בעולם החדש 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם החדש 2

הודעהעל ידי שועל » 30 ינואר 2017, 13:06

felix_r כתב:מחקר שכנראה יכעיס את כרמל.

המחקר גילה שהחל מגיל 6 הבנות מתחילות להאמין שהבנים הם יותר מוכשרים מהבנות

http://www.bbc.com/news/health-38717926

מעניין. תמיד הייתה לי (ועדיין) הסתכלות הפוכה מזה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2017, 17:48

מסתבר שהפיגוע במסגד בוצע על ידי מוסלמים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ינואר 2017, 17:51

MTA2311 כתב:מסתבר שהפיגוע במסגד בוצע על ידי מוסלמים.

יש מניע?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ינואר 2017, 17:53

לפי מה שהבנתי הם צרפתים, אחד מהם ממוצא מרוקאי והם קשורים למחתרת לשחרור קוויבק או משהו כזה.
לא דאעש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2017, 17:54

Holiday_Armadillo כתב:

יש מניע?

לא פורסם, אבל אם זה באמת מוסלמים אז אולי מדובר במסגד וקהילה "חילוניים" מדי. ראיתי שאחד המחבלים ממרוקו (סונים) ובקנדה יש הרבה איראנים (שיעים). יכול להיות שגם זה קשור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2017, 17:56

שמואל1 כתב:

לפי מה שהבנתי הם צרפתים, אחד מהם ממוצא מרוקאי והם קשורים למחתרת לשחרור קוויבק או משהו כזה.
לא דאעש.

המחתרת הזאת קשורה לאסלאם באופן כללי? כי הבנתי שהם צעקו שם אללה הוא אכבר לפני הירי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ינואר 2017, 17:56

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יש מניע?

לא פורסם, אבל אם זה באמת מוסלמים אז אולי מדובר במסגד וקהילה "חילוניים" מדי. ראיתי שאחד המחבלים ממרוקו (סונים) ובקנדה יש הרבה איראנים (שיעים). יכול להיות שגם זה קשור.

אני שונאת את טראמפ ולא היה אכפת לי אם הוא היה במסגד הזה, אבל מצחיק שכולם קפצו להאשים אותו (אני בין היתר, לעצמי, כי זה קל לעשות 1+1, רק שפה יצא 8)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ינואר 2017, 17:59

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

לא דאעש.

המחתרת הזאת קשורה לאסלאם באופן כללי? כי הבנתי שהם צעקו שם אללה הוא אכבר לפני הירי.

למיטב ידיעתי לא. בכל אופן, כרגע יש הרבה דיסאינפורמציה, שום דבר רשמי.
דרך אגב הפיגוע האחרון בקנדה גם בוצע ע"י המחתרת לשחרור קוויבק. אני חושב שגם במקרה הזה לא מדובר בטרור איסלאמי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 ינואר 2017, 00:44

הפיגוע לא בוצע ע''י מוסלמים אלא ע''י white supremacist שהיה אנטי-הגירה ובילה את רוב הזמן שלו באינטרנט בלהציק לפמיניסטיות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2017, 01:25

אז כנראה שהפעם לא נשמע על אנשים מעורערים בנפשם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2017, 11:48

איראן מבצעת ניסוי טילים בליסטיים בפעם השניה בחצי השנה האחרונה בניגוד לכל ההסכמים, אבל התקשורת שלנו לא ממש מתעניינת. הרי אם ידברו על זה, יצטרכו לומר שביבי צדק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 31 ינואר 2017, 11:50

felix_r כתב:איראן מבצעת ניסוי טילים בליסטיים בפעם השניה בחצי השנה האחרונה בניגוד לכל ההסכמים, אבל התקשורת שלנו לא ממש מתעניינת. הרי אם ידברו על זה, יצטרכו לומר שביבי צדק.

דווח בהרחבה בערוץ 10 אתמול, את ערוץ 2 לא ראיתי
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2017, 11:52

שועל כתב:
felix_r כתב:איראן מבצעת ניסוי טילים בליסטיים בפעם השניה בחצי השנה האחרונה בניגוד לכל ההסכמים, אבל התקשורת שלנו לא ממש מתעניינת. הרי אם ידברו על זה, יצטרכו לומר שביבי צדק.

דווח בהרחבה בערוץ 10 אתמול, את ערוץ 2 לא ראיתי

ומה? אני לא מאמין שהם אשכרה הודו שביבי צדק?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 31 ינואר 2017, 11:52

אה, ומה זה קשור לביבי? להפך, זה רק מראה שהוא נכשל במאמצים שלו למנוע את ההתחמשות האיראנית, והוא אכן נכשל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2017, 12:00

שועל כתב:אה, ומה זה קשור לביבי? להפך, זה רק מראה שהוא נכשל במאמצים שלו למנוע את ההתחמשות האיראנית, והוא אכן נכשל.

זה רק מראה שלתקשורת השמאלנית לא אכפת שכולנו פה נמות, העיקר לשים מקלות בגלגלים של נתניהו.
זה מראה שהוא צדק במאה אחוז כשהלך לקונפרונטציה עם הכלב המוסלמי ברק חוסיין אובמה, למרות כל השקרים של השמאל שלנו.

נכשל? הוא עשה מעל ומעבר. מה לעשות שנשיא ארה"ב חזק יותר מראש ממשלת ישראל. אולי טראמפ עוד יבטל את ההסכם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 31 ינואר 2017, 12:04

felix_r כתב:
שועל כתב:אה, ומה זה קשור לביבי? להפך, זה רק מראה שהוא נכשל במאמצים שלו למנוע את ההתחמשות האיראנית, והוא אכן נכשל.

זה רק מראה שלתקשורת השמאלנית לא אכפת שכולנו פה נמות, העיקר לשים מקלות בגלגלים של נתניהו.
זה מראה שהוא צדק במאה אחוז כשהלך לקונפרונטציה עם הכלב המוסלמי ברק חוסיין אובמה, למרות כל השקרים של השמאל שלנו.

נכשל? הוא עשה מעל ומעבר. מה לעשות שנשיא ארה"ב חזק יותר מראש ממשלת ישראל. אולי טראמפ עוד יבטל את ההסכם

דיי פליקס אל תצחיק.
אין הרבה שחשבו שההסכם עם איראן היה טוב, יש כמה שאומרים אולי שבדיעבד אפשר לחיות איתו איכשהו.
כולם מסכימים שזה כישלון של נתניהו שלא הצליח לגייס את ארה"ב ואת העולם בשביל למנוע את ההתחמשות האיראנית, ולא תקף את איראן בתחילת הדרך כשעוד היה אפשר כמו שעשו לפניו עם עיראק וסוריה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2017, 12:11

שועל כתב:
felix_r כתב:

דיי פליקס אל תצחיק.
אין הרבה שחשבו שההסכם עם איראן היה טוב, יש כמה שאומרים אולי שבדיעבד אפשר לחיות איתו איכשהו.
כולם מסכימים שזה כישלון של נתניהו שלא הצליח לגייס את ארה"ב ואת העולם שבשביל למנוע את ההתחמשות האיראנית, ולא תקף את איראן בתחילת הדרך כשעוד היה אפשר כמו שעשו לפניו עם עיראק וסוריה.

מי שמצחיק זה אתה (גם אם צריך לבכות ולא לצחוק). אתה בא בטענות לנתניהו שהוא לא הצליח לגבור על נשיא ארה"ב ששונא את ישראל? טענה פתטית אם לא יותר מזה. נתניהו הצליח לגייס כוחות אדירים. נתניהו פועל כבר 20 שנה נגד ההתחמשות האיראנית. כל הסנקציות היו בזכותו. יש החלטות או"ם שאוסרות על איראן לעשות ניסוי טילים שיכולים לשאת ראשים גרעיניים. כל זה בזכות נתניהו

כל השמאל צעק שההסכם של אובמה עם איראן הוא טוב, ושנתניהו סתם מתעקש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 31 ינואר 2017, 12:20

felix_r כתב:
שועל כתב:
felix_r כתב:

דיי פליקס אל תצחיק.
כולם מסכימים שזה כישלון של נתניהו שלא הצליח לגייס את ארה"ב ואת העולם שבשביל למנוע את ההתחמשות האיראנית, ולא תקף את איראן בתחילת הדרך כשעוד היה אפשר כמו שעשו לפניו עם עיראק וסוריה.

מי שמצחיק זה אתה (גם אם צריך לבכות ולא לצחוק). אתה בא בטענות לנתניהו שהוא לא הצליח לגבור על נשיא ארה"ב ששונא את ישראל? טענה פתטית אם לא יותר מזה. נתניהו הצליח לגייס כוחות אדירים. נתניהו פועל כבר 20 שנה נגד ההתחמשות האיראנית. כל הסנקציות היו בזכותו. יש החלטות או"ם שאוסרות על איראן לעשות ניסוי טילים שיכולים לשאת ראשים גרעיניים. כל זה בזכות נתניהו

כל השמאל צעק שההסכם של אובמה עם איראן הוא טוב, ושנתניהו סתם מתעקש.

"פועל"? מדבר, זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות. גם שרון ואוומרט טיפלו בנושא האיראני בצורה אינטנסבית, אבל בצינורות שקטים ואפקטיביים, וביחסים טובים עם מנהיגי העולם.
נתניהו עשה את זה בצורה הכי גרועה שיש. במקום לפעול בצינורות המקובלים הוא העלה את זה לראש סדר העדיפויות העולמי והזמין את כל יפי הנפש שהוא עצמו לא האמין בהם להגיע להסכם המטופש הזה.

הוא נכשל, זה קרה במשמרת שלו ואי אפשר להאשים אף אחד אחר, וזה קרה למרות הכאילו "מאמצים" שלו. זה קרה בגלל מדיניות חוץ לקויה ויחסים רעים שלו עם הנשיא האמריקאי. אנשי ביטחון שהיו בסוד הענייניים בשנים הראשונות של שלטון נתניהו השני אומרים שזה היה בהחלט אפשרי לתקוף אז באיראן וגם אפקטיבי, והוא בחר לדבר על זה בצורה פראנואידית שהעולם לא אוהב לשמוע.

ועובדתית זה לא נכון, השמאל לא היה בעד הסכם הגרעין, אבל זו לא הנקודה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2017, 12:25

השינאה פשוט מעוורת אותך. אין לנו על מה לדבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 פברואר 2017, 01:24

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר