלו כבר
ברור לי שגם זה יוביל לויכוח (משום מה), אני לא מגיבה על העניין מעבר לזה
צדקתי, הבאתי הוכחות, בזה סיימתי
Holiday_Armadillo כתב:''יש כבר סנאפדרגון מהימים האחרונים''
''הוא הגיע ב-19 בינואר''
כן, עכשיו הדיון הוא כביכול על זה שאמרתי שהוא יצא לפני ינואר, אבל תמשיך לקרוא לאחרים מביכים
Holiday_Armadillo כתב:המכשיר הגיע ב-19 בינואר
אני לא חוזרת על זה שוב
Holiday_Armadillo כתב:זה הגיע ב-19 בינואר
ועדיף שאתה לא תטיף לאחרים על הצורך להתווכח על כל דבר
Holiday_Armadillo כתב:מה-19 הוא כבר הגיע להודו
אני לא נכנסת שוב פעם לעוד ויכוח איתך בת'רד הזה
Holiday_Armadillo כתב:יש כבר סנאפדרגון ממש מהימים האחרונים, פשוט לא בארץ
שמואל1 כתב:ערכת את ההודעה האחרונה. אתמול אמרת שהסנאפדרגון יצא לפני כמה חודשים ורק ב- 19 הגיע להודו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ערכת את ההודעה האחרונה. אתמול אמרת שהסנאפדרגון יצא לפני כמה חודשים ורק ב- 19 הגיע להודו.
תגיד לי אתה בסדר? לאן אתה עוד רוצה לרדת? על איזה עריכה אתה מדבר? ואתה עוד מעז לקרוא לאחרים במילים כמו ''מביך''? אף הודעה לא עברה אפילו עריכה אחת
חוצפן
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ערכת את ההודעה האחרונה. אתמול אמרת שהסנאפדרגון יצא לפני כמה חודשים ורק ב- 19 הגיע להודו.
תגיד לי אתה בסדר? לאן אתה עוד רוצה לרדת? על איזה עריכה אתה מדבר? ואתה עוד מעז לקרוא לאחרים במילים כמו ''מביך''? אף הודעה לא עברה אפילו עריכה אחת
חוצפן
אני זוכר שזה לא מה שהיה כתוב אתמול, אחרת על מה היה כל הויכוח אם שנינו אמרנו אותו דבר?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ערכת את ההודעה האחרונה. אתמול אמרת שהסנאפדרגון יצא לפני כמה חודשים ורק ב- 19 הגיע להודו.
חוצפן
אני זוכר שזה לא מה שהיה כתוב אתמול, אחרת על מה היה כל הויכוח אם שנינו אמרנו אותו דבר?
תגיד לי אתה
הויכוח היה על זה שאני אמרתי שהוא יצא ב-19 בינואר ואתה אמרת שהוא ''הוכרז'' ב-19, משמע רק הכריזו עליו אבל שהוא לא יצא למכירה
אני התעקשתי שהוא יצא ב-19 וחזרתי על זה מיליון פעם, אתם המשכתם להתווכח איתי שאין אותו למכירה עדיין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים