המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:לליגה+גביע אי אפשר להביא עוד זרים (הגנה למכסה עם מאלט) וגם לא לאדריאטית אאז"נ. ביורוליג ממלא הוא כמעט ולא שיחק.
נסתדר. פשוט לא צריך לשתף את סופו במשחקים הלא חשובים, כמו נגד בודוצ'נוסט בשבת. אין לנו על מה לשחק באדריאטית וליגה עד הפיינל פורים, ובמפעלים האלה גם הרכב הפורוורדים יספיק.
NY boy כתב:יש לו חוזה לעוד שנתיים לא נראה לי גם עם חוסר הרצון שלנו אולי שבהנהלה חושבים אותו דבר ובטח לא רוצים לרוץ ולשלם לשחקן נוסף בשביל לשחק בירושלים או קבוצה אחרת באירופה. בהתחשב בזה שהחוזה שלו נמוך אבל מובטח, אני לא רואה סיטואציה שג'יימס לא ממשיך לפחות גם את השנה הבאה בקבוצה, כשאם לא יהיה התקדמות אז מן הסתם יפתרו ממנו אחרי השנה השנייה איכשהו ויגיעו להסדר.
NY boy כתב:יש לו חוזה לעוד שנתיים לא נראה לי גם עם חוסר הרצון שלנו אולי שבהנהלה חושבים אותו דבר ובטח לא רוצים לרוץ ולשלם לשחקן נוסף בשביל לשחק בירושלים או קבוצה אחרת באירופה. בהתחשב בזה שהחוזה שלו נמוך אבל מובטח, אני לא רואה סיטואציה שג'יימס לא ממשיך לפחות גם את השנה הבאה בקבוצה, כשאם לא יהיה התקדמות אז מן הסתם יפתרו ממנו אחרי השנה השנייה איכשהו ויגיעו להסדר.
NY boy כתב:אין למכבי אופציה לחתוך אותו, לא השנה ולא בשנה הבאה ממה שפורסם וממה שאני מבין. החוזה שלו הוא מובטח ל3 שנים ולכן הוא גם מאד נמוך.
אסף, ההנחה שלך שמצ'באן חוזר היא טעות שהולכת וחוזרת כל הזמן. כל האינדיקציה מראה שלמכבי אין כוונה להחזיר אותו אם הנדריקס וסופו ישארו, כל הדיווחים דיברו על זה, כל הרמיזות מראות על זה. מכיוון מכבי לא יצא עד עכשיו שום דבר שאמור לגרום למישהו לחשוב שמצ'באן חוזר אז ההנחה הזאת היא טעות מהיסוד. לדעתי מצ'באן לא יהיה במכבי בשום מקרה בשנה הבאה אלא אם אליהו או בלו לא ימשיכו.
Mta_atic כתב:למה להחליף את ג'יימס?
למישהו יש הצעה לעמדה 5 עם יכולת חסימה וריבאונד במחיר של כ-300 אלף דולר לעונה?
עד עכשיו הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות ביורוליג, ובדקות שהוא קיבל באדריאטית הוא הרשים מאד.
לדעתי צריך לתת לו להישאר לפחות עוד עונה ולשלב אותו ביורוליג.
אסף - מילאן מצ'באן רלוונטי לעמדה 4 בלבד.
הוא פשוט לא מתאים לשחק 5 וראינו את זה כבר בעונה שעברה.
asafb96 כתב:NY boy כתב:אין למכבי אופציה לחתוך אותו, לא השנה ולא בשנה הבאה ממה שפורסם וממה שאני מבין. החוזה שלו הוא מובטח ל3 שנים ולכן הוא גם מאד נמוך.אסף, ההנחה שלך שמצ'באן חוזר היא טעות שהולכת וחוזרת כל הזמן. כל האינדיקציה מראה שלמכבי אין כוונה להחזיר אותו אם הנדריקס וסופו ישארו, כל הדיווחים דיברו על זה, כל הרמיזות מראות על זה. מכיוון מכבי לא יצא עד עכשיו שום דבר שאמור לגרום למישהו לחשוב שמצ'באן חוזר אז ההנחה הזאת היא טעות מהיסוד. לדעתי מצ'באן לא יהיה במכבי בשום מקרה בשנה הבאה אלא אם אליהו או בלו לא ימשיכו.
יש גם יש. לפי מה שהבנתי, הוא חתם על חוזה של 1+2. עונה ראשונה מובטחת, עם אופציה לעוד 2.
בוא נאמר דבר כזה, למכבי יש אופציה לשחרר את ג'יימס, וג'יימס לא ממש מרשים. למאצ'בן יש חוזה מובטח לעוד 3 שנים, והוא נותן עונה יוצאת מהכלל בפרטיזן.
הדיווחים שווים אתה יודע למה, ואני מאמין, ומאוד מאוד מקווה, שמאצ'בן יחליף את ג'יימס שנה הבאה. זאת נראת האופציה הכי טבעית וברורה לעין. אין חי מושג מאיפה הבאת את זה שההחזרה שלו קשורה בהישארות של סופו והנדריקס. אין בכלל קשר בין הדברים, ואין סיבה ששולשתם לא יהיו במכבי יחדיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־24 אורחים