RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
ויש פה גם הרבה רוסים, רובם זקנים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הורסקי
הוא נוראי
יכולת להגיב לי גם במקום לצטט אחרים
rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הורסקי
הוא נוראי
יכלת להגיב לי גם במקום לצטט אחרים
rc4991 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
yanay21 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הורסקי
הוא נוראי
קמנו דמרקוס קאזינס היום?
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הורסקי
הוא נוראי
וואי יודע מה? חשבתי על זה שפעם היו לנו יותר דיונים משותפים בפורום..קצת(הרבה) חסר לי..
yanay21 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הורסקי
הוא נוראי
קמנו דמרקוס קאזינס היום?
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:שועל כתב:הוא נוראי
וואי יודע מה? חשבתי על זה שפעם היו לנו יותר דיונים משותפים בפורום..קצת(הרבה) חסר לי..
אז תתחיל לכתוב במקום להתעסק בתלמידים המופרעים שלך
yanay21 כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
שזה הדבר הכי טוב בפורום. רוסים זה אדיר
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:
סבבה...מה קורה? איך בכפ"ס?
אתה כבר יודע מה אתה עושה בשנה הבאה?
MTA2311 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
אני 2\2
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
אכן, אפילו את ג'ניה אני מחבב
RomanR כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
אני 2\2
זה מצוין!rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:מוכרח לציין שהרבה יותר נחמד פה, כשיש אנשים ששותפים לשנאתי לקבוצות/אנשי מקצוע מסויימים מאשר בקבוצת האוהדים בפייסבוק
אכן, אפילו את ג'ניה אני מחבב
לא יודע איך להגיב לזה האמת, אבל הרגשתי שחייבת לבוא תגובה
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:יכולת להגיב לי גם במקום לצטט אחרים
חחחחח אתה משהו
![]()
הכל סבבה, לא יודע עדיין מה אעשה שנה הבאה
תבוא כבר למשחק של מכבי ונדבר
yanay21 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:וואי יודע מה? חשבתי על זה שפעם היו לנו יותר דיונים משותפים בפורום..קצת(הרבה) חסר לי..
חחחחח אתה משהו
![]()
טוב, אני לא אוהב להרגיש מחוץ לעניינים, מה אמור להיות שנה הבאה?
תמיד אני חש פרץ נוסטלגיה כשמדברים על כפר סבא, פעם היו לי שם כמה חברים ממש טובים, הייתי שם מלא. זה הרגיש לי כמו חו"ל
הצופה כתב:בר טימור המשיך הערב עם יכולת אפסית באירופה. היתרון היחידי שלנו על מגדל ביום ראשון זה בגזרת הישראלים.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אז תתחיל לכתוב במקום להתעסק בתלמידים המופרעים שלך
חחחחח אתה משהו
![]()
תמיד אני חש פרץ נוסטלגיה כשמדברים על כפר סבא, פעם היו לי שם כמה חברים ממש טובים, הייתי שם מלא. זה הרגיש לי כמו חו"ל
לא אמור לקרות כלום, סתם תהיה מה אלמד בעתיד
היית פעם מלא בכפר סבא ולא באת להגיד שלום? חוצפן!
rc4991 כתב:לגבי הרוסים או ספציפית על ג'ניה?
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:סבבה...מה קורה? איך בכפ"ס?
חחחחח אתה משהו
![]()
לא אמור לקרות כלום, סתם תהיה מה אלמד בעתיד
היית פעם מלא בכפר סבא ולא באת להגיד שלום? חוצפן!
יו, לא ידעתי שזה התכנון! אתה מתכנן להתחיל באוקטובר הקרוב, או שאתה מתכנן להתחיל לתכנן החל משנה הבאה? מה הכיוון מבחינת תחום?
זה היה לפני שנים, כשעוד הייתי צעיר ולחיים היו טעם. כמעט פעם בחודש(שזה יחסית הרבה בגיל הזה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים